|
| Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 12:56 | |
| Ήρθε ένας φίλος αυτές τις μέρες με ένα gps πολύ μεγάλης ακριβείας (1200 ευρώ) και είπαμε να μετρήσουμε την πραγματική τελική από το gsxr 1000 k9 που έχω και από ένα hayabusa ενός φίλου.
Ήταν και μια καλή ευκαιρία να δω την απόκλιση του κοντέρ μου, μετά την τελευταία ρύθμιση του speedohealer, επιτέλους με gps.
Λοιπόν, gsxr 1000, μόνο με τελικό από τον καταλύτη και πίσω, χωρίς αντικόφτη, πρόγραμμα, φίλτρο κτλ, εργοστασιακό γρανάζωμα, 55 προφίλ, 297 στο gps, χωρίς να πιάσει κόφτη η 6η.
Έχω μαύρη ζελατίνα στο μηχανάκι, ήταν και βράδυ με πολύ κίνηση από νταλίκες στον αυτοκινητόδρομο και δεν κατάφερα να βρω ιδανικές συνθήκες. Πιστεύω όπως είναι τώρα το μηχανάκι, χωρίς αντικόφτη χτυπάει 300 πραγματικά, με λίγο πιο ευνοικές συνθήκες, όπως μέρα για να βλέπω καλύτερα και να κρυφτώ τελείως πίσω από την ζελατίνα και άδειο δρόμο να το επιμείνω με 6η όσο μπορώ.
Η ανώτατη ταχύτητα που έγραψε το κοντέρ μου ήταν 293 πάντως.
Πάμε στο μεγάλο GSX1300R τώρα, το οποίο μόνο με ολόσωμη και αντικόφτη, χωρίς φίλτρο, πρόγραμμα κτλ, μαμά γρανάζωμα, χτύπησε κόφτη 6ης και το gps έδειξε 319!
Πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα?
| |
| | | T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 14:18 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Ήρθε ένας φίλος αυτές τις μέρες με ένα gps πολύ μεγάλης ακριβείας (1200 ευρώ) και είπαμε να μετρήσουμε την πραγματική τελική από το gsxr 1000 k9 που έχω και από ένα hayabusa ενός φίλου.
Ήταν και μια καλή ευκαιρία να δω την απόκλιση του κοντέρ μου, μετά την τελευταία ρύθμιση του speedohealer, επιτέλους με gps.
Λοιπόν, gsxr 1000, μόνο με τελικό από τον καταλύτη και πίσω, χωρίς αντικόφτη, πρόγραμμα, φίλτρο κτλ, εργοστασιακό γρανάζωμα, 55 προφίλ, 297 στο gps, χωρίς να πιάσει κόφτη η 6η.
Έχω μαύρη ζελατίνα στο μηχανάκι, ήταν και βράδυ με πολύ κίνηση από νταλίκες στον αυτοκινητόδρομο και δεν κατάφερα να βρω ιδανικές συνθήκες. Πιστεύω όπως είναι τώρα το μηχανάκι, χωρίς αντικόφτη χτυπάει 300 πραγματικά, με λίγο πιο ευνοικές συνθήκες, όπως μέρα για να βλέπω καλύτερα και να κρυφτώ τελείως πίσω από την ζελατίνα και άδειο δρόμο να το επιμείνω με 6η όσο μπορώ.
Πάμε στο μεγάλο GSX1300R τώρα, το οποίο μόνο με ολόσωμη και αντικόφτη, χωρίς φίλτρο, πρόγραμμα κτλ, μαμά γρανάζωμα, χτύπησε κόφτη 6ης και το gps έδειξε 319!
Μια χαρά! Αν και προσωπικά δεν μπόρεσα να χτυπήσω ποτέ κόφτη 6ης σε ένα Busa που δοκίμαζα,ήθελα άλλες 200-300 στροφές. ( αλλά φόραγε 42 πίσω). Σίγουρα το Κ9 με αντικόφτη και ελαφρύ οδηγό ξεπερνάει τα 300. | |
| | | boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 14:46 | |
| το v-box που χρεισιμοπιουν οι κουτακιδες για τις κοντρες ειναι αξιοπιστο; εχει ενας γνωστος μου και λεω να το δοκιμασω αν μου το δωσει! | |
| | | T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 14:49 | |
| | |
| | | DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 14:53 | |
| Η τιμή του GPS δεν λέει κάτι.Ένα GPS για μέτρηση ταχύτητας είναι αξιόλογο αν η συχνότητα δειγματοληψίας είναι από 5Hz και πάνω με πολύ καλή επιλογή τα 10Hz.Το δικό μου μαμά S1000RR έδειξε 306 ή 308km/h,δεν θυμάμαι, με 10Hz GPS. | |
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 15:34 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boutser στις Πεμ 10 Μάης 2012, 19:12, 1 φορά | |
| | | DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 19:08 | |
| Έχω δοκιμάσει αρκετές μοτοσυκλέτες με GPS (10hz όπως σωστά ανέφερε ο Dr). 317 με κόφτη στις 11300 ήταν hayabusa, 308 με -1 γρανάζι σε κ7. Με 400 στροφές και -1 δόντι πίσω ένα σχετικά βελτιωμένο Hayabusa έφτασε 331 αν θυμάμαι καλά... Τόσα είναι τα μέγιστα που έχω "ταξιδέψει" και 'γώ Πραγματικά πολλά χιλιόμετρα που κάνουν αίσθηση. | |
| | | Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Πεμ 10 Μάης 2012, 21:25 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- Ήρθε ένας φίλος αυτές τις μέρες με ένα gps πολύ μεγάλης ακριβείας (1200 ευρώ) και είπαμε να μετρήσουμε την πραγματική τελική από το gsxr 1000 k9 που έχω και από ένα hayabusa ενός φίλου.
Μια χαρά! Αν και προσωπικά δεν μπόρεσα να χτυπήσω ποτέ κόφτη 6ης σε ένα Busa που δοκίμαζα,ήθελα άλλες 200-300 στροφές. ( αλλά φόραγε 42 πίσω).
Σίγουρα το Κ9 με αντικόφτη και ελαφρύ οδηγό ξεπερνάει τα 300. Και χωρίς αντικόφτη μπορεί να τα χτυπήσει, υπό προυποθέσεις. Το δικό μου έχει και 55 προφίλ, οπότε είναι λιγάκι μακρύτερο, αλλά με αέρα έχω δει και 299 κοντέρ, ενώ τώρα πήγε μέχρι 293 το ανώτερο. 78 κιλά είμαι | |
| Θέμα: Απ: Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) Σαβ 19 Μάης 2012, 15:43 | |
| εγω το ανεβασα σε δυναμομετρο στην συγκεντρωση τον μπουσα και εβγαλε 321 km/h εκ των οποιων τα 306 km/h ειναι πραγματικα! | |
| | | | Μέτρηση πραγματικής τελικής (gps) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |