Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: Στολη και μποτες Κυρ 24 Μάης 2009, 01:38 | |
| Θελω γνωμες ή καποιες καλες προτασεις για στολη την οποια σκοπευω να αγορασω.Εχω βρει αυτες τις 2 που μου αρεσουν αρκετα και εχουν και καλη προστασια. Σε χρωμα Bianco/Nero Dainese steel div. και μετα σαν αλλη επιλογη Bering PhantomΕπισης για μποτες σκεφτομαι Sidi Vertigo CorsaΠειτε μου την γνωμη σας ή αν εχετε καποια καλυτερη προταση.Βεβαια μην ξεφευγει και πολυ η τιμη... :thanks!!: | |
|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Στολη και μποτες Κυρ 24 Μάης 2009, 01:52 | |
| Εγώ θα σου πρότεινα το Dainese!!Βασίλη σχετικά με τις Sidi Vertigo Corsa δες λίγο ΕΔΩ είναι καινούργιες και σε πολύ καλή τιμή...αν είναι και το νούμερο σου τότε είσαι ok. | |
|
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Στολη και μποτες Κυρ 24 Μάης 2009, 08:45 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Εγώ θα σου πρότεινα το Dainese!!Βασίλη σχετικά με τις Sidi Vertigo Corsa δες λίγο ΕΔΩ είναι καινούργιες και σε πολύ καλή τιμή...αν είναι και το νούμερο σου τότε είσαι ok.
Με πρόλαβες Δημήτρη...!!! :fvsg: Και τα μεταφορικά δικά μου!!! Αλλά πες μου μέχρι αύριο το μεσημέρι γιατί θα τις στείλω πίσω για αλλαγή. | |
|
Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: Απ: Στολη και μποτες Κυρ 24 Μάης 2009, 11:58 | |
| Θα ηταν οτι καλυτερο να επαιρνα τις δικες σου για να σε διευκολυνω κιολας.Αλλα εχουμε ενα προβλημα.Φοραω 46 νουμερο.Ευχαριστω παντως. | |
|