Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
ρε οτι και να λετε δε τσιμπαω ! το μηχανακι στεκεται αξιοπρεπεστατα σε ανοιχτα και σε αυθειες ! ακομα και στο ανοιγμα με το κοντο750 και το καρδιτσαρα που φοραει και -1 και πατησαμε και στα 160 και μετα !
οσο για το λαστιχο..... στην επομενη βολτα σουνιο και βιλια αφηστε με πισω επιτελους γιατι εχω βαρεθει να ειμαι συνεχεια πισω απο το μιου !!!
και αυτον δε το περναω επειδη ειναι μοντ μη με μπαναρει γι αυτο !
βρε αγοραρε τι Σούνιο???.........το λάστιχο είτε σε ευθεία πάτησε ή σε στροφιλίκι το ίδιο πράγμα φαίνεται, πώς γίνεται? χαχα
mbkostas έγραψε:
εγω το ορκιζομαι 300 δεν εχω δει ποτε στο κοντερ!!!!
και εγω το ιδιο ρε γαμωτ ..... κατι πρεπει να κανουμε με αυτο ... δεν γινετε ...... με εξεπληξες θετικα που στην υλικη μου εκανες παρεουλα.....
GIXXERAKIAS έγραψε:
Μπράβο ρε παίδες!Πολύ σας χάρηκα,σαν να ήμουν και γω στην βόλτα λέμε!!
ps:Ρε Miou δικό σου είναι το "15"?Σε πέτυχα μιά μέρα στην Ραγκάβη κοντά στον Kshock και ήμουν με το αμάξι ακριβώς από πίσω σου,μάρσαρα (σού έπαιζα και φώτα γιατί με έκλεινες λέει. :P ) αλλά έπεσα σε κίνηση και την έκανες από στενό για Αλεξάνδρας.
εισαι τρελος ρε??? του φροζεν ειναι και δεν παιζει ποτε να σε ακουσει με αυτο το μπουρι που εχει για εξατμιση...
επρεπε να μπορουσες να ερθεις φιλε .... περασαμε παρα πολυ καλα πραγματικα......
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
ερωτηση ο κκ σε φασκελωνει ??? η του μπηκε καμια πεστροφα στο κρανος απο το ποταμι????
μου κανει νοημα ποσο πολυ του αρεσε το τρομερο αυτο περασμα.... μετα παραμιλαγε και ελεγε για αγωνες enduro sto erzberg με το κ8 και τρακτερωτα λαστιχα.....
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
πω πω ρε αλεξ να σαι καλα!!!! βλεπω τις φωτο και γελαω!!! μετα το γαμο, (αμα γουσταρετε ελατε,σας περιμενω) θα κατεβω με τη γυναικα, για καφε τεταρτη βραδυ!!!!
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Όχι μετά τον γάμο αλλά την μερα του γάμου θα μας έχεις καλέσει και θα κανουμε πανελλήνια στην εκκλησία που πάντρευεσαι . Θα μας κανείς δώρο ενα πίσω λάστιχο σε ολους για να το λιωσουμε εκεί . Μετά τραπέζι με πολλές ΜΠΥΡΕΣ και κοψιδια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ripper στις Δευ 14 Μάης 2012, 23:55, 1 φορά
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
πω πω ρε αλεξ να σαι καλα!!!! βλεπω τις φωτο και γελαω!!! μετα το γαμο, (αμα γουσταρετε ελατε,σας περιμενω) θα κατεβω με τη γυναικα, για καφε τεταρτη βραδυ!!!!
καλα να ειμαστε, να υπαρχουν και το βλεπουμε ! τα λεμε τεταρτη !
Όχι μετά τον γάμο αλλά την μετά του γάμου θα μας έχεις καλέσει και θα κανουμε πανελλήνια στην εκκλησία που πάντρευεσαι . Θα μας κανείς δώρο ενα πίσω λάστιχο σε ολους για νσ το λιωσουμε εκεί . Μετά τραπέζι με πολλές ΜΠΥΡΕΣ και κοψιδια.
ισχυουν ολλα εκτος απο το λαστιχο..
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
ρε οτι και να λετε δε τσιμπαω ! το μηχανακι στεκεται αξιοπρεπεστατα σε ανοιχτα και σε αυθειες ! ακομα και στο ανοιγμα με το κοντο750 και το καρδιτσαρα που φοραει και -1 και πατησαμε και στα 160 και μετα !
οσο για το λαστιχο..... στην επομενη βολτα σουνιο και βιλια αφηστε με πισω επιτελους γιατι εχω βαρεθει να ειμαι συνεχεια πισω απο το μιου !!!
μικρουλη πειρες αερα και θα σε τιμωρησω....ρε Μητσο μιλα και εσυ...σωσε την τιμη μας!!!!
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
τα λογια ειναι λιγα και οι φωτο λενε μεν πολλα (ευχαριστουμε φανταστηκε mod,ripper αν και πιο ερασητεχνης ο δευτερος και φυσικα τον αναβατη φαινομενο ghost για το οπτικοακουστικο υλικο) αλλα οχι ολα...μακαρι να μπορουσαμε να μαζευομαστε πιο τακτικα και να καναμε τετοιες βολτες....ειλικρινα χαρηκα πολυ για τα παιδια που γνωρισα και για αυτους που ειχα πολυ καιρο να δω.
υ.γ.1 Αλεξ σε χαιρομαι για τα σχολια κατω απο τις φωτο...αλλα κριβε λογια ακου εκει ηταν στην ιμπιζα.... υ.γ.2 την αλλη φορα να μην κανουμε πλουσιους τους βενζιναδες...ειπαμε απο την αρχη να παμε χαλαρα...αλλα εμεις πετουσαμε στην ενικη που ελεγε και ο Δημητρης(karditsara)κατι παλιοπαιδα τρεχανε και δεν μπορουσαμε να τους μαζεψουμε υ.γ.3 ετσι οπως μας εβλεπα να παμε και να γεμιζει ο δρομος απο τα καμαρια μας,πολυ το ευχαριστηθηκα....οσο και την κουβεντα που καναμε στον καφε και στο φαγητο,οσοι μιλουσαμε στο τραπεζι γιατι καποιοι ηταν μονιμως μπουκομενοι
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
εισαι τρελος ρε??? του φροζεν ειναι και δεν παιζει ποτε να σε ακουσει με αυτο το μπουρι που εχει για εξατμιση...
επρεπε να μπορουσες να ερθεις φιλε .... περασαμε παρα πολυ καλα πραγματικα......
Ρέ σύ είδα το ίδιο κράνος και νόμιζα ότι ήσουν εσύ.
Μακάρι να μπορούσα όντως....βλέπω τις φωτό και ζουλεύω ρεμάλια.Πρέπει να βρούμε τρόπο να φέρνουμε και τον Gixxer μαζί αλλίως δεν μας κόβω για τόσο μακρυνές βόλτες.....
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
μικρουλη πειρες αερα και θα σε τιμωρησω....ρε Μητσο μιλα και εσυ...σωσε την τιμη μας!!!!
οτι στεκεται αξιοπρεπεστατα ειναι αληθεια
βεβαια οταν στο τελος στον καφε περασε ο πιτσιρικος με το παπι (αλανια ειναι κανενας γρηγορος) δεν κρατιοταν
Miou Full gixxer
ghost 28 λεπτα το βιντεακι??οσο καναμε να φτασουμε δλδ απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο.... μολις παω σπιτι το βραδυ πρωτον θα ανοιξω μια μπυρα και δευτερον θα βαλω να δω το βιντεο ......
look6 ποτε ειπαμε ειναι ο γαμος???? με τα gixxer ρε θα σε παμε στην εκκλησια ....και burnout μολις βγητε απο την εκκλησια παντρεμενοι πλεον....
κοντε ...η ibiza σε μαρανε .... για την μυκονο δεν ειπες τιποτα κουφαλιτσα... δεν καναμε και πλουσιους τους βενζιναδες ρε....85ε εφυγαν απο το πορτοφολι μου για βενζινες ... και κατι λιγο εχει μηνει μεσα στο ντεποζιτο ακομα.... ασε οτι κανενας δεν ειπε οτι θα παμε οικονομικα εκτος απο εσενα....προλογος ηταν για να ψησεις κοσμο να ερθει ....
αγαπουλες η κυριακη ειναι κοντα και η ευβοια ειναι σχεδον διπλα...(110 χλμ μονο) κερναω παγωμενο νερακι , θεση στην σκια για τις μηχανες μας και φυσικα...
για σκεφτειτε το ..... 99% απο το σαββατο θα ειμαι εκει .....
k8 600 kk Racing gixxer
τα λογια ειναι λιγα και οι φωτο λενε μεν πολλα (ευχαριστουμε φανταστηκε mod,ripper αν και πιο ερασητεχνης ο δευτερος και φυσικα τον αναβατη φαινομενο ghost για το οπτικοακουστικο υλικο) αλλα οχι ολα...μακαρι να μπορουσαμε να μαζευομαστε πιο τακτικα και να καναμε τετοιες βολτες....ειλικρινα χαρηκα πολυ για τα παιδια που γνωρισα και για αυτους που ειχα πολυ καιρο να δω.
υ.γ.1 Αλεξ σε χαιρομαι για τα σχολια κατω απο τις φωτο...αλλα κριβε λογια ακου εκει ηταν στην ιμπιζα.... υ.γ.2 την αλλη φορα να μην κανουμε πλουσιους τους βενζιναδες...ειπαμε απο την αρχη να παμε χαλαρα...αλλα εμεις πετουσαμε στην ενικη που ελεγε και ο Δημητρης(karditsara)κατι παλιοπαιδα τρεχανε και δεν μπορουσαμε να τους μαζεψουμε υ.γ.3 ετσι οπως μας εβλεπα να παμε και να γεμιζει ο δρομος απο τα καμαρια μας,πολυ το ευχαριστηθηκα....οσο και την κουβεντα που καναμε στον καφε και στο φαγητο,οσοι μιλουσαμε στο τραπεζι γιατι καποιοι ηταν μονιμως μπουκομενοι
και καπιοι αλλου γκαριζανε και μας πειρανε τ'αυτια !