Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Θέμα: προβλημα ρευματα Πεμ 05 Ιουλ 2012, 01:45
τις τελευταιες μερες, κυριως στα αποτομα ανοιγματα, το μηχανακι κοβει τα ρευματα, πεφτει η βελονα του στροφομετρου και επανερχεται μετα απο λιγα δευτερολεπτα... σαν να κλεινω τον διακοπτη και να τον ανοιγω ενα πραγμα... καμια ιδεα?
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
κοβεις τα δυο καλωδια κ τα κολας μεταξυ τους..αλλα βεβαιωσου οτι ειναι αυτο..βγαλε το βισμα του διακοπτη κ βαλε ενα συρματακι στη φυσα καλα κ κανε μια βολτα να δεις..αν παλι τα ιδια κοιτα τον διακοπτη (δολοφονο) αυτο δεν ξερω πως να το τεσταρεις.. αλλα λογικα ο διακοπτης σταντ ειναι κ απο τις δονησεις κουνιεται.. κοιτα αν χαλαρωσαν ή λοιπουν οι βιδες του..
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Ναι υπηρχε για μην τυχον ξεχασεις το σταντ ανοιχτο και φυγεις... και ειναι αργα οταν το καταλαβεις...
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
ελα που δεν ητανε το σταντ τελικα... μου το ξανακανε ://
iceman1979 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2013
Θέμα: Απ: προβλημα ρευματα Δευ 05 Αυγ 2013, 00:37
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ 2000 ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ 100 120 ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΕΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΑΥΤΟ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΖΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: προβλημα ρευματα Δευ 05 Αυγ 2013, 00:54
iceman1979 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ 2000 ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ 100 120 ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΕΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΑΥΤΟ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΖΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πήγαινέ το πίσω σ'αυτόν που στο ρύθμισε να στο ξερυθμίσει
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: προβλημα ρευματα Δευ 05 Αυγ 2013, 10:50
iceman1979 έγραψε:
καλημερα . μην γραφεις με κεφαλαια να πας σε αυτον που στο "εφτιαξε" να στο ξεφτιαξει ....