Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: DRZ ρευματα... Τετ 29 Μάης 2013, 15:12 | |
| ρε παιδες εχω ενα DR-Z400SM και θελω να δω τι στο καλο εχει παθει και μου τρωει την μπαταρια..... ξερετε τι μπορω να κανω να βρω τι φταιει? ανορθοτης πηνεια??? μπαταρια σημειωτέον πηρα καινουργια......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Painterz στις Τετ 29 Μάης 2013, 15:39, 1 φορά | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: DRZ ρευματα... Τετ 29 Μάης 2013, 15:29 | |
| που το βρηκες ρε???? θελω και εγω ενα .... ποιο εχεις απο τα 2 που ειχαν βγει????
πιο πιθανο τα πηνεια παρα ο ανορθωτης ... το ιδιο προβλημα εχω στο κουλουρι ... θελει καθε 2-3 μηνες φορτιση η μπαταρια γιατι δυσκολευετε να παρει μπροστα το πρωι ... μετα ολη την ημερα περνει αμεσως . μονο το πρωι ειναι το προβλημα εχω τσεκαρει και αποκλεισει τον ανορθωτη αρα ειναι τα πηνια ... | |
|
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: DRZ ρευματα... Τετ 29 Μάης 2013, 21:47 | |
| - Miou έγραψε:
- που το βρηκες ρε???? θελω και εγω ενα ....
ποιο εχεις απο τα 2 που ειχαν βγει????
πιο πιθανο τα πηνεια παρα ο ανορθωτης ... το ιδιο προβλημα εχω στο κουλουρι ... θελει καθε 2-3 μηνες φορτιση η μπαταρια γιατι δυσκολευετε να παρει μπροστα το πρωι ... μετα ολη την ημερα περνει αμεσως . μονο το πρωι ειναι το προβλημα εχω τσεκαρει και αποκλεισει τον ανορθωτη αρα ειναι τα πηνια ... μην το μπερδευεις..... | |
|
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: DRZ ρευματα... Τετ 29 Μάης 2013, 22:21 | |
| Βαλε βολτομετρο πανω στη μπαταρια και βαλε μπρος και δες αν ανεβαινει η ταση. Και μετα βλεπουμε | |
|
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: DRZ ρευματα... Τετ 29 Μάης 2013, 22:29 | |
| Παντως ο μιου εχει δικιο αν ηταν ο ανορθωτης, θα σου υπερφορτωνε τη μπαταρια και θα στην φουσκωνε
αν ειναι τελικα πηνια, θα σε συμβουλεψει ο vartholomaios | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: DRZ ρευματα... Τετ 29 Μάης 2013, 23:10 | |
| εχω βαλει και αλλο ανορθωτη και μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια ειχα . και οι ενδειξεις στο πολυμετρο ηταν ιδιες. ετσι λεω οτι ειναι τα πηνια @ νικο δεν το μπερδευω ... ηταν χειμωνας οταν γινοταν αυτο και το πρωι απο το κρυο ζοριζοταν ... μετα που ειχε δουλεψει λιγο και ειχε ανεβει η θερ/σια ξεκιναγε αμεσα χωρις ζορι .... αλλα εσυ εισαι ο μαστορας ... για πεςςςςςςςςςςς @μχ5 ο vartholomaios? αυτος ο γκαντεμης ?? αμα παω εκει να τυλιξω μπορει να παρει φωτια το μηχανακι μετα ... ο σπυρος θα φταιει οχι ο μαστορας ... | |
|