| TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ | |
|
+9fatsas k5 magfaria Painterz teo46 spyroszx Miou Montechristo kouzinas sofo65 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Πεμ 26 Ιουλ 2012, 20:35 | |
| - fatsas k5 έγραψε:
- μπραβο ρε μανο κολισεσ ετσι κ εισ ανοτερα γυρολογια το θεμα παντωσ το κατεχεισ
Κολλησα..γαμησε τα..παλιοεξαρτηση!!! Και συ το κατεχεις Κωστα και το φιλαρακι σου!Αντε να ρχεστε πιο συχνα να τα λεμε! - No Fear έγραψε:
- Ωραιες φωτογραφιες Μανο,μιας και ειμαστε με το μικροβιο πλεον,κοιταξε το για πλαστικα,σημερα μου ηρθαν εμενα,με το τελωνειο κανενα θεμα,ουτε 3 ευρω δεν εδωσα,οποτε προχωρα!!!
ωραιος ρε Γιαννη, και ηθελα να σε ρωτησω αν ηρθαν και τι εγινε με το τελωνειο!Εχω μπει σε διλημμα ομως... κινεζικο η πολυεστερικο Μεγειες και ριξε καμια φωτο οταν με το καλο τα βαλεις πανω | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Πεμ 26 Ιουλ 2012, 21:18 | |
| - No Fear έγραψε:
- George αυτο ξαναπες το!Και εγω στον δρομο το παλευω για να τα παω καλυτερα στο επομενο.Τα αποτελεσματα καλα ειναι αν κρινω απο τα λαστιχα,πατανε πλεον οσο πατησαν στα Μεγαρα σε γνωστη βεβαια διαδρομη που εμπνεει εμπιστοσυνη.
Γιαννο τα δικα σου τα πλαστικα θελω πολυ να τα δω φορεμενα πανω στο δικο σου θα το αραζεις πιστα και θα χ...ει κοσμος!!!! Αρε πουστη σεπτεμβρη δεν εισαι μακρια!!!:P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Πεμ 26 Ιουλ 2012, 21:32 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:38 | |
| - kouzinas έγραψε:
- ωραιος ρε Γιαννη, και ηθελα να σε ρωτησω αν ηρθαν και τι εγινε με το τελωνειο!Εχω μπει σε διλημμα ομως... κινεζικο η πολυεστερικο
Μεγειες και ριξε καμια φωτο οταν με το καλο τα βαλεις πανω Κοιτα,αν δεν θες να μπλεκεις με βαψιματα,κοψε ραψε για να μπουν κτλ κτλ,εγω θα ελεγα να παρεις απο τον Κινεζο.Διαφορετικα,αν εχεις ορεξη για ολα τα παραπανω,παρε πολυεστερικα και ασχολησου,εκτος και αν τα βρεις ετοιμα. Δεν τα εχω ανοιξει ολα τα κομματια να τα δω,οταν θα τα βαλω πανω θα βαλω αρκετες φωτογραφιες! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:41 | |
| - Painterz έγραψε:
- Γιαννο τα δικα σου τα πλαστικα θελω πολυ να τα δω φορεμενα πανω στο δικο σου θα το αραζεις πιστα και θα χ...ει κοσμος!!!!
Αρε πουστη σεπτεμβρη δεν εισαι μακρια!!!:P Μακαρι να ειναι οντως ετσι George,ειδα μερικες μικρες ατελειες σε μερικα κομματια που ξετυλιξα,ελπιζω να ειναι ολα και να μην εχουμε τιποτα απωλειες. Πρεπει μια ημερα να ξεκινησω νωρις το πρωι να κανω ενα καλο πλυσιμο και μετα να τα βαλω πανω,αφου ανοιξω τρυπες για τα μανιταρια πρωτα. Μακαρι να παμε για Σεπτεμβρη γιατι τα μεσα Οκτωμβριου που ειχε γραψει ο Alex ακουγεται πολυ μακρια! Αντε να τα ξαναπουμε παρεα ολοι μαζι ξανα! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Παρ 27 Ιουλ 2012, 10:13 | |
| ρε γιαννη τα εχουμε πει τοσες φορες ... 450ε πλαστικα + βαφη+μεταφορικα = μην εχεις πολλες απαιτησεις απο την ποιοτητα ... θα βρεις πολλες ατελειες οσο τα κοιτας καλυτερα ...
μην σκας ομως ... πλαστικα ειναι ρε παιδι .... τα ξαναβαφεια καποια στιγμη στο μελλον αν ειναι.... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Παρ 27 Ιουλ 2012, 11:22 | |
| Το γνωριζω πως τα εχουμε πει,δεν ειπα το αντιθετο.Τα εγραψα ενημερωτικα μιας και ενδιαφερεται ο Μανος και ισως καποιος αλλος,καλο ειναι να ξερουν στο περιπου τι να περιμενουν μιας και μου ηρθαν χθες. Δεν σκαω καθολου Αλεξανδρε,που 3000 ευρω που 600 ευρω που πηρα αυτα,δεν με χαλαει καθολου! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Παρ 27 Ιουλ 2012, 17:08 | |
| Μανο σε βλεπω σε λιγο καιρο να πηγαινεις οχι αεροπορια, αλλα ΝΑΣΑ ρε φιλαρακι! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Παρ 27 Ιουλ 2012, 19:01 | |
| - No Fear έγραψε:
- Το γνωριζω πως τα εχουμε πει,δεν ειπα το αντιθετο.Τα εγραψα ενημερωτικα μιας και ενδιαφερεται ο Μανος και ισως καποιος αλλος,καλο ειναι να ξερουν στο περιπου τι να περιμενουν μιας και μου ηρθαν χθες.
Δεν σκαω καθολου Αλεξανδρε,που 3000 ευρω που 600 ευρω που πηρα αυτα,δεν με χαλαει καθολου! 600ε σου βγηκε το κουστουμακι τελικα ??? γιατι τοσα πολλα ? εχεις κανει καποιο ιδιαιτερο βαψιμο ή εχει ανεβασει τιμες ο κινεζος? | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Παρ 27 Ιουλ 2012, 19:10 | |
| Μολις το κοιταξα γιατι δεν ημουν σιγουρος. Τα πληρωσα 529 ευρω στις 29 Μαιου,ηταν 633 δολαρια,αρχικα ζητουσε περισσοτερα,700+. Ηταν custom το σχεδιο,το φετινο απο το WSBK μιας και δεν μου αρεσε κατι αλλο και το Relentless δεν μπορουσε να φτιαξει τα κοκκαλα που ηθελα. | |
|
| |
| TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ | |
|