| δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας Παρ 27 Ιουλ 2012, 10:22 | |
| Παιδια ανοιγω θεμα για προσωπικη και γενικη ενημερωση μιας και δε βρηκα κατι να λυσω τις αποριες μου... Θελω να αλλαξω δισκακια γιατι πατινιαρω .με μια προχειρη αναζητηση ειδα οτι υπαρχουν carbon και kevlar.επειδη δεν εχω ιδεα οποιος εχει ορεξη ας πει πεντε πραματα να βοηθησει...να βαλω μονο δισκακια ή ολο το σετ ειναι καλυτερα?εχει δοκιμασει κανενας κατι και εμεινε ευχαριστημενος?καμια ενδεικτικη τιμη-προσφορα απο ελλαδα η ιντερνετ? | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας Παρ 27 Ιουλ 2012, 12:07 | |
| πετρο αν διαβασεις και σε αλλα ποστ οι περισσοτεροι λενε για μαμα δισκακια.και αν θελεις βαζεις σκληροτερα ελατηρια,αλλα αυτο ομως πιστευω οτι θα δυσκολεψει λιγο μιας και μπαινεις πιστα. ομως παιζουν και αλλες επιλογες οπως ανεφερες. νομιζω οτι εβαλε καρμπον δισκακια ο Panosk8.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας Παρ 27 Ιουλ 2012, 18:46 | |
| συμφωνα με οσα εχει πει ο σταυρος ( που ειναι σχεδον ειδικος στο συγκεκριμενο ζητημα λογο dragster) το καλυτερο ειναι να βαλεις τα μαμα (οσον αφορα κοστος και αντοχη)... εγω θα σου πω να μην εισαι γυφτος και να αλλαξεις και τα μεταλλικα και οχι μονο τα φιρμπαρενια | |
|
| |
george k6 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερινη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Αγωνιζόμενος : Καθημερινα Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2013
| Θέμα: Απ: δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας Πεμ 12 Ιουν 2014, 13:07 | |
| Παλιο τ θεμα αλλα ειπα ν μν ανοιξω καινουργιο!στα αποτομα ξεκινηματα στριγκλιζουν τα δισκακια μου κ ψηλοπατιαρει!μονο οταν ξεκιναω γκαζαριστος ομως!οπως κ στις αλλαγες νιωθω οτι δν αποσυμπλεκει σωστα!μπαινουν λγ ξερες οι ταχυτητες!εχουμε κανενα λινκ γ αγορα μαμας σετακι? | |
|
| |
poliviosgixxer Normal gixxer
Όνομα: : pol Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Αγωνιζόμενος : Κατσε μεχρι να φυγεις! Hμερομηνία εγγραφής : 05/09/2014
| Θέμα: Απ: δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας Παρ 21 Νοε 2014, 18:58 | |
| Παιδια ebc δισκακια τι λενε καλα ειναι?να τα παρω? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας Παρ 21 Νοε 2014, 19:02 | |
| - poliviosgixxer έγραψε:
- Παιδια ebc δισκακια τι λενε καλα ειναι?να τα παρω?
γιατι δεν θελεις τα μαμα ? ειδικα απο την στιγμη που αγωνιζομενος στα ντραγκστερ λεει οτι ειναι καλυτερα | |
|
| |
poliviosgixxer Normal gixxer
Όνομα: : pol Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Αγωνιζόμενος : Κατσε μεχρι να φυγεις! Hμερομηνία εγγραφής : 05/09/2014
| Θέμα: Απ: δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας Σαβ 22 Νοε 2014, 10:14 | |
| Εχει κανεις manual πως μπαινουν; Τα εβαλα μονος μου δουλευουν μια χαρα δεν πατηναρει καθωλου αλλα μονο απο το service manual πηρα πληροφοριες για το ρυθμισμα..τους δισκους τους εβαλα απλα ομοιομορφα | |
|
| |
| δισκακια,πλατω,ελατηρια καμπανας | |
|