| Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
futuristic Normal gixxer
Όνομα: : Μίλτος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 66 Hμερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
| Θέμα: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 21:49 | |
| Σκέφτομαι που λέτε, να αγοράσω (μιας και ήρθε η ώρα της φυσιολογικής φθοράς τους) ένα full clutch kit της Barnett. Έχω ακούσει τα καλύτερα από "συναδέλφους" που τα έχουν δοκιμάσει και νομίζω πως είναι απαραίτητο αξεσουάρ για το Κ8 μου!
Μήπως έχετε κάποια διαφορετική άποψη, αντιπρόταση και φυσικά ιστοσελίδες για αγορά; Δυσκολεύομαι πολύ να βρω από Ευρώπη και προσπαθώ να αποφύγω την Αμερική λόγω τελωνείου (θα βγει μάλλον μία η άλλη).
ΥΓ. Μήπως να κάναμε και μία θεματική ενότητα ΜΕΤΑΔΟΣΗ, μιας και δεν ήξερα αν είναι σωστό να ανοίξω το θέμα εδώ.. Επίσης, θα μπορούσε να αναφέρει θέματα αλυσίδας, γραναζιών, ψαλιδιών κ.λπ που αφορούν τη μετάδοση και γενικότερα το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Just saying.. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 22:10 | |
| Μιλτο ψαξε λιγακι και βρες το θεμα-το εχουμε συζητησει παλιοτερα. Βαλε τα μαμα,ειναι τα καλυτερα.Και αν θες βαλε και απο μια ροδελα γυρω στο 1χιλ παχος σε καθε βιδα να σφιξουν λιγο και τα ελατηρια και εισαι σουπερ.Και αφου εχεις και υδραυλικο συμπλεκτη δεν θα καταλαβεις διαφορα στην σκληροτητα της μανετας. Φτηνη και τελεια λυση. | |
|
| |
futuristic Normal gixxer
Όνομα: : Μίλτος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 66 Hμερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 22:20 | |
| Σταύρο ευχαριστώ για την απάντηση. Το έψαξα με κλειδί αναζήτησης barnett αλλά έβγαλε 4 θέματα που δεν με κάλυψαν.. Ένας φίλος μόνο πόσταρε ένα ελληνικό σάιτ που τα έχει πανάκριβα.. Είναι δυνατόν after market προιόν να είναι χειρότερο από το μαμά; Είσαι σίγουρος μωρέ; | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 22:26 | |
| ειμαι πολλες φορες σιγουρος.Εσυ αλλαζεις πρωτη φορα, εγω εχω αλλαξει καμια δεκαρια,ισως και παραπανω(σετ)........ | |
|
| |
futuristic Normal gixxer
| |
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 22:33 | |
| - futuristic έγραψε:
Είναι δυνατόν after market προιόν να είναι χειρότερο από το μαμά; Είσαι σίγουρος μωρέ; Σε παρα πολλες περιπτωσεις,τα μαμα ειναι καλυτερα...και λογικο ειναι,δεν συγκρινεται ο οποιος κατασκευαστης Aftermarket αξεσουαρ,με το εργοστασιο κατασκευης μιας μοτοσυκλετας σε κανενα θεμα...απο τμημα R&D μεχρι το κατασκευαστικο κομματι. | |
|
| |
futuristic Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 22:35 | |
| Γιάννη δεν είναι απόλυτο αυτό.. Οι aftermarket κατασκευαστές εξειδικεύονται σε ένα μόνο προιόν και το εξελίσσουν σε αντίθεση με την Suzuki που καλείται απλά να εφαρμόσει το απόλυτα ασφαλές και βασικό πακέτο.. Γνώμη μου.. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 22:37 | |
| Σε καμια περιπτωση οι κατασκευαστες δεν εφαρμοζουν το απολυτα ασφαλες και βασικο πακετο...ειδικα σε κατηγοριες μοτο οπως οι δικες μας | |
|
| |
futuristic Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τρι 08 Οκτ 2013, 22:46 | |
| Επέτρεψέ μυο να διαφωνήσω.. Δεν είπα συντηρητικό, είπα ασφαλές και εντός προδιαγραφών ασφαλείας. Όλοι οι κατασκευαστές πρέπει να τηρούν προδιαγραφές ασφαλείας και γενικότερα να δίνουν όσα περισσότερα μπορούν σε όλους τους τομείς αλλά με ασφάλεια, επιδόσεις και ποιότητα. Όλο αυτό το πακέτο είναι δύσκολο να το τηρήσεις σε όλα του τα σημεία. Γι αυτό έρχεται η yoshi και σου λέει: φίλε, πάρε ένα racing exhaust Εν προκειμένω όμως για τους δίσκους, θα εμπιστευτώ τον Σταύρο Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας! | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τετ 09 Οκτ 2013, 08:42 | |
| Μιλτο θα συμφωνήσω με το Σταυρο για τους δίσκους (αν και είχα αλλάξει μονο ενα σετ) Σε 750 κ4 έβαλα barnett δεν μπορούσα να βρώ τη νεκρα απο καινούργιους που τους πήρα . Τελικά ξαναέβαλα μαμά | |
|
| |
futuristic Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τετ 09 Οκτ 2013, 09:15 | |
| Κοίτα που θα με πείσουν τελικά τα τσογλάνια :P | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τετ 09 Οκτ 2013, 09:53 | |
| Ακόμα δεν σε πείσαμε;; | |
|
| |
futuristic Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις Τετ 09 Οκτ 2013, 22:46 | |
| Μου αρέσει να πειραματίζομαι αλλά να μην κάνω και τραγικά λάθη! Ο Σταύρος καθάρισε τη μπουγάδα | |
|
| |
| Barnett δισκάκια: Αγορά και απόψεις | |
|