Greek GSX-R forum
αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Poll_l10αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Poll_c10αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Poll_r10 
    JIMK7
    αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Poll_l10αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Poll_c10αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Poll_r10 
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

αντικοφτις (x-tre)

Πήγαινε κάτω 
    +11
    nasos-v
    valentinosgsxr
    DimSTriple
    paps_1000r
    gat0s
    magiaklaniakeksatmisi
    T.R.E
    gsxr1000nitro
    giorgostam
    JIMK7
    Κωσταςηρακλειο
    15 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
    Τόπος : Melbourne
    Αριθμός μηνυμάτων : 1534
    Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 12:32

Με την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι πανω στους αντικοφτες. Εκτος απο την μεγαλυτερη τελικη υπαρχουν κι αλλα οφελη που μπορει να δωσουν? Παραδειγμα ηξερα οτι στα busa εδιναν ολα τα αλογα στην πρωτη σχεση οπου εχουν καποιον κοφτη.

Ισχυει οτι τα busa εχουν κοφτη στην 1η ταχυτητα?
    Τα gixxer εχουν κι αυτα κοφτη στην 1η ταχυτητα (δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο βεβαια)?
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    DimSTriple
    Full gixxer
    Full gixxer
    DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 803
    Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 13:08

Δεν έχουν κόφτη, έχουν μειωμένο αβάνς (retarded) για να γίνει πιο φιλικό το μηχανάκι στα ανοίγματα γκαζιού απο χαμηλές έως μεσαίες στροφές (πολύ ροπή = πολύ σούζα και παντλικίκι = κίνδυνος για τον.... μέσο αναβάτη) .

Αυτό ισχύει στα παλιά και στα νέα busa. Η διαφορά ειδικά στα νέα στα δικά μου τα χέρια ήταν μικρή (όχι με αντικόφτη αλλά με reflash της ecu).
    Στα παλιότερα η διαφορά ήταν αρκετά μεγαλύτερη.
    http://www.meremetis.gr/
    DimSTriple
    Full gixxer
    Full gixxer
    DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 803
    Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 13:11

...αυτό ισχύει και στα gsxr αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό ώστε να αξίζει να ασχοληθείς. Οριστική λύση σ’όλ’αυτά δίνει ο empro... αλλά ρε παιδιά, μια χαρά είναι τα μηχανάκια, έχουν ροπή και άλογα που περισσεύουν για τους περισσότερους απο ’μάς. Για τους dragsterάδες βέβαια αυτό αλλάζει 8)
    http://www.meremetis.gr/
    nasos-v
    Full gixxer
    Full gixxer
    nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
    Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 6282
    Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 13:47

DimSTriple έγραψε:
    ...αυτό ισχύει και στα gsxr αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό ώστε να αξίζει να ασχοληθείς. Οριστική λύση σ’όλ’αυτά δίνει ο empro... αλλά ρε παιδιά, μια χαρά είναι τα μηχανάκια, έχουν ροπή και άλογα που περισσεύουν για τους περισσότερους απο ’μάς. Για τους dragsterάδες βέβαια αυτό αλλάζει 8)

θα συμφωνισω μαζι σου.....

το μονο που θα ηθελα ειναι να εβρισκα κατι ωστε το κοντερ να μην σταματαει στα 299
    οχι το παω ετσι συνεχεια απλα να δω τι θα εγραφε.... ssss
    http://www.gixxer.gr
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 13:53

Οντως η δυναμη συνηθως περισσευει αλλα ειναι και το μικροβιο στην μεση Wink

Ειναι και η "αποστειρωση" των νεων μοντελων που μας στερει λιγη απο την "δοξα" της οδηγησης τους...
    1ndianos
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
    Τόπος : αθηνα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 603
    Αγωνιζόμενος : dragster
    Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 19:37

valentinosgsxr έγραψε:
    Με την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι πανω στους αντικοφτες. Εκτος απο την μεγαλυτερη τελικη υπαρχουν κι αλλα οφελη που μπορει να δωσουν? Παραδειγμα ηξερα οτι στα busa εδιναν ολα τα αλογα στην πρωτη σχεση οπου εχουν καποιον κοφτη.

Ισχυει οτι τα busa εχουν κοφτη στην 1η ταχυτητα?
    Τα gixxer εχουν κι αυτα κοφτη στην 1η ταχυτητα (δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο βεβαια)?

να προσθεσω μια λεπτομερια,που ειναι ομως σημαντικη!!!εαν το μηχανακη δεν παει την εκτη στον κοφτη ο αντικοφτης δεν δινει μεγαλυτερη τελικη... oraios
    paps_1000r
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    paps_1000r

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
    Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη
    Αριθμός μηνυμάτων : 74
    Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 07:06

το μεγαλυτερο οφελος του αντικοφτη χ-tre δεν ειναι η μεγαλυτερη τελικη αλλα το οτι καταργη το ηλεκτρονικο ανοιγμα των αυλων στις 3 πρωτες ταχυτητες με αποτελεσμα το μηχανακι να γινει ποιο αμεσο με κερδος στην ευστροφια.γι'αυτο αν εχετε παρατηρηση γεμιζουν κ λιγο ποιο γρηγορα οι ταχυτητες.
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 16:18

1ndianos έγραψε:
    να προσθεσω μια λεπτομερια,που ειναι ομως σημαντικη!!!εαν το μηχανακη δεν παει την εκτη στον κοφτη ο αντικοφτης δεν δινει μεγαλυτερη τελικη... oraios

Δυστυχως δεν μπορουμε να ξερουμε αν η εκτη μπαινει στον κοφτη αφου σταματαει να ανεβαζει στα 299χλμ/ωρα. Παντως στην Κυριακατικη βολτα που προσπαθησα να τελικιασω με δυνατο πλαγιομετωπικο ανεμο δεν καταφερα να δω πανω απο 280 στο κοντερ μου! Αυτο και σε συνδιασμο με την ελαφρια ασταθια του μπροστινου μου με κανει να πιστευω οτι αεροδυναμικα το Κ7 ειναι μετριο και σαφως του κοστιζει σε τελικη ακομα και με αντικοφτη. Η διαφορα με το hayabusa στον τομεα αεροδυναμικη θα πρεπει να ειναι χαοτικη και σιγουρα δεν θα θελα να ειμαι στην τελικη μου και ξαφνικα να χαλασει το σταμπιλιζατερ.
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 17:02

Θελω να καταληξω οτι ειναι λιγο ακυρο τελικα, να ψαχνουμε υψηλη τελικη σε ενα μηχανακι με τοσο ασχημη αεροδυναμικη σχεδιαση.
    1ndianos
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 20:59

valentinosgsxr έγραψε:
    1ndianos έγραψε:

Δυστυχως δεν μπορουμε να ξερουμε αν η εκτη μπαινει στον κοφτη αφου σταματαει να ανεβαζει στα 299χλμ/ωρα. Παντως στην Κυριακατικη βολτα που προσπαθησα να τελικιασω με δυνατο πλαγιομετωπικο ανεμο δεν καταφερα να δω πανω απο 280 στο κοντερ μου! Αυτο και σε συνδιασμο με την ελαφρια ασταθια του μπροστινου μου με κανει να πιστευω οτι αεροδυναμικα το Κ7 ειναι μετριο και σαφως του κοστιζει σε τελικη ακομα και με αντικοφτη. Η διαφορα με το hayabusa στον τομεα αεροδυναμικη θα πρεπει να ειναι χαοτικη και σιγουρα δεν θα θελα να ειμαι στην τελικη μου και ξαφνικα να χαλασει το σταμπιλιζατερ.

το οτι σταματαει το κοντερ στα 299χλμ,ειναι ασχετο με τον κοφτη.μπορουμε να ξερουμε αν η εκτη μπαινει στον κοφτη απο το στροφομετρο!!!!
    το σταμπιλιζατερ ειναι ασχετο στα πολλα χλμ στην τελικη,δεν βοηθαει καθολου.
    αν εχεις ασταθεια απο το μπροστινο σου σε αυτα τα χλμ,εχει προβλημα το μηχ.σου,
    μπορει να μην εχει την αεροδυναμικη του busa αλλα δεν το λες μετριο μια χαρα ειναι.
    τωρα σε πλαγιο ανεμο εχεις δικιο δεν μπορεις να πας τελικες!!!
    oraios
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 21:10

Μα η εκτη δεν μπαινει στον κοφτη γιατι μολις το κοντερ δειξει 299 το μοτερ σταματαει ν ανεβαζει στροφες. Πιανω τα 299 με την πεμπτη και μολις βαλω την εκτη απλα πεφτουν οι στροφες.

Το μηχανακι μου δεν εχει κανενα λειτουργικο προβλημα αλλα οπως ειπες κι εσυ...busa δεν το λες.
    1ndianos
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 21:21

valentinosgsxr έγραψε:
    Μα η εκτη δεν μπαινει στον κοφτη γιατι μολις το κοντερ δειξει 299 το μοτερ σταματαει ν ανεβαζει στροφες. Πιανω τα 299 με την πεμπτη και μολις βαλω την εκτη απλα πεφτουν οι στροφες.

Το μηχανακι μου δεν εχει κανενα λειτουργικο προβλημα αλλα οπως ειπες κι εσυ...busa δεν το λες.

εκτιμηση μου ειναι οτι αν εχει ασταθεια, να το κοιταξεις!!!(ζυγοσταθμηση,ζαντες λαστιχα,και μετα αναρτησεις) αποψη μου!!! εγω αυτο θα εκανα.δεν υπαρχει ασταθεια σε αυτα τα μηχ.
    τωρα για τον κοφτη.
    δεν σταματαει να ανεβαζει γιατι τερματιζει το κοντερ,αλλα γιατι δεν εχει δυναμη.αν προσεξεις θα δεις οτι παει 299 με 5η,αν ειχε δυναμη θα συνεχιζε και στην 6η,μεχρι το κοφτη 14.500.
    oraios
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Τόπος : KΡHTH XANIA
    Αριθμός μηνυμάτων : 8101
    Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
    Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 21:22

valentinosgsxr έγραψε:

Mη το λες μη το λες Very Happy γιατι το δικο μου ανεβαζει μεχρι που κανει διακοπες ( τοτε ειναι ο κοφτης ) Twisted Evil
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 21:30

Αν ειναι ετσι οπως τα λετε τοτε δεν υπαρχει κοφτης τελικης και απλα το κοντερ σταματαει να δειχνει τα χιλιομετρα....δεν παιζει αυτο το πραγμα. Το εχω τσεκαρει πολλες φορες στο μηχανακι μου (μαμα, χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα). Δυστυχως δεν εχω καμερα να το μαγνητοσκοπισω.
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Τόπος : KΡHTH XANIA
    Αριθμός μηνυμάτων : 8101
    Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
    Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 21:34

valentinosgsxr έγραψε:
    Αν ειναι ετσι οπως τα λετε τοτε δεν υπαρχει κοφτης τελικης και απλα το κοντερ σταματαει να δειχνει τα χιλιομετρα....δεν παιζει αυτο το πραγμα. Το εχω τσεκαρει πολλες φορες στο μηχανακι μου (μαμα, χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα). Δυστυχως δεν εχω καμερα να το μαγνητοσκοπισω.

Δεν θυμαμαι ακριβος scratch ποσες στροφες μου ανεβαζε η 6 χωρις τον αντικοφτη αλλα τωρα παει 14.500 Twisted Evilενω πριν δεν νομιζω να περνουσε τις 14.000 file
    1ndianos
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 21:38

valentinosgsxr έγραψε:
    ακου να δεις, το κοντερ σταματαει στα 299χλμ και οι στροφες συνεχειζουν.....αυτο ειναι!!!
    εσυ μπορεις να το κοντινεις ενα δοντακι πισω και να κερδισεις και επιταχυνση και τελικη.
    καντο και θα με θυμηθεις!!!εκει θα καταλαβεις αυτα που σου λεω!!
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 22:01

Ο κοφτης στο Κ7 ειναι στις 13800 στροφες. Σε αυτες τις στροφες με την πεμπτη μου βλεπω τα 299 στο κοντερ. Με την αλλαγη πεφτω χιλιες στροφες περιπου, αυτο σημαινει οτι βλεπω τα 299 με 12800 στροφες. Αν βαλω τωρα ενα δοντι μικροτερο μπροστα τοτε σ αυτες τις στροφες θα βλεπω 280+. Αυτο σημαινει πανω κατω οτι η εκτη στον κοφτη θα μου δινει την ιδια τελικη αλλα σε χιλιες στροφες περισσοτερες. Αν ο σκοπος μου ειναι να αυξησω την τελικη τοτε εχω κανει μια τρυπα στο νερο!

Βασικα ομως η διαφωνια μας εγγυται στο αν οι στροφες του κινητηρα συνεχιζουν να ανεβαινουν μετα τα 299. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ανεβαινουν αλλα θα διατηρησω μια μικρη αμφιβολια γιατι δεν μπορω να αφησω τα ματια μου απο τον δρομο για πολλα δευτερολεπτα με τοσα χιλιομετρα.
    1ndianos
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 22:06

valentinosgsxr έγραψε:
    Ο κοφτης στο Κ7 ειναι στις 13800 στροφες. Σε αυτες τις στροφες με την πεμπτη μου βλεπω τα 299 στο κοντερ. Με την αλλαγη πεφτω χιλιες στροφες περιπου, αυτο σημαινει οτι βλεπω τα 299 με 12800 στροφες. Αν βαλω τωρα ενα δοντι μικροτερο μπροστα τοτε σ αυτες τις στροφες θα βλεπω 280+. Αυτο σημαινει πανω κατω οτι η εκτη στον κοφτη θα μου δινει την ιδια τελικη αλλα σε χιλιες στροφες περισσοτερες. Αν ο σκοπος μου ειναι να αυξησω την τελικη τοτε εχω κανει μια τρυπα στο νερο!

Βασικα ομως η διαφωνια μας εγγυται στο αν οι στροφες του κινητηρα συνεχιζουν να ανεβαινουν μετα τα 299. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ανεβαινουν αλλα θα διατηρησω μια μικρη αμφιβολια γιατι δεν μπορω να αφησω τα ματια μου απο τον δρομο για πολλα δευτερολεπτα με τοσα χιλιομετρα.

οκ!!! oraios

ενα δοντι πισω σου ειπα!!!οχι μπροστα, ειναι πολυ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 1ndianos στις Τρι 23 Φεβ 2010, 22:29, 1 φορά
    teo46
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
    Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2555
    Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
    Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 22:16

ενα βιντεακι που δείχνει ότι με 299 και έκτη συνεχίζει να γεμίζει το στροφόμετρο.

https://www.youtube.com/watch?v=pNnDhE-4mlg&feature=related
    1ndianos
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 22:29

1ndianos έγραψε:
    valentinosgsxr έγραψε:

οκ!!! oraios

ενα δοντι πισω σου ειπα!!!οχι μπροστα, ειναι πολυ.
    gat0s
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
    Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Αριθμός μηνυμάτων : 1831
    Αγωνιζόμενος : Sleep
    Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 22:41

teo46 έγραψε:
    ενα βιντεακι που δείχνει ότι με 299 και έκτη συνεχίζει να γεμίζει το στροφόμετρο.

Μου φαινεται η ειναι ιδεα μου οτι το μηχανακι βαριεται να ανεβασει στροφες??
    valentinosgsxr
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 22:53

Αυτο ακριβως βλεπω και στο δικο μου παντως.
    Κωσταςηρακλειο
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : kostas
    Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
    Αριθμός μηνυμάτων : 563
    Αγωνιζόμενος : oxi pia
    Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 23:02

valentinosgsxr έγραψε:

φιλε μου ειμαι σιγουρος 1000% οτι το μοτερ ανεβαζει στροφες μετα τα 299.το κ6 πηγενε 14 ενω ειχε δειξει τα 299 απο τις 13..
    1ndianos
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 23 Φεβ 2010, 23:04

gat0s έγραψε:
    teo46 έγραψε:

Μου φαινεται η ειναι ιδεα μου οτι το μηχανακι βαριεται να ανεβασει στροφες??

βαλε 1-2 δοντακια μεγαλυτερο γραναζι (πισω)θα αλλαξει πολυ το μηχ.θα το χαρεις πολυ περισοτερο!!!το εχω γραψει πολλες φορες αυτο και σε αλλους.
    εφ οσον δεν το βελτιωνεις!!!αν δεν σου αρεσει θα εχεις χασει 30-40 ευρω.
    paps_1000r
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    paps_1000r

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
    Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη
    Αριθμός μηνυμάτων : 74
    Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αντικοφτις (x-tre)   αντικοφτις (x-tre) - Σελίδα 2 EmptyΤετ 24 Φεβ 2010, 04:38

τα μηχανακια μασ φιλε valentino εχουν πολυ καλη αεροδιναμικη!η suzuki εχει δικια τησ αεροσηραγγα απο τισ μεγαλητερες,κ ειδικα στο κ9 και κ10 εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια στο θεμα αεροδιναμικης κ τα μηχανακια εχουν περασει πολλες ωρες μεσα στη σηραγγα.

αντικοφτις (x-tre)
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » πωλειτε xtre αντικοφτις

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com