panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Αγωνιστικα clip-ons για κ8 1000 Κυρ 07 Ιουν 2009, 01:16 | |
| εχω παραγγειλει απο το e-bay ενα ζευγαρι clip-ons της driven.εχει αλλαξει καποιος απο σας τιμονια στο μωρο του να ακουσω κ αλλες γνωμες? :?: πριν το κ8,ειχα κ6 600, κι αλλαξα κ σ αυτο τιμονια.προσωπικα,εχω την αισθηση οτι τα μαμα (κ στο 600 κ στο 1000) ειναι κλειστα,κοντα,κ σχετικα ψηλα.με αποτελεσμα οταν πιανω τιμονι,να ακουμπαω κ στα αντιβαρα.στο κ6 τα νεα τιμονια δημιουργησαν καλυτερους μοχλους,(αφου εφαγα μιση μερα να τα κεντραρω!),ομως παρατηρησα μια μικρη ασταθεια κατω απο τα 20 χιλιομετρα. καθομαι στο 848 του κολλητου μου,κ η αισθηση στις λαβες ειναι η ιδανικη.πιστευω με τα driven θα το φερω στα μετρα μου ως προς τη θεση οδηγησης. ΑΑ!!κ κατι ακομα.τα μαμα στο δεξι,εχουν μια τρυπα που δενει το δοχειο με τα υγρα φρενων.τα αγωνιστικα δεν εχουν τιποτα.κ για τα οργανα θελει πονταρισμα.καμια ιδεα,εκτος απο πατεντα στις βιδες της τρομπας?? :?: | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγωνιστικα clip-ons για κ8 1000 Κυρ 07 Ιουν 2009, 11:05 | |
| Στους αγωνες αν οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι τα αλλαζουν :vwrv: γιατι εχεις ποιο πολλες ρυθμησεις ειναι ποιο ανοικτα και ποιο μεγαλα με αποτελεσμα να εχεις καλυτερο μοχλο στην αλλαγη κατευθυνσης και εισαι λιγο πιο σκυφτος απο τα μαμα το θεμα ειναι να σου ταιριαζουν στην οδηγηση Εγω προσωπικα δεν εχω μπει ακομα σ αυτη τη διαδικασια γιατι ειμαι ικανοποιημενος με τα μαμα Οσο για τις βολτες που δεν εχουν πολυ απλα θα του κανεις καινουργιες Αντε με το καλο οταν τα βαλεις θελουμε φωτο και εντυπωσεις :betvt: | |
|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγωνιστικα clip-ons για κ8 1000 Κυρ 07 Ιουν 2009, 15:00 | |
| για να δουμε..αυτα που παρηγειλα εχουν και μεγαλυτερη γωνια κλησης,καπου στις 7 ή 8 μοιρες αν δε κανω λαθος. yep,θα βαλω φοτο κ απο το πλαι,με το πριν κ το μετα,για να δουμε αν υπαρχει εμφανης διαφορα στις γωνιες του σωματος. | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγωνιστικα clip-ons για κ8 1000 Παρ 31 Ιουλ 2009, 21:09 | |
| Εγώ έχω πάρει ένα σετ κλιπόν της Crescent,
1ον γιατί είναι μεγαλύτερα σε μήκος και με βολέυει αυτή η θέση οδήγησης 2ον γιατί ρυθμίζεται η γωνία τους,δεν έχουν μια στάνταρ θέση όπως τα μαμά 3ον γιατί δεν χωρούσε το ρυθμιστικό της μανέτας στο αριστερό κλιπόν λόγω έλειψης χώρου 4ον γιατί βγαίνουν χωρίς να χρειάζεται να λύσεις την τιμονόπλακα 5ον γιατί θέλω να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα στοκ πράγματα επάνω στην μηχανή μου | |
|
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αγωνιστικα clip-ons για κ8 1000 Παρ 31 Ιουλ 2009, 21:49 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Εγώ έχω πάρει ένα σετ κλιπόν της Crescent,
1ον γιατί είναι μεγαλύτερα σε μήκος και με βολέυει αυτή η θέση οδήγησης 2ον γιατί ρυθμίζεται η γωνία τους,δεν έχουν μια στάνταρ θέση όπως τα μαμά 3ον γιατί δεν χωρούσε το ρυθμιστικό της μανέτας στο αριστερό κλιπόν λόγω έλειψης χώρου 4ον γιατί βγαίνουν χωρίς να χρειάζεται να λύσεις την τιμονόπλακα 5ον γιατί θέλω να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα στοκ πράγματα επάνω στην μηχανή μου ωραιος! στα DRIVEN δεν ρυθμιζεται η γωνια τους,κ θελει να βγουν οι πλακες.τα βαλα ομως διπλα στα μαμα κ με πιασανε τα γελια! ποιοτητα στη παραμικρη λεπτομερια. αν θες φιλε βαλε καμια φωτο απο τα τιμονια σου,ποσο τα πηρες κτλ,κ αν ειναι απο ebay,στειλε κ το λινκ να το βαλω στο τοπικ με τα ανταλακτικα :betvt: | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγωνιστικα clip-ons για κ8 1000 Παρ 31 Ιουλ 2009, 21:59 | |
| - panosk8 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Εγώ έχω πάρει ένα σετ κλιπόν της Crescent,
1ον γιατί είναι μεγαλύτερα σε μήκος και με βολέυει αυτή η θέση οδήγησης 2ον γιατί ρυθμίζεται η γωνία τους,δεν έχουν μια στάνταρ θέση όπως τα μαμά 3ον γιατί δεν χωρούσε το ρυθμιστικό της μανέτας στο αριστερό κλιπόν λόγω έλειψης χώρου 4ον γιατί βγαίνουν χωρίς να χρειάζεται να λύσεις την τιμονόπλακα 5ον γιατί θέλω να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα στοκ πράγματα επάνω στην μηχανή μου
ωραιος! στα DRIVEN δεν ρυθμιζεται η γωνια τους,κ θελει να βγουν οι πλακες.τα βαλα ομως διπλα στα μαμα κ με πιασανε τα γελια! ποιοτητα στη παραμικρη λεπτομερια.
αν θες φιλε βαλε καμια φωτο απο τα τιμονια σου,ποσο τα πηρες κτλ,κ αν ειναι απο ebay,στειλε κ το λινκ να το βαλω στο τοπικ με τα ανταλακτικα :betvt: Όχι τα πήρα από Αγγλία από το site του Crescent ! Φωτογραφία δεν έχω,το λινκ είναι http://www.crescent-suzuki.com/pages/shop/product_detail.aspx?pid=547# | |
|