| ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON | |
|
+6kahi κολτρέϊν STELIOS crockh2001 Hamamatsu ΚΑΣΤΟΡΙΑ 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 21:32 | |
| Ρε παιδια..... Εχασα και τα 2 αντιβαρα. Το ενα στην Αρνισσα (μαλον το πηρε ο Κολτρειν επειδη το μηχαμακι μου ειναι μαυρο και πιο γρηγορα) Και το αλλο καπου στις Σερρες! Ειναι το 3ο κρουσμα που ξερω. Ειχε κανεις σας προβλημ? (Κ 8 750) | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 21:38 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Ρε παιδια.....
Εχασα και τα 2 αντιβαρα. Το ενα στην Αρνισσα (μαλον το πηρε ο Κολτρειν επειδη το μηχαμακι μου ειναι μαυρο και πιο γρηγορα) Και το αλλο καπου στις Σερρες! Ειναι το 3ο κρουσμα που ξερω. Ειχε κανεις σας προβλημ? (Κ 8 750) Κι εγω στο κ7 ειχα χασει και αντιβαρο και μανιταρι. Εχει αντιβαρα πολυ φθηνα,βαλε και κολα σπειρωματων κιαι καλη τυχη απο δω και περα. | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 21:40 | |
| Και εμενα μου εφυγε το αριστερο αλλα ενταξει το πηρα πρεφα νωρις και το μαζεψα. Τωρα το ξαναβιδωσα καλα και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα (στο αμεσο μελλον τουλαχιστον). | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 21:48 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- Και εμενα μου εφυγε το αριστερο αλλα ενταξει το πηρα πρεφα νωρις και το μαζεψα. Τωρα το ξαναβιδωσα καλα και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα (στο αμεσο μελλον τουλαχιστον).
Μαλον θελει loctite απο την αρχη για να μην τα χανουμε! | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 22:16 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- crockh2001 έγραψε:
- Και εμενα μου εφυγε το αριστερο αλλα ενταξει το πηρα πρεφα νωρις και το μαζεψα. Τωρα το ξαναβιδωσα καλα και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα (στο αμεσο μελλον τουλαχιστον).
Μαλον θελει loctite απο την αρχη για να μην τα χανουμε! αυτό ακριβώς θέλει το μπλε όμως το medium όχι το κόκκινο το hard γιατί μετά δεν ξεβιδώνουν με τίποτα | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 22:17 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
Εχασα και τα 2 αντιβαρα. Το ενα στην Αρνισσα (μαλον το πηρε ο Κολτρειν επειδη το μηχαμακι μου ειναι μαυρο και πιο γρηγορα) σιγά να μην πάρω εγώ ρε το αντίβαρο σου.. να μην μπορώ να στρίψω μετά.. :P :P :P εγώ πάντως παίδες δεν έχω χάσει τίποτα μέχρι στιγμής..!! μόνο ένα μανιτάρι και εκείνο από μ@λ@κι@ του μάστορα, χάλασε τα πάσα και έφυγε το μανιτάρι.. | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 22:28 | |
| Εγω εβαλα την περασμενη εβδομαδα αντιβαρα τις valter moto τα χρυσα και για να βγαλω κατι τις πλακας που ειχε βαλει ο προκατοχος ειδα και επαθα γιατι ειχε βαλει και αυτος κολλα συν το οτι απ'οτι μου ειπε και το παιδι που τα αγορασα οτι λοιποι μεσα απο το τιμονι ενα σωληνωτο μαμα στο οποιο βιδωνη το αντιβαρο , ξερετε τιποτα για κατι τετοιο και εαν ναι κοστος και που θα το βρω? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Τετ 02 Δεκ 2009, 23:45 | |
| - kahi έγραψε:
- Εγω εβαλα την περασμενη εβδομαδα αντιβαρα τις valter moto τα χρυσα και για να βγαλω κατι τις πλακας που ειχε βαλει ο προκατοχος ειδα και επαθα γιατι ειχε βαλει και αυτος κολλα συν το οτι απ'οτι μου ειπε και το παιδι που τα αγορασα οτι λοιποι μεσα απο το τιμονι ενα σωληνωτο μαμα στο οποιο βιδωνη το αντιβαρο , ξερετε τιποτα για κατι τετοιο και εαν ναι κοστος και που θα το βρω?
Το πιο πιθανο ειναι να εχει φυγει προς τα μεσα. Αν εισαι τυχερος με ελαφρυ χτυπημα και εναν καλο μαγνητη θα βγει! Και ναι υπαρχει μια ''βασουλα'' για να βιδωσει το αντιβαρο. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Πεμ 03 Δεκ 2009, 12:06 | |
| Παιδακια δεν θελει ουτε locktite ουτε τιποτα....αλλαγη τροπου οδηγησης θελει!Πιεζεται καθως στριβεται ασυναισθητα εξωτερικα με την παλαμη σας λογω κακης τοποθετησης με τα χερια σας τα αντιβαρα και αυτα σιγα σιγα βγαινουν προς τα εξω.(το εχω παθει και δυο φορες μαλιστα με τιγκα καργαρισμενα αντιβαρα.) Παρατηρηστε την επομενη φοιρα οτι εχερτα τα χερια εξω εξω και το παθαινετε αυτο.Δοκιμαστε να ακουμπαει το χερι σας στην αρχη του κλιπ ον και θα δειτε. | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Πεμ 03 Δεκ 2009, 13:12 | |
| Εγω πάντως έβαλα κόλα (αφου έχασα το ένα "μαμά") και τωρα έχω ησυχάσει.. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Παρ 04 Δεκ 2009, 12:56 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Παιδακια δεν θελει ουτε locktite ουτε τιποτα....αλλαγη τροπου οδηγησης θελει!Πιεζεται καθως στριβεται ασυναισθητα εξωτερικα με την παλαμη σας λογω κακης τοποθετησης με τα χερια σας τα αντιβαρα και αυτα σιγα σιγα βγαινουν προς τα εξω.(το εχω παθει και δυο φορες μαλιστα με τιγκα καργαρισμενα αντιβαρα.)
Παρατηρηστε την επομενη φοιρα οτι εχερτα τα χερια εξω εξω και το παθαινετε αυτο.Δοκιμαστε να ακουμπαει το χερι σας στην αρχη του κλιπ ον και θα δειτε. +1000 κ καλο σφυξιμο με καστανια αν ειναι δυνατον. | |
|
| |
izzy Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 89 Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON Κυρ 06 Δεκ 2009, 21:32 | |
| να αλλάξετε clipon ... Οσο και να τα σφίξεις αν τα πιέζεις και δεν έχεις loctite θα βγαίνουν . | |
|
| |
| ΑΝΤΙΒΑΡΑ CLIP-ON | |
|