Greek GSX-R forum
χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Poll_l10χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Poll_c10χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Poll_r10 
JIMK7
χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Poll_l10χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Poll_c10χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kouts
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Hμερομηνία εγγραφής : 15/08/2012

χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης   χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης EmptyΔευ 20 Αυγ 2012, 15:55

καλησπερα στην παρεα ειμαι νεο μελος με ενα κ7 1000.σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος
αλλα θελω και τα φωτα σας 1.εχω μια αθλια εξατμιση και μου αναβει το f1 στο καντραν 2.βρωμαει βενζινη στα χαμηλα 3.ακουσα για προβληματα με τους ανωορθοτές και εχω την εντυπωση οτι ο προηγουμενος εχει την πλακετα των ξενων κολλημενη πανω στον ανωορθωτη....και κατι τελευταιο το μηχανακι ειναι τερμα χαμηλωμενο εμπρος και τερμα σκληρο πισω...στριβη καλυτερα χαμηλωμενο η να κανω της μαμα ρυθμισεις???ευχαριστω εκ των προτερων.οποιος μπορει ας βοηθησει...αν ηξερα θα σηκωνα και φοτο να δειτε την εξατμιση.κοντη κατω απο το φερινγκ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης   χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης EmptyΔευ 20 Αυγ 2012, 17:54

τι εννοεις χαλια εξατμιση ???
το Fi γιατι αναβει? καταργησες L και δεν εχεις βαλει αντισταση ???
για τον ανορθωτη πηγαινε σε μια αντιπροσωπια να δεις απο αριθμο πλαισιου αν εχει το συγκεκριμενο μοντελο ανακληση και αν εχει στο κανουν τσαμπα, εκτος και αν το εχει κανει ο προηγουμενος

οσο για τις αναρτησεις και για το χαμηλωμα εμπρος εισαι λαθος, γερνει πιο αποτομα αλλα αν ξεκολησει που ξεκολαει γιατι εχεις αλλαξει την αναλογια βαρους μπρος πισω κλαψτα !

δες εδω τον λεπτομερεστατο οδηγο https://gixxer.forumgreek.com/h10-page
φτιαξε το sag και το υψος σωστα και μετα ξεκινα να ρυθμιζεις συμπιεση και επαναφορα

και καλως ηρθες στο φορουμ !

kouts
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Hμερομηνία εγγραφής : 15/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης   χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης EmptyΤρι 21 Αυγ 2012, 00:21

δεν ξερω αν εχει επανω τον λαμδα και μαλλων για αυτο αναβει το f1 ετσι το πηρα το μηχανακι προχθες κιολας..με την αντισταση τι ακριβως να κανω?? χαλια εξατμιση απο θοριβο και μαλλων κακο ρυθμισμενο γιατι πεταει πολλες ακαφτες και φλογες..ευχαριστω για την υποδοχη!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης   χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης EmptyΤρι 21 Αυγ 2012, 11:19

kalowhrthes

καλυτερα να το πας σε ενα συνεργειο και νατο λυσετε και να τα δειτε ολα αυτα που λες ... το φ1 μπορει να αναβει για πολλους λογους ... μπορει να αναβει μονο και μονο απο την εξατμιση ....

χαλια εξατμιση...f1 και ανορθωτης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ανορθωτης sos!!
» Πηνια-Ανορθωτης Καινουρια
» ανορθωτης κ7 600

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com