louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: το πιο ομορφο gsxr π εχω δει Τρι 11 Σεπ 2012, 16:20 | |
| λοιπων φιλικα παντα...
οταν αγορασα το Ζ 125 στα 16 μου, δεν ειχα διπλωμα και εκανα ενα σωρο ΙΝΔΙΑΝΙΕΣ.. ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΟ, δεν τρακαρα ποτε.
μολις εγεινα 18 αγορασα το suzuki bantit 400. ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ. οι ινδιανιες επισης πολλες, αλλα λιγοτερες απ'οτι με το Ζ γιατι οπως και να το κανουμε, δυο χρονια καναμε πολλες μαλακιες.
εκει κοντα επεσε στα χερια μου και ενα RGV 250. και λιγο πριν τα 20 πηρα ενα cbr 600... στα 20 εγεινε και ανεξαρτητων.. παλι ινδιανιες αλλα πολυ περιορισμενες απο αυτες που εκανα με το bandit..
στα 21 πηρα το GSXR 1000 K4 και το εφιτιαξα με εκκεντροφορους κτλ.. πολυ λιγοτερες ινδιανιες απο πριν, γιατι πραγματικα δε χρειαζεται να αποδηξεις πλεον τιποτα.. και ουυως η αλλως κανεις δεν νοιαζεται αν εσυ ξερεις να κανεις σουζα μαντιες κλπ..
και στα 23 πηρα αυτο που εχω τωρα.. πλεων το θεωρω ΓΕΛΟΙΟ να κανω μαλακιες μεσα στην πολη και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να πηγαινω πανω απο 50 μεσα στην πολη.. που καποτε δεν διναμε ποτε σημασια και τρεχαμε σαν διαολια μεσα στα στενα...
αυτο που θελω να εξηγησω, ειναι οτι οσο περνανε τα χρονια τοσο λιγοτερο επικινδυνα οδηγαμε και ζουμε γενικοτερα..
πολυ απλα δεν θα σε κανει το διπλωμα καλο οδηγο αλλα η ηλικια και η ωριμανση...
και εγω στα 18 μου εδωσα για διπλωμα για 125... μετα απο δυο χρονια γινοτανε ανεξαρτητου κυβισμου αυτοματα, χωρις περεταιρω εξετασεις... και ελεγα στα 18 μου και το ειχα και απορια και ελεγα τη μαλακια ειναι αυτη, αφου ακριβως στα 18 που πηρα το διπλωμα δεν χρειαζοταν να κανω κατι αλλο, ας το κανατε ανεξαρτητων στα 18 κατευθυαν.. τωρα καταλαβα γιατι σε αφηνουν να οδηγας δυο χρωνια πρωτα και μετα να μεγαλωνεις τα κυβικα..
γιατι και απο τα 5 να οδηγας, καλη η εμπειρια δε λεω, αλλα η ωριμανση εσωσε ζωες..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την louk6 στις Τρι 11 Σεπ 2012, 16:35, 1 φορά | |
|
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: το πιο ομορφο gsxr π εχω δει Τρι 11 Σεπ 2012, 16:32 | |
| @louk6 +1000!!!!
Σαν μεγαλύτερος,πρόλαβα εξετάσεις με βέσπα για δίπλωμα μηχανης στα 18. Ακόμα σκέφτομαι αυτά που κάναμε πιτσιρικάδες και λέω απο θάυμα ζούμε! Η γυναίκα μου λέει ετσι και δωσει ο θεός και κανουμε κανένα υιο, μην τυχόν και μάθει τί έκανε ο πατέρας του οταν ήταν μικρός! Τώρα που πέρασα τα 30(παω για 34), μην με πάρετε απο τα μούτρα αλλα το λέω, μηχανή οχι στα 21 αλλα στα 30!!! | |
|
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: το πιο ομορφο gsxr π εχω δει Τρι 11 Σεπ 2012, 18:01 | |
| Με λιγα λογια ξερεις ποσοι θα μπορουσαν να σου πουν κοψε το σβερκο σου και κανε οτι σου ερθει στο κεφαλι?Δεν το εκαναν.Επισης ξερεις ποσο βαριεμαι και δεν θελει ο καθενας απο εμας να σου πει τι εχει κανει στη ζωη του?Δλδ τι να κανουμε να τις βγαλουμε εξω με λιγα λογια να τις μετρησουμε? Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που οσο ειναι τα χρονια σου τοσα μηχανακια εχουν αλλαξει. Ακου κι'εμας τις κουλομαριες που εχουμε και διπλωμα..... Ειλικρινα βαριομουνα να σου απαντησω απιστευτα κι'ομως το εκανα!!!! | |
|
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: το πιο ομορφο gsxr π εχω δει Τρι 11 Σεπ 2012, 18:23 | |
| εγω στα 16 ειχα ενα ερ-50 μετατροπη σε 80 με ημικαθετου ρο'ι'ης καρμπυρατερ κ επεσε πανω μου ενα αμαξι κ οταν ειπα στον μπατσο οτι ειχα διπλωμα κ ασφαλια τρελαθηκε εδινε συνχαριτιρια στην μανα μου για την ανατροφη που μου ειχε δωσει. αυτο εγινε το 1987 κ πιστεψεμε τοτε πολυ δεν ειχαν διπλωματα αν με ηξερες η ρωτησεις για μενα δεν θα σου πουν οτι ειμαι απο τα "καλυτερα" παιδια αλλα αυτο δεν συμαινει οτι ειναι κακο να φυλας τον κωλο σου | |
|
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: το πιο ομορφο gsxr π εχω δει Τρι 11 Σεπ 2012, 20:21 | |
| | |
|
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: το πιο ομορφο gsxr π εχω δει Τρι 11 Σεπ 2012, 20:22 | |
| | |
|
tsasbi Hero gixxer
| |