| Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? | |
|
+11kentaurosk8 nktr gat0s ENDURASX GsxrPower lotinia maikstain T.R.E JIMK7 cpantelo vaggant 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Τρι 04 Σεπ 2012, 21:00 | |
| - lotinia έγραψε:
- Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα υπάρχει κάποιο aftermarket σταμπιλιζατέρ που να μην μπορώ να βάλω στην μαμά βάση(1000 K7).Φαντάζομαι οτι το μόνο που εξυπηρετεί η τοποθέτηση πάνω από το τιμόνι είναι η εργονομία και όχι κάτι άλλο.Υπάρχει επίσης περίπτωση κάποιο σταμπ να μην κάνει για το μηχανάκι μου γιατί ας πούμε βλέπω τα Ohlins να έχουν διάφορα μήκη και δεν ξέρω τι ρόλο βαράεi η συγκεκριμένη παράμετρος.Επίσης επειδή με μια ματιά στο car είδα οτι υπάρχουν WP,Ohlins και Hyperpro μπορεί κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του αν και η αλήθεια είναι οτι κλείνω προς το WP.Ευχαριστώ.
Η ohlins το rd030 που δινει για τα suzuki ειναι το ιδιο στα 600/750/1000 απο το 2001(νομιζω) μεχρι σημερα.Δεν υπαρχει κανενας λογος να δινεις τουλαχιστον 150 ευρα παραπανω για τη βαση.Αν βρεις και μεταχειρισμενο (οπως εγω ) αξιζει σιγουρα τα λεφτα του απλα θα πρεπει να βρεις την ιδανικη ρυθμιση για τον τροπο οδηγησης σου... | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Παρ 02 Αυγ 2019, 13:49 | |
| Ερωτηση
Τελευταια εχω παρατηρησει οτι σε χαμηλες ταχυτητες με τραβαει πολυ ευκολα δεξια-αριστερα,μιλαω συγκεκριμενα οτι ακολουθει ευκολα τις ανωμαλιες του δρομου.. Αφηνα τιμονι καποτε κ το κρατουσα με τα ποδια ευθεια,δεν θυμαμαι να με προβληματιζε ποτε.
Το stabi απ οτι ξερω δεν λειτουργει καθολου σε τοσο χαμηλες ταχυτητες ...
υγ δεν τραβαει σε μια πλευρα συγκεκριμενα,το χω προσεξει κ τραβαει το ιδιο κ απ τις δυο .. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Σαβ 03 Αυγ 2019, 00:11 | |
| - Thodoros1369 έγραψε:
- Ερωτηση
Τελευταια εχω παρατηρησει οτι σε χαμηλες ταχυτητες με τραβαει πολυ ευκολα δεξια-αριστερα,μιλαω συγκεκριμενα οτι ακολουθει ευκολα τις ανωμαλιες του δρομου.. Αφηνα τιμονι καποτε κ το κρατουσα με τα ποδια ευθεια,δεν θυμαμαι να με προβληματιζε ποτε.
υγ δεν τραβαει σε μια πλευρα συγκεκριμενα,το χω προσεξει κ τραβαει το ιδιο κ απ τις δυο .. Ετσι οπως το περιγραφεις λογικα θελεις ρουλεμαν τιμονιου.. βαλτο σε κανενα πλακακι σταματημενος και κανε δεξια αριστερα το τιμονι αν στην μεση σκαλωνει θελεις αλλα ρουλεμαν | |
|
| |
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Παρ 06 Σεπ 2019, 19:08 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Thodoros1369 έγραψε:
- Ερωτηση
υγ δεν τραβαει σε μια πλευρα συγκεκριμενα,το χω προσεξει κ τραβαει το ιδιο κ απ τις δυο .. Ετσι οπως το περιγραφεις λογικα θελεις ρουλεμαν τιμονιου.. βαλτο σε κανενα πλακακι σταματημενος και κανε δεξια αριστερα το τιμονι αν στην μεση σκαλωνει θελεις αλλα ρουλεμαν Πηγα σημερα συνεργειο .. το σταμπι κανει την δουλεια. Δεν ειχα σφαλμα κλπ απλα το τιμονι δεν εχει καμια αντισταση. Να βαλω αλλα λαδια (20w?) και να το ξαναβαλω ? Εκτος απ τα πανακριβα ohlins των 500Ε,σε aftermarket, υπαρχει κατι φθηνοτερο κ αξιοπιστο ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Παρ 06 Σεπ 2019, 19:36 | |
| πως το καταλαβες οτι φταιει το σταμπι? το δικο σου ειναι ηλεκτρονικο και σφιγει απο καποια χλμ και πανω αμα απλα σηκωσεις το μπροστινο και γυρισεις το τιμονι δεν ειναι σφιχτο το σταμπι σου
εκτος απο τα ακριβα πχ ολινς υπαρχουν τα επισης ακριβα της wp, bitubo (300 το δινει ο αλεξοπουλος καινουργιο) αμα ψαξεις εβαυ κτλ θα βρεις ολινς με καλη τιμη . πλεον το θεμα ειναι με το τελωνειο τι θα κανεις γιατι αμα ειναι απο αμερικη θα την φας
κοιτα και στο καρ και στο φβ παιζουν αρκετα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Παρ 06 Σεπ 2019, 20:20 | |
| - Miou έγραψε:
- πως το καταλαβες οτι φταιει το σταμπι?
το δικο σου ειναι ηλεκτρονικο και σφιγει απο καποια χλμ και πανω αμα απλα σηκωσεις το μπροστινο και γυρισεις το τιμονι δεν ειναι σφιχτο το σταμπι σου
εκτος απο τα ακριβα πχ ολινς υπαρχουν τα επισης ακριβα της wp, bitubo (300 το δινει ο αλεξοπουλος καινουργιο) αμα ψαξεις εβαυ κτλ θα βρεις ολινς με καλη τιμη . πλεον το θεμα ειναι με το τελωνειο τι θα κανεις γιατι αμα ειναι απο αμερικη θα την φας
κοιτα και στο καρ και στο φβ παιζουν αρκετα Το ψαχνα περισσοτερο για ρουλεμαν,αλλα εκτος οτι το τιμονι εγινε ελαφρυ κ τραβαει παντου κ παντα συμπτωματα χαλασμενων ρουλεμαν δεν ειχε. Και σημερα που το πηγα συνεργειο κ εψαχνε πρωτα τα ρουλεμαν μου το απεκλεισε μετα απο βολτα που το πηγε,αντιθετως μ ειπε οτι δεν παιζει να δουλευει το σταμπιλιζατερ.. bitubo μπαινουν απο πανω ε ? δεν μ αρεσει κ πολυ η ιδεα .. Εψαξα λιγο τωρα, ebay-car-κλπ, κατω απο 400 παιζει μονο ενα matris .. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Παρ 06 Σεπ 2019, 21:10 | |
| Μας εχεις μπερδεψει λιγο το προβλημα σου ειναι οταν αφηνεις τα χερια σου παει το μηχανακι δεξια αριστερα σωστα ? αν ναι τοτε για να ειναι απο το σταμπι πρεπει να ειναι πολυ σφικτο οποτε ειναι καλο κανε ομως μια δοκιμη Βγαλε το απο πανω τελειως το σταμπι κανε το μια μικρη βολτα και αν σου κανει το ιδιο, εχεις θεμα με τα ρουλεμαν σου.. κουμπωνουν στο κεντρο και εκει κανουν σκαλωμα και οταν αφηνεις τα χερια παει το μηχανακι δεξια αριστερα ειναι κλασικη περιπτωση ρουλεμαν και απορω πως δεν μπορουνε να το βρουνε, ακομα εκτος αν θελεις να γινει πιο σφικτο το τιμονι δεξια αριστερα η αν κανει ενα κενο οταν το δοκιμαζεις σταματημενο ειναι 3 διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους Οσο για τη λυση του σταμπι αν βαλεις ενα απο κ9 και του βαλεις αλλα λαδια και το προγραμματισεις μεσο Woolich γινεται ντουμπανο μπορεις ακομα να παρεις ενα καινουγριο ολινς και να το βαλεις στη θεση του μαμα ετσι δεν ειναι πολυ ακριβο σιγουρα κατω απο 400 εχει | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Σαβ 07 Σεπ 2019, 02:02 | |
| Βάλε πιο χοντρό λάδι και ρύθμιση την καμπύλη κάπως έτσι και θα είναι τέλειο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Κυρ 08 Σεπ 2019, 22:26 | |
| Παιδια ο ανθρωπος στο συνεργειο το κανε βολτα δυο φορες ... Εκτος τον ελεγχο στο συνεργειο. Πηγα στην Ξανθη,90χλμ αποσταση γιατι εδω που μενω δεν υπαρχει αξιοπιστο συνεργειο. Μου ειπε ξεχνα τα ρουλεμαν ειναι οκ,το σταμπιλιζατερ σου δεν δουλευει. Τι να πω ... Θα βρω λαδι να του βαλω κ να δοκιμασω .. fork oil 20W να ψαξω ? Αν παω για aftermarket περιμενω να μου δωσετε τηλεφωνα για τις τιμες που λετε γιατι εγω τουλαχιστον στο ιντερνετ που ψαχνω ειναι ολα πανω απ τα 400 | |
|
| |
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Δευ 09 Σεπ 2019, 08:27 | |
| Δεν πειράζει πήγες και βόλτα με στροφούλες (Άγιο Σίλα κλπ) Στο Αντώνογλου πας? Αν ξαναέρθεις στείλε κανένα μήνυμα. Όσο για το σταμπ ξύλωσε το και κάντο μια βόλτα οπώς σου έιπαν τα παιδία να δείς αν στο κάνει. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Δευ 09 Σεπ 2019, 10:43 | |
| Ναι Αντωνογλου ... Παρασκευή ήμουν σ αυτόν κ Σάββατο ξαναήρθα σε γάμο .. Θα σου πω αν ξανάρθω,έχω μερικούς καλούς φίλους στην Ξάνθη. Θα σαι dragster το σ/κ ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Δευ 09 Σεπ 2019, 11:27 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Δευ 09 Σεπ 2019, 19:12 | |
| | |
|
| |
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Τρι 10 Σεπ 2019, 08:29 | |
| - Thodoros1369 έγραψε:
- Ναι Αντωνογλου ... Παρασκευή ήμουν σ αυτόν κ Σάββατο ξαναήρθα σε γάμο ..
Θα σου πω αν ξανάρθω,έχω μερικούς καλούς φίλους στην Ξάνθη. Θα σαι dragster το σ/κ ? Μπόρει και να πάω δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? Τετ 11 Σεπ 2019, 00:20 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Μην βαλεις κατι λιγοτερο περα απο ολινς κι οχι πανω απο την τιμονοπλακα γιατι θα δωσεις για τις βασεις τσαμπα λεφτα .. ακομα μην παρεις για το κ7 γιατι στον δινουν μαζι με μια αντισταση για να μην σου βγαζει fi στο καντραν αλλα εξτρα λεφτα και εκει παρε ενα ολινς για το κ5 που να μπει στην εργοστασιακη βαση τωρα για να μην σου βγαζει fi η του βαζεις μια αντισταση που αγοραζεις απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα ουτε ενα ευρω η φλασαρεις την ecu
https://www.ebay.co.uk/itm/OHLINS-Steering-Damper-kit-Suzuki-GSX-R-1000-2005-06-SD-181/293096780566?epid=650025308&hash=item443dedf316:g:SyUAAOSwIw1b9pWq Ευχαριστω Jim ! θα βαλω ενα 20ρι λαδι πρωτα στο μαμα να δω τι παιζει ... μπας κ το σωσω Καλο το ohlins αλλα δυσκολο διαστημα για τετοια εξοδα στην μηχανη. Αλεξ ευχαριστω .. αυτο το bitubo πανω στο τιμονι μου φαινεται καπως και γενικα οσα μπαινουν εκει. Θα δω τι θα κανω αν τελικα χρειαστει να παρω aftermarket | |
|
| |
| Ρυθμιση σταμπιλιζατερ κ8? | |
|