| Προτάσεις για τρόμπα φρένου | |
|
+19HUMANGOUS Leroy amstaff Darksoul ripseventh frozen paul22 fotis_rizla lotinia DrIoannis brwmogazos Miou mistiriodis_tsantakias cpantelo mx5 T.R.E k8 600 kk boutser Antonios_gsxr 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 21:51 | |
| Θέλω να αλλάξω τρόμπα φρένου στο k9 μου, για να βελτιώσω τα φρένα μου. Μέχρι στιγμής έχω βάλει σωληνάκια υψηλής, τακάκια ebc (τα οποία θέλουν αλλαγή) και σκέφτομαι για μια καλή aftermarket τρόμπα.. Το κόστος να μην ξεπερνάει αν γίνεται τα 300 ευρώ στις προτάσεις σας, εκτός αν υπάρχει κάποια πολύ καλύτερη επιλογή, με λίγα χρήματα παραπάνω.. Επίσης θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει, τι διαφορές έχουν οι brembo 19x20, 19x18, 16x18, 28x20 κτλ;; http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/Brembo/Radial_Brake/ | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 21:56 | |
| δεν είσαι ευχαριστημένος απ τα φτέρνα σου; εγώ είχα σκεφτεί να βάλω τα μαμα του κ9 ως μια αρκετά καλή και οικονομική βελτίωση των φρένων. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 21:58 | |
| brembo 19x20 ή acrossato ! | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 21:59 | |
| - boutser έγραψε:
- δεν είσαι ευχαριστημένος απ τα φτέρνα σου; εγώ είχα σκεφτεί να βάλω τα μαμα του κ9 ως μια αρκετά καλή και οικονομική βελτίωση των φρένων.
Δυστυχώς, δεν είμαι.. Θέλω κάτι καλύτερο.. Και στο "δάγκωμα", αλλά και στην διάρκεια. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 21:59 | |
| - boutser έγραψε:
- δεν είσαι ευχαριστημένος απ τα φτέρνα σου; εγώ είχα σκεφτεί να βάλω τα μαμα του κ9 ως μια αρκετά καλή και οικονομική βελτίωση των φρένων.
κωστα τα πολυ καλα φρενα του Κ9 οφειλονται στις δαγκανες του και οχι στη τρομπα του, αν θες να αλαξεις κατι στο Κ5 αλλαξε δαγκανες απο Κ9 ή απο cbr 08 με αποστατες, η τρομπα ειναι σε 2η μοιρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 22:00 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- brembo 19x20 ή acrossato !
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι διαφορές έχει η 19x20, από τις υπόλοιπες brembo; Η acrossato τι κόστος έχει;; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 22:20 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- boutser έγραψε:
Δυστυχώς, δεν είμαι.. Θέλω κάτι καλύτερο..
Και στο "δάγκωμα", αλλά και στην διάρκεια.
Αν θές περισσότερο δάγκωμα θα το πάρεις κυρίως απ'τα τακάκια,κοίτα προς Dunlopad μεριά. Αν είναι να πάρεις τρόμπα πάρε καλύτερα την RCS,έχει και διακόπτη για τα φρένα έτοιμο. Επίσης θα μπορέσεις να πειραματιστείς μεταξύ 19χ18 ( καλύτερη αίσθηση) και 19χ20 ( περισσότερη δύναμη ). Σίγουρα θα πας σε 19άρα τρόμπα λόγω 4πίστονων δαγκανών με μεγάλα έμβολα και όχι σε 16άρα,τώρα για χρήση δρόμου το 19χ18 μάλλον θα σε βολέψει περισσότερο και ποτέ δεν άκουσα παράπονα από κάποιον για την απόδοση της στην πίστα. Το 19χ20 θέλει περισσότερη δύναμη στην μανέτα αλλά επίσης έχεις και την κοντύτερη διαδρομή εμβόλου, που σημαίνει πιο απόλυτα φρένα. Αυτά σε περίπτωση που δεν να πάρεις την RCS. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 22:31 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- brembo 19x20 ή acrossato !
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι διαφορές έχει η 19x20, από τις υπόλοιπες brembo;
Η acrossato τι κόστος έχει;; οπως τα λεει ο νικος απο πανω, η 19χ20 εχει πιο μικρη διαδρομη αλλα σε φρενο ψιλοπανικου για δρομο απλα τσακιστηκες δεν συγχωρει, η 19χ18 τα κανει ολα !!! βολτες και πιστες και ολα ! τωρα για την acrossato την φερνει ο μουρατης απο οσο ξερω, ΔΕΝ την εχω δοκιμασει σε καποιο μηχανακι φιλου να δω την αισθηση απλα εχω ακουσει πολυ καλες γνωμες απο ατομα που εμπιστευομαι και μετραει η γνωμη τους, τωρα για την τιμη ψαξου εξω γιατι αν σου πω ποσο εχει εδω στο Ελλαντα καινουρια θα με αρχισεις στα μπινελικια ! | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 06 Σεπ 2012, 22:41 | |
| accossato λεγεται
και υπαρχει ρυθμιζομενη, και με διακοπτη φρενου
| |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 00:59 | |
| Εαν παρεις την 19rcs και βαλεις τα dunlopad τα κοκκινα (rdp947 νομιζω ο κωδικος) ακομα και στην 18x19 ρυθμιση παθαινεις πλακα με το δαγκωμα των φρενων.....οτι πρεπει για πιστα για δρομο να πω την μαυρη αληθεια λιγο υπερβολικο.
Για την accossato παντως εχω ακουσει τα καλυτερα λογια ειδικα σε θεμα αισθησης και νομιζω πως εχει δυνατοτητα 4 ρυθμισεων ξεκινωντας απο 17 μεχρι 20. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 02:11 | |
| εγω θα προτινα με λιγα παραπανο να παρεις την beringer (εχωντας δουλεψει αρκετα και της 2 ) μικρη διαφορα τιμη και πολυ καλη εσθιση πολυ καλη πλυροφοριση του τι γινετε
ομος αυτο που εμαθα απο τα φρενα τελευτεα ειναι αμα θες να αλαξειςκαι να δεις διαφορα ΑΛΑΞΕ ΔΑΓΚΑΝΕΣ με 600 ευρο και κατι ψιλα βαζεις Μ4 brembo που απλα εκει θα τα δεις ολα και πληροφορηση και δαγκομα και ομαλοτιτα .... επισεις εχει ξανα ανιξει θεμα σχετικα με τρομπες και πιστευο ειναι ευκολο να το βρεις εκει εχουνε πει αρκετα καλα πραγματα τα παιδια | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 09:50 | |
| το αρχικο δαγκωμα που θες εχει να κανει και με τα τακακια που φορας... τα κοκκινα dunlopad ειναι σουπερ και για δρομο και για πιστα παντως... εγω με αυτα τα τακακια και τρομπα rcs 19 ( στο χ18) με δαγκανες απο cbr09 με τους μαμα δισκους ειμαι υπερευχαρστημενος απο τα φρενα μου ...ακομα και στην πιστα... με τα ebc (epfa ΗΗ) δεν εχω μηνει τοσο ικανοποιημενος οσον αφορα το αρχικο δαγκωμα οσο ειναι κρυα . νομιζω οτι τα απλα ΗΗ (fa ΗΗ) εχουν καλυτερο αρχικο δαγκωμα αλλα δεν αντεχουν τοσο τις θερμοκρασιες
μεταχειρισμενη παντως την rcs μπορεις να την βρεις περιπου στα 200ε καιμε τα 100ε που περισευουν αγοραζεις και καινουργια τακακια....
| |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 10:13 | |
| Η rcs δεν ειναι ρυθμιζομενη ειτε σε 18αρα η 20αρα? | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 10:51 | |
| Προσωπικά στη μηχανή σου θα έπαιρνα μία Brembo 19χ18 και άλλα τακάκια που βγαίνει συνολικά κοντά στα 300 ευρώ.Καλό καθάρισμα στα έμβολα των δαγκάνων,νέα υγρά και είσαι ready.H RCS είναι πολύ καλή τρόμπα αλλά δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά αφού οι ανάγκες σου είναι για 19χ18 και όχι για εναλλαγές στην διαδρομή του εμβόλου. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 16:58 | |
| Εδώ αν δεν το έχεις δει ήδη έχουμε κάνει μια εκτενή συζήτηση για τρόμπες,διαβασέ το αν θες.https://gixxer.forumgreek.com/t6180-topic
Η γνώμη μου τώρα μετά από αλλαγή στην τρόμπα με την AP Racing CP4125,υψηλης HEL,τακάκια Dunlopad RDP(κόκκινα) και υγρά Motul RBF600.Η τρόμπα αν και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση(όχι λειτουργικά αλλα είχε τζόγο και λίγες οξειδώσεις) είναι απίστευτα προοδευτική και δυνατή αλλά η αίσθηση στο χέρι μου θα μπορούσε να είναι και καλύτερη(ίσως να ευθύνεται η κατάσταση της για αυτό και με ένα service να φτιάξει).Σε συνδυασμό με τα τακάκια και υψηλής ήταν η πρώτη φορά που έκανα rolling endo σε φρενάρισμα πριν από στροφή χωρίς καν να το περιμένω αλλά ήρθε σαν να μην συμβαίνει τπτ και χωρίς άγχος και ντράβαλα.Όλα καλά ως εδώ συν του οτι τα τακάκια αν και Racing λειτουργούν όπως είπε και ένα παιδί παραπάνω και κρύα άψογα.Το πρόβλημα όμως είναι αυτό που και πάλι αναφέρθηκε δλδ η θερμοκρασία στην οποία λειτουργούν και στην οποία οι δίσκοι κλάνουν από λειτουργία.Δεν ξέρω για τζόγους αλλά στην φάση με το endo που λέω πιο πάνω και μετά από λίγες ακόμα στροφές η μανέτα έπεσε πολύ,περασε δηλαδή τρελή θερμοκρασία στο σύστημα και μάλλον για αυτό φταίνε οι δίσκοι.Υποτιθεται οτι όλα τα ύπόλοιπα περιφερειακά που έχω είναι κορυφαία οπότε δεν δικαιολογούν αυτή την συμπεριφορά στην μανέτα η οποία σημειωτέον ξανά σκλήρεναι και έπεφτε συνεχώς μάλλον ανάλογα με την καταπόνηση.Συνεπώς καλές οι μετατροπές και τα δυνατά φρένα αλλά πρέπει αν συνδυαστούν με καλούς δίσκους αλλιώς μάλλον δεν πέρνουμε το 100% αυτού που πληρώνουμε.Αυτή είναι η εκτίμηση μου βέβαια, αν κάποιο παιδί πιστεύει οτι είναι κάτι άλλο ας πει γνώμη(θεωρώ οτι δεν έχω αέρα στο σύστημα μου,το ήλεξγα αλλά θα ξαναπάω).Επίσης μόνη δικαιολογία για τα φρένα αν και μικρή είναι οτι ταξίδευα με πάνω από 40 βαθμούς κελσίου εκείνη τη μέρα. | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 16:58 | |
| | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 17:07 | |
| το είδες οτι λέει like brembo ε? δεν είναι αυθεντική,προσωπική άποψη δε θα την έπερνα με τίποτα,με τα φρένα δεν παίζουμε | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 17:37 | |
| - paul22 έγραψε:
- το είδες οτι λέει like brembo ε? δεν είναι αυθεντική,προσωπική άποψη δε θα την έπερνα με τίποτα,με τα φρένα δεν παίζουμε
δεν ειναι αυθεντικη brembo φυσικα αλλα ειναι αυθεντικη accossato ... το οτι λεει "σαν την brembo" δεν σημενει οτι δεν ειναι καλη ..... LOTINIA δεν εχει σημασια αν ταξιδευες με 30 ή 40 βαθμους ... ετσι και αλλοιως οι θερμοκρασιες που φτανουν τα φρενα ειναι σε αλλα επιπεδα......εγω παντως εξακολουθω να λεω οτι οι μαμα δισκοι του κ5(1000) δεν εχουν κανενα θεμα με τα δυνατα φρεναρισματα και τις υψηλες θερμοκρασιες ... ακομα και μεσα στα μεγαρα .....μηπως θελεις καμια καλη εξαερωση ?? να θυμασαι οτι το rbf θελει καθε 6μηνες περιπου αλλαγμα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 17:40 | |
| | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 17:42 | |
| ένας γνωστός μου με zx10 έβαλε δαγκάνες κ τρόμπα beringer και είναι πολύ δυνατά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 17:48 | |
| - paul22 έγραψε:
- ένας γνωστός μου με zx10 έβαλε δαγκάνες κ τρόμπα beringer και είναι πολύ δυνατά
Σίγουρα, αλλά το κόστος πάει αλλού μετά και πιστεύω πως για τον δρόμο, βάζοντας μια καλή τρόμπα, μαζί με τα σωληνάκια που ήδη έχω και μαζί με τακάκια, θα είναι υπεραρκετό για μένα και τις ικανότητες μου. Τα dulopad (ή κάπως έτσι), που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι κατάλληλα για τους μαμά δίσκους; | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 07 Σεπ 2012, 18:00 | |
| - Miou έγραψε:
- paul22 έγραψε:
- το είδες οτι λέει like brembo ε? δεν είναι αυθεντική,προσωπική άποψη δε θα την έπερνα με τίποτα,με τα φρένα δεν παίζουμε
δεν ειναι αυθεντικη brembo φυσικα αλλα ειναι αυθεντικη accossato ... το οτι λεει "σαν την brembo" δεν σημενει οτι δεν ειναι καλη .....
LOTINIA δεν εχει σημασια αν ταξιδευες με 30 ή 40 βαθμους ... ετσι και αλλοιως οι θερμοκρασιες που φτανουν τα φρενα ειναι σε αλλα επιπεδα......εγω παντως εξακολουθω να λεω οτι οι μαμα δισκοι του κ5(1000) δεν εχουν κανενα θεμα με τα δυνατα φρεναρισματα και τις υψηλες θερμοκρασιες ... ακομα και μεσα στα μεγαρα .....μηπως θελεις καμια καλη εξαερωση ?? να θυμασαι οτι το rbf θελει καθε 6μηνες περιπου αλλαγμα.... Εννοείτε αυτό για την θερμοκράσια για αυτό είπα μικρή λεπτομέρεια,όσο για τους δίκσους σίγουρα σκούρηναν λιγάκι δεν "μελάνιασαν" όμως όπως σε χρήση πίστας.Το ανησυχιτκό όμως είναι οτι όλα όσα περιέγραψα γίναν σε ταξίδι Θεσσαλονίκη-Λάρισα και συγκεκριμένα στον Παντελεήμωνα.Μιλάμε για 10 στροφές και τα φρένα την άκουσαν.Ούτε ένα γύρω σε πίστα δηλαδή,στα Τέμπη η μανέτα λειτουργούσε αλλά είχε πέσει πολύ.Σίγουρα θα ξαναελέγξω για αέρα,αλλά στην πρώτη ευκαιρία να βάλω μαντεμένιους δίσκους είτε της PFM είτε Braketech και αν μπορέσω και πιο παχύς να δούμε τι παίζει τότε.Για τα RBF είμαι ενήμερος,σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Κυρ 09 Σεπ 2012, 08:47 | |
| Απο μαμα οι δαγκανες-τακακια δεν εχουν καποιο spacer ας το πουμε για να βοηθαει στην αποφυγη μεταφορας θερμοτητας απο τα τακακια στα εμβολα-δαγκανες-υγρα?
Σε 4τροχα τουλαχιστον με εργοστασιακα 4πιστονα φρενα + εχουν κατι τετοιες προσθηκουλες (τουλαχιστον στο δικο μου ειχαν). Βεββαια μολις μπηκαν ferodo ds2500 τακακια τα αφαιρεσαμε γιατι θεωρητικα εχουν απο κατασκευης τους υλικο που βοηθαει στην αποφυγη του παραπανω. Βεββαια δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο...Μηπως υπαρχει κατι τετοιο σε αφτερ μαρκετ και βοηθαει την κατασταση? | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Κυρ 09 Σεπ 2012, 11:27 | |
| εχοντας δοκιμασει την rcs σε αλλα μου μηχανακια το μονο που εχω να πω ειναι οτι ηταν εξαιρετικη...παπα πολυ καλη και απο τιμη μετρια εωσ καλη...τωρα αν μου ελεγεσ τι θα επαιρνα απο τρομπα αν ηθελα να αλλαξω...σιγουρα την accossato....οδηγησα του μουρατη το μηχανακι και με σκετη τρομπα και κομπλε με δαγανες και ειναι απλα κορυφη.....και πολυ καλη τιμη για αυτο που περνεισ σαν αποτελεσμα....βεβαια ειναι και τι ζητας και πως οδηγας....η accossato ειναι πιο καινουρια απο την rcs ειναι ιταλικη ειναι παρα πολυ δυνατη και δεν εχεισ να φοβηθεις τιποτα...εγω συντομα θα αγορασω δαγανες accossato....επισης οποιοσ ενδιαφερεται για κατι απο το μουρατη μπορει να μου το πει γιατι τον γνωριζω πολυ καλα και μπορουμε να παρουμε πραγματα σε παρα πολυ καλη τιμη... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Κυρ 09 Σεπ 2012, 11:48 | |
| Για μενα παντως ολες η αφτερ τρομπες ειναι πολυ καλες σε σχεση με τις μαμα το θεμα ειναι πια θα βρεις πιο φτηνα για να την παρεις,προσωπικα εγω θα συνιστουσα σε μεγεθος την 19Χ18 σκετη ρυθμιση, για καλυτερη αισθηση στο φρενο και τετοιες βρισκεις αρκετες φτηνες | |
|
| |
| Προτάσεις για τρόμπα φρένου | |
|