| Προτάσεις για τρόμπα φρένου | |
|
+19HUMANGOUS Leroy amstaff Darksoul ripseventh frozen paul22 fotis_rizla lotinia DrIoannis brwmogazos Miou mistiriodis_tsantakias cpantelo mx5 T.R.E k8 600 kk boutser Antonios_gsxr 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Κυρ 27 Ιουλ 2014, 14:42 | |
| Παιδιά από που μπορώ να βρω τα τακάκια dunlopad τα κόκκινα;
Υπόψιν πως είμαι στην Λάρισα, οπότε θα πρέπει να τα παραγγείλω από μαγαζί της Αθήνας που να στέλνει εδώ, ή κάποιο ιντερνετικό κατάστημα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Κυρ 27 Ιουλ 2014, 23:45 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Παιδιά από που μπορώ να βρω τα τακάκια dunlopad τα κόκκινα;
Υπόψιν πως είμαι στην Λάρισα, οπότε θα πρέπει να τα παραγγείλω από μαγαζί της Αθήνας που να στέλνει εδώ, ή κάποιο ιντερνετικό κατάστημα. pissaris.gr 60ευρα τα dunlopadHH sdp ειναι τα ημιαγωνιστικα/πολιτικα καλυτερα απο τα απλα! και τα Rdp ειναι τα αγωνιστικα αυτα καλυτερα μονο σε αγωνιστικα μοτο γτ αργουν να ζεσταθουν λιγακι κ τρωγονται απειρα πιο ευκολα αλλα ειναι 2φορες καλυτερα απο τα sdp το θεμα ειναι οτι κ με τα sdp θα παθεις αμοκ ειδικα αν εχεις σωληνακια καλα υγρα κ σωστη εξαερωση...αν φορας τρομπα η δαγκανες η δισκοπλακες εγκεφαλικο θα παθεις.... | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Δευ 28 Ιουλ 2014, 11:06 | |
| - Darksoul έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- Παιδιά από που μπορώ να βρω τα τακάκια dunlopad τα κόκκινα;
Υπόψιν πως είμαι στην Λάρισα, οπότε θα πρέπει να τα παραγγείλω από μαγαζί της Αθήνας που να στέλνει εδώ, ή κάποιο ιντερνετικό κατάστημα. pissaris.gr 60ευρα τα dunlopadHH sdp ειναι τα ημιαγωνιστικα/πολιτικα καλυτερα απο τα απλα! και τα Rdp ειναι τα αγωνιστικα αυτα καλυτερα μονο σε αγωνιστικα μοτο γτ αργουν να ζεσταθουν λιγακι κ τρωγονται απειρα πιο ευκολα αλλα ειναι 2φορες καλυτερα απο τα sdp το θεμα ειναι οτι κ με τα sdp θα παθεις αμοκ ειδικα αν εχεις σωληνακια καλα υγρα κ σωστη εξαερωση...αν φορας τρομπα η δαγκανες η δισκοπλακες εγκεφαλικο θα παθεις.... Επειδή έχει πάρα πολλά dunlopad HH sdp, μπορείς να μου πεις ποιος κωδικός είναι για τα μηχανάκια μας;; | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Δευ 28 Ιουλ 2014, 12:12 | |
| ακροσατο και μπρεμπο ειναι και οι δυο πολυ καλες, οτι βρεθει σε καλη τιμη αξιζει, τωρα θα προτιμουσα 19χ18 εγω σε σχεση με την 19χ20 που ειναι πολυ αποτομη για δρομο, μπλοκαρει πολυ ευκολα το μπροστινο δεν θα την συνιστουσα για συνθηκες πιστας και ΜΟΝΟ τοτε θα επελεγα την 19χ20 αλλιως η 19χ18 ειναι υπεραρκετη ειτε ακροσατο ειτε μπρεμπο ειτε μπερινγκερ ειναι ολες πολυ καλες και δοκιμασμενες λυσεις | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Δευ 28 Ιουλ 2014, 12:43 | |
| κκ ακοσατο ειναι ρε φιλε και οχι ακροσατο. στο εχει γραψει απο περισυ ο μχ ... εγω και στην πιστα στο 18 την ειχα ρυθμισμενη και ηταν υπεραρκετη . | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Δευ 28 Ιουλ 2014, 13:02 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τρι 29 Ιουλ 2014, 09:31 | |
| | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 22 Ιαν 2016, 00:31 | |
| βρηκα μια accossato απο εξω 170 ευρω με μεταφορικα, εκτος απο το δοχειο των υγρων φρενων θελω και βαλβιδα για το φρενο σωστα; | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Σαβ 23 Ιαν 2016, 20:37 | |
| Η accossato δεν έχει διακοπτάκι όπως η brembo; Αν δεν έχουν θα χρειαστεί banjo με διακόπτη. Brembo RCS με αυτά τα λεφτά πάντως βρίσκεις αν έχεις υπομονή για ψάξιμο. | |
|
| |
HUMANGOUS Normal gixxer
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 171 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τρι 26 Ιαν 2016, 18:26 | |
| Και εγω τη brembo rcs με τις δυο ρυθμισεις εχω. Η τρομπα ειναι απιστευτη. Βεβαια την πηρα κοψοχρονια ολοκαινουργια, ας ειναι καλα τα κονε...χεχε καινουργια εχει 300κατι, | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τρι 26 Ιαν 2016, 21:37 | |
| εγω επειδη δεν εχω κονε πηρα μια accossato 19χ18 με ρακοροβιδα-διακοπτη και το ποτηρι 230 με μεταφορικα, εδω το μαγαζι για ολο το πακετο ηθελε 300. Η ποιο φτηνη brembo ηταν στα 260 και ηθελαν και κανα 40αρι για το ποτηρι. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τρι 26 Ιαν 2016, 23:57 | |
| Και η accossato είναι καλή, με γιες λοιπόν! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 27 Ιαν 2016, 10:36 | |
| μια χαρα ειναι και οι ακοσατο αλλα το ποτηρι ειπαμε ρε φιλε ... 10ε τα πουλαω και ειναι και γνησια japan ... | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 27 Ιαν 2016, 10:56 | |
| την φοραει ενας φιλος σε cbr 1000 και λεει πολυ καλα λογια, το ποτηρι με λαμακι- λαστιχακι- ασφαλειες 26 ευρα, για brembo 45 το σετακι.
Ρε Αλεξ λεγε τι εχεις κατα καιρους για κανα κ9, κριμα ειναι να τα δινουμε σε ξενους | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 27 Ιαν 2016, 11:02 | |
| τα ποτηρακια για τα υγρα ειναι ιδια για ολα τα μηχανακια ρε φιλε | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 27 Ιαν 2016, 11:06 | |
| αν δεν κανω λαθος οι after τρομπες θελουν πιο ψιλο λαστιχο και αλλη θεση στο ποτηρι, ισως να κανω λαθος αλλα το πηρα για σιγουρια | |
|
| |
power Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 16/01/2019
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 29 Απρ 2020, 00:29 | |
| Ρε παίδες για βοηθήστε γιατι προσωπικα τα εχω μπερδέψει Κ ο λογος ειναι γιατι δεν γνωριζω!ειμαι σε σταδιο αγορας τρομπας. Για να βοηθήσω περισσότερο τα έμβολα απο τις δαγκάνες μου ειναι 30-34 σχετικά μεγαλούτσικα αν αναλογιστεί καποιος οτι του haya Κ Gsxr 600-750 ειναι 30-30.Αυτο για να έχετε μια βαση.Τι νουμερο τρόμπα θα προτείνετε εσεις??Μια μεγαλύτερη τρόμπα οπως 19ρα θα βοηθούσε η μηπως τελικώς θα του έπεφτε μεγάλη?? Απαίτηση δίκη μου ειναι να εχει οσο μεγαλύτερο αρχικό δάγκωμα-μαγκωμα(ας εστιάσουμε σε αυτη την απαίτηση κ ας μην συζητήσουμε το θεμα τακακι-υψηλης-υγρά κτλ εχουν λυθεί ολα αυτα! Σκεφτομαι για μια απο τις παρακάτω με ταβάνι το 300ρι έτοιμη(εννοω διακόπτη-δοχειο-βαση)Αν υπαρχει καποια αλλη μπορείτε να προτείνετε Αν εχει πχ 310-320 ας ειπωθεί https://www.car.gr/parts/view/25323413-brembo-kit-aktiniki-troba-frenoy-rcs-17-spasti-maneta-me-vasi-kai-doxeiohttps://www.car.gr/parts/view/23161999-brembo-aktiniki-troba-frenoy-rcs-19-kit-me-vasi-doxeio-spasti-manetaΚ οι δυο λένε εχουν εμβολακι 19mm αλλα σαν κωδικοί ειναι διαφορετικοί Κ οι δυο ρυθμίζονται σε 18-20 Ποιες η διάφορες τους τελικα?? | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 29 Απρ 2020, 15:52 | |
| Η πρωτη φιλε ειναι με 17mm εμβολο. Εξου και κωδικος της. Μπες μια caprimoto.com και διαβασε. Εχει προτεινομενες χρήσεις για τις τρομπες πoυ κοιτας, σχολια απο αγοραστες κτλ | |
|
| |
power Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 29 Απρ 2020, 16:06 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Η πρωτη φιλε ειναι με 17mm εμβολο. Εξου και κωδικος της. Μπες μια caprimoto.com και διαβασε. Εχει προτεινομενες χρήσεις για τις τρομπες πoυ κοιτας, σχολια απο αγοραστες κτλ
ναι εχεις δικιο....χθες το εψαξα ποιο εντατικα κ τελικα το ανω καταστημα εχει κανει τυπογραφικο λαθος μαλλον κ τελικα ειναι οπως το ειπες....διαβασα γυρω γυρω κ εβγαλα στο περιπου μια γνωμη απλα ακομα δεν αποφασισα....πιστευω μεχρι τελος εβδομαδας θα εχω αποφασισει.... | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Τετ 29 Απρ 2020, 19:29 | |
| Αν είσαι από Αθήνα μίλα και με k.p. tech την φέρνουν σε καλή τιμή από όσο ξέρω προφανώς μπορούν να σου κάνουν και τοποθέτηση. Όσο για τις δαγκάνες που έγραψες στο άλλο θέμα σου ναι μια επισκευή σίγουρα είναι καλή, γιατί τα πιστόνια και τα λάστιχα τους μαζεύουν ακαθαρσίες και "κολλάνε".
Τώρα όπως σου είπε ο terror διάβασε αλλά κυρίως τι θες να κάνεις με την μηχανή σου είναι η ερώτηση για εμένα, διότι μπορεί να θες να κόβεις βόλτες στην πόλη, να πηγαίνεις αργά ή θες παραπάνω φρένο γιατί πας γρήγορα σε μια διαδρομή, πίστα για παράδειγμα. | |
|
| |
power Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 30 Απρ 2020, 01:51 | |
| - christos_drifter έγραψε:
- Αν είσαι από Αθήνα μίλα και με k.p. tech την φέρνουν σε καλή τιμή από όσο ξέρω προφανώς μπορούν να σου κάνουν και τοποθέτηση. Όσο για τις δαγκάνες που έγραψες στο άλλο θέμα σου ναι μια επισκευή σίγουρα είναι καλή, γιατί τα πιστόνια και τα λάστιχα τους μαζεύουν ακαθαρσίες και "κολλάνε".
Τώρα όπως σου είπε ο terror διάβασε αλλά κυρίως τι θες να κάνεις με την μηχανή σου είναι η ερώτηση για εμένα, διότι μπορεί να θες να κόβεις βόλτες στην πόλη, να πηγαίνεις αργά ή θες παραπάνω φρένο γιατί πας γρήγορα σε μια διαδρομή, πίστα για παράδειγμα. Δυστηχως δεν ειμαι απο Αθηνα(α ρε πρωτεύουσα έχεις Κ τα καλα σου) Ευχαριστω terrorzone(30λεπτα εψαχνα να βρω τα σχόλια Κ τις ερωτήσεις-απαντήσεις πελατών Κ καταστήματος) Ευχαριστω Κ εσένα Χρήστο που μου πρότεινες τα παιδιά(αν Κ εχω δυνατό μάστορα στην αθηνα Κ με όνομα τελευταίως αισθανομαι οτι χοροπηδάει επανω στο καλάμι του(σορυ δεν ειναι του παρόντος το θεμα κ δεν αφορά όλους μας αυτο αλλα προσωπικα εμενα)θα μιλησω με τα παιδιά να δούμε την άποψη τους στο θεμα η έστω να γίνει τηλεφωνικός η παραγγελία! Σύμφωνα με τα σχόλια που απαντήθηκαν αποφάσισα πως η 17ρα rcs θα ειναι θεωριτικα ιδανικότερη για μενα μιας Κ θα μου δίνετε η δυνατότητα περισσότερων ρυθμίσεων μιας κ ειναι πιο κοντα στα mm εμβόλων που προτείνετε! Οχι πίστα δε μπαινω(δυστηχως που τέτοια τύχη) Απλα θελω ένα φρένο ακαριαιοοοο(αυτο που λέμε μονο με την σκέψη μου επιασε)Στο ένα κλικ που λέμε να γονατίζει το μπροστινο! | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Πεμ 30 Απρ 2020, 16:31 | |
| Ωραία, προτείνω την 19αρα τότε, με το καλό ! | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 01 Μάης 2020, 19:46 | |
| Είχα βάλει την 19αρα στο δικό μου. Μαζί με σωληνάκια υψηλής και τακάκια EBC (αυτά που πρότεινε ο μάστορας, δε θυμάμαι το μοντέλο, έχουν περάσει 7 χρόνια). Νόμιζα πως έβαλα φρένα από motogp. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου Παρ 08 Μάης 2020, 16:49 | |
| rcs 18-20 x19 στο 18 εχει αρκετη δυναμη και καλη αισθηση στο 20 ειναι πολυ δυνατη και αποτομη και χανει λιγο σε αισθηση ακομα και στην πιστα στο 18 την ειχα | |
|
| |
| Προτάσεις για τρόμπα φρένου | |
|