Greek GSX-R forum
Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Poll_l10Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Poll_c10Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Poll_l10Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Poll_c10Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Προτάσεις για τρόμπα φρένου

Πήγαινε κάτω 
+19
HUMANGOUS
Leroy
amstaff
Darksoul
ripseventh
frozen
paul22
fotis_rizla
lotinia
DrIoannis
brwmogazos
Miou
mistiriodis_tsantakias
cpantelo
mx5
T.R.E
k8 600 kk
boutser
Antonios_gsxr
23 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 27 Ιουλ 2014, 14:42

Παιδιά από που μπορώ να βρω τα τακάκια dunlopad τα κόκκινα;

Υπόψιν πως είμαι στην Λάρισα, οπότε θα πρέπει να τα παραγγείλω από μαγαζί της Αθήνας που να στέλνει εδώ, ή κάποιο ιντερνετικό κατάστημα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 27 Ιουλ 2014, 23:45

Antonios_gsxr έγραψε:

Υπόψιν πως είμαι στην Λάρισα, οπότε θα πρέπει να τα παραγγείλω από μαγαζί της Αθήνας που να στέλνει εδώ, ή κάποιο ιντερνετικό κατάστημα.

pissaris.gr 60ευρα τα dunlopadHH sdp ειναι τα ημιαγωνιστικα/πολιτικα καλυτερα απο τα απλα!
και τα Rdp ειναι τα αγωνιστικα αυτα καλυτερα μονο σε αγωνιστικα μοτο γτ αργουν να ζεσταθουν λιγακι κ τρωγονται απειρα πιο ευκολα αλλα ειναι 2φορες καλυτερα απο τα sdp το θεμα ειναι οτι κ με τα sdp θα παθεις αμοκ ειδικα αν εχεις σωληνακια καλα υγρα κ σωστη εξαερωση...αν φορας τρομπα η δαγκανες η δισκοπλακες εγκεφαλικο θα παθεις.... Very Happy 
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΔευ 28 Ιουλ 2014, 11:06

Darksoul έγραψε:
Antonios_gsxr έγραψε:

pissaris.gr 60ευρα τα dunlopadHH sdp ειναι τα ημιαγωνιστικα/πολιτικα καλυτερα απο τα απλα!
και τα Rdp ειναι τα αγωνιστικα αυτα καλυτερα μονο σε αγωνιστικα μοτο γτ αργουν να ζεσταθουν λιγακι κ τρωγονται απειρα πιο ευκολα αλλα ειναι 2φορες καλυτερα απο τα sdp το θεμα ειναι οτι κ με τα sdp θα παθεις αμοκ ειδικα αν εχεις σωληνακια καλα υγρα κ σωστη εξαερωση...αν φορας τρομπα η δαγκανες η δισκοπλακες εγκεφαλικο  θα παθεις.... Very Happy 

Επειδή έχει πάρα πολλά dunlopad HH sdp, μπορείς να μου πεις ποιος κωδικός είναι για τα μηχανάκια μας;;
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΔευ 28 Ιουλ 2014, 12:12

ακροσατο και μπρεμπο ειναι και οι δυο πολυ καλες, οτι βρεθει σε καλη τιμη αξιζει,
τωρα θα προτιμουσα 19χ18 εγω σε σχεση με την 19χ20 που ειναι πολυ αποτομη για δρομο,
μπλοκαρει πολυ ευκολα το μπροστινο δεν θα την συνιστουσα
για συνθηκες πιστας και ΜΟΝΟ τοτε θα επελεγα την 19χ20 αλλιως η 19χ18 ειναι υπεραρκετη ειτε ακροσατο ειτε μπρεμπο ειτε μπερινγκερ ειναι ολες πολυ καλες και δοκιμασμενες λυσεις
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΔευ 28 Ιουλ 2014, 12:43

κκ
ακοσατο ειναι ρε φιλε και οχι ακροσατο. στο εχει γραψει απο περισυ ο μχ ...  fafoutis fafoutis 

εγω και στην πιστα στο 18 την ειχα ρυθμισμενη και ηταν υπεραρκετη .
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΔευ 28 Ιουλ 2014, 13:02

θυμισε το μου και του χρονου ρε φιλαρακι !!!!  fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis 
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΔευ 28 Ιουλ 2014, 20:32

Antonios_gsxr έγραψε:
Darksoul έγραψε:
Antonios_gsxr έγραψε:

και τα Rdp ειναι τα αγωνιστικα αυτα καλυτερα μονο σε αγωνιστικα μοτο γτ αργουν να ζεσταθουν λιγακι κ τρωγονται απειρα πιο ευκολα αλλα ειναι 2φορες καλυτερα απο τα sdp το θεμα ειναι οτι κ με τα sdp θα παθεις αμοκ ειδικα αν εχεις σωληνακια καλα υγρα κ σωστη εξαερωση...αν φορας τρομπα η δαγκανες η δισκοπλακες εγκεφαλικο  θα παθεις.... Very Happy 

Επειδή έχει πάρα πολλά dunlopad HH sdp, μπορείς να μου πεις ποιος κωδικός είναι για τα μηχανάκια μας;;

http://www.dp-brakes.com/  Wink 
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤρι 29 Ιουλ 2014, 09:31

k8 600 kk έγραψε:
θυμισε το μου και του χρονου ρε φιλαρακι !!!!  fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis 

xaxa xaxa xaxa xaxa 
amstaff
Normal gixxer
Normal gixxer
amstaff

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης
Τόπος : Περαμα
Αριθμός μηνυμάτων : 376
Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια
Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Ιαν 2016, 00:31

βρηκα μια accossato απο εξω 170 ευρω με μεταφορικα, εκτος απο το δοχειο των υγρων φρενων θελω και βαλβιδα για το φρενο σωστα;
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 23 Ιαν 2016, 20:37

Η accossato δεν έχει διακοπτάκι όπως η brembo; Αν δεν έχουν θα χρειαστεί banjo με διακόπτη. Brembo RCS με αυτά τα λεφτά πάντως βρίσκεις αν έχεις υπομονή για ψάξιμο.
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
HUMANGOUS
Normal gixxer
Normal gixxer
HUMANGOUS

Άντρας Ηλικία : 43
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Ιαν 2016, 18:26

Και εγω τη brembo rcs  με τις δυο ρυθμισεις εχω. Η τρομπα ειναι απιστευτη. Βεβαια την πηρα κοψοχρονια ολοκαινουργια, ας ειναι καλα τα κονε...χεχε καινουργια εχει 300κατι,
amstaff
Normal gixxer
Normal gixxer
amstaff

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Ιαν 2016, 21:37

εγω επειδη δεν εχω κονε πηρα μια accossato 19χ18 με ρακοροβιδα-διακοπτη και το ποτηρι 230 με μεταφορικα, εδω το μαγαζι για ολο το πακετο ηθελε 300. Η ποιο φτηνη brembo ηταν στα 260 και ηθελαν και κανα 40αρι για το ποτηρι.
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Ιαν 2016, 23:57

Και η accossato είναι καλή, με γιες λοιπόν!
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2016, 10:36

μια χαρα ειναι και οι ακοσατο
αλλα το ποτηρι ειπαμε ρε φιλε ...
10ε τα πουλαω και ειναι και γνησια japan ...
amstaff
Normal gixxer
Normal gixxer
amstaff

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2016, 10:56

την φοραει ενας φιλος σε cbr 1000 και λεει πολυ καλα λογια, το ποτηρι με λαμακι- λαστιχακι- ασφαλειες 26 ευρα, για brembo 45 το σετακι.

Ρε Αλεξ λεγε τι εχεις κατα καιρους για κανα κ9, κριμα ειναι να τα δινουμε σε ξενους
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2016, 11:02

τα ποτηρακια για τα υγρα ειναι ιδια για ολα τα μηχανακια ρε φιλε
amstaff
Normal gixxer
Normal gixxer
amstaff

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2016, 11:06

αν δεν κανω λαθος οι after τρομπες θελουν πιο ψιλο λαστιχο και αλλη θεση στο ποτηρι, ισως να κανω λαθος αλλα το πηρα για σιγουρια
power
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 20
Hμερομηνία εγγραφής : 16/01/2019

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 29 Απρ 2020, 00:29

Ρε παίδες για βοηθήστε γιατι προσωπικα τα εχω μπερδέψει Κ ο λογος ειναι γιατι δεν γνωριζω!ειμαι σε σταδιο αγορας τρομπας.
Για να βοηθήσω περισσότερο τα έμβολα απο τις δαγκάνες μου ειναι 30-34 σχετικά μεγαλούτσικα αν αναλογιστεί καποιος οτι του haya Κ Gsxr 600-750 ειναι 30-30.Αυτο για να έχετε μια βαση.Τι νουμερο τρόμπα θα προτείνετε εσεις??Μια μεγαλύτερη τρόμπα οπως 19ρα θα βοηθούσε η μηπως τελικώς θα του έπεφτε μεγάλη??
Απαίτηση δίκη μου ειναι να εχει οσο μεγαλύτερο αρχικό δάγκωμα-μαγκωμα(ας εστιάσουμε σε αυτη την απαίτηση κ ας μην συζητήσουμε το θεμα τακακι-υψηλης-υγρά κτλ εχουν λυθεί ολα αυτα!
Σκεφτομαι για μια απο τις παρακάτω με ταβάνι το 300ρι έτοιμη(εννοω διακόπτη-δοχειο-βαση)Αν υπαρχει καποια αλλη μπορείτε να προτείνετε
Αν εχει πχ 310-320 ας ειπωθεί

https://www.car.gr/parts/view/25323413-brembo-kit-aktiniki-troba-frenoy-rcs-17-spasti-maneta-me-vasi-kai-doxeio

https://www.car.gr/parts/view/23161999-brembo-aktiniki-troba-frenoy-rcs-19-kit-me-vasi-doxeio-spasti-maneta

Κ οι δυο λένε εχουν εμβολακι 19mm αλλα σαν κωδικοί ειναι διαφορετικοί
Κ οι δυο ρυθμίζονται σε 18-20
Ποιες η διάφορες τους τελικα??
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 29 Απρ 2020, 15:52

Η πρωτη φιλε ειναι με 17mm εμβολο. Εξου και κωδικος της. Μπες μια caprimoto.com και διαβασε. Εχει προτεινομενες χρήσεις για τις τρομπες πoυ κοιτας, σχολια απο αγοραστες κτλ
http://www.hydraulic-hellas.gr
power
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 29 Απρ 2020, 16:06

terrorzone έγραψε:
Η πρωτη φιλε ειναι με 17mm εμβολο. Εξου και κωδικος της. Μπες μια caprimoto.com και διαβασε. Εχει προτεινομενες χρήσεις για τις τρομπες πoυ κοιτας, σχολια απο αγοραστες κτλ

ναι εχεις δικιο....χθες το εψαξα ποιο εντατικα κ τελικα το ανω καταστημα εχει κανει τυπογραφικο λαθος μαλλον κ τελικα ειναι οπως το ειπες....διαβασα γυρω γυρω κ εβγαλα στο περιπου μια γνωμη απλα ακομα δεν αποφασισα....πιστευω μεχρι τελος εβδομαδας θα εχω αποφασισει....
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : 5-ELH
Αριθμός μηνυμάτων : 474
Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα
Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΤετ 29 Απρ 2020, 19:29

Αν είσαι από Αθήνα μίλα και με k.p. tech την φέρνουν σε καλή τιμή από όσο ξέρω προφανώς μπορούν να σου κάνουν και τοποθέτηση. Όσο για τις δαγκάνες που έγραψες στο άλλο θέμα σου ναι μια επισκευή σίγουρα είναι καλή, γιατί τα πιστόνια και τα λάστιχα τους μαζεύουν ακαθαρσίες και "κολλάνε".

Τώρα όπως σου είπε ο terror διάβασε αλλά κυρίως τι θες να κάνεις με την μηχανή σου είναι η ερώτηση για εμένα, διότι μπορεί να θες να κόβεις βόλτες στην πόλη, να πηγαίνεις αργά ή θες παραπάνω φρένο γιατί πας γρήγορα σε μια διαδρομή, πίστα για παράδειγμα.
power
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 30 Απρ 2020, 01:51

christos_drifter έγραψε:
 Αν είσαι από Αθήνα μίλα και με k.p. tech την φέρνουν σε καλή τιμή από όσο ξέρω προφανώς μπορούν να σου κάνουν και τοποθέτηση. Όσο για τις δαγκάνες που έγραψες στο άλλο θέμα σου ναι μια επισκευή σίγουρα είναι καλή, γιατί τα πιστόνια και τα λάστιχα τους μαζεύουν ακαθαρσίες και "κολλάνε".

Τώρα όπως σου είπε ο terror διάβασε αλλά κυρίως τι θες να κάνεις με την μηχανή σου είναι η ερώτηση για εμένα, διότι μπορεί να θες να κόβεις βόλτες στην πόλη, να πηγαίνεις αργά ή θες παραπάνω φρένο γιατί πας γρήγορα σε μια διαδρομή, πίστα για παράδειγμα.

Δυστηχως δεν ειμαι απο Αθηνα(α ρε πρωτεύουσα έχεις Κ τα καλα σου)
Ευχαριστω terrorzone(30λεπτα εψαχνα να βρω τα σχόλια Κ τις ερωτήσεις-απαντήσεις πελατών Κ καταστήματος)
Ευχαριστω Κ εσένα Χρήστο που μου πρότεινες τα παιδιά(αν Κ εχω δυνατό μάστορα στην αθηνα Κ με όνομα τελευταίως αισθανομαι οτι χοροπηδάει επανω στο καλάμι του(σορυ δεν ειναι του παρόντος το θεμα κ δεν αφορά όλους μας αυτο αλλα προσωπικα εμενα)θα μιλησω με τα παιδιά να δούμε την άποψη τους στο θεμα η έστω να γίνει τηλεφωνικός η παραγγελία!
Σύμφωνα με τα σχόλια που απαντήθηκαν αποφάσισα πως η 17ρα rcs θα ειναι θεωριτικα ιδανικότερη για μενα μιας Κ θα μου δίνετε η δυνατότητα περισσότερων ρυθμίσεων μιας κ ειναι πιο κοντα στα mm εμβόλων που προτείνετε!
Οχι πίστα δε μπαινω(δυστηχως που τέτοια τύχη)
Απλα θελω ένα φρένο ακαριαιοοοο(αυτο που λέμε μονο με την σκέψη μου επιασε)Στο ένα κλικ που λέμε να γονατίζει το μπροστινο!
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : 5-ELH
Αριθμός μηνυμάτων : 474
Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα
Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 30 Απρ 2020, 16:31

Ωραία, προτείνω την 19αρα τότε, με το καλό !
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 416
Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 01 Μάης 2020, 19:46

Είχα βάλει την 19αρα στο δικό μου. Μαζί με σωληνάκια υψηλής και τακάκια EBC (αυτά που πρότεινε ο μάστορας, δε θυμάμαι το μοντέλο, έχουν περάσει 7 χρόνια). Νόμιζα πως έβαλα φρένα από motogp.

Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτάσεις για τρόμπα φρένου   Προτάσεις για τρόμπα φρένου - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 08 Μάης 2020, 16:49

rcs 18-20 x19
στο 18 εχει αρκετη δυναμη και καλη αισθηση
στο 20 ειναι πολυ δυνατη και αποτομη και χανει λιγο σε αισθηση
ακομα και στην πιστα στο 18 την ειχα

Προτάσεις για τρόμπα φρένου
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Τρομπα Φρενου BREMBO RCS
» τρομπα φρενου σε Κ6 1000
» Τρομπα πισω φρενου απο GSXR750

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΦΡΕΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com