| MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Τετ 12 Σεπ 2012, 10:09 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Τετ 12 Σεπ 2012, 11:23 | |
| Τι είναι πάλι τούτο ρε παιδιά;; Ενδιαφέρον δείχνει! Κάθε Πέμπτη;; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες;; | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Τετ 12 Σεπ 2012, 18:27 | |
| αυτά είναι.... να σε παει γύρα να σου δείξει γραμμές και να προσπαθείς να τον ακολουθήσεις στην 1 μιλάμε για πολύ ανταλλακτικό στο γρασίδι!!! | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Τετ 12 Σεπ 2012, 19:52 | |
| τουλαχιστον ειναι συγκριτικα πολυ φτηνα σε σχεση με τους ελληνες που κανουν την ιδια δουλεια.... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Τετ 12 Σεπ 2012, 22:08 | |
| - thodoris έγραψε:
- τουλαχιστον ειναι συγκριτικα πολυ φτηνα σε σχεση με τους ελληνες που κανουν την ιδια δουλεια....
+100000000000000000000000000 california με 300 ευρώ συμμετοχή... έλεος...και μετά λένε για τους πολιτικούς ότι δέν έχουν πάρει χαμπάρι σε τι εποχές ζούμε... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Παρ 14 Σεπ 2012, 07:59 | |
| Μου κάνει εντύπωση που λέει ότι κάθε Πέμπτη θα έχει μαθήματα και δεν έχει Ελληνικό τηλέφωνο επικοινωνίας! Πάντως θεωρώ ότι το να έχει μια μέρα την εβδομάδα μαθήματα είναι ρίσκο για την βιωσιμότητα του εγχειρήματος! Αυτός που μένει στις Σέρρες ή έχει δασκάλους Σερραίους; Λίγο παράξενο δεν είναι; Μακάρι να πετύχει, μια που το CSS είναι δυσανάλογα ακριβό. Δεν ξέρω βέβαια την αποτελεσματικότητα του κάθε σχολείου. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Παρ 14 Σεπ 2012, 09:32 | |
| Θα σας πω την δική μου εμπειρία με το CSS επί Χούντρα.Έχω κάνει τα 2 πρώτα επίπεδα με διαφορά 4 μήνες,το ένα Μέγαρα και το 2ο Σέρρες.Στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ η οποία έχει αναπτυχθεί σε βάθος πολλών χρόνων και με πάρα πάρα πολλούς μαθητές.Έμεινα πραγματικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια και έχουν γίνει βίωμα.Έχω υιοθετήσει πολλές τεχνικές που με βοηθάνε να πάω πιο γρήγορα και με ασφάλεια.Το MARTYN CHOY Racing School δεν το ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά δυστυχώς υποψιάζομαι ότι δεν...Οικονομικός βέβαια είναι δέλεαρ το οποίο στις εποχές που ζούμε παίζει βασικό ρόλο.Αν ήμουν εκεί κοντά δεν θα με πείραζε να δω τι έχει να μου πει αυτός ο πραγματικά γρήγορος αναβάτης. | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Παρ 14 Σεπ 2012, 15:07 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Παρ 14 Σεπ 2012, 17:41 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Θα σας πω την δική μου εμπειρία με το CSS επί Χούντρα.Έχω κάνει τα 2 πρώτα επίπεδα με διαφορά 4 μήνες,το ένα Μέγαρα και το 2ο Σέρρες.Στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ η οποία έχει αναπτυχθεί σε βάθος πολλών χρόνων και με πάρα πάρα πολλούς μαθητές.Έμεινα πραγματικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια και έχουν γίνει βίωμα.Έχω υιοθετήσει πολλές τεχνικές που με βοηθάνε να πάω πιο γρήγορα και με ασφάλεια.Το MARTYN CHOY Racing School δεν το ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά δυστυχώς υποψιάζομαι ότι δεν...Οικονομικός βέβαια είναι δέλεαρ το οποίο στις εποχές που ζούμε παίζει βασικό ρόλο.Αν ήμουν εκεί κοντά δεν θα με πείραζε να δω τι έχει να μου πει αυτός ο πραγματικά γρήγορος αναβάτης.
φιλε γιαννη θα ηθελα να σου κανω μια ερωτιση....επειδη την εχω κανει σε πολλους....που ασχολουνται με σχολεια( ccs) (racing school) κλπ... επι χουντρα και στις δυο πιστες που εκανες τα μαθηματα σας τις εδηξαν περπατοντας??????? και αλλο ενα.....αλλο το ccs αλλο το racing school.. | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Παρ 14 Σεπ 2012, 17:48 | |
| 2 με χουντρα στις Σέρρες δεν την περπατησαμε | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Παρ 14 Σεπ 2012, 17:58 | |
| - gkourv έγραψε:
- 2 με χουντρα στις Σέρρες δεν την περπατησαμε
αν και πολλοι θα πουν οτι με το ccs δεν χρειαζετε εγω ειμαι αντιθετος απο την στιγμη που το σχολειο γινετε μεσα σε πιστα.... ολα τα σοβαρα σχολεια του εξωτερικου το κανουν και ειναι και το πρωτο πραγμα κιολας στα μαθηματα... οσοι γνωριζουν απο τα σχολεια που εχει κανει ο σβανς στις σερρες θα το πουν.. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC Παρ 14 Σεπ 2012, 19:45 | |
| Όχι δεν την περπατήσαμε.Τα σημάδια που πρέπει να πατήσεις ήταν ήδη έτοιμα σημειωμένα.Ο σκοπός σε αυτού του είδους τα μαθήματα δεν είναι να σπάσεις τα χρονόμετρα, αλλά να μάθεις και να κάνεις εξάσκηση σε αυτά που σου δείχνουν.Σε κανένα από τα 2 levels δεν πήγα γρήγορα και αν κάνω ποτέ το 3ο σήγουρα δεν θα πάω γρήγορα.Στα σχολεία του Kevin Schwantz,τα οποία θεωρώ πολύ καλά, όσοι έπεσαν δεν ξαναμπήκαν στην πίστα, αλλά μόνο παρακολουθούσαν θεωρία. Συμφωνώ ότι άλλο το CSS και KSSS και άλλο το racing school που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.To CSS βέβαια με τον Keith Code έβγαλε και κάποιους πρωταθλητές. | |
|
| |
| MARTYN CHOY Racing School κάθε Πέμπτη Σέρρες SRC | |
|