| Εξατμίσεις Brock's | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 16:35 | |
| | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 16:52 | |
| Οι brocks Βαγγέλη είναι οι αγαπημένες μου με διαφορά!
Δεν τις βρίσκω τόσο όμορφες, όσο άλλες, αλλά είναι ιδιαίτερες πολύ και βγάζουν θόρυβο!
Πόσο σου κόστισαν αυτές;;
Η μεγαλύτερη μου αδυναμία από τις brocks είναι η megaphone (μονή) η μαύρη!
| |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 16:55 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 17:07 | |
| σου το ειπα και τις προαλλες ... φτιαξε ενα θεμα με το μηχανακι σου να μην ποσταρεις ο,τι να ειναι οπου να ειναι και να ειναι ολα μαζεμενα και ομορφα....
και δεν μας ειπες την τιμη απο τις εξατμισεις ... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 17:11 | |
| - Miou έγραψε:
- σου το ειπα και τις προαλλες ... φτιαξε ενα θεμα με το μηχανακι σου να μην ποσταρεις ο,τι να ειναι οπου να ειναι και να ειναι ολα μαζεμενα και ομορφα....
και δεν μας ειπες την τιμη απο τις εξατμισεις ... αν σου πω οτι την δικη σου απαντηση περιμενα...λεω θα μου την πει παλι η δεν θα μου τι πει...με εχεις τρομακρατισει δεν ξερω τι να κανω που να γραψω κ τι να γραψω.. απλα να ξερεις οτι μια φορα ζητησα μια βοηθεια σε κατι κ ηταν λες και δεν το ρωτησα ποτε.. 1900€ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 18:54 | |
| σε εχω τρομοκρατισει εγω????? μα κανεις παρεα με το ρεμαλι τον κκ και σου φταιω εγω ???? απλα ρε βαγγο σου ειπα να φτιαξεις ενα θεματακι και να μας παρουσιασεις την μηχανη σου για να μην ειναι ολα σκορπια ... φτιαχνεις την παρουσιαση της μηχανη σου μας λες και τι εχεις βαλει - βγαλει , τα βηματα εξελιξης της , τις μελλοντικες σου σκεψεις για βελτιωση κτλ κτλ και ειναι ολα μαζι και την θαυμαζουμε πιο ευκολα ... αντε τωρα να μπαινω για να δω την μηχανη σου στο "φωτο απο τα καμαρια μας" να μπαινω αλλου για να δω τις εξατμισεις , να μπαινω αλλου για να δω την ζελατινα και το φτερο κτλ κτλ....και σιγα μετα απο 2 εβδομαδες να μην θυμαμαι τι εχεις βαλει και που.... δεν λεω οτι κακος εβαλες τις φωτος εκει που τις εβαλες απλα το λεω γιατι εισαι νεο μελος στο φορουμ και καλιστα μπορει να μην ξερεις καν οτι εχουμε θεμα " παρουσιαση της μηχανης μου" ... και αλλο να βαλεις 1-2 φωτος απο την μηχανη σου και αλλο να ανεβασεις 2 σελιδες φωτος απο το μηχανακι σου ... και καθε μια φωτογραφια να ειναι σε νεα δημοσιευση ... οχι οτι ειναι κακκο απλα δεν ειναι τοσο συμαζεμενα και ομορφα παρουσιασιμο ... μου ζητησες εμενα ποτε την θοηθεια μου και σε εγραψα ? δεν θυμαμαι να εχει γινει κατι τετοιο και εαν εχει γινει σου ζηταω συγνωμη ... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 19:31 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 19:33 | |
| μιου που πρεπει να παω στα μηχανακια μας παρουσιαση? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμίσεις Brock's Πεμ 13 Σεπ 2012, 19:44 | |
| | |
|
| |
| Εξατμίσεις Brock's | |
|