Greek GSX-R forum
ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Poll_l10ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Poll_c10ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Poll_l10ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Poll_c10ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ερωτηση για 750 Κ7

Πήγαινε κάτω 
+13
landen
Painterz
opoulian
vaggosk7
paul22
cpantelo
potis
k8 600 kk
mistiriodis_tsantakias
Miou
kapnias
ENDURASX
spyroszx
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 26 Οκτ 2012, 15:16

vaggosk7 έγραψε:
Ξέρετε κανέναν να κάνει σωστά τη δουλεία τουλάχιστον να δώσω 150-200 αλλα να μην πάνε χαμένα...??

επειδη την ιδια ανησυχια ειχα και εχω και εγω, αυτο που με συμβουλεψαν πολλοι που ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα
ειναι να χτυπησω ενα μεταχειρο bazzaz η κανενα commander 3,4,5 οχι ολο το πακετο μονο για μειγματα
και με ενα wide-band (καταγραφικο) να το ρυθμισω μονος μου και να στεγνωνω-εμπλουτιζω οποιο φασμα στροφων θελω αναλογα με το που και πως οδηγαω !

με 300 απο e-bay θα βρεις και τα 2 και καθαρισες εφορου ζωης !
το μονο που θες ειναι να πας σε ενα εξατμισα να σου βαλει ενα bang πριν το τελικο για να κουμπωνει το καταγραφικο καυσαεριων !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Painterz
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Painterz

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 546
Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 26 Οκτ 2012, 15:46

k8 600 kk έγραψε:
vaggosk7 έγραψε:
Ξέρετε κανέναν να κάνει σωστά τη δουλεία τουλάχιστον να δώσω 150-200 αλλα να μην πάνε χαμένα...??

επειδη την ιδια ανησυχια ειχα και εχω και εγω, αυτο που με συμβουλεψαν πολλοι που ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα
ειναι να χτυπησω ενα μεταχειρο bazzaz η κανενα commander 3,4,5 οχι ολο το πακετο μονο για μειγματα
και με ενα wide-band (καταγραφικο) να το ρυθμισω μονος μου και να στεγνωνω-εμπλουτιζω οποιο φασμα στροφων θελω αναλογα με το που και πως οδηγαω !

το μονο που θες ειναι να πας σε ενα εξατμισα να σου βαλει ενα bang πριν το τελικο για να κουμπωνει το καταγραφικο καυσαεριων !

εγω παντως θα πρoτεινα Κωστα ενα traction καλυτερα....απο το να φτιαξεις τα μειγματα στο 600....
σκεψου το......
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 26 Οκτ 2012, 16:07

vaggosk7 έγραψε:
Δεν ανοιγω καινουριο θεμα μιας και γω εχω την ιδια απορια οσο αφορα τελικο και φιλτρο.
Αλλαξα πριν 2 μερες τελικο εβαλα ενα leovinci και φιλτρο BMC. To μηχανάκι εγινε πολυ πιο αποτομο και αγριο απο τις 6-12 στρ. απο τις 5.000 και κατω ψόφησε αρκετά και απο τις 12 και πάνω όπως ήταν και πριν.
Το οποίο σημαινει οτι δεν ειδα καμία απολυτως διαφορά στην τελική (286 κοντερίσια με μαμά γρανάζι σε ευθεία, 297 στην κατηφόρα στην αττική μετά την κάντζα.)
Σίγουρα φτάνει τα 280 πιο γρήγορα πάντως. Παρόλαυτά ακούω τους περισσότερους με 750 να λένε οτι πιάνουν άνετα 299.... και ξενερώνω και πίστευα οτι ελευθερώνοντας το μηχανάκι θα εβλεπα και γω ευκολα την 300αρα...
Δεν τα είδα και πια με νοιάζει να πειράξω τα μείγματα οχι τόσο για να δω επιδόσεις αλλα για να δουλευει σίγουρα σωστά το μηχανάκι, μιας και εχει βγεί ο κατλύτης.

αμα εισαι 2 μετρα και 120 κιλα μην περιμενεις να τα δεις ποτε σου ....
τα 200που λες ειναι πολλα λεφτα μονο και μονο για ρυθμιση πια στις μερες μας...

k8 600 kk έγραψε:
vaggosk7 έγραψε:

παρε ενα τηλ τον μαστροβλαση αμα βρεις λεφτα και αποφασισεις να αγορασεις pc ( pc4? scratch δεν ηξερα οτι εχει βγει... το ειδες καπου ή το εβγαλες απο το μυαλο σου???)
κατι ακουσα για πολυ καλες τιμες σε pc5 + autotune .... ssss

Painterz έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
vaggosk7 έγραψε:

εγω παντως θα πρoτεινα Κωστα ενα traction καλυτερα....απο το να φτιαξεις τα μειγματα στο 600....
σκεψου το......

traction ??? στο 600 που το εχει να κυκλοφορει στον δρομο??? λες να φαει κανα χαι στην αττικη οδο??? fafoutis fafoutis
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 16:03

παιδες φλασαρισμα στο μαμα εγκαφαλο του κ7 750 ακομα δεν γινεται.δεν το εχει βγαλει ακομα..μονο με power commander,bazaz κλτπ. μπορεις να κανεις δουλεια.ηθελα ν κανω και εγω το δικο μου αλλα δεν.
εγω παντως θα εβαζα ενα σετακι με σιφτερ .. coool οσο για το τραξιον το θεωρω περιτο για το 600!!!

σπυρο...επειδη απ'οτι ακουω οτι στα μεγαρα εχει τρελες θερμοκρασιες,μετεφερε φιλε τον ανορθωτη στο πλαϊ να εισαι ησυχος. αν πιανουν τα χερια σου ειναι ευκολο. με μια λαμα (λιγο χοντρη ομως ε) γινεται η δουλεια.
εγω ετσι εκανα γτ πηγαινα καμια φορα αιγινιο ανεβαζε θερμοκρασια και ζεματουσε ο ανορθωτης,μετα βελτιωθηκε λιγο η κατασταση.
gsxr k9
Jr.gixxer
gsxr k9

Άντρας Όνομα: : ΤΑΣΟΣ
Τόπος : ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 26
Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Φεβ 2013, 18:07

καλησπερα να πς κατι ασχετο σε κ9 600 μπενει μοτερ απο κ9 750?
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Φεβ 2013, 18:09

ναι μπαινει για πλακα !
μοτερ πλεξουδα και κοντερ και εισαι κομπλε !

βαλτος εισαι τωρα εσυ να μου βαζεις φυτιλιες ??? ninza
gsxr k9
Jr.gixxer
gsxr k9

Άντρας Όνομα: : ΤΑΣΟΣ
Τόπος : ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 26
Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Φεβ 2013, 18:13

χαχαχα εχεις ψαξει τπτ ξερεις τι τιμες παιζουν πλεξουδα και μοτερ?κοντερ γιατι αλλο?
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Φεβ 2013, 21:15

λοιπον σπυρο το δικο μου μεχρι 90 το χω δει μεσα στα μεγαρα να πηγαινει και να δουλευει σηνεχεια μαχ!και με ζεστα γ@ματα!
αυτο που δε σου περνει το κανει κ μενα δεν ειναι ο ανοθρωτης κ οτι αλλο σου παν απο δω εινια ο ISC νομιζω ετσι λεγετε ο αισθητηρας στην εισαγωγη για το ρελαντι ISC Valve: Idle Speed Control Valve μπορει να χει θεμα δες μηπως σου βγαζει τπτ προβλημα στο κοντερ κανα κωδικο!!αν δε ξερεις πως να το κανεις
εδω http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=174828&highlight=dealer+mode
ετσι παντως κανει κ σε μενα οταν ειναι ζεστο ενταξει με λιγο γκαζι κλαι μαι περνει!στα 1000 κ7 αλλαζαν εισαγωγες γτ ο αισθητηρας αυτος παρουσιαζε προβλημα κ ηταν φιχ κατι τετοια εχω ακουσει κ σε μερικα 600 κ8 κ μετα πολλοι ειχαν θεμα με ρελαντι δεν μπορουσαν να το βαλουν οταν ηταν κρυο παρα μονο με γκαζι να το κρατουν ελαχιστα ανοικτο!

τωρα οσο για τελικα καταλυτες στο κ6 κ7 κ@λοαξιζει τελικο χωρις καταλυτη φιλττρο οχι Race εκτος αν χρησιμοποιειται πιστα μονο το μοτο κ με ενα κομαντερ κ ενα ρυθμισαμ εισαστε στα 130 σιγουρα!κ με ενα κοντιμα δοντι μπρος η +2 πισω εισαστε στις 300αρες μπαμ!το μαματο γραναζωμα σε παει στα 300 δυσκολα αλλα οχι οτι δεν σε παει απλα αργει 5η 6η πολυ κ αυτο γινεται γτ τα μοτο ειναι τερμα πλουσια....απο την μαμα σουζοιυκι για εμας τους ευρωπαιους...

Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Φεβ 2013, 21:18

k8 600 kk έγραψε:
ναι μπαινει για πλακα !
μοτερ πλεξουδα και κοντερ και εισαι κομπλε !

βαλτος εισαι τωρα εσυ να μου βαζεις φυτιλιες ??? ninza
εγω στα λεγα 600 ηθελες μπουαχαχχαχαχαχ!! geek geek
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Φεβ 2013, 22:04

gsxr k9 έγραψε:
χαχαχα εχεις ψαξει τπτ ξερεις τι τιμες παιζουν πλεξουδα και μοτερ?κοντερ γιατι αλλο?

Δεν χρειάζεσαι ούτε πλεξούδα ούτε κοντέρ κατά 99%,απλά φλασάρεις τον εγκέφαλο με το πρόγραμμα του 600 και είσαι έτοιμος
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση για 750 Κ7   ερωτηση για 750 Κ7 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 14 Φεβ 2013, 01:57

kapnias έγραψε:
Και μια "χαζή" αλλα διευκρινιστική ερώτηση.
Οταν ήταν ζεστό και πατούσες μιζα, άνοιγες γκάζι ή γύριζες μονο μίζα;
Ισως να είναι ανόητη η ερωτηση μου αλλα καμια φορά δεν ξέρεις.

Αφού ειχα αλλάξει το δεξι καπάκι και δεν είχα πια προβλημα με διακοπές οταν ζεσταινόταν, οταν πηγαίναμε αιγινιο και το μηχανάκι έβραζε, για να πάρει μπροστά ήθελε γκάζι και για λίγο έκανε σαν να ήταν καρμπυρατεράτο μπουκωμένο.
Επίσης αν δεις στο μανιουαλ την ανάλυση του ψεκασμού, οταν η θερμοκρασια του ψυκτικού υγρου ειναι υψηλή μειώνει το χρονο ψεκασμου, όπως και οταν η θερμοκρασία του αερα στην εισαγωγη (φιλτροκουτι).Οταν σταματάς και το σβήνεις η θερμοκρασία εκτοξεύεται και το φιλτροκουτι βράζει με αποτέλεσμα να κάνει το μίγμα φτωχότερο απ'οτι πρέπει.

Οπως είπα και πρίν δεν σου λύνω το πρόβλημα, πετάω ιδέες(ίσως και κουφές) .

Ριξε μια ματιά σε αυτα που σου είπα και οπως είπε ο Στέφανος πήγαινε σε ενα καλο μαστορα!
μου το εκανε και αυτο μια στις χιλιες αλλα κρυο τελειως ... τι σκατα ηταν μου ειχε φαει την ψυχη...

ερωτηση για 750 Κ7
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΡΩΤΗΣΗ???????
» ερωτηση
» ερωτηση για Λ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com