Greek GSX-R forum
gixxer...by night !!!  Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
gixxer...by night !!!  Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

gixxer...by night !!!  Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
gixxer...by night !!!  Poll_l10gixxer...by night !!!  Poll_c10gixxer...by night !!!  Poll_r10 
JIMK7
gixxer...by night !!!  Poll_l10gixxer...by night !!!  Poll_c10gixxer...by night !!!  Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

gixxer...by night !!!

Πήγαινε κάτω 
+23
vd
mike
babis k8
Aristosk8
ENDURASX
lakisman46
sxlogo
teo46
potis
nasos-v
Antonios_gsxr
Vortex
Miou
magfaria
rsv4aprc
kouzinas
kontos 750
Black Eagle
maikstain
christ-r
kostaskr6
demk6
k8 600 kk
27 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

gixxer...by night !!!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 01:40

μετα το καφε ειπαμε να παμε για ... ΜΙΑ μπυρα....... και να τα αποτελεσματα !!!

gixxer...by night !!!  31020044930923511258018

ρε ξεκολατε δε παιρναμε ματι ειχαμε μια πολυ επιστημονικη συζητηση με το Κρ επι του θεματος !!!!

gixxer...by night !!!  59883244930704177946617

το επαιζε παρθενα αλλα επειδη ειναι καλο παιδι θα τον δωσω στεγνα !!!! xaxa xaxa xaxa

gixxer...by night !!!  55761044930736511276716

και το υπολοιπο θεαμα.....

gixxer...by night !!!  58040344930791511271235
gixxer...by night !!!  54120644931226511227745
gixxer...by night !!!  48809344931093844574317
gixxer...by night !!!  38574244930942177922825
gixxer...by night !!!  65535449309938445843187
gixxer...by night !!!  61176449309878445849187

αφιερωμενο στο maikstain ......

gixxer...by night !!!  52388844930717844611991
gixxer...by night !!!  48744544930869511263419
gixxer...by night !!!  23905449305758446261871

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 01:43

κακο περνατε βλεπω
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 01:55

α να πουμε οτι απο εδω κ περα εκει θα πινουμε καφε Shocked

κ τα κοριτσια θα μας κανουν παρεα :P
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 01:59

το μονο μαγαζι που δεν εχει ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ !!!! xaxa xaxa xaxa

kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 02:14

κ δεν με πειραζει καθολου gixxer...by night !!!  60125 gixxer...by night !!!  60125 gixxer...by night !!!  60125 gixxer...by night !!!  60125 gixxer...by night !!!  60125 gixxer...by night !!!  60125
christ-r
Adv. gixxer
Adv. gixxer
christ-r

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 439
Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες!
Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 02:17

Bασικα πλεον μπυρα καθε τεταρτη στην αιγλη πλας...πρωτα πατηματα κατα τις 12 και στη συνεχεια αιγλη...ελα λεμε...ρουφαμε και τα λεμε!!!χαχαχααχ
http://www.kawasaki-bikers.gr
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 02:19

christ-r έγραψε:
Bασικα πλεον μπυρα καθε τεταρτη στην αιγλη πλας...πρωτα πατηματα κατα τις 12 και στη συνεχεια αιγλη...ελα λεμε...ρουφαμε και τα λεμε!!!χαχαχααχ
ηταν κ η φιλη σου εκει(να σου πω ενα μυστικο).χαχαχαχαχα
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 03:07

Πο καλα εχω πεθανει στα γελια xaxa xaxa xaxa Απο το βραδυ που σας εβγαζα τις φωτογραφιες μου λεει ο maikstain στειλε μου να κανω βιντεακι και του λεω θα βαλεις αυτο το κομματι :!: Ρε ειμαστε τρελα οργια τελικα :!: χαχαχα χαχαχα xaxa xaxa tralala tralala
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 14:35

σας χαιρομαι γιατι εισαστε μερακληδες!!!! cheers cheers cheers

υ.γ. θελω φωτο με ενα απο τα μωρα πανω σε gixxer.....
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 15:03

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
rsv4aprc
Adv. gixxer
Adv. gixxer
rsv4aprc

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 731
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 15:26

kontos 750 έγραψε:

υπομονη ...... την επομενη τεταρτη ...... δεν ειχα βαλει ζελε στο μαλι....... και την μερησα την μια ...... οτι πρεπει για το αναπαυτικοτατο σελακι μου ειναι ............ πω πω παλυ βουκηνο γειναμε ..... μιλαμε τα παιδια ειναι οργια μεγαλα και με παρασυρανε ειδηκα αυτος ο κκ ...... μια μπυρα ειπε ......και μετα ζηταγε και υποβρυχια .......
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 15:27

άπλα είστε καταστροφή !!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 17:05

rsv4aprc έγραψε:
kontos 750 έγραψε:

υπομονη ...... την επομενη τεταρτη ...... δεν ειχα βαλει ζελε στο μαλι....... και την μερησα την μια ...... οτι πρεπει για το αναπαυτικοτατο σελακι μου ειναι ............ πω πω παλυ βουκηνο γειναμε ..... μιλαμε τα παιδια ειναι οργια μεγαλα και με παρασυρανε ειδηκα αυτος ο κκ ...... μια μπυρα ειπε ......και μετα ζηταγε και υποβρυχια .......

ασε τις λαλακιες ρε παλιολαμογιο .... ο κκ δεν παρασυρει ποτε κανεναν ... ποσες μπυρες ηπιες ρε?? 1 δεν ηπιες μονο??? οσες ακριβως ειχε πει και αυτο το ταλαιπωρο παιδι...
δεν ειχε πει τιποτα για υποβρυχια και σφηνακια ....αυτα δεν μετρανε .....

δεν μου λες ρε ρεμαλι? γιατι εισαι τοσο σοβαρος , κακοκεφος και κατσουφης στην φωτο??? σε ξεφτυλισαν ολοι τους μεχρι να φτασετε στο μαγαζι???ακομα και ο κκ με το 600ρακι???

xaxa xaxa xaxa xaxa
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 17:10

Miou έγραψε:

δεν μου λες ρε ρεμαλι? γιατι εισαι τοσο σοβαρος , κακοκεφος και κατσουφης στην φωτο??? σε ξεφτυλισαν ολοι τους μεχρι να φτασετε στο μαγαζι???ακομα και ο κκ με το 600ρακι???

xaxa xaxa xaxa xaxa

Ακομα και εγω και ο kr6 με τα παπια να λες :!: :P
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 18:35

Κουφαλες!!! Ειχα μιλησει με ΚωσταΚρ να ερχομουν κ εγω αλλα του ειχα πει οτι εαν ειχε loading δεν θα ερχομουν.
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 18:48

Αυτά τα μέρη είναι τα μοναδικά που ξεχνάς τελείως το gixxer που σε περιμένει απ' έξω......
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 20:11

Miou έγραψε:
rsv4aprc έγραψε:
kontos 750 έγραψε:

ασε τις λαλακιες ρε παλιολαμογιο .... ο κκ δεν παρασυρει ποτε κανεναν ... ποσες μπυρες ηπιες ρε?? 1 δεν ηπιες μονο??? οσες ακριβως ειχε πει και αυτο το ταλαιπωρο παιδι...

xaxa xaxa xaxa xaxa

ο κκ δεν παρασυρει ποτε κανενα!!!! fafoutis και εμενα για μια μπυρα μου ειχε πει και μεχρι να μπω στο μαγαζι ειχε παρει μπουκαλι με νερο της φωτιας.....

ΠΡΟΣΟΧΗ ο κκ ειναι το διαβολακι που καθεται στον ωμο μας και μας βαζει φωτιες...μην τον κανετε παρεα..... trella trella trella trella trella trella trella drunken drunken drunken drunken drunken drunken

οσο για το δικο σου σελακι.... nono για αυτες τις κ@@@@@ρες θελει σελακι απο Κ..... good good good good fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 21:13

μπραβο ρε λαμογια!!!

ωραια φαση!!!!

beer1 beer1 beer1
http://www.gixxer.gr
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 21:35

american bar το καναμε το gixxer.gr. Να και οι υπευθυνοι!!!
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 21:44

potis έγραψε:
american bar το καναμε το gixxer.gr. Να και οι υπευθυνοι!!!

good good good fafoutis fafoutis fafoutis
sxlogo
Full gixxer
Full gixxer
sxlogo

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 982
Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed)
Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 22:08

πασα ομοιοτης... τυχαια! xaxa

https://www.youtube.com/watch?v=PlaYuvGXOfw

k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 22:23

kontos 750 έγραψε:
Miou έγραψε:
rsv4aprc έγραψε:
kontos 750 έγραψε:

xaxa xaxa xaxa xaxa

ο κκ δεν παρασυρει ποτε κανενα!!!! fafoutis και εμενα για μια μπυρα μου ειχε πει και μεχρι να μπω στο μαγαζι ειχε παρει μπουκαλι με νερο της φωτιας.....

ΠΡΟΣΟΧΗ ο κκ ειναι το διαβολακι που καθεται στον ωμο μας και μας βαζει φωτιες...μην τον κανετε παρεα..... trella trella trella trella trella trella trella drunken drunken drunken drunken drunken drunken

οσο για το δικο σου σελακι.... nono για αυτες τις κ@@@@@ρες θελει σελακι απο Κ..... good good good good fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

konte750.....ή μαλλον κοντοπ@υτ@ν@ 750 μη με κατηγορεις ΑΔΙΚΑ ninza ninza ninza ninza ninza ninza γιατι εχω ραμματα και για τη δικια σου γουνα !!!!
xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 22:32

k8 600 kk έγραψε:
kontos 750 έγραψε:
Miou έγραψε:
rsv4aprc έγραψε:
kontos 750 έγραψε:

xaxa xaxa xaxa xaxa

konte750.....ή μαλλον κοντοπ@υτ@ν@ 750 μη με κατηγορεις ΑΔΙΚΑ ninza ninza ninza ninza ninza ninza γιατι εχω ραμματα και για τη δικια σου γουνα !!!!
xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

το κοντοπ@@@@@νε το αντιπαρερχομαι γιατι ειμαι μεγαλοψυχος!!!! xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

το "ΑΔΙΚΑ" μου αρεσει που γραφεις!!!!!

οσο για την γουνα μου να την αφησεις ησυχη...την ραβω μονος μου!!!! lol! geek geek geek
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΤρι 09 Οκτ 2012, 20:25

Μπραβο ρε παιδια! cheers Παντα τετοιες επιστημονικες συναντησεις σας ευχομαι! okk
ENDURASX
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ENDURASX

Άντρας Όνομα: : Παντελης
Τόπος : Περιστερι
Αριθμός μηνυμάτων : 463
Αγωνιζόμενος : θα θελα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: gixxer...by night !!!    gixxer...by night !!!  EmptyΤετ 10 Οκτ 2012, 01:16

Ελπιζω να εχει πεσει απαγορευση στην εισοδο του θρεντ θυλικα που μπωρουν να πρωβουν σε πολυγλωσσες ενεργειες.... lol!
Παντα τετοια!!!!!!!!!! cheers

gixxer...by night !!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 7Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!
» Gixxer στα Δυτικα.
» Gixxer L0 Anniversary

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ GIXXER-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com