| Γ@μω την καταδίκη μου | |
|
+7usabug totoulis rsv4aprc Miou gkourv giannisK6 Georgio 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:06 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Georgio στις Τετ 17 Οκτ 2012, 14:54, 5 φορές συνολικά | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:15 | |
| Δες για valter moto,βαση πινακιδας αναδιπλουμενη.Κανα πενηνταρικο κανει. Ψαξε επισης για καμια ουρα απο κανενα αλλο Busa,που θα την εχει βγαλμενη-πεταμενη,που ευτυχως για σενα ειναι πολλα αυτα τα μηχανακια | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:22 | |
| Πάρε δυο μεταλλικές γωνίες, θα βρεις σε μαγαζί με σιδηρικά και βίδωσέ εκεί τη πινακίδα(πιθανώς θα χρειαστείες να ανοίξεις νέες τρύπες στην πινακιδα) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:24 | |
| εισαι σιγουρος οτι σου ειπαν 600ε??? 300 ειναι η κληση για την πινακιδα ... τα υπολοιπα 300ε τι θα τα εκανε ο μπατσος??? γιαουρτι για τα παιδια του???? ή θα τα παρει σε φαρμακα???
εχεις 3 λυσεις
1 αφηνεις την μηχανη χωρις πινακιδα και γλυτωνεις διαφορες κλησεις για ταχυτητα , διοδια κτλ αλλα εχεις τους μπατσουν να σε κυνηγαν σαν να εισαι εκγληματιας (δεν μπορουν να ξερουν αν εισαι ή οχι) και να σου κοβουν 300ρες για την πινακιδα
2 βαζεις την μαμα βαση με την πινακιδα και κανεις την καρδια σου περα γιατι ειναι μια αηδια και μιση
3 κανεις πατεντα με δικια σου βαση και λαμακια ωστε να μπει η πινακιδα αλλα να μην φαινεται ασχημα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:32 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:32 | |
| Σας ευχαριστώ παιδιά. Αλέξανδρε 300€ λέει είναι γιατί δεν φαίνεται και 300€ γιατί δεν είναι η μαμα | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:35 | |
| Αλεξ,τοσο ακριβη ειναι;Eγω νομιζα οτι κανει το ιδιο με αυτη για τα δικα μας. Κι αυτο το Busa........πιο χαμηλοκωλο δε γινεται. | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:51 | |
| αφηνεις την πινακιδα στο συρταρι σου ........ και αστους αν μπορουν να σε πιασουν !!!!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 13:59 | |
| - Georgio έγραψε:
- Σας ευχαριστώ παιδιά.
Αλέξανδρε 300€ λέει είναι γιατί δεν φαίνεται και 300€ γιατί δεν είναι η μαμα τοσα και αλλα τοσα να τα φαει σε γιατρους και να μην του φτανουν ... μην την βαλεις καθολου να ειναι μονο 300ε | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 14:01 | |
| γιωργο παρε 4 αλουμινενιες γωνιες απο ενα χρωματοπολειο μερικες βιδες με παξιμαδια........ασχολησου καμια ωριτσα το πολυ και εισαι μια χαρα φιλε......κοστος γυρω στα 3-4 ευρωπουλα και εχεις την πιο γερη βαση και γουσταρεις κιολας γιατι την εχεις φτιαξει με τα χερακια σου!!!!!!!!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 14:16 | |
| - Miou έγραψε:
- Georgio έγραψε:
- Σας ευχαριστώ παιδιά.
Αλέξανδρε 300€ λέει είναι γιατί δεν φαίνεται και 300€ γιατί δεν είναι η μαμα
τοσα και αλλα τοσα να τα φαει σε γιατρους και να μην του φτανουν ... μην την βαλεις καθολου να ειναι μονο 300ε Καλά θα ήταν αν δεν έμενα κι από δουλειά τώρα πρέπει να το φτιάξω δυστυχώς | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 14:18 | |
| - totoulis έγραψε:
- γιωργο παρε 4 αλουμινενιες γωνιες απο ενα χρωματοπολειο μερικες βιδες με παξιμαδια........ασχολησου καμια ωριτσα το πολυ και εισαι μια χαρα φιλε......κοστος γυρω στα 3-4 ευρωπουλα και εχεις την πιο γερη βαση και γουσταρεις κιολας γιατι την εχεις φτιαξει με τα χερακια σου!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου είναι ότι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή να είσαι καλά | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 14:54 | |
| Αφεντικο , πας και αγοραζεις δυο μεντεσεδες ασφαλειας για ντουλαπια μαρκας Ferrari . Τα βηδωνεις απο κατω εκει που ειναι τωρα η πινακιδα σου και πανω σε αυτους βαζεις την πινακιδα . Αυτοι οι μεντεσεδες δεν ανοιγουν μεχρι 90 μοιρες αλλα 120 μοιρες ... ετσι ερχεται η πινακιδα στην κανονικη θεση που εχει απο την μαμα ... Και οποτε δεν γουσταρεις κλεινεις τους μεντεσεδες και η πινακιδα δεν φαινεται καθολου ... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 15:04 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 15:34 | |
| ναι αλλα δεν χωραει απο κατω η πινακιδα . αφηνει λιγο χωρο ο κωλος της χοντρης για να χωρεσει να διπλωσει η ππινακιδα.γιαυτο η βαλτερ βγαζει διαφορετικη βαση απο την δικια μας.... ειναι με σιδηροδρομο και συρταρωνει την πινακιδα διαφορετικα.... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 17:01 | |
| - Miou έγραψε:
- ναι αλλα δεν χωραει απο κατω η πινακιδα . αφηνει λιγο χωρο ο κωλος της χοντρης για να χωρεσει να διπλωσει η ππινακιδα.γιαυτο η βαλτερ βγαζει διαφορετικη βαση απο την δικια μας....
ειναι με σιδηροδρομο και συρταρωνει την πινακιδα διαφορετικα.... Ναι από κάτω δεν μπαίνει με τη καμία.Θα πάρω ένα μεντεσέ και θα τη βάλω στην ούρα κανονικά και θα τη κλείνω όποτε θέλω τώρα ίσος συναντήσω ένα εξτρά πρόβλημα με το κλείσιμο προς τα μέσα ίσος να βρίσκει στη ρόδα η πινακίδα αν βρίσκει θα το κάνω να κλίνει προς τα πάνω η θα βάλω κανένα λαμάκι για επέκταση θα δω | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 17:54 | |
| ριξε μια ματια >>> εδω <<< | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 17:59 | |
| Λοιπόν έχουμε και λέμε .....
Τη βάση τη φτιάχνεις ... Αυστηρά ... ΜΟΝΟΣ σου ... Έτσι έχεις κοστολογιο μηδέν !!!!! (αν ήξερα να ανέβαζω φωτο θα σου έδειχνα αυτή που εφτιαξα εγω που είναι υπεργ@ματη και έχω στηρίξει επάνω της και τα (αφτερ) φλας .....!!
Στη συνέχεια έχεις δυο επιλογές (στα γρήγορα)
1) αφήνεις στη θαλπωρή του σπιτιού ή του τανκ μπαγκ την πινακίδα καθα φορά που πας .... Γρήγορες βόλτες ....
2) αν βαριέσαι τα παραπάνω τοποθετεις μια .... πολυ ωραία ..... Μαυρη ΚΑΛΤΣΑ !!!!! Κάθε φορά που .... Κινησε λίγο ανωριμα .... Και μόλις φτάσεις στον προορισμό σου .... Απλα τη βγάζεις σε δυο Δευτέρα ....
Τα παραπάνω λειτουργούν στάνταρ ... Εδώ και Χρόνια ... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 18:11 | |
| - ghost έγραψε:
- ριξε μια ματια >>> εδω <<<
Ναι το έχω δει πριν λίγο απλά θέλω να σπάει :P | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 18:12 | |
| - busa respect έγραψε:
- Λοιπόν έχουμε και λέμε .....
Τη βάση τη φτιάχνεις ... Αυστηρά ... ΜΟΝΟΣ σου ... Έτσι έχεις κοστολογιο μηδέν !!!!! (αν ήξερα να ανέβαζω φωτο θα σου έδειχνα αυτή που εφτιαξα εγω που είναι υπεργ@ματη και έχω στηρίξει επάνω της και τα (αφτερ) φλας .....!!
Στη συνέχεια έχεις δυο επιλογές (στα γρήγορα)
1) αφήνεις στη θαλπωρή του σπιτιού ή του τανκ μπαγκ την πινακίδα καθα φορά που πας .... Γρήγορες βόλτες ....
2) αν βαριέσαι τα παραπάνω τοποθετεις μια .... πολυ ωραία ..... Μαυρη ΚΑΛΤΣΑ !!!!! Κάθε φορά που .... Κινησε λίγο ανωριμα .... Και μόλις φτάσεις στον προορισμό σου .... Απλα τη βγάζεις σε δυο Δευτέρα ....
Τα παραπάνω λειτουργούν στάνταρ ... Εδώ και Χρόνια ... οκ φίλε μου ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 18:19 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 19:23 | |
| ριξε μια ματια και σ' αυτη, κανει και για το 1ης γενιας busa...οι αναδιπλουμενες δεν χωρανε να ''αναδιπλωσουν'' γιατι τα busa ειναι χαμηλοκωλα μηχανακια...η συρταρωτη ειναι μονοδρομος εκτος και ασχοληθεις να φτιαξεις κατι μονος σου ή οτι ειπε πιο πανω ο busa respect | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Δευ 15 Οκτ 2012, 19:56 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Τρι 16 Οκτ 2012, 17:45 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γ@μω την καταδίκη μου Τρι 16 Οκτ 2012, 17:53 | |
| ασε τα γιουπι και βαλε καμια φωτο ρε να δουμε τι εφτιαξες..... | |
|
| |
| Γ@μω την καταδίκη μου | |
|