Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Διόρθωσα την πατέντα έκοψα από μια καρεκλά γραφείου την βάση και έκανα μια καλή πατούρα για να κάτσουν όλα σωστά και το αποτέλεσμα είναι κλάσης ανώτερο.
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Λοιπόν ... Διατρεχοντας τον κίνδυνο να κακοχαρακτηριστώ, ενω δεν έχω τέτοια πρόθεση θα σου πω ότι η πατέντα που έκανες , αισθητικά δεν μου αρέσει, και επίσης πιστεύω ότι στα πρώτα ζόρια που θα φάει απλα θα διαλύσει ... Επίσης αν δε με γελά η φωτο η πινακίδα σου είναι απο αυτές τις άθλιες που είχαν βγει ένα φεγγάρι και στη συνέχεια καταργήθηκαν , και μπορείς να την αντικαταστησεις με άλλη κανονικού μεγέθους και νόμιμη.
Θέλω να ξανά τονίσω ότι δεν θέλω να σε στεναχωρισω, απλα να σου πω την άποψη μου που ίσως σε βοηθήσει να φτιάξεις κάτι άλλο.
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
Λοιπόν ... Διατρεχοντας τον κίνδυνο να κακοχαρακτηριστώ, ενω δεν έχω τέτοια πρόθεση θα σου πω ότι η πατέντα που έκανες , αισθητικά δεν μου αρέσει, και επίσης πιστεύω ότι στα πρώτα ζόρια που θα φάει απλα θα διαλύσει ... Επίσης αν δε με γελά η φωτο η πινακίδα σου είναι απο αυτές τις άθλιες που είχαν βγει ένα φεγγάρι και στη συνέχεια καταργήθηκαν , και μπορείς να την αντικαταστησεις με άλλη κανονικού μεγέθους και νόμιμη.
Θέλω να ξανά τονίσω ότι δεν θέλω να σε στεναχωρισω, απλα να σου πω την άποψη μου που ίσως σε βοηθήσει να φτιάξεις κάτι άλλο.
και εγω πιστευω οτι πρώτα πρέπει να πας να αλλαξεις πινακιδα και μετα να δεις τι μοντα θα κάνεις. σν πλακάτ σε διαδήλωση είναι... Για καλό το λέμε μην παρεξηγηθούμε...
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012