Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 19 Οκτ 2012, 09:29
Σωκράτη στραβή μπορεί να συμβεί σε όλες τι μάρκες. Είσαι σίγουρος ότι είχε πρόβλημα το κινητό (HTC) και ότι δεν τα είχε παίξει η μπαταρία του;
Σχετικά με το root. Το root είναι ένα ξεκλείδωμα του κινητού με την έννοια ότι μπορείς να περάσεις κάποιες εφαρμογές οι οποίες για να λειτουργήσουν χρειάζεται να επέμβουν στο λειτουργικό. Εγώ ο λόγος που το έκανα root είναι για να μπορώ να παίρνω BACK UP τα πάντα από το κινητό. Για ασφάλεια με λίγα λόγια για την κακιά στιγμή. Τίποτε άλλο. Λειτουργικό έχω το μαμά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με το root όμως χάνεις εγγύηση, κάτι που διορθώνεται όμως αν το κάνεις unroot με μια λεπτομέρεια ακόμη. Επίσης μόνο με root μπορείς να περάσεις άλλο λειτουργικό, όπου υπάρχουν πολλά και καλά. Στους XDA αν ασχολείσαι ή σε κάποιο φόρουμ για κινητά θα σου πούνε ποια είναι τα καλύτερα.
Για μένα οι καλύτερες εφαρμογές για τα γούστα μου, αλλά και κατά γενική ομολογία είναι οι παρακάτω!!! ΑΠΑΙΧΤΕΣ και χωρίς αντίπαλο!!!
Φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός!
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 19 Οκτ 2012, 11:28
Να προσθεσω οτι αν κανεις root το κινητο,το μεγαλυτερο για εμενα πλεονεκτημα ,περα απο το full backup της συσκευης ειναι οτι μπορεις να κανεις απεγκατασταση τα ΠΑΝΤΑ απο την συσκευη.Βοηθαει πολυ αν ειναι branded το τηλεφωνο σου (πχ vodafone) , οπου εχει ενα σωρο εφαρμογες της vodafone περασμενες σαν αρχεια συστηματος και οχι σαν απλες εφαρμογες.
Σωκρατη για το Diamond σου , 2 χρονια εινα ενα διαστημα που στα πιο πολλα κινητα παραδιδει πνευμα η μπαταρια.HD2 που το πηρα πριν 4 χρονια δουλευει τελεια στα χερια φιλου μου εδω κ ενα χρονο που του το εδωσα για να παρω το s2.Επισης p3600 που το πηρα πριν 6 χρονια δουλευει στα χερια του πατερα μου. Το wildfire που εχει ο Σωτηρης του παρουσιασε προβλημα στο μικροφωνο η ακουστικο,δεν θυμαμε και του το φτιαξαν στην εγγυηση , η ιδια συσκευη ενα συναδελφο μου , και σε ενα φιλο μου δεν εχει βγαλει το παραμικρο. Θεμα αξιοπιστιας στην htc μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει, οποτε παμε στο θεμα τυχη η στην αστοχια υλικο σε 1 κομματι στα 1000!!
Για roms απο xda κ.α. , υπαρχουν πολλα ειδη rom. Πχ καποιες ειναι σαν τις μαμα , αλλα πιο light, αλλες ειναι με εξτρα προγραματα , αλλες ειναι εκδοσεις που δεν βγηκαν επισημα για καποιες συσκευες (γιατι η εταιριες θεωρησαν οτι ειναι παλιο το μοντελο), κλασικο παραδειγμα οι συσκευες που δεν πηραν android 4 επισημα , αλλα μπορουν σαν hardware να το τρεξουν ανετα.
Επισης μερος της καθε rom ειναι ο kernel και το modem. O kernel ειναι ο πυρηνας οπου ειναι κ σχετικα ανεξαρτητος απο το λειτουργικο και ειναι η γεφυρα μεταξυ λειτουργικου και hardware , και το modem ειναι o driver που ασχολειτε με wifi,gps και συνδεση με δικτυο (voda,cosmote κτλ). Οποτε στις rom του xda μπορει να αλλαζουν κ αυτα.
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 19 Οκτ 2012, 15:01
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Μερικές λεπτομέρειες ακόμη θέλω να ρωτήσω.Αρχικά γιατί το Back Up γίνεται μόνο σε rooted κινητά;Νομίζω χωρίς να θυμάμαι σίγουρα οτι το S3 έχει δυνατότητα back up από το εργοστάσιο οπότε νομίζω οτι για αυτή την δυνατότητα που παρέχει το root δεν θα μου χρειαστεί,παρόλα αυτά η απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών που είναι άχρηστες θα ελάφρωνε το τηλέφωνο και με έβαλε σε τζόγο,αν και πίστευα οτι η διαγραφη στον κάδο στο android ισοδυναμεί με απεγκατάσταση.Επίσης θα ήθελα ένα παράδειγμα εφαρμογής που λειτουργεί μόνο σε rooted συσκευή αν είναι εύκολο.Επίσης τσέκαρα και οτι αφορά τους διάφορους custom kernels και η καλύτερη δυνατότητα τους μου φάνηκε το overclocking καθώς και η μείωση της κατανάλωσης μειώνωντας αν κατάλαβα καλά κάποιες συχνότητες λειτουργίας.Για τα modem το πιο ενδιαφέρον μου φάνηκε η αύξηση της εμβέλειας του wi-fi.Και για να κλείσω ένα παράδειγμα άλλου λειτουργικού που έχει δουλέψει κάποιο παιδί θα ήταν χρήσιμο.Ευχαριστώ.
Υ.Γ.1:Το HTC για τα παιδιά που ρώτησαν τα έπαιξε πράγματι το hardware του γιατί δοκίμασα και με άλλη μπαταρία από οτι θυμάμαι.
Υ.Γ.2:Viber kai AutoCAD τις είχα ήδη,οι άλλες θα υιοθετηθούν.
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 19 Οκτ 2012, 17:15
Μιλαμε για full backup ,εφαρμογες,παιχνιδια,ρυθμισεις εφαρμογων και ρυθμισεις συσκευης.To μαμα backup του android ειναι επαφες,κανα μυνημα , φωτο κ video νομιζω.
Τα προγραματα που πχ περνα μεσα η βοντα, δεν εμφανιζονται στο μενου που μπορεις να κανεις απεγκατασταση και οσες υπαρχουν δεν βγαινουν (εκτος απο 1-2). Εxω το s2 απο vodafone και απο τα 10 που εχει περασμενα , μονο τα 2 βγαινουν με απλη απεγκατασταση μεσα απο την συσκευη.
Το μοντεμ μπορει να βελτιωνει η οχι τα εξης : wifi gps ποιοτητα κ ενταση σηματος (για κλησεις,data κτλ)
Ο kernel παιζει με ολα τα υπολοιπα , απο μπαταρια ,συχνοτητα επεξεργαστη ,σταθεροτητα , διαχειρηση μνημης κ.α.
Οποτε πρεπει η να δοκιμαζεις συνδιασμους ολη την ωρα , η να το κανει καποιος αλλος κ να το βρεις ετοιμο!!!!
Για root εφαρμογες...οι πιο πολλες σπασμενες θελουν root,απο εκει και περα να πω την αληθεια δεν θυμαμε, αλλα ακομα κ στο μαρκετ μερικες αναφερουν οτι παιζουν μονο σε rooted συσκευες! Στο μυαλο μου ερχετε το titanium backup μονο!!
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Σαβ 20 Οκτ 2012, 00:11
Antonios_gsxr έγραψε:
tsasbi έγραψε:
Δηλαδή εγώ που χω κ iPhone k android που βρίσκομαι...
Και εγώ σε διπλό ταμπλό είμαι τις περισσότερες φορές, αλλά σίγουρα κάποιο εκ των 2 μας αρέσει λίγο περισσότερο..
Ποιο android έχεις;;
Στα android ήμουν οπαδός της htc λόγω sense..
HTC desire hd και τώρα Samsung siii
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Σαβ 20 Οκτ 2012, 00:26
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
demk6 έγραψε:
εγω ειχω και το S που το εδωσα στον πατερα μου και το S2 που το εδωσα στην αδερφη μου και τωρα εχω το iphone 4s προσωπικα γουσταρα τα samsung αλλα ειχαν μαπα λογισμικο και κολλαγαν σαν που..... δεν ειχα μπει στη διαδικασια σπασιματος με το που πηρα το iphone το εσπασα αμεσως και το κινητο πραγματικα εδειξε τις δυνατοτητες του ,τωρα δεν μπορω να εχω μια ξεκαθαρη αποψη για το πιο απο τα 2 λογισμικα ουσιαστικα ειναι καλυτερο iphone η android γιατι τα appς υπαρχουν σχεδον τα περισσοτερα τουλαχιστον και στα 2 και τα γραφικα του iphone ειναι πολυ μπροστα
πιες δινατοτιτες ρε γιδι ....αντε με τιν σαβουρα που πουλανε για κινιτο οπιος ξερει τα βασικα και στιχιοδες καταλαβενει οτι αυτο το πραμα μονο με κινες πετρες συγκρινετε και αυτο γιατι η πετρες δεν περνουνε τηλεφονο .... θυματα του καταναλοτισμου και της διαφιμισης
απλος ΕΛΕΟΣ
Εντάξει αυτό δεν υπάρχει μόνο στην Αμερική κ σε άλλες χαζές χώρες..αν το δω κ εδώ τότε ήμαρτον
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Κυρ 09 Δεκ 2012, 20:16
λοιπών. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα κινητάκι. Είμαι ανάμεσα στα 2 xperia go λόγο δουλειάς, και samsung s advance επιδεί μ'αρέσει πολύ. Και τώρα το πρόβλημα μου. Το χπερια στον σκρουτζ το βρίσκω 90€ φθηνότερο απότι στα καταστήματα. Και λέω μήπως είναι τίποτα μουφες τα κιν του σκρουτζ. Ξέρει κανείς τι παίζει.
tsasbi Hero gixxer
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Κυρ 09 Δεκ 2012, 21:51
αφοβα μην κολας πουθενα εγω ολα απο το σκρουτζ τα εχω παρει απλα θα σου πει οτι αν παθει κατι το κινητο θα πας σε αυτον να το δωσεις να το παει για σερβις.
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Πεμ 03 Ιαν 2013, 20:58
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Δευ 07 Ιαν 2013, 15:11
τελικα αγορασα το galaxy s advanve απ τα pablic και μου καναν και πολλα δωρα. τεσπα. Ξερει κανεις αν μπορω να βρω καπου το android 4,1+ για αυτο το κην; το εβαλα να κανει ενιμερωση πολες φορες αλλα μονο την πρωτη βρικε κατι, τωρα τρεχει την εκδωση 2,3,6
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Δευ 07 Ιαν 2013, 15:14
Δεν νομιζω να μπορει να τα τρεξει συνηθως τα 4 μπαινουν σε ταμπλετ αν δεν κανω λαθος
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Δευ 07 Ιαν 2013, 15:23
demk6 έγραψε:
Δεν νομιζω να μπορει να τα τρεξει συνηθως τα 4 μπαινουν σε ταμπλετ αν δεν κανω λαθος
Όχι μόνο στα tablet..
Δεν ξέρω αν έχει βγει η 4.1 για το samsung s advance που έχεις, αλλά επειδή το έχει ο πατέρας μου, νομίζω πως η 4.0 (ice cream) είναι διαθέσιμη..
Βέβαια για να σου την εμφανίση στις διαθέσιμες ενημερώσεις, μέσα από την συσκευή σου, ψάξε και δες, τι προέλευσης είναι η συσκευή σου..
Δεν παίρνουν τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα τα γερμανικά, τα εκκηνικά, τα ολλανδικά κτλ..
boutser Hero gixxer
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Δευ 07 Ιαν 2013, 15:24
δεν ξερω απ'αυτα απλα εχω διαβασει οτι θα τρεξει και ετσι θα διορθοθει και το (ελατομα του) να μην κανει ζουμ η καμερα σε καμια λειτουργεια! πως βλεπω την προελευση?
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Δευ 07 Ιαν 2013, 15:48
Samsung Galaxy S advance; Πιο είναι αυτό; Εγώ ήξερα το κανονικό Samsung Galaxy S (σαν το δικό μου δηλαδή) και το Samsung Galaxy S Plus. Τώρα βγήκε και advance; Anyway, εγώ στο δικό μου φοράω 4.0.3 αλλά όχι από τη Samsung. H Samsung δεν έχει βγάλει ICS για το Galaxy S. Σε custom roms από το xda-developers μπορείς να βρεις πάντως.
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Δευ 07 Ιαν 2013, 16:20
πως μπορουμε να μεταφερουμε εφαρμογες-προγραμματα απο την εσωτερικη μνημη του κινητου στην εξωτερικη καρτα; μεσω της συσκευης ή και μεσω καποιων εφαρμογων που κααι καλα λυνουν το "προβλημα", μετακινει μονο οσα κρινει το εκαστοτε προγραμμα, κι οχι ολες τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει μονος μου. μερικες φορες που γεμιζει η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου, δε λαμβανει ουτε μηνυμα. εχω το samsung galaxy 6102
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Δευ 07 Ιαν 2013, 23:25
Κάνε αναζήτηση στο play store: app2sd. Βάλε κάποιο που να μην χρειάζεται να κάνεις root.
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 11 Ιαν 2013, 19:07
Leroy έγραψε:
Κάνε αναζήτηση στο play store: app2sd. Βάλε κάποιο που να μην χρειάζεται να κάνεις root.
οποιο κι αν δοκιμασα, απλα κανει αυτοματα αυτο που μπορω να κανω κι εγω χειροκινητα. μεχρι εκει. τελικα χρειαζεται η μεγαλη εσωτερικη μνημη, ασχετως τι εξωτερικη μνημη θα μπει.
καμια αλλη ιδεα; (οχι να παρω αλλο κινητο!!)
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 11 Ιαν 2013, 22:56
Θα μπορούσες να του περάσεις μια πιο ελαφριά έκδοση. Τι κινητό έχεις και ποια έκδοση android φοράει;
Όπα τώρα είδα την μάρκα, κάτσε να δω.
Leroy Elite gixxer
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 11 Ιαν 2013, 23:01
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 11 Ιαν 2013, 23:35
Αν είναι αυτό και το κετεης, ρίξε μια ματιά εδώ. Σίγουρα θα έχει βγει κάποια πιο light ρομ για να το φλασάρεις, αλλά όσο και να το κάνεις 160 mb είναι λίγα αν θέλεις να βάλεις πολλές εφαρμογές.
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 00:23
Σήμερα πάντως έβαλα την 4.1.2 Jelly Bean από Cyano... Αντικατέστησε μία custom rom 4.0.3 Ice Cream που την είχα βρει στους XDA. Μέχρι στιγμής είμαι υπερευχαριστημένος αλλά έτσι ήμουν και στις αρχές που είχα βάλει ICS :P Πάντως το κινητάκι την σηκώνει άνετα την Jelly Bean αν και λέγεται ότι είναι πιο ελαφριά σε σχέση με τον προκάτοχό της. Ίδωμεν...
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 00:56
Jelly bean περιμενω και εγω για το sii...με το icecream εχω θεματακια...περιμενω ομως να βγει επισημα...
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 08:59
Και εγώ περιμένω την Jelly bean για το sii μου. Έχω μείνει στην 2.3.4 όπου όλα είναι μια χαρά.
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 09:30
εμενα το siii αναβαθμιστικε σε 4,1,2
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 15:47
παιδες εγω ξεκινησα με το 3gs και τωρα εχω το 4s......δεν ασχολουμε ιδιαιτερα αλλα θελω να τονισω οτι ειναι στιγμες που αν δεν το εχεις πανω σου τρελενεσαι.............και οχι γιατι υπαρχει τρομερη αναγκη........απλα δεν περναει η ωρα σου με τιποτα!!!!!!!!!! πιστευω οτι περιμενωντας καποιον η κατι μπορεις ευκολα να φας την ωρα χωρις να το παρεις ειδηση.