| Ασχολείστε με smartphones;; | |
|
+18Leroy mx5 Black Eagle lotinia [alex] louk6 kontos 750 boutser Miou Schumi mistiriodis_tsantakias platonas topetwrx kostaskr6 demk6 GIXXERAKIAS tsasbi Antonios_gsxr 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 16:35 | |
| Πλέον τα κινητά μας είναι σάν τις μηχανές μας....βελτίωση,βελτίωση,βελτίωση!! Εγώ έχω εδώ και 3,5 χρόνια τον πρώτο Γαλαξία και φοράω αυτή την στιγμή που γράφω 4.0.4 slim ics και ψήνομαι επίσης αυτή την στιγμή που γράφω να περάσω την 4.1.3 Slim Jelly Bean (ήδη την έχω περάσει στο κινητό σαν .zip). Θα τον κρατήσω μέχρι να τα φτύσει...δεν ξαναδίνω λεφτά για κινητό....ήδη το Νexus έχει πάρει την JB επίσημα και είναι πολύ φθηνό,μάλλον θα είναι το επομενο μου κινητό όσος καιρός και να περάσει.Η ξαναπαίρνω μεταχείρω τον Γαλαξία και του βγάζω τα μάτια στο φλάσάρισμα με ότι πιό καινούριο θα υπάρχει τότε. | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 17:39 | |
| Και εγώ το Galaxy S έχω. Ξέχασα να το ξαναπώ. :P Και δεν μπορεί ρε παίδες. Έχει Jelly Bean για το δικό μου και δεν θα έχει για το S2 ; Εκτός αν εννοείται official. Εμένα πάντως μέχρι τώρα φορούσε 2.3 official και του πέρασα 4.0.3 unofficial από τους XDA. Και τώρα του φόρεσα την 4.1.2 πάλι unofficial. Είχε και 4.2 αλλά δεν ήταν stable. Για το S2 θα υπάρχει σίγουρα unofficial Jelly Bean. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 18:04 | |
| Πέρα από android και ios δεν έχει τίποτε άλλο το gixxer.gr;; | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Τετ 16 Ιαν 2013, 18:26 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Πεμ 17 Ιαν 2013, 15:00 | |
| εγω εχω παραθυρα στο κινιτο | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Πεμ 17 Ιαν 2013, 16:25 | |
| Τι παράθυρα;;
windows phone, ή windows mobile;
Ποιο κινητό έχεις; | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 18 Ιαν 2013, 02:10 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Τι παράθυρα;;
windows phone, ή windows mobile;
Ποιο κινητό έχεις; to omnia i-900 εχω κ φοραει τα 6.1 windows (μαλλον mobile δεν ξερω ακριβως) κρακαρισμενα κ ελαφρομενα σκεφτομουν να βαλω android αλλα δεν ξερω αν εχουν βγαλει κατι καλο γιαυτο επιδει ειναι παλιο | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 18 Ιαν 2013, 10:32 | |
| ε παιδες εχω ενα προβλημα,πηρα απο αναβαθμηση το XPERIA και η μπαταρια κραταει μια μερα το πολυ,δεν κανω χρηση ιντερνετα,ουτε λιωνω στο ακουστικο,πηρα μαλ@ακια κινιτι,η κατι πρεπει να ρυθμισω?
| |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 18 Ιαν 2013, 12:27 | |
| - spyroszx έγραψε:
- ε παιδες εχω ενα προβλημα,πηρα απο αναβαθμηση το XPERIA και η μπαταρια κραταει μια μερα το πολυ,δεν κανω χρηση ιντερνετα,ουτε λιωνω στο ακουστικο,πηρα μαλ@ακια κινιτι,η κατι πρεπει να ρυθμισω?
δεν εχω δουλεψει το συγκεκριμενο κινητο αλλα μεγαλο παραγοντα στη διαρκια τις μπαταριας πεζει η φωτηνοτητα να την κατεβασεις | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 18 Ιαν 2013, 18:07 | |
| Βαλε τη φωτηνοτητα στο αυτοματο. Κατεβασε καμια εφαρμογη για να κλεινει οτι αφηνεις ανοιχτο.
Κλεισε τα δεδομανα ,3g.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 17 Μάης 2013, 17:01 | |
| Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία εφαρμογή που να επεξεργάζεται εικόνες. Συγκεκριμένα θέλω να απομονωσω ένα κωματι στην φωτό και να το κάνω αρνητικό (τα άσπρα μαύρα) το κομμάτι αυτό δεν θέλω να έχει κάποιο σχήμα αλλά να το επιλέξω εγώ, (. Κάτι σαν μολύβι ), | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 17 Μάης 2013, 22:11 | |
| - boutser έγραψε:
- Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία εφαρμογή που να επεξεργάζεται εικόνες. Συγκεκριμένα θέλω να απομονωσω ένα κωματι στην φωτό και να το κάνω αρνητικό (τα άσπρα μαύρα) το κομμάτι αυτό δεν θέλω να έχει κάποιο σχήμα αλλά να το επιλέξω εγώ, (. Κάτι σαν μολύβι ),
Αμα εχεις android συσκευη μπες στο play store απο το κινητο σου θα βρεις αρκετα προγραμματα .Αλλες δωρεαν και αλλες επι πληρωμη. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Παρ 17 Μάης 2013, 22:25 | |
| Βρες από το νετ το blackmart Alpha εγκατέστησε το και κατέβασε από εκεί το photoshop για κινητά σπασμένο | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Κυρ 26 Μάης 2013, 07:30 | |
| | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Ασχολείστε με smartphones;; Κυρ 26 Μάης 2013, 07:31 | |
| | |
|
| |
| Ασχολείστε με smartphones;; | |
|