| Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! | |
|
+8maikstain stoui Georgio Miou κολτρέϊν kontos 750 giannisK6 topetwrx 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Παρ 19 Οκτ 2012, 17:21 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Παρ 19 Οκτ 2012, 18:40 | |
| - Miou έγραψε:
- τα αφαμ ειναι γαλλικα ...
ξεκολα με τα λαθος χλμ ... μην κοιτας το κοντερ με 299 τι διαφορα εχει το 299 απο το 285 δλδ και με τις 2 ταχυτητες εισαι για ισοβια δεσμα ... ψαξε λιγο στο ιντερνετ και θα βρεις speedohealer νομιζω ο αντωνης απο την λαρισσα εχει αγορασει πριν λιγο καιρο ....μαλλον θα βρεις και στο φορουμ κανα θεμα με αυτο... μπορεις να παρεις κι αυτο για το σφαλμα του κοντερ http://aggracing.com/store/index.php?route=product/product&product_id=49 | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Σαβ 20 Οκτ 2012, 00:02 | |
| Φίλε να είσαι καλά άναψε κανένα κερί κ να κανείς το σταυρό σου... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Σαβ 20 Οκτ 2012, 20:08 | |
| - Miou έγραψε:
- τα αφαμ ειναι γαλλικα ...
ξεκολα με τα λαθος χλμ ... μην κοιτας το κοντερ με 299 τι διαφορα εχει το 299 απο το 285 δλδ και με τις 2 ταχυτητες εισαι για ισοβια δεσμα ... ψαξε λιγο στο ιντερνετ και θα βρεις speedohealer νομιζω ο αντωνης απο την λαρισσα εχει αγορασει πριν λιγο καιρο ....μαλλον θα βρεις και στο φορουμ κανα θεμα με αυτο... Αλέξανδρε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κατά τα άλλα έχω ένα κόλλημα με την ακρίβεια σε όλα μου τα πράματα, οπότε έχεις να κάνεις με κολλημένο άτομο!!! - giannisp έγραψε:
- πολύ καλά έκανες και άλλαξες τα πάντα! και γενικα αν την προσεχεις η αλυσίδα σου "μιλαει". αν κανει κομπους αν ακους γενικα θορυβο εστω και αν την εχεις λιπανει αν στα γραναζια βλεπεις φθορα, πεταμα και παμε για αλλα. αν τυχον δυσκολευεσαι για τον χψ λογο καλυτερα ξεχνα οτι εχεις μηχανακι μεχρι να την αλλαξεις. ειναι κριμα για 200 ευρω να γινει η πατατα. το ιδιο ισχυει και για τα λαστιχα βεβαιως βεβαιως! πολλες οι περιπτωσεις και με ελαχιστα χιλιομετρα που εχει τραυματιστει κοσμος.
εννοειται δεν στα χωνω, πάντα φιλικα, απλά επειδη και εγω τις εχω κανει τις χοντραδες μου παλιοτερα τα ξαναλεω να τα εμπεδωσω... Πάντα ορθιος! Γιάννη να είσαι καλά! Όπως είπα και πριν, καταλαβαίνω απόλυτα το πνεύμα σας και γιατί τα λέτε! - bolek76 έγραψε:
μπορεις να παρεις κι αυτο για το σφαλμα του κοντερ
http://aggracing.com/store/index.php?route=product/product&product_id=49 Καλό δείχνει και αυτό, φθηνότερο και από ότι λένε μπαίνει με τις υπάρχουσες φύσες χωρίς μετατροπές κτλ, κάτι που ισχύει από ότι διάβασα και για το speedohealer. Αληθεύει ότι το γράσο που έχουν οι καινούριες αλυσίδες σαν πχ αυτήν που θα βάλω είναι εξαιρετικής ποιότητας και ότι δεν θέλει γρασάρισμα από την αρχή; Επίσης αν πέσει στην αλυσίδα νερό χωρίς πίεση, απλά να πέσει από πλύσιμο με λάστιχο, θέλει γρασάρισμα εκ νέου; Το ρωτώ γιατί την Δευτέρα που θα πάρω την μηχανή από το συνεργείο θέλω να την πλύνω. Πιο πολύ για τα μυγαράκια που έχει. Αν όμως θέλει γρασάρισμα η καινούρια αλυσίδα τότε δεν θα την πλύνω. Δεν έτυχε μέχρι τώρα να πλύνω μηχανή χωρίς να γρασάρω αλυσίδα, οπότε και κάνω την χαζή ίσως ερώτηση!!! Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα και για να μην το έχω στο μυαλό μου θα την σκεπάσω με κάποια σακούλα, αλλά η ερώτηση ισχύει! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Σαβ 20 Οκτ 2012, 20:23 | |
| Αν θυμάμαι καλά η καινούρια (αυτολιπαινόμεη) δεν θέλει γρασάρισμα και για πλύσιμο χωρίς πίεση πάλι δεν θέλει νομίζω αλλιώς κάθε φορά που κάναμε βόλτα με βροχή θα έπρεπε και να γρασάρουμε λέω εγώ τώρα, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος :P | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Σαβ 20 Οκτ 2012, 21:46 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Georgio έγραψε:
- Αν θυμάμαι καλά η καινούρια (αυτολιπαινόμεη) δεν θέλει γρασάρισμα και για πλύσιμο χωρίς πίεση πάλι δεν θέλει νομίζω αλλιώς κάθε φορά που κάναμε βόλτα με βροχή θα έπρεπε και να γρασάρουμε λέω εγώ τώρα, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος :P
Όντως Γιώργο, μετά από βόλτα με βροχή οπωσδήποτε γρασάρισμα! Άλλωστε το φωνάζει και η αλυσίδα!!! χαχαχα συνεννόηση μπουζούκι βγάλαμε εγώ λέω (νομίζω) πως δεν θέλει αν μου το φώναζε πάντως θα την γράσαρα χαχαχα πλακίτσα κάνω δεν πιστεύω να με παρεξηγήσεις. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Σαβ 20 Οκτ 2012, 22:50 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Σαβ 20 Οκτ 2012, 23:39 | |
| - Georgio έγραψε:
- Αν θυμάμαι καλά η καινούρια (αυτολιπαινόμεη) δεν θέλει γρασάρισμα και για πλύσιμο χωρίς πίεση πάλι δεν θέλει νομίζω αλλιώς κάθε φορά που κάναμε βόλτα με βροχή θα έπρεπε και να γρασάρουμε λέω εγώ τώρα, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος :P
καθε 300-500 χλμ αναλογα την χρηση θελει λαδωμα . και που και που και καθαρισμα ( εγω καθε 2-3 γρασαρισματα την καθαριζω) και μετα απο βολτα με βροχη παντα λαδωμα ... αυτες που δεν ειναι oring - xring θελουν ακομα πιο συχνα λαδωμα ... | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 01:36 | |
| η αυτολυιπαινομενη δεν θελει γρασαρισμα,γιαυτο λεγεται ΑΥΤΟλιπαινομενη τωρα εσυ δεν ξερω πια εχεις βαλει | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 11:43 | |
| - Miou έγραψε:
καθε 300-500 χλμ αναλογα την χρηση θελει λαδωμα . και που και που και καθαρισμα ( εγω καθε 2-3 γρασαρισματα την καθαριζω) και μετα απο βολτα με βροχη παντα λαδωμα ... +1 | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 12:03 | |
| - maikstain έγραψε:
- η αυτολυιπαινομενη δεν θελει γρασαρισμα,γιαυτο λεγεται ΑΥΤΟλιπαινομενη τωρα εσυ δεν ξερω πια εχεις βαλει
Μιχάλη αν σου πω ότι αυτή η εκδοχή της αυτολιπαινόμενης δεν πέρασε από το μυαλό μου!! Δηλαδή δεν θέλει καθόλου συντήρηση;; Και πως γίνεται και αυτολιπαίνεται;; Που έχει τον γράσο; Αυτή που παρήγγειλα μάλλον δεν είναι τέτοια. Αύριο πρωί-πρωί θα μιλήσω με το συνεργείο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 12:26 | |
| - maikstain έγραψε:
- η αυτολυιπαινομενη δεν θελει γρασαρισμα,γιαυτο λεγεται ΑΥΤΟλιπαινομενη τωρα εσυ δεν ξερω πια εχεις βαλει
- topetwrx έγραψε:
- maikstain έγραψε:
Μιχάλη αν σου πω ότι αυτή η εκδοχή της αυτολιπαινόμενης δεν πέρασε από το μυαλό μου!! Δηλαδή δεν θέλει καθόλου συντήρηση;; Και πως γίνεται και αυτολιπαίνεται;; Που έχει τον γράσο; Αυτή που παρήγγειλα μάλλον δεν είναι τέτοια. Αύριο πρωί-πρωί θα μιλήσω με το συνεργείο. ρε σταιν θα ξεχασω και αυτα που ξερω ... οι αυτολιπαινομενες ειναι οι ο ρινγκ - χ ρινγκ ...αυτες αναμεσα στους συνδεσμους στα πλακακια εχουν τσιμουχακια ,λαστιχακια δλδ ( orings ) και μεσα σε αυτα υπαρχει μια μικρη ποσοτητα γρασου . αυτο δεν σημενει οτι εσυ δεν ξαναβαζεις ποτε σου γρασο . γιαυτο λεμε οτι βαζουμε με ζεστη την αλυσιδα για να εισχωρησει καλυτερα το σπρει οταν βαζουμε και μετα πρεπει να στεγνωσει για να ξαναγινει στερεο (απο το σπρευ βγαινει σε υγρη μορφη) αυτολιπαινομενη αλυσιδα με την εννοια να μην ξαναβαλεις ποτε σου γρασο δεν υπαρχει μεχρι στιγμης . εχουν βρει ομως μερικες πατεντες που βαζεις στην μηχανη και λιπαινουν την αλυσιδα αυτοματα χωρις να πρεπει να ασχοληθεις εσυ... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 12:38 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 12:43 | |
| - Miou έγραψε:
εχουν βρει ομως μερικες πατεντες που βαζεις στην μηχανη και λιπαινουν την αλυσιδα αυτοματα χωρις να πρεπει να ασχοληθεις εσυ... Αλέξανδρε έχεις κανένα link να δώσεις να πάρω μια γεύση για το πως είναι αυτές οι πατέντες;;; | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 12:47 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Αλέξανδρε έχεις κανένα link να δώσεις να πάρω μια γεύση για το πως είναι αυτές οι πατέντες;;;
http://www.dilios.gr/scottoiler.htmlΑλλά μου φαίνεται γιατί τι ποσότητα θα ψεκάζει ? εκτός αν ρυθμίζει κάπως, αν ρίχνει πολύ θα τα κάνει όλα σκατά και εν κινήσει :P ούτε να κάτσει λίγο δεν θα προλάβει. Δες και αυτές τις αλυσίδες δεν ξέρω αν είναι καλές εξηγούμε http://blog.ebike.gr/?p=3177 | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 13:17 | |
| - Georgio έγραψε:
- topetwrx έγραψε:
- Miou έγραψε:
εχουν βρει ομως μερικες πατεντες που βαζεις στην μηχανη και λιπαινουν την αλυσιδα αυτοματα χωρις να πρεπει να ασχοληθεις εσυ... Αλέξανδρε έχεις κανένα link να δώσεις να πάρω μια γεύση για το πως είναι αυτές οι πατέντες;;; http://www.dilios.gr/scottoiler.html Αλλά μου φαίνεται γιατί τι ποσότητα θα ψεκάζει ? εκτός αν ρυθμίζει κάπως, αν ρίχνει πολύ θα τα κάνει όλα σκατά και εν κινήσει :P ούτε να κάτσει λίγο δεν θα προλάβει. Γιώργο είσαι πολύ γρήγορος πάντως!!! Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αλλά το να λαδώνεις εν κινήσει την αλυσίδα δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι! Δεν θέλω να φανταστώ πως θα γίνει η μηχανή αλλά και οι επιβάτες. Ξέρουμε ότι αφού λαδώσουμε η μηχανή κανονικά πρέπει να κάτσει κάποιες ώρες και να μη κυκλοφορήσει. Επίσης από όσο καταλαβαίνω μάλλον θέλει το δικό του γράσο και όχι αυτό που βάζει ο καθένας μας. Πχ εγώ είμαι κολλημένος με αυτό της MOTOREX το οποίο λερώνει ελάχιστα την μοτοσυκλέτα και δεν το αλλάζω εκτός και αν υπάρχει κάτι καλύτερο που να συνδυάζει αποτελεσματικότητα με λίγη βρωμιά. Προς moderators, μήπως είναι καλά να μετακομίσουν οι δημοσιεύσεις σε κάποιο σχετικό θέμα με αλυσίδες, αν υπάρχει βέβαια. Αν δεν υπάρχει μήπως είναι καλύτερα να ανοίξουμε ένα;; | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 13:49 | |
| Εγώ αγόρασα ένα Bel-Ray και δεν μου πέταξε ούτε σταγόνα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 17:56 | |
| βασικα απο οτι ξερω τουλαχιστον τα καλα εχουν την δυνατοτητα να ρυθμιζεις την ροη . ο abrestas μου ειχε πει γιαυτα ,τα βαζουν στα βαρκαδερο κτλ νταλικες... και δεν πιτσιλανε απο οτι λενε . δεν ξερω δεν τα εχω δοκιμασει . ειμαι παραδοσιακος εγω με σπρει ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! Κυρ 21 Οκτ 2012, 18:37 | |
| | |
|
| |
| Το έπαθα και αυτό το κουφό!!! | |
|