| 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 | |
|
+56Aristosk8 giozx $alla$ Painterz papatomy nickzotos georgeIII brwmogazos kontos 750 nikolhs1 AggelosK8 sxlogo nktr maikstain spirdom Feelgood tasos1984 tzortzinos tsasbi kostaskr6 nasos-v mistiriodis_tsantakias giannisp potis poulitzer vaggosk7 cb130081 GIXXERAKIAS andRewR kouzinas papagym gostrider rsv4aprc demk6 boutser vd fotis_rizla amorfotos teo46 babis k8 busa respect Vortex spyroszx platonas ghost kanivalosK6 k8 600 kk karagio BillyGsxR gabri Petros-K5 cpantelo panikas magfaria No Fear Miou 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τρι 30 Οκτ 2012, 06:31 | |
| [/quote]
βασιλη δεν θυμαμαι ποσο γυρνας αμα εισαι κατω απο το 1.08 να σε βαλω στο γρηγορο ναι [/quote]
ναι κατω απο 1.08 αλλα ασεμε να κανω 1-2 γυρες με γιωργο και θα αλλαξω μετα να ζοριστο λιγο.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τρι 30 Οκτ 2012, 12:45 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 demk6.......................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/αναμένω την άδεια για το σίγουρο 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 38 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 39 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τρι 30 Οκτ 2012, 17:20 | |
| παρακαλω να με ακυρωσεται, δεν θα μπορεσω να παρευρεθω λογω δουλειας!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τρι 30 Οκτ 2012, 20:28 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 demk6.......................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/αναμένω την άδεια για το σίγουρο 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 38 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος
| |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τετ 31 Οκτ 2012, 19:06 | |
| - Miou έγραψε:
- 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος
2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 demk6.......................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/αναμένω την άδεια για το σίγουρο 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 38 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 39 nasos-v ( για φιλο) | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 01 Νοε 2012, 12:38 | |
| καλο μηνα !!!!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 01 Νοε 2012, 13:54 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 01 Νοε 2012, 15:34 | |
| κι εγω ακυρο...δεν μπορω να παρω αδεια...ειναι ενας ''παλιος'' στην δουλεια που τις Τεταρτες κυνηγαει λαγους και δεν χαριζει τη μερα σε κανεναν | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 01 Νοε 2012, 15:40 | |
| τελικα δεν μου κανει η φορμα του φιλου και εχω ξενερωσει,λεφτα δεν παιζουν για αγορα αρα ακυρος κριμα | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 01 Νοε 2012, 16:17 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/αναμένω την άδεια για το σίγουρο 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)σε ποιο γκρουπ θα τον βαλεις? :P
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 01 Νοε 2012, 20:54, 1 φορά | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 01 Νοε 2012, 18:06 | |
| | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 01 Νοε 2012, 22:34 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/αναμένω την άδεια για το σίγουρο 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)σε ποιο γκρουπ θα τον βαλεις? 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Σαβ 03 Νοε 2012, 23:59 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/αναμένω την άδεια για το σίγουρο 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)σε ποιο γκρουπ θα τον βαλεις? 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Κυρ 04 Νοε 2012, 11:52 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/αναμένω την άδεια για το σίγουρο 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο) γρηγορο/σιγουρος 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Δευ 05 Νοε 2012, 20:57 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Δευ 05 Νοε 2012, 20:59 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Δευ 05 Νοε 2012, 21:17 | |
| Μίου που καταθέτουμε??
1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/σιγουρός 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο) γρηγορο/σιγουρος 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος
| |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Δευ 05 Νοε 2012, 21:58 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τρι 06 Νοε 2012, 04:16 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τρι 06 Νοε 2012, 09:44 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 Θανασης ΨΡΤ .............γρηγορο 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/σιγουρός 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)..... γρηγορο/σιγουρος 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος 40 tasos1984...................γρηγορο/ | |
|
| |
vaggosk7 Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Τρι 06 Νοε 2012, 21:52 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 Θανασης ΨΡΤ .............γρηγορο 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/σιγουρός 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)..... γρηγορο/σιγουρος 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος 40 tasos1984...................γρηγορο/ 41 vaggosk7 (για φίλο)......αργός/σίγουρος | |
|
| |
vaggosk7 Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 08 Νοε 2012, 19:19 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 Θανασης ΨΡΤ .............γρηγορο 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/σιγουρός 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)..... γρηγορο/σιγουρος 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος 40 tasos1984...................γρηγορο/ 41 vaggosk7 (για φίλο)......αργός/σίγουρος 42 vaggosk7 (για φίλο)......αργός/σίγουρος | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 08 Νοε 2012, 19:41 | |
| - vaggosk7 έγραψε:
2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 Θανασης ΨΡΤ .............γρηγορο 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/σιγουρός 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)..... γρηγορο/σιγουρος 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος 40 tasos1984...................γρηγορο/ 41 vaggosk7 (για φίλο)......αργός/σίγουρος 42 vaggosk7 (για φίλο)......αργός/σίγουρος 43 babis k8 (για φιλο)........αργος/σχεδον σιγουρος | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 08 Νοε 2012, 23:12 | |
| - babis k8 έγραψε:
- vaggosk7 έγραψε:
2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 γιωργος ΨΡΤ...............γρηγορο/σιγουρος 15 τζορτζινος .................. ενδιαμεσο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................ενδιαμεσο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 Μιχαλης (φιλος Χρυσας)/ενδιαμεσος/σχεδον σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ σιγουρος 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσο (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 aWwwmorfotos.............αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 Θανασης ΨΡΤ .............γρηγορο 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 papatomy...................αργο/σιγουρος (ο φιλος με το BMW που ηταν και στο 2ο 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 andRewR....................αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) 33 GIXXERAKIAS..............ενδιάμεσος/σιγουρός 34 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 35 cb130081...................ενδιαμεσος/ 36 vaggosk7....................αργο/σίγουρος 37 nasos-v ( για φιλο)..... γρηγορο/σιγουρος 38 gabri (για φίλο)............γρήγορος/σίγουρος 39 gabri (για φίλο)............αργός/σίγουρος 40 tasos1984...................γρηγορο/ 41 vaggosk7 (για φίλο)......αργός/σίγουρος 42 vaggosk7 (για φίλο)......αργός/σίγουρος 43 babis k8 (για φιλο)........αργος/σχεδον σιγουρος 44 busa respect (για φίλο)... Ενδιαμεσος/σιγουρος | |
|
| |
| 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 | |
|