| Αντικόφτης | |
|
+5amorfotos topetwrx tsasbi Miou Georgio 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 15:54 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 16:30 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| |
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 17:42 | |
| - Georgio έγραψε:
- Παιδιά ερώτηση : με αντικόφτης μέχρι πόσες στροφές το πάμε σε τσίτες για να μην πάρουμε το μοτέρ στο χέρι ????
Και με αυτό το site τι παίζει ? http://www.gearingcommander.com/ Το πας οσο παει. Σκοπος του κοφτη ειναι να κοβει καποιες στροφες στην 6, ωστε να μην περναει τα 299 χλμ/ω.(βαση συμφωνιας εταιριων) Οσο για το σαιτ, υπολογιζει βαση μαθηματικων, γραναζια και λοιπα θεωρητικα. Πχ, ποσα χλμ/ω θα χασω, αν μικρυνω το μπροστα γραναζι κατα 1 δοντι. κτλ κτλ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την amorfotos στις Σαβ 27 Οκτ 2012, 18:13, 1 φορά | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 17:53 | |
| - amorfotos έγραψε:
- Το πας οσο παει. Σκοπος του αντικοφτη ειναι να κοβει καποιες στροφες στην 6, ωστε να μην περναει τα 299 χλμ/ω.(βαση συμφωνιας εταιριων)
Οσο για το σαιτ, υπολογιζει βαση μαθηματικων, γραναζια και λοιπα θεωρητικα. Πχ, ποσα χλμ/ω θα χασω, αν μικρυνω το μπροστα γραναζι κατα 1 δοντι. κτλ κτλ. Μάλλον του κόφτη εννοείς ε? | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 18:10 | |
| - Georgio έγραψε:
- amorfotos έγραψε:
- Το πας οσο παει. Σκοπος του αντικοφτη ειναι να κοβει καποιες στροφες στην 6, ωστε να μην περναει τα 299 χλμ/ω.(βαση συμφωνιας εταιριων)
Οσο για το σαιτ, υπολογιζει βαση μαθηματικων, γραναζια και λοιπα θεωρητικα. Πχ, ποσα χλμ/ω θα χασω, αν μικρυνω το μπροστα γραναζι κατα 1 δοντι. κτλ κτλ. Μάλλον του κόφτη εννοείς ε? ε ναι. Σαρδαμ και στον γραπτο λογο εχω. το διορθωσα. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 18:48 | |
| Georgio,ο αντικοφτης δεν ειναι αντικοφτης στροφων.Απλα αλλαζει τους χαρτες και μετατοπιζει λογικα τον κοφτη της εκτης,αλλαζοντας τον με αυτον την πεμπτης | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 18:59 | |
| - Miou έγραψε:
μου αρεσει παρα πολυ να ταξιδευω μονος μου( χωρις 2καβαλο εννοω) και παλια που υπηρχαν λεφτα ταξιδευα πολυ... εχω γυρισει ολη την ελλαδα απο πολεις και εχω ακομα πολλα χωρια να επισκεφτω ... δυστυχως με 1.80ε πια η βενζινη και τα οικονομικα μου χαλια τα εχω ξεχασει τα ταξιδακια ....
Ταξίδια;;; Τι είναι αυτά;;; Δεν είσαι ο μόνος Αλέξανδρε που έχει ξεχάσει πολλά πράγματα! Ενώ οι μηχανές μας δεν καίνε, όταν πας να φουλάρεις με καμιά 30 ευρώ τσούζει. Αααα ρε κατάντια!!! Από την άλλη πάλι καλά που εμείς έχουμε ''προς το παρόν'' και αυτή τη δυνατότητα, όταν άλλοι συμπολίτες μας είναι άνεργοι και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα!! Ξυπνώ και λέω δεν μπορεί, εφιάλτης ήταν, αλλά έλα που δεν είναι κακό όνειρο!! ετσι για να ξερεις ... ο ΚΚ μου ειπε να το πω αυτο.... [/quote] | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 19:11 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Georgio,ο αντικοφτης δεν ειναι αντικοφτης στροφων.Απλα αλλαζει τους χαρτες και μετατοπιζει λογικα τον κοφτη της εκτης,αλλαζοντας τον με αυτον την πεμπτης
Οκ φίλε μου αλλά θα ξανά ρωτήσω οι στροφές που λένε τα όργανα είναι 13.000 μέχρι πόσο είναι ασφαλές για το κινητήρα να τις φτάνω??? γιατί από ότι ήξερα παλιά στα κόκκινα το γ@μ@ς. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 19:15 | |
| Ασφαλες ειναι μεχρι τον κοφτη γιαυτο και υπαρχει....δεν σε αφηνει να ξεπερασεις το ασφαλες οριο στροφαρισματος.Το γαμας οταν το εχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον κοφτη,για πολλη ωρα. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 19:20 | |
| αν λες οτι ρολαροντας με 6η και 120-140 km/h καταλαβαινεις την εκτη σαν πεμπτη στο busa, τοτε σιγουρα ειναι στο μυαλο σου | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 19:24 | |
| και πολύ ώρα να είσαι στο κοφτή δεν έχει πρόβλημα γιατί είναι έτσι φτιαγμένο να μην πάει ούτε ένα χιλιοστό ποιο πέρα
| |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 19:39 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 20:00 | |
| Μια ερώτηση τελευταία παιδιά σχετικά με γρανάζια. θυμάμαι από παλιά πως όταν ήθελα άρπαγμα στο εντούρο έβαζα μεγαλύτερο γρανάζι πίσω η μικρότερο μπροστά και το αντίθετο για τελικές. Το ερώτημα μου είναι δεν γίνετε να πάρω λίγο σε τελικές και να μην χάσω και πολύ σε νεύρο αν πχ έβαζα ένα δόντι παραπάνω μπροστά? η :P 19 μπροστά και 42 πίσω αν υπάρχουν βέβαια, μπορεί να λέω και αλλά ρωτώ για να μάθω να μη λέω | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 20:36 | |
| Γιώργο με μεγαλύτερο γρανάζι πίσω κονταίνουν οι σχέσεις. Με μικρότερο μπροστά το ίδιο. Το αντίθετο για να μακρύνεις το βήμα, αλλά εγώ δεν θα πείραζα τίποτε! ΟΛΑ τα έχουν τα μηχανάκια μας και νεύρο και πολύ ψηλές ταχύτητες!!! Επίσης μετά θα αλλάξει και η ακρίβεια του κοντέρ σου είτε προς το χειρότερο είτε προς το καλύτερο! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 21:03 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Γιώργο με μεγαλύτερο γρανάζι πίσω κονταίνουν οι σχέσεις. Με μικρότερο μπροστά το ίδιο. Το αντίθετο για να μακρύνεις το βήμα, αλλά εγώ δεν θα πείραζα τίποτε! ΟΛΑ τα έχουν τα μηχανάκια μας και νεύρο και πολύ ψηλές ταχύτητες!!! Επίσης μετά θα αλλάξει και η ακρίβεια του κοντέρ σου είτε προς το χειρότερο είτε προς το καλύτερο!
+600 στο μηχανακι σου δε θα πειραζα γραναζωμα, αντε το πολυ +1 πισω ! ριξε μια ματια εδω να παρεις μια ιδεα και να πειραματιστεις, http://www.gearingcommander.com/ | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 21:22 | |
| τό είδα τό site πιό πρίν καί μέ 1 δόντι μπροστά μού λέει στίς 10.000 στροφές 316,7χλμ μέ 2 δόντια μπροστά καί 10.000 334.3χλμ | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 21:37 | |
| με αντικοφτη επιρεαζεται μηπως και το ανοιγμα της πεταλουδας στα gen 2?
Καβαλησα το L0 1000 του αδερφου και χαμηλα το ατιμο ανοιγεις και αρπαζει πιο αμεσα-εντονα...ειναι πιο ροπατο και πιο δυνατο αισθητα απο την χοντρουλα μου. Το πισω μερος γλιστραει για πλακα.Το μπουσα ειναι πιο 'ανθρωπινο' και οπως γνωριζουμε φταιει η μαμα χαρτογραφηση για αυτο.
Αναρωτιεμαι λοιπον αν ο αντικοφτης απλα επιρεαζει και τις χαμηλοτερες σχεσεις παρα να αφηνει το μηχανακι να στροφαρει μεχρι κοφτες.... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αντικόφτης Σαβ 27 Οκτ 2012, 21:40 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- με αντικοφτη επιρεαζεται μηπως και το ανοιγμα της πεταλουδας στα gen 2?
Καβαλησα το L0 1000 του αδερφου και χαμηλα το ατιμο ανοιγεις και αρπαζει πιο αμεσα-εντονα...ειναι πιο ροπατο και πιο δυνατο αισθητα απο την χοντρουλα μου. Το πισω μερος γλιστραει για πλακα.Το μπουσα ειναι πιο 'ανθρωπινο' και οπως γνωριζουμε φταιει η μαμα χαρτογραφηση για αυτο.
Αναρωτιεμαι λοιπον αν ο αντικοφτης απλα επιρεαζει και τις χαμηλοτερες σχεσεις παρα να αφηνει το μηχανακι να στροφαρει μεχρι κοφτες.... Ναι ο αντικόφτης δίνει το μέγιστο αβανς που είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος και στις 3 πρώτες σχέσεις, οπότε ο κινητήρας αποκτά περισσότερη ροπή μέχρι τις μεσαίες μαζί με απόκριση στο γκάζι. | |
|
| |
| Αντικόφτης | |
|