Greek GSX-R forum
Αντικόφτης - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αντικόφτης - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Αντικόφτης - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Αντικόφτης - Σελίδα 3 Poll_l10Αντικόφτης - Σελίδα 3 Poll_c10Αντικόφτης - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Αντικόφτης - Σελίδα 3 Poll_l10Αντικόφτης - Σελίδα 3 Poll_c10Αντικόφτης - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Αντικόφτης

Πήγαινε κάτω 
+5
amorfotos
topetwrx
tsasbi
Miou
Georgio
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

Αντικόφτης - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 21:44

Αβανς συμφωνοι λογω 5ης. Ανοιγμα πεταλουδας προφανως οχι εξου και η αναγκαια επεμβαση στην χαρτογραφηση της ecu...

παντως ακομα και το δικο μου που ειναι gen 2 χαμηλα συγκριτικα με το 1000 δειχνει να βαριεται. Σιγουρα ειναι πιο safe οταν το δουλευεις σε χαμηλο φασμα ομως και η σπιρταδα του 1000 ειναι ευπροσδεκτη χαμηλα!...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 21:57

brwmogazos έγραψε:
Αβανς συμφωνοι λογω 5ης. Ανοιγμα πεταλουδας προφανως οχι εξου και η αναγκαια επεμβαση στην χαρτογραφηση της ecu...

παντως ακομα και το δικο μου που ειναι gen 2 χαμηλα συγκριτικα με το 1000 δειχνει να βαριεται. Σιγουρα ειναι πιο safe οταν το δουλευεις σε χαμηλο φασμα ομως και η σπιρταδα του 1000 ειναι ευπροσδεκτη χαμηλα!...

Πεταλούδες από όσο ξέρω δεν επηρεάζονται, τουλάχιστον στην δικιά μου γενιά! Rolling Eyes Το 1000 που οδήγησες είχε εργοστασιακή μετάδοση ή το είχε κοντύνει; Παράξενο πάντως και ειδικά χαμηλά να είναι πιο ζωντανό με τα λιγότερα κυβικά του. Rolling Eyes
http://www.scooby.gr
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 22:03

topetwrx έγραψε:
Πεταλούδες από όσο ξέρω δεν επηρεάζονται, τουλάχιστον στην δικιά μου γενιά! Rolling Eyes Το 1000 που οδήγησες είχε εργοστασιακή μετάδοση ή το είχε κοντύνει; Παράξενο πάντως και ειδικά χαμηλά να είναι πιο ζωντανό με τα λιγότερα κυβικά του. Rolling Eyes
+1
https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 22:20

Παιδες πιανεστε αδιαβαστοι...

τα gen 2 εχουν περιορισμους στον εργοστασιακο εγκεφαλο. Λιγοτερο ανοιγμα πεταλουδας στις χαμηλες σχεσεις, περιορισμενο αβανς κτλπ. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα που αναλυεται με αρκετη λεπτομερεια...

Το 1000 ειναι του αδερφου μου με μια ολοσωμη και ενα φιλτρο.

Το μηχανακι χαμηλα ειναι αισθητα πιο προθυμο απο το μπουσα...γραφει το πισινο για χαβαλε...
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 22:23

brwmogazos έγραψε:

τα gen 2 εχουν περιορισμους στον εργοστασιακο εγκεφαλο. Λιγοτερο ανοιγμα πεταλουδας στις χαμηλες σχεσεις, περιορισμενο αβανς κτλπ. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα που αναλυεται με αρκετη λεπτομερεια...

Το μηχανακι χαμηλα ειναι αισθητα πιο προθυμο απο το μπουσα...γραφει το πισινο για χαβαλε...
Δεν είμαστε αδιάβαστοι απλά δεν τελειώσαμε ακόμη την πρώτη τάξη έχουμε μελών ακόμη xaxa xaxa xaxa xaxa
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 22:56

μην μπερδευεις την αισθηση που σου δινει και τον τροπο που αποδιδει την δυναμη το μπουσα με το 1000 ...

giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 22:57

Γιωργο,βαλε -1 εμπρος αν θες να αλλαξεις κατι....ειναι πολυ φθηνη και αμεσα αναστρεψιμη αλλαγη αν δεν σ'αρεσει.Με 20 ευρω εισαι οκ.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 27 Οκτ 2012, 23:53

brwmogazos έγραψε:

Δημήτρη, αυτά που ξέρω εγώ για την HAYABUSA είναι λίγα. Rolling Eyes Πάντως από αυτά που κατάλαβα η 1η γενιά μάλλον λειτουργεί διαφορετικά και δεν επηρεάζει ο αντικόφτης τις πεταλούδες. Το λέω γιατί όταν ο φίλος και μηχανικός μου που έχει ίδια μηχανή για πάνω από 10-12 χρόνια μου ανέλυσε πως λειτουργεί ο αντικόφτης, δεν μου είπε τίποτε για πεταλούδες! Οι πιο γνώστες μπορούν να μας διαφωτίσουν απλά για να ξέρουμε. Wink

Επίσης να πω πως μεγάλο ρόλο παίζουν και τα λάστιχα που φορά η κάθε μηχανή. Πχ όταν ο μηχανικός μου οδήγησε 1η φορά την δικιά μου, είπε πως με τα χάλια λάστιχα που έχει (ήταν χάλια) είναι σαν έχει αντικόφτη (τότε δεν είχε) και power comander που έχει η δικιά του.

Πάντως θυμάμαι το 2005 είχα οδηγήσει το GSXR K2 του κουμπάρου μου, ψιλοπειραγμένο και είχα τρομοκρατηθεί, μια που 1η φορά οδηγούσα τόσο δυνατή μηχανή! Μάλιστα με είχε τρομοκρατήσει και ο ίδιος, όταν μου είχε πει να προσέχω την αλλαγή 3η-4η γιατί μπορεί σηκωθεί σούζα rider στα 230! Φυσικά 1η και 2α δεν τις είχα ακουμπήσει!! Μετά την βόλτα του είχα πει...''Πάρτην και μη μου την ξαναδώσεις!!!'' Δεν μπορώ να συγκρίνω με την HAYABUSA μετά από τόσα χρόνια, αλλά ήταν Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 07:04

giannisK6 έγραψε:
Γιωργο,βαλε -1 εμπρος αν θες να αλλαξεις κατι....ειναι πολυ φθηνη και αμεσα αναστρεψιμη αλλαγη αν δεν σ'αρεσει.Με 20 ευρω εισαι οκ.
+1 thanks Πάντως τό παλικάρι πού την είχε μού είπε πώς βγάζει 340 χλμ τώρα κατά πόσο αληθεύει θά τό διαπιστώσω όταν μέ τό καλό αλλάξω λάστιχα γιατί αυτά πού φοράει είναι γιά πέταμα καί τό φοβάμαι πολύ. Νά φανταστείς εχθές πού ψιχάλιζε άν καί έπρεπε νά πάω κάπου οπωσδήποτε δέν τό κούνησα αγγάρεψα ένα φίλο μέ αυτοκίνητο νά μέ πάει. Εδώ ακόμη καί σέ στεγνό δρόμο τό φοβάμαι πολύ ειδικά τό μπροστινό μέ αποτέλεσμα νά μήν τό στρίβω σωστά καί νά ελαττώνω δραματικά ταχύτητα στίς στροφές.
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 07:47

340 κοντερ μπορει και να τα βγαζει δε ξερω....αλλα για πραγματικα μη το σκεφτεσαι με τιποτα...345 ειχαν μετρησει το προσωπικο Busa του Πρωιμαδη πριν μερικα χρονια (το Power Bikes νομιζω) το οποιο ηταν 235 τροχο και στημενο για μετρηση τελικης....
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 08:15

giannisK6 έγραψε:
340 κοντερ μπορει και να τα βγαζει δε ξερω....αλλα για πραγματικα μη το σκεφτεσαι με τιποτα...345 ειχαν μετρησει το προσωπικο Busa του Πρωιμαδη πριν μερικα χρονια (το Power Bikes νομιζω) το οποιο ηταν 235 τροχο και στημενο για μετρηση τελικης....
lol!
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 08:29

χρειαζονται πολλαααααααααα αλογα για να βαρεσει κοφτη η εκτη ταχυτητα στο busa με μακρυ γραναζωμα diabase
http://ghostkon.wix.com/motomania
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 09:15

ghost έγραψε:
χρειαζονται πολλαααααααααα αλογα για να βαρεσει κοφτη η εκτη ταχυτητα στο busa με μακρυ γραναζωμα diabase
OK OK Very Happy έχω μερικά παραπανίσια lol!
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 09:26

Miou έγραψε:
μην μπερδευεις την αισθηση που σου δινει και τον τροπο που αποδιδει την δυναμη το μπουσα με το 1000 ...

Ρε συ Αλεξ...παλιοτερα οταν παταγαμε με τον Γιαννη πεταγοταν μπροστα χαμηλα.

Σιγουρα ειμαι βαρυτερος, και αυτο παιζει μεγαλο ρολο.

Το καβαλας ομως και χαμηλα ανοιγεις και μαζευει πιο γρηγορα χιλιομετρα απο το μπουσα μου.

Μιλαω ΜΟΝΟ για το χαμηλο φασμα...Δεν μιλαω για ψηλα!

Ποσο λαθος να κανω?

Εχουμε κανενα διαγραμμα δυναμομετρησης των δυο?

Ειμαι σιγουρος σχεδον οτι το 1000 ειναι πιο δυνατο στο χαμηλο φασμα ή το ιδιο δυνατο αλλα ελαφρυτερο...

brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 09:28

topetwrx έγραψε:
brwmogazos έγραψε:

Δημήτρη, αυτά που ξέρω εγώ για την HAYABUSA είναι λίγα. Rolling Eyes Πάντως από αυτά που κατάλαβα η 1η γενιά μάλλον λειτουργεί διαφορετικά και δεν επηρεάζει ο αντικόφτης τις πεταλούδες. Το λέω γιατί όταν ο φίλος και μηχανικός μου που έχει ίδια μηχανή για πάνω από 10-12 χρόνια μου ανέλυσε πως λειτουργεί ο αντικόφτης, δεν μου είπε τίποτε για πεταλούδες! Οι πιο γνώστες μπορούν να μας διαφωτίσουν απλά για να ξέρουμε. Wink

Επίσης να πω πως μεγάλο ρόλο παίζουν και τα λάστιχα που φορά η κάθε μηχανή. Πχ όταν ο μηχανικός μου οδήγησε 1η φορά την δικιά μου, είπε πως με τα χάλια λάστιχα που έχει (ήταν χάλια) είναι σαν έχει αντικόφτη (τότε δεν είχε) και power comander που έχει η δικιά του.

Πάντως θυμάμαι το 2005 είχα οδηγήσει το GSXR K2 του κουμπάρου μου, ψιλοπειραγμένο και είχα τρομοκρατηθεί, μια που 1η φορά οδηγούσα τόσο δυνατή μηχανή! Μάλιστα με είχε τρομοκρατήσει και ο ίδιος, όταν μου είχε πει να προσέχω την αλλαγή 3η-4η γιατί μπορεί σηκωθεί σούζα rider στα 230! Φυσικά 1η και 2α δεν τις είχα ακουμπήσει!! Μετά την βόλτα του είχα πει...''Πάρτην και μη μου την ξαναδώσεις!!!'' Δεν μπορώ να συγκρίνω με την HAYABUSA μετά από τόσα χρόνια, αλλά ήταν Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!

Και εγω λιγα ξερω! Τωρα μαθαινω...ενα 6μηνο την εχω αλλωστε...Για τους περιορισμους της gen 2 σε πεταλουδες και αβανς ειχα διαβασει αρχικα απο το hayabusa.org ...ομως τα παλικαρια εδω εχουν ηδη ανοιξει θεμα οπου δινουν αρκετες ινφο!!!
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 10:09

Πιο λογικό θα ήταν το αντίθετο. Δηλαδή η HAYABUSA με τα κυβικά της να φεύγει χαμηλά και το πολύστροφο 1000άρι να φεύγει ψηλά! Rolling Eyes
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 12:33

Μα γιαυτο και μου φανηκε παραξενο οταν την ειχα μαμα και το 1000 μου εφυγε χαμηλα σε πατημα εθνικη....

Τοτε διαβασα τα περιορισμων της gen 2 για να ειναι πιο φιλικη στον αναβατη.

Διαβασε το τοπικ για τους εγκεφαλους και το αβανς....γραφουν αναλυτικα τα παιδια εκει. 44% αν θυμαμαι καλα ανοιγμα πεταλουδας στα χαμηλα και οχι 95% πχ...

Τωρα με την ολοσωμη και φιλτρο + λιγο γιοσι μποξ (τριχες) το μηχανακι φυσικα και ανεπνευσε αλλα παλι χαμηλα το 1000 ειναι πιο νευρικο!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 22:12

ξαναλεω λοιπον οτι ειναι τελειως διαφορετικα στημενα απο το εργοστασιο...
και δεν μιλαω για τις στροφες αλλα για τον τροπο που αποδιδουν την ροπη και την δυναμη τους...
το ενα εχει φτιαχτει για να την δινει αμεσως (για πιστα) και το αλλο εχει φτιαχτει για να ειναι χλμτροφαγος ... το ενα ειναι αποτομο και φουλ ζωντανια και το αλλο
ειναι γραμικο φιλικο και ξεκουραστο ...
η χαρτογραφιση ειναι διαφορετικη , τα κιλα διαφορετικα η ολη τους φιλοσοφια ειναι διαφορετικη ...
προς θεου δεν λεω οτι το gen 2 ειναι αργο μηχανακι ... αλλα ειναι φτιαγμενο απο το εργοστασιο για διαφορετικα πραγματα απο οτι ειναι το 1000...
και η αισθηση που δινουν ειναι διαφορετικη...

δημητρη εαν μια μερα δοκιμασεις και τα 2 μηχανακια 2καβαλο θα εκλαγεις με το πως θα αλλαξουν αυτα που λες...ξαφνικα η χοντρουλα θα ειναι σπιρτο αναμενο .... fotia
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αντικόφτης   Αντικόφτης - Σελίδα 3 EmptyΔευ 29 Οκτ 2012, 11:34

Τρελλιαρη δεν αντιλεγω. Η αισθηση της επιταχυνσης ειναι σαφως πιο εντονη στα χαμηλα στο 1000. Δεν το εχω παρει μια μονο βολτα!

Αμφιβαλλω οτι πεφτω εξω, εξου και ζητω αν εχει καποιος προχειρες 2 δυναμομετρησεις.
Λογικο αλλωστε αφου επαληθευονται οι περιορισμοι του gen 2 απο τους 'tuners' του φορουμ!

Σε ταξιδι και εθνικη επιβεββαιωνω οτι δεν κρατιεται...και με τον No fear μεχρι Αθηνα με 170αρια και με την κοπελα μου (52 κιλα).

Αντικόφτης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Αντικοφτης x-tre
» Αντικοφτης για 299+ ?
» αντικοφτης για hayabusa k8

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com