| HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 | |
|
+30maikstain Ana_goula cornell Aristosk8 vaggosk7 spyroszx Nitoras Zuki boutser diam breakdancer bonepeeler RIGO G.E.B. R-09 stoui TheVeteran GIXXERAKIAS Vortex georgeIII spyros_k6 Chrisk6 Black Eagle tsasbi magfaria Georgio mx5 rsv4aprc Miou topetwrx amorfotos 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Black Eagle Hero gixxer

Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Πεμ 29 Νοε 2012, 20:36 | |
| Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα κάτσουν τα μαξιλαράκια οπότε λόγω του ότι θα έχει και κάποιες γρατζουνίτσες και επειδή θα έχει βγει το σούπερ ντούπερ ουάου καινούριο θα το αλλάξεις. Άρα μην σκέφτεσαι για ημερομηνία λήξης. Έχουν αρκετά χρόνια | |
|
 | |
Chrisk6 Normal gixxer

Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Πεμ 29 Νοε 2012, 20:53 | |
| Προτιμησε να ψωνισεις απο ευρωπη!!Αμερικη θα παιξει τελωνειο... Αν θες ριξε μια ματια στο motocard.com που εχει δωρεαν αποστολη σε Ελλαδα με ups(Δοκιμασμενο) Κ στο Lidsdirect.co.uk!!Αν εισαι τυχερος και φορας μεγαλο νουμερο εχει κανα 2 μοντελα σε κατι τιμες που θα πεσεις κατω... | |
|
 | |
amorfotos Adv. gixxer

Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Κυρ 02 Δεκ 2012, 14:08 | |
| - Chrisk6 έγραψε:
- Προτιμησε να ψωνισεις απο ευρωπη!!Αμερικη θα παιξει τελωνειο...
Αν θες ριξε μια ματια στο motocard.com που εχει δωρεαν αποστολη σε Ελλαδα με ups(Δοκιμασμενο) Κ στο Lidsdirect.co.uk!!Αν εισαι τυχερος και φορας μεγαλο νουμερο εχει κανα 2 μοντελα σε κατι τιμες που θα πεσεις κατω... Σιγουρα; δεν ειναι αναλογα την τιμη; Και αν εχει, ποσο ειναι; Εκτος απο οτι το ενα δεν εχει καν το κρανος που ψαχνω, το αλλο ειναι αρκετα ποιο ακριβο, και το εχει και σε ενα σχεδιο μονο.(επισης ποιο ακριβο) Σε συγκριση με το Fc moto.de που ειναι ευρωπαικο. Υ.Γ.Δυχτιχως δεν φοραω μεγαλο νουμερο. | |
|
 | |
spyros_k6 Normal gixxer

Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2012
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Κυρ 02 Δεκ 2012, 14:13 | |
| για το τελωνειο εχω μαθει οτι αν ερθει αυτο που θα παρεις χωρις τιμολογιο (δηλ να μην φαινεται καπου η τιμη) απο οπου κ αν ειναι δεν πληρωνεις τπτ στο τελωνειο.πρεπει δηλ να επικοινωνησεις με τον αποστολεα για να σ το στειλει χωρις αποδειξη η τιμολογιο για να μην εχεις θεμα | |
|
 | |
amorfotos Adv. gixxer

Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Κυρ 02 Δεκ 2012, 14:15 | |
| - spyros_k6 έγραψε:
- για το τελωνειο εχω μαθει οτι αν ερθει αυτο που θα παρεις χωρις τιμολογιο (δηλ να μην φαινεται καπου η τιμη) απο οπου κ αν ειναι δεν πληρωνεις τπτ στο τελωνειο.πρεπει δηλ να επικοινωνησεις με τον αποστολεα για να σ το στειλει χωρις αποδειξη η τιμολογιο για να μην εχεις θεμα
Καπου ειχα διαβασει, οτι μπορει να στηλει και για "δωρο", αλλα δεν ξερω αν ισχει ακομα. | |
|
 | |
spyros_k6 Normal gixxer

Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2012
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Κυρ 02 Δεκ 2012, 14:23 | |
| ναι αυτο να στο στειλει σαν δωρο ωστε να μην φαινεται η τιμη και να μην εκτελωνιστει! | |
|
 | |
spyros_k6 Normal gixxer

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Δευ 24 Δεκ 2012, 21:55 | |
| παντως (στο θεμα μας) βλεπω οτι οι περισσοτεροι προτιμουν hjc.εγω εδω στη λαρισα δεν το βρηκα πουθενα για να το δοκιμασω το hjc.πηγα θεσσαλονικη βολτα εχθες και μπηκα σε 3 μαγαζια και κανεις δεν το ειχε τι γινεται? | |
|
 | |
georgeIII Normal gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Δευ 24 Δεκ 2012, 23:02 | |
| | |
|
 | |
amorfotos Adv. gixxer

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Παρ 28 Δεκ 2012, 22:08 | |
| - georgeIII έγραψε:
- http://stores.ebay.co.uk/MOTOR-SHOP-PFR-FACTORI?_rdc=1
εγω το πηρα απο εδω περσυ 385 E με μεταφορικα και δωρο αλλo ενα κρανος που η colori το ειχε 160 E.. σε 5 μερες σπιτι μου με courrier Επειδη, δεν εχει κατι συγκεκριμενο το λινκ, (μονο το καταστημα ΝΟΜΙΖΩ) σε μια αναζητηση στο καταστημα, εχει μονο σε XL kai XXL και σε ασπρο μαυρο μονο. Εσυ σε τι χρωμα, και σχεδιο το πηρες; Αν κανω λαθος διωρθωσε με. | |
|
 | |
Vortex Hero gixxer

Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 01:21 | |
| Για να μην ανοιγω αλλο θεματακι καθως υπαρχει ηδη. Σκεφτομουν και εγω να αγορασω ενα καινουργιο κρανος γιατι το xr1000 τα εχει φαει λιγο τα ψωμακια του. Παιζει ολο το εσωτερικο. Μαλιστα για 2η φορα καθως την 1η ειχε διορθωθει (αμ δε) Ειμαι μεταξυ xr1100 και rpha 10. Απο οτι βλεπω πολλοι φιλοι απο το φορουμ εχουν τσιμπησει το hjc και δεν εχουν κανα σημαντικο παραπονο. Moνο ο Μιου που ειναι περιεργος αλλα δεν τον μετραω  . Στο ζουμι τωρα. Πιο πολυ με τραβαει το hjc. Και θελω να μου πει καποιος τι διαφορες εχει το rpha απο το plus. Kαι με μια προχειρη ματια στο fcmoto ειδα οτι δινει δωρο και ζελατινα και εχει και το σχεδιο που μ αρεσει . Εαν εχετε και καποιο αλλο λινκ. Οχι γερμανικο θα ηταν ακομα καλυτερα | |
|
 | |
GIXXERAKIAS Hero gixxer

Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 09:24 | |
| Σπύρο εγώ θα σου έλεγα να πάς να δοκιμάσεις και τα δύο (η και άλλα ακόμα που πιθανώς έχεις δεί) και πάρε αυτό που θα κάτσει καλύτερα στην κεφάλα σου. Κοίτα εξαέρισμό,pinlocks να έχουν ωραίο πεδίο να μπορείς να βλέπεις καλά όταν το φοράς και όταν το βγάζεις να νοιώθεις μία μικρή ανακούφιση όταν είναι new γιατί μετά θα ανοίξει πολύ αν το πάρεις και σου είναι χαλαρό από την αρχή.
Τα σχέδια και κοκοψόψαρα να είναι τελευταία στην επιλογή σου. | |
|
 | |
topetwrx Adv. gixxer

Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 10:40 | |
| Το hjc δεν το ξέρω, αλλά αυτό που ξέρω και μετρά είναι ότι το shoei ήταν από τα κορυφαία σε δοκιμές προστασίας (crash test) που κάνανε και ήταν ένας από τους λόγους που το επέλεξα. Οπότε ψάξε και βρες τι προστασία έχει το hjc για να συγκρίνεις. | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 13:44 | |
| - Vortex έγραψε:
- Για να μην ανοιγω αλλο θεματακι καθως υπαρχει ηδη.
Σκεφτομουν και εγω να αγορασω ενα καινουργιο κρανος γιατι το xr1000 τα εχει φαει λιγο τα ψωμακια του. Παιζει ολο το εσωτερικο. Μαλιστα για 2η φορα καθως την 1η ειχε διορθωθει (αμ δε)
Ειμαι μεταξυ xr1100 και rpha 10.
Απο οτι βλεπω πολλοι φιλοι απο το φορουμ εχουν τσιμπησει το hjc και δεν εχουν κανα σημαντικο παραπονο. Moνο ο Μιου που ειναι περιεργος αλλα δεν τον μετραω .
Στο ζουμι τωρα.
Πιο πολυ με τραβαει το hjc. Και θελω να μου πει καποιος τι διαφορες εχει το rpha απο το plus.
Kαι με μια προχειρη ματια στο fcmoto ειδα οτι δινει δωρο και ζελατινα και εχει και το σχεδιο που μ αρεσει .
Εαν εχετε και καποιο αλλο λινκ. Οχι γερμανικο θα ηταν ακομα καλυτερα ρε βλαμενε τι εχω πει εγω οτι δεν μου αρεσει στο κρανος ??? το μονο μειον που εχω βρει ειναι οτι δεν δουλευει ο μπροστα - κατω αεραγωγος .κατι που εχουμε διαπιστωσει ολοι οσοι εχουμε το κρανος αυτο . και το διαπιστωσε και η εταιρεια μιας και αυτο ειναι που εχει αλλαξει στο νεο μοντελο το αλλο που δεν μου αρεσε ειναι οτι τον χειμωνα πρεπει να βαλεις το πινλοκ για να μην θαμπωνει η ζελατινα γιατι το αντιθαμβοτικο σπρει που εχω δεν κανει δουλεια σε αντιθεση με την ζελατινα του αραι που πιανει... κατα τα αλλα το κρανος ειναι κορυφη . και δεν μιλαω με γνωμονα μονο τα λεφτα του ... αλλα τι να το κανεις και κορυφη να ειναι αμα δεν σου κατσεικαλαλ στο κεφαλι ... πηγαινε βολτα στην κολορι να τα δοκιμασεις ... | |
|
 | |
magfaria Hero gixxer

Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 14:28 | |
| αμα σου κατσει καλα στο κεφαλι ειναι μια χαρα !!
στο μεταξύ έχουμε πόσα τέτοια κράνη γιατι δεν λες να δοκιμάσεις καποιο απο τα δικα μας? | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 16:04 | |
| ο βλακας πηγε να βαλει το δικο μου .... ουτε μεχρι τα αυτια δεν εφτασε στο κεφαλα ..... φοραω χσ εγω και αυτος ηθελε μ και μου ελεγε γιατι δεν μπαινει .... | |
|
 | |
magfaria Hero gixxer

Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 16:05 | |
| small εγω σπυρο να δοκιμασεις και το δικο μου ! | |
|
 | |
Vortex Hero gixxer

Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 17:58 | |
| | |
|
 | |
rsv4aprc Adv. gixxer

Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 18:25 | |
| Hjc λέω εγώ.... Είχα shoei xr1000 και δεν το συγκρίνω καν! Άλλωστε με τα λεφτά για το hjc παίρνεις το κορυφαίο μοντέλο της ενώ στην shoei το xr1100 που είναι το μεσαίο της μια κλίμακα κάτω απ. Το xspirit2 . Και πάρτο από την colori εδώ δεν έχει μεγάλη διαφορΑ στην τιμή που νΑ το πάρεις απόξω | |
|
 | |
TheVeteran Adv. gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 19:31 | |
| Μαγκες, μη φωνασκειτε και μαλωνετε! Ειρηνη ει μην Και τα δυο κρανη ειναι παααρααα πολυ καλα και μην τα μετρατε απαραιτητα βαση τιμης. (ποιος μιλαει? που εχω 2x ARAI RX7:ntroph: ) Απ'οσο ξερω το R-PHA ειναι το κορυφαιο της HJC η οποια δεν ειναι τυχαια εταιρεια παραγωγης κρανων οποτε σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο κρανος. Για το SHOEI δε χρειαζεται να πω τιποτα αφου ειναι μια εκ των δυο κορυφαιων κατασκευαστων (μετα την ARAI  που " there is a difference βεβαιως βεβαιως) παρα μονο οτι δεν ειναι το κορυφαιο της εταιρειας  . Αυτο βεβαια δεν το καθιστα ενα οχι τοσο καλο κρανος. Με αλλα λογια  τα βαζω πανω κατω στην ιδια βαθμιδα οποτε οποιος εχει διλημμα, το ειπαν και αλλοι.... 1) οποιο καθεται καλυτερα (σωστα) στο κεφαλι, 2) οποιο αρεσει καλυτερα (περι ορεξεως....) 3) οποιο αντεχει η τσεπη (απ'οσο ξερω εχουν γυρω στα €100 διαφορα με ποιο φτηνο το HJC) σαν κατακλειδα σε αυτο μου το μονολογο  θα ηθελα να πω οτι σαν τα ARAI....ντεν υπαρχουν...γιατι οπως προειπα............................... there is a difference  | |
|
 | |
Georgio Full gixxer

Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 20:47 | |
| | |
|
 | |
stoui Adv. gixxer

Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 22:33 | |
| μα τα hjc δεν ειναι γερμανικα. Αμερικανικα ειναι. Ο λορενζο πιο hjc φοραει; αυτο να παρεις να μην ανησυχεις για την ασφαλεια  | |
|
 | |
stoui Adv. gixxer

Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 12 Νοε 2013, 22:38 | |
| Α καλα παει 5 σελιδες το θεμα. Δεν το προσεξα (παλιοταμπλετ) απαντησα στο τελευταίο ποστ της 1ης σελιδας. Διαγραψτε το πλς | |
|
 | |
G.E.B. R-09 Normal gixxer

Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 24 Δεκ 2013, 20:00 | |
| Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα εχει δοκιμασει κανεις η να ειναι κατοχος απο αυτα τα δυο κρανοι 1)x-lite802 και 2)scorpion exo1100 τι θελω να πω πχ φορουσε shoei medium και x-lite802 small και γιατι; η δεν αλλαξε τιποτα απο medium που φορουσε πηρε ξανα το ιδιο, γιατι εδω γυρω τριγυρω δεω υπαρχει τιποτα για να δοκιμασουμε οποτε με βλεπω απο εξω! Thanks!!! | |
|
 | |
RIGO Jr.gixxer
Όνομα: : ΘΟΔΩΡΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 45 Αγωνιζόμενος : MARRIED Hμερομηνία εγγραφής : 01/03/2014
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Κυρ 16 Μαρ 2014, 23:36 | |
| Κάνει η colori bazaar εώς και τέλος Μαρτίου. Μου έστειλαν sms. Θα πάω να ρίξω μια ματιά γιατί χρειάζομαι άμεσα κράνος. Όμως οι τιμές που δείχνει το site για το r-pha 10 είναι από 320 τα μονόχρωμα και πάνω. Με μια ματιά γρήγορη στο ebay οι τιμές είναι παρόμοιες.
| |
|
 | |
bonepeeler Adv. gixxer

Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Δευ 17 Μαρ 2014, 00:16 | |
| - RIGO έγραψε:
- Κάνει η colori bazaar εώς και τέλος Μαρτίου. Μου έστειλαν sms. Θα πάω να ρίξω μια ματιά γιατί χρειάζομαι άμεσα κράνος. Όμως οι τιμές που δείχνει το site για το r-pha 10 είναι από 320 τα μονόχρωμα και πάνω. Με μια ματιά γρήγορη στο ebay οι τιμές είναι παρόμοιες.
Εγω παντως πηρα 2 rpha 10 plus με 450 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Γαμω τις τιμουλες. | |
|
 | |
| HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 | |
|