Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:27
ενας φιλος κανονιζει με κατι αλλους φιλους να κανουν ενα ψιλοεβεντ στην κυψελη σε να παλιομπαρο (πως λεμε αμερικαν μπαρ) και χρειαζετε λιγη βοηθεια απο εμας ....
να σας εξηγησω τι θελει το παιδι.... εχει κανονισει να ερθουν μερικα κοριτσια στο μαγαζι και να κανουν λιγη φασαρια , λιγο χορο , λιγο χαμογελο κτλ ,ξερετε τωρα μερικοι απο εσας πως ειναι αυτα, το μεγαλο του προβλημα λοιπον ειναι οτι δεν μπορει να βρει ομορφα μηχανακια για να καθησουν τα κοριτσια και να βγουν φωτογραφιες ....
εχει κατι φιλους με κατι καφασια,υαμαπια,ντουβαρια κτλ αλλα δεν ειναι ομορφα αυτα λεει και θελει gixxer .... (δεν ξερω εαν εχει καμια σχεση οτι και αυτος ειχε gsxr αρκετα χρονια και τωρα εχει μια χοντρουλα) οποιος θελει και μπορει να φερει το μαναρακι του για να βολεψει τα ομορφα απο τα κοριτσια ειναι ευπροσδεκτος
το ολο σκηνικο θα γινει στην κυψελη στο SELECT το σαββατο το βραδυ περιπου στις 10 ......
υγ δεν μπορω να υποσχεθω οτι θα φυγετε μονοι σας απο εκει ..... ουτε οτι ο θα θελει να κατεβει απο το μηχανακι σας χωρις να την πατε μια βολτα πρωτα.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τετ 31 Οκτ 2012, 13:32, 2 φορές συνολικά
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:30
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:46
Miou έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
η παναγια μαζι σας
δοξα τον θεο ειναι διπλα απο το σπιτι μου ..... περπατοντας ή σερνοντας θα φτασω .....
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ !
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:47
....μιας και προκειτε για βοηθεια στον φιλοσου και παρολο που ξερεις οι δεν μου αρεσουν αυτα τα πραγματα (κοριτσια να χορευουν με εσωρουχα,χαμογελα,καβαλημα στα μηχανακια,βολτες μετα,μπυρες και γενικα τετοιου ειδους μαζεματα) θα ερθω με βαρια καρδια μονο και μονο για να εξυπηρετησουμε το παιδι που το ζητησε ...... θα προσπαθησω να πεισω και τον κκ μηπως και θελει να ερθει και αυτος αν και πρεπει να κανω μεγαλη προσπαθεια !!!!!
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:48
k8 600 kk έγραψε:
Miou έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
η παναγια μαζι σας
δοξα τον θεο ειναι διπλα απο το σπιτι μου ..... περπατοντας ή σερνοντας θα φτασω .....
ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΟΥ.......... ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:48
rsv4aprc έγραψε:
....μιας και προκειτε για βοηθεια στον φιλοσου και παρολο που ξερεις οι δεν μου αρεσουν αυτα τα πραγματα (κοριτσια να χορευουν με εσωρουχα,χαμογελα,καβαλημα στα μηχανακια,βολτες μετα,μπυρες και γενικα τετοιου ειδους μαζεματα) θα ερθω με βαρια καρδια μονο και μονο για να εξυπηρετησουμε το παιδι που το ζητησε ...... θα προσπαθησω να πεισω και τον κκ μηπως και θελει να ερθει και αυτος αν και πρεπει να κανω μεγαλη προσπαθεια !!!!!
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΨΗΜΕΝΟΣ !!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:50
rsv4aprc έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
Miou έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
η παναγια μαζι σας
ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΟΥ.......... ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!
μπερδευεσαι... με τις γκομενες θα παμε σπιτι του Μιου ! εσυ θα φυγεις με το κ@@λι στο χερι !
rsv4aprc Adv. gixxer
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:50
k8 600 kk έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΨΗΜΕΝΟΣ !!!!
ναι αλλα πες ποσο δυσκολο μου ηταν να σε πεισω....ποσο μεγαλη προσπαθεια εκανα για να σε καταφερω!!!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:52
rsv4aprc έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΨΗΜΕΝΟΣ !!!!
ναι αλλα πες ποσο δυσκολο μου ηταν να σε πεισω....ποσο μεγαλη προσπαθεια εκανα για να σε καταφερω!!!!!
αφου ειπες οτι κερνας δε μπορουσα να αρνηθω !
rsv4aprc Adv. gixxer
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:53
k8 600 kk έγραψε:
μπερδευεσαι... με τις γκομενες θα παμε σπιτι του Μιου ! εσυ θα φυγεις με το κ@@λι στο χερι !
στην κατασταση που θα ειστε μετα εσυ και ο μιου δεν θα μπορειτε να βρειτε την τρυπα δου διακοπτη να βαλετε το κλειδι ....... σιγα μην βρεις της γκομενας ρε !!!!!! (πωπωπωπω τελικα 3 μερες πριν εμεις γαμησαμε κιολας.....χ0χα0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χ0α)
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:54
Κανονίστε να πάτε με τα μονόσελα ....
rsv4aprc Adv. gixxer
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 12:59
kouzinas έγραψε:
ρε παλι καλα που το ειπες ......ετσι θα πηγαινα ......καλα οχι οτι εχει και μεγαλη διαφορα με την σελα αλα λεμε τωρα !!!!!! και τωρα που το σκεφτομαι θα ανεβαινουν επανω στο παγκοσμιο μηχανακι μου οι γκομενες με τις γοβες τα τακουνια και της μποτες και τις ζωνες και ενα σορο μαλακιες που θα φορανε ? ρε εχετε τρελαθει ????????? και θα κουνιουντε κιολας ? νο νο νο νο νο νο νο νο νο !!!! μονο με εσωρουχα αυστηρα!!!!! (το γαμησαμε το ποστ παλι )
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 13:03
kouzinas έγραψε:
Φτου να πάρει και μένω μακριά παντρεμένος άνθρωπος! Ένα τσιγάρο δρόμος είναι αλλά έλα που δεν καπνίζω!! Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω την πίσω σέλα, μια που έχω μονόσελη την χοντρούλα μου!!!
Να είστε καλά, με κάνατε και πέθανα στα γέλια!! Με κοιτάνε και παράξενα στο γραφείο!!!
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 13:06
αλεξανδρε το σκεφτηκα πολυ αυτο που ειπες κ ξερεις οτι εγω βοηθαω τους συνανθρωπους μου κ δε αυτους εχουν γουστο οποτε μεσα κ εγω δεν ξερω ομως γιατι ανχωνεστε τοσο με τις γκομενες αφου αποφασισα να ερθω ξερετε με ποιον θα φυγουν
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ Τετ 31 Οκτ 2012, 13:08