| Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών | |
|
+5kentaurosk8 Miou valkyrion 84 giannisK6 lotinia 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 16:26 | |
| Παιδιά θα χρειαστώ τα φώτα σας όσον αφορά το βάψιμο-επιδιόρθωση των πλαστικών μετά από σαβούρα. Ερώτηση 1η:Τα πλαστικά μου είναι τα μαύρα και γκρι της μαμάς Suzuki,και έχω την εντύπωση πος το γκρι κομμάτι είναι άβαφο.Θέλω να μου πει κάποιος με σιγουριά αν είναι και στην περίπτωση αυτή πως τα επιδιορθώνω και βάφω.Δεν έχουν σπασίματα μόνο γρατζουνίες. Ερώτηση 2η:Από που να πάρω τα χρώματα και βερνίκια;Να τα πάρω από την αντιπροσωπεία απο το βαφείο,ebay;Πρέπει να προσέξω κάτι ως προς την ποιότητα-μάρκα ή κάποια άλλη λεπτομέρεια;Αν δεν τα πάρω από αντιπροσωπεία υπάρχει κάποιος τρόπος να βρώ τονακριβή κωδικό του χρώματος;ΤΙ τιμή έχουν περίπου; Ερώτηση 3η:Τι τιμή να περιμένω για ένα ποιοτικό βάψιμο αντάξιο του εργοστασιακού,αν αυτό βέβαια το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί από κάποιον βαφέα( . Ερώτηση 4η:Δυστυχώς έχω ένα γδάρσιμο στο ψαλίδι από την εξάτμιση,μπορώ να του κάνω τοπική ή δεν θα γίνει δουλειά; Οποιαδήποτε συμβουλή,πάθημα-μαθημα και ιδέα δεκτή και επιθυμητή.Ευχαριστώ. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 17:25 | |
| Οταν ψαχνομουν,να βαψω το προηγουμενο μηχανακι μου,ειχα δει δουλεια βαφεα πανω σε ΖΖR 14ρι και δεν το πιστευα...και μιλαμε για εργοστασιακο χρωμα και μηχανη που ειναι ολη ενα πλαστικο.Μου ειχαν πει 5 κατοσταρικα περιπου τιμη και αν δε το εδινα,θα το εβαφα σιγουρα εκει.
Οσον αφορα το....hardware που θα χρειαστεις,ολοι οι ψαγμενοι φανοποιοι ξερουν τους κωδικους απο τα χρωματα της καθε εταιριας. | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 17:44 | |
| καλησπερα φιλε μου.ελπιζω παντα ορθιος με το μηχανακι σου απο δω και περα. το λινκ που εβαλα θα βρεις ακριβως τους κωδικους χρωματων για την μηχανη σου καθως επισης και τιμες. http://colorrite.com/ | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 17:49 | |
| Πολυ καλο link | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 18:00 | |
| Bookmarked!!!Ευχαριστώ πολύ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 19:03 | |
| βαφη σαν του εργοστασιου δεν εχω δει απο κανεναν βαφεα. ισως να υπαρχει αλλα δεν τον ξερει κανεναν γνωστος μου ...εσυ καλυτερα να μην δοκιμασεις να τα βαψεις εαν δεν το εχεις ξανακανει γιατι σιγουρα θα εχει διαφορες με το αλλο μισο μηχανακι. εαν ηταν να τα βαψεις ολα τα πλαστικα δεν θα στο ελεγα αυτο . εαν ειναι μικρο και χωρις βαθος το σημαδι στο ψαλιδι φτιαχνετε ευκολα ... | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 19:08 | |
| Aλεξ,αν εβλεπες εκεινο το ZZR που σου λεω,θα παθαινες πλακα.... Καπου στη Μεταμορφωση ηταν ο βαφεας αυτος. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 20:57 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Aλεξ,αν εβλεπες εκεινο το ZZR που σου λεω,θα παθαινες πλακα....
Καπου στη Μεταμορφωση ηταν ο βαφεας αυτος. Ο Αγάκης ή ο Ινδιάνος ? (όχι του φόρουμ) | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 21:34 | |
| Όχι δεν θα τα βάψω μόνος επ ουδενί λόγο.Και θα τα βάφουν όλα εκτός από το τεπόζιτο για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα,ευκαιρία κιόλας γιατί τα μυγάκια είχαν γίνει σώμα με το βερνίκι πλέον.Μου πέρασε και μια ιδιέα για βινύλιο να πώ την αλήθεια αλλά δεν ξέρω πως και τι.Να καλύψω τα σημεία που είναι το γκρι για ένα αποτέλεσμα χρωματικά τέτοιο http://www.autoblog.gr/2012/10/24/porsche-911-gt2-rs-muscle-play-by-wimmer-rs/.Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι με αυτοκόλλητο και συγκινεί τα rizla γονίδια κάθε suzukακια.Τα ψεγάδια στην custom βαφή Miou τι ακριβώς αφορούν.Νερά,γυαλάδα...που δηλαδή υστερεί; | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 22:09 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- giannisK6 έγραψε:
- Aλεξ,αν εβλεπες εκεινο το ZZR που σου λεω,θα παθαινες πλακα....
Καπου στη Μεταμορφωση ηταν ο βαφεας αυτος. Ο Αγάκης ή ο Ινδιάνος ? (όχι του φόρουμ) Δεν ξερω γιατι δεν το εψαξα τελικα...ηταν να το βαψω και ειχα μιλησει με ενα συνεργειο να μου συστησει καποιον και εκεινη την ωρα μονταρε τα τελευταια κομματια απο το ZZR και μου ειπε πως ειναι φρεσκοβαμενο. | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 05 Νοε 2012, 22:54 | |
| Επειδη εχω βαψει και εγώ οι κωδικοι ειναι στανταρ.....με κωδικους αναλογα το μοντελο να ξέρεις!!! τωρα εκει παιζει ρολο και το χερι του βαφέα σου!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Τρι 06 Νοε 2012, 03:18 | |
| φιλαρακι εγω εχω καλο βαφεα να σου προτηνο γιατι εχω δει δουλεια του το μηχανακι μου που ειναι ολο καστομ κ καμια δεκαρια σαν το δικο μου με φοβερη λεπτομερια | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Τρι 06 Νοε 2012, 04:21 | |
| Αν αποφασίσω να στείλω το φερινγ Αθήνα για βάψιμο θα σε ενοχλήσω με ένα πμ για να μου πεις λεπτομέρειες. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Τρι 06 Νοε 2012, 12:00 | |
| δεν ειναι στην αθηνα αλλα στην καρδιτσα κ ειναι κ συμφορουμιτης :P | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Τρι 06 Νοε 2012, 13:41 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- δεν ειναι στην αθηνα αλλα στην καρδιτσα κ ειναι κ συμφορουμιτης :P
+1000 έχω δεί δουλειές του και είναι κορυφή!!!!!! | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Τρι 06 Νοε 2012, 16:26 | |
| Τέλεια ακόμα καλύτερα θα μπορέσω να τα πάω και πιο εύκολα με το αμάξι.Μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα για τα χρήματα.Έστω και με πμ αν υπάρχει θέμα.Ευχαριστώ. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Τετ 07 Νοε 2012, 05:06 | |
| γρηγορηςκ2 ειναι το ονομα του θα σου στηλω το τηλ του | |
|
| |
AlexGeo Jr.gixxer
Όνομα: : Aλέξης Τόπος : Σαλλονικα Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2014
| |
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Σαβ 10 Μάης 2014, 19:52 | |
| εγω αυτον που θα σου προτηνα ειναι στην καρδιτσα κ εχει βαψει πολλα μηχανακια απο εδω!!! | |
|
| |
AlexGeo Jr.gixxer
Όνομα: : Aλέξης Τόπος : Σαλλονικα Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2014
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Δευ 12 Μάης 2014, 10:52 | |
| ναι νομίζω φίλε μου πως ξέρω ποιον λες!!! Αν δεν κάνω λάθος και ένα φλιαράκι μου εκεί είχε βάψι τα πλαστικά του!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών Κυρ 18 Μάης 2014, 19:54 | |
| μεχρι τωρα δεν ειχε καποιος προβλημα κ ειναι κ γαμω τα παιδια ο γρηγορης | |
|
| |
| Ερώτηση για βάψιμο-επιδιόρθωση πλαστικών | |
|