lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Μια βοήθεια για επιδιόρθωση δίχαλου(custom made) Τετ 05 Δεκ 2012, 18:16 | |
| Το δίχαλο μου πριν σαβουρωθώ ήταν όπως στις φωτογραφίες 1 & 2 και είχε απόσταση από το ψαλίδι.Μετά έγινε όπως στις φωτογραφίες 3 & 4,βαθούλωμα γρατζουνιές και στράβωσε προς τα μέσα.Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να το φέρω προς τα έξω πάλι χωρίς να σπάσει και αν αυτό θέλει κουρμπαδόρο ή απλά κανά σφυρί τυλιγμένο σε ύφασμα.Επίσης υπάρχει τρόπος εικαστικά να ξανα γίνει σαν καινούργιο να φύγει δλδ το βαθούλωμα και τα ξυσίματα.Δεν ξέρω καν τι μέταλλο είναι όποιος μπορεί να καταλάβει ας μου πει.Τνχ. 1. 2. 3. 4. | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Μια βοήθεια για επιδιόρθωση δίχαλου(custom made) Τετ 05 Δεκ 2012, 23:24 | |
| Στις φοτο σου δεν διακρινεται που ειναι ακριβως η ζημια και κατα ποσο εχει στραβωσει η σωληνα της εξαγωγης...
Δωσε μερικες ακομη...
Γιατι δεν πας σε εναν εξατμισα να σου φτιαξει νεο διχαλο η να στο επιδιορθωσει? | |
|
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Μια βοήθεια για επιδιόρθωση δίχαλου(custom made) Πεμ 06 Δεκ 2012, 02:29 | |
| | |
|