| GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA | |
|
+9stavroulis JIMK7 Painterz stoui No Fear spyroszx 2wheels ghost Miou 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:30 | |
| - stoui έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- ...Η Ducati θελει πολυ δουλεια ακομα για να φτασει στα επιπεδα οδηγησιμοτητας των υπολοιπων κατασκευαστων και να ειναι αρεστη σε περισσοτερους αναβατες.
Μα γι'αυτό πήραν πριν 2 χρόνια τον καλύτερο αναβάτη-εξελικτή μαζί με τον καλύτερο μηχανικό στο paddock αλλά η συνταγή δυστυχώς δεν πέτυχε.
Πάντως προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα. Και το 2007 ποιος θα πίστευε ότι ο Stoner θα το σήκωνε με τέτοια μοτοσυκλέτα και όμως...! Πολυ σωστα,αλλα οπως το ειδα εγω,ο Rossi δεν φανηκε να θελησει να παει την μοτοσυκλετα με την ταυτοτητα στο στομα,μιας και δεν μπορουσε να την εμπιστευτει.Και καλα εκανε βεβαια,δεν ειχε νοημα να σπασει τα κοκκαλα του,ας εφτιαχναν επιτελους την μοτοσυκλετα! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:33 | |
| - No Fear έγραψε:
- Η Ducati οσον αφορα τον Iannone πονταρει στο στυλ οδηγησης του και στον Dovizioso στην εμπειρια του πιστευω.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω,πως τα εκαναν τοσο χαλια μετα το πρωταθλημα του 2007.Τοσο πολυ εξελιχθηκαν οι υπολοιποι,φανηκε και μεσα στο 2007 αυτο,εκεινοι πηραν την κατω βολτα. εκτος του οτι οι αλλοι εξελιχθηκαν πολυ η ντουκατι πηρε λαθος δρομο...την τελευταια χρονια ο στονερ ζηταγε να τρεξει με την παλια μηχανη και δεν δεχοταν η ντουκατι... και ο βαλε με τον τζερεμι ζηταγαν αλλαγες και ο πρεσιοσι δεν τις εκανε για θεματα πρεστιζ ... ειχα διαβασει συνεντευξη τους ( ροσσι + τζερεμι μαζι) και λεγανε οτι βλεπουμε πραγματα τα οποιαειναι λαθος και ζηταμε να τα αλαξουν και αρνουντε . ή ελεγαν οτι ζητανε να γινει μια αλλαγη και αρνουντε και οταν τελικα ζεχοντε εχει περασει πολυς καιρος ... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:36 | |
| - No Fear έγραψε:
- ...ο Rossi δεν φανηκε να θελησει να παει την μοτοσυκλετα με την ταυτοτητα στο στομα..
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή δεν είναι ποτέ καλή συνταγή. Νομίζω ούτε ο Στόνερ είχε κάνει κάτι τέτοιο το 2007, μάλλον βόλεψε το στυλ του η μάλλον κατάφερε να το προσαρμόσει ώστε να δουλέψει με την τότε μοτοσυκλέτα. Άμα ρισκάρεις, δλδ πας με την ταυτότητα στο στόμα άντε να σου βγει ένας αγώνας, δεν νομίζω όμως ότι θα σου βγει ολόκληρο το πρωτάθλημα. | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:41 | |
| - Miou έγραψε:
εκτος του οτι οι αλλοι εξελιχθηκαν πολυ η ντουκατι πηρε λαθος δρομο...την τελευταια χρονια ο στονερ ζηταγε να τρεξει με την παλια μηχανη και δεν δεχοταν η ντουκατι... και ο βαλε με τον τζερεμι ζηταγαν αλλαγες και ο πρεσιοσι δεν τις εκανε για θεματα πρεστιζ ... ειχα διαβασει συνεντευξη τους ( ροσσι + τζερεμι μαζι) και λεγανε οτι βλεπουμε πραγματα τα οποιαειναι λαθος και ζηταμε να τα αλαξουν και αρνουντε . ή ελεγαν οτι ζητανε να γινει μια αλλαγη και αρνουντε και οταν τελικα ζεχοντε εχει περασει πολυς καιρος ...
Aυτη την συεντευξη δεν την ειχα διαβασει,φανταζομαι θα ειχε πολυ ενδιαφερον! Το prestige τους μαρανε,εδω ολοκληρο χωροδικτυωμα εβγαλαν και εβαλαν ανθρακονημα,κολλησα σε ολα τα υπολοιπα? Ειναι για λυπηση και καλα να παθουν!Εφτασαν στο σημειο να παρακαλανε το Furusawa να παει να τους βοηθησει! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:43 | |
| - stoui έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- ...ο Rossi δεν φανηκε να θελησει να παει την μοτοσυκλετα με την ταυτοτητα στο στομα..
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή δεν είναι ποτέ καλή συνταγή. Νομίζω ούτε ο Στόνερ είχε κάνει κάτι τέτοιο το 2007, μάλλον βόλεψε το στυλ του η μάλλον κατάφερε να το προσαρμόσει ώστε να δουλέψει με την τότε μοτοσυκλέτα. Άμα ρισκάρεις, δλδ πας με την ταυτότητα στο στόμα άντε να σου βγει ένας αγώνας, δεν νομίζω όμως ότι θα σου βγει ολόκληρο το πρωτάθλημα. Aναφερομουν περισσοτερο στο στυλ οδηγησης,οπως και εσυ λες. Η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα θελει τσαμπουκα για να παει,ομως πολυ σωστα,οταν μια μοτοσυκλετα ειναι νευρικη,οι αντιδρασεις της υπο πιεση θα ειναι νευρικες επισης. Η καινουργια χρονια θα εχει μεγαλο ενδιαφερον και θα μας λυσει ολες τις αποριες! | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:47 | |
| - No Fear έγραψε:
- ...Εφτασαν στο σημειο να παρακαλανε το Furusawa να παει να τους βοηθησει!
Ο Furusawa είναι η ιδιοφυία πίσω από την M1. Χωρίς αυτόν δεν νομίζω να έπερνε τπτ ο Ρόσσι στην Yamaha, τουλάχιστον όχι από την 1η χρονιά. Υπάρχει μια φοβερή συνέντευξη του Ιάπωνα στο internet, νομίζω στο crash.com αξίζει να την βρεις και να την διαβάσεις! Οπότε, δεδομένου ότι ο Furusawa είναι τόσο μεγάλος μηχανικός και γνωρίζει τόσο καλά τον Ρόσσι και τον Burgess, η κίνηση ήταν λογική αν και έχεις δίκαιο, ήταν κίνηση απόγνωσης. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:53 | |
| κοινη ecu για φετος ολες οι μηχανες εαν δεν τα μαθατε..... περιορισμους στην διαμετρο των πιστονιων και αλλα πολλα.....
φοναζουν - βριζουν οι κατασκευαστες για τους κανονισμους....χαμος εχει γινει.... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 11:58 | |
| Παιδια,συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με το multi quote. Κατι πηρε το ματι μου για τους καινουργιους κανονισμους αλλα δεν εδωσα σημασια,εδω εχουμε αλλα πιο σοβαρα πραγματα να μας απασχολουν. Αντε να δουμε τι θα γινει,θα βλεπουμε στο τελος αγωνες για παρηγορια. | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 15:38 | |
| Παντως δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει την αποδοση του Nakasuga!!!! Ο τυπος μπηκε στην Μ1 και απλα εκανε οτι δεν εκανε ολη τη χρονια ο Spies!!!! Πολυ καλο τιμονι εμενα μου φανηκε με ωραιο στιλακι και πολυ σταθεροτατος σε ολο τον αγωνα!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 18:47 | |
| - Painterz έγραψε:
- Παντως δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει την αποδοση του Nakasuga!!!! Ο τυπος μπηκε στην Μ1 και απλα εκανε οτι δεν εκανε ολη τη χρονια ο Spies!!!! Πολυ καλο τιμονι εμενα μου φανηκε με ωραιο στιλακι και πολυ σταθεροτατος σε ολο τον αγωνα!!!
+1000 και αυτο που εχω παρατηρησει γενικα με ολους τους ιαπωνες οδηγους ειναι φιλοτιμοι με πολυ αγαπη για το αθλημα χωρις τσαμπουκαδες πολυ ευγενικοι προς στους συναθλητες στους και χαμηλων τονων γενικος ενα πραγμα σαν τον στονερ | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 20:34 | |
| - Miou έγραψε:
- κοινη ecu για φετος ολες οι μηχανες εαν δεν τα μαθατε.....
περιορισμους στην διαμετρο των πιστονιων και αλλα πολλα.....
φοναζουν - βριζουν οι κατασκευαστες για τους κανονισμους....χαμος εχει γινει.... Aπο του χρονου (2014) θα γινουν ολες οι αλαγες.. ειπε ο διατσιδης νομιζω στο live του αγωνα οτι για του χρονου ολα ιδια τελικα. Επησης να σημφωνησω για τον ιαπωνα οτι καταφερε και εκανε καλυτερο τερματισμο απο οτι ολη η χρονια του spies βεβαια με συγκιριες αλλα τι φταιει αυτος εκανε αλανθαστο αγωνα σε πιστα που την ξερει πολυ λιγοτερο απο τους αλλους. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Δευ 12 Νοε 2012, 20:44 | |
| - Painterz έγραψε:
- Παντως δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει την αποδοση του Nakasuga!!!! Ο τυπος μπηκε στην Μ1 και απλα εκανε οτι δεν εκανε ολη τη χρονια ο Spies!!!! Πολυ καλο τιμονι εμενα μου φανηκε με ωραιο στιλακι και πολυ σταθεροτατος σε ολο τον αγωνα!!!
παρα πολυ καλος ... και στο προηγουμενο αγωνα καλα τα ειχε παει . απλα σε αυτον τον αγωνα τωρα εγινε το μπερδεμα με τα λαστιχα και οσοι ειχαν κανει την σωστη επιλογη απο την αρχη ειχαν το προβαδισμα ... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Τρι 13 Νοε 2012, 21:55 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Τρι 13 Νοε 2012, 22:37 | |
| Δέν τον βλέπω καλά τον γιατρό ούτε του χρόνου....Αν και ροσικός δύσκολα τα πράγματα τα κόβω.... Επίσης στον Μπαουτίστα γτ δέν δίνουν εργοστασιακή μηχανή όπως του #58 να δούμε λίγο θέαμα παραπάνω..Πολύ καλός οδηγός και θα έδινε αρκετές μάχες πιστεύω..Θα έλεγα ακόμα και στον Κράτσλόου να έδινε εργοστασική η γιαμάχα..Τότε με Πεντρόσα , Μάρκεθ , Λορένζο , Ρόσσι , Μπαουτίστα και Κράτσλοου και γτ όχι και στον Μπράντλ φανταστείτε τι θα γινόταν μέσα στις πίστες.....Μιλάμε για πολύ | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Τρι 13 Νοε 2012, 23:37 | |
| Kοιτα χαρα ο ατιμος :P [img] [/img] | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Τρι 13 Νοε 2012, 23:45 | |
| Καλα ο Rossi εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια! | |
|
| |
k5chris Jr.gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : ροδος Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Hμερομηνία εγγραφής : 18/10/2011
| Θέμα: Απ: GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA Πεμ 06 Δεκ 2012, 17:51 | |
| - stoui έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- ...Εφτασαν στο σημειο να παρακαλανε το Furusawa να παει να τους βοηθησει!
Ο Furusawa είναι η ιδιοφυία πίσω από την M1. Χωρίς αυτόν δεν νομίζω να έπερνε τπτ ο Ρόσσι στην Yamaha, τουλάχιστον όχι από την 1η χρονιά. Υπάρχει μια φοβερή συνέντευξη του Ιάπωνα στο internet, νομίζω στο crash.com αξίζει να την βρεις και να την διαβάσεις!
Οπότε, δεδομένου ότι ο Furusawa είναι τόσο μεγάλος μηχανικός και γνωρίζει τόσο καλά τον Ρόσσι και τον Burgess, η κίνηση ήταν λογική αν και έχεις δίκαιο, ήταν κίνηση απόγνωσης. για τον Furusawa δεν θπαρχει καμια αμφιβολια πως ειναι ιδιοφυια πανω στην Μ1 αλλα....οπως εχει πει και ο ιδιος αν δεν ηταν ο κυριος με το 46 ισως δεν βλεπαμε ακομα πρωταθλημα....ο rossi του ειπε να να ερθει στη yamaha to 2004 νομιζε πως του εκανε πλακα.... | |
|
| |
| GP GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA | |
|