| GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? | |
|
+59alou krosfala gsxrk71000 sfikaaa GSX-R 1000 nikolhs1 harbo Schumi poulitzer spastos boutser vaggosk7 Bozos Darksoul Gixxerm@n Κωσταςηρακλειο ripseventh 888hayabusa T.R.E G.E.B. R-09 varypiniths cursed2 landen TheVeteran opoulian $alla$ JIMK7 gostrider susukakiask7 tasos600 kostaskr6 AggelosK8 SuzukaK4 Kydo mx5 No Fear Sotoner κολτρέϊν andRewR kouzinas gabri GIXXERAKIAS magfaria Miou giannisp vd magiaklaniakeksatmisi rsv4aprc Vortex tsasbi gat0s cpantelo popay mistiriodis_tsantakias busa respect k8 600 kk DrIoannis tasos1984 nktr 63 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 18:05 | |
| Το υλικο αργει λιγο...το αναμενω γιατι εγω τραβηξα πολυ λιγο...η καμερα ενοχλει στην ευθεια και δεν μπορεις να σκυψεις οποτε δεν την εβαζα Μακαρι να το ξανακαταφερω τον ιουνη αλλα ειναι δυσκολο....Πρεπει να κερδισω το τζοκερ πρωτα Με τα KR πρεπει να βγαλω λασπωτηρα αλλιως δεν χωραει Παντως και το D212 ειναι μαγικο λαστιχο τι να λεμε τωρα.... Σαν playstation ειναι!!! Αισθανεσαι πραγματικα λιγος!!! Ειδικα και οταν πετυχεις γρηγορους οδηγους και βλεπεις τι κανουν με αυτα τα λαστιχα εντυπωσιαζεσαι και καταλαβαινεις ποσο πισω εισαι οδηγικα και ποσα πραγματα ακομα πρεπει να μαθεις για να φτασεις σε ενα τετοιο επιπεδο... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 18:26 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 22:11 | |
| Αχχχ ωραία πράγματα!!!! Να είσαι γερός να πηγαίνεις και να κατεβάζεις χρόνους!! Εγώ κατά 99% θα πάω στο California Superbike School level II τον Μάϊο, αν έχει κανείς όρεξη ας ενημερώσει!! | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 23:25 | |
| Ωραια πραματα..Και μ εφτιαξες για το ταπητα Με ειχαν ξενερωσει μ αυτα που ακουγα,αντε ωραια | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 09 Απρ 2013, 00:14 | |
| γειά σου ρε Κωστή !!! Μπράβο ρε !!! Πάντα να περνάτε καλά και να το διασκεδάζετε | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 09 Απρ 2013, 10:09 | |
| ...οταν σας τα λεγα για τον ταπητα δε με πιστευατε... | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 09 Απρ 2013, 16:10 | |
| [quote="cpantelo Δεν ειχα βαλει ποτε στη ζωη μου dunlop....τωρα πλεον δεν μπορω να βαλω κατι αλλο....Ειναι παρα μα παρα μα παρα πολυ μπροστα οι ανθρωποι τι να λεμε τωρα.... Ακριβο μεν αλλα μακραν το καλυτερο![/quote] Στη περιπτωση των Dunlop GP ισχυει το "οτι πληρωνεις περνεις"...αλλα ειναι πολλα τα λεφτα...ΑΡΗ! και αν κθνηγας τα TD και θες 3 ζευγαρια (ή και 4) το χρονο...θα πρεπει να πρεπει να παθω τυμπανισμο απο την αφαγια! | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 09 Απρ 2013, 16:59 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 09 Απρ 2013, 16:59 | |
| Κάτι παίζει με το κουμπάκι του quote έτσι; άσχετο... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 09 Απρ 2013, 17:51 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 09 Απρ 2013, 18:01 | |
| Ξεχασα να πω πως ειχε και ζυγαρια και αποφασισαμε να μετρησουμε τα μηχανακια και τα πραγματα δεν ηρθαν οπως τα περιμενα... Στατικα το δικο μου (gsxr750k8) με του φιλου μου (cbr1000rr2006) ειναι σημαντικα ελαφρυτερο πραγμα που επιβεβαιωνεται και στο φορτωμα στο φορτηγακι. Το δικο μου ειναι 187,5 κιλα με 1/3 ντεποζιτο γεματο ενω το honda 192,5 με πανω κατω την ιδια βενζινη μεσα... Περιμενα πανω απο 15 κιλα διαφορα!!! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τετ 10 Απρ 2013, 20:41 | |
| λαστιχαρα απλα το d212 απλα ειναι καθαρα για πιστα.... στο δρομο γλυστραει... για μενα αν καποιος το εχει και στο δρομο αξιζει μονο d211! | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 30 Απρ 2013, 10:51 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 30 Απρ 2013, 11:45 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 30 Απρ 2013, 12:55 | |
| κωστακι εισαι κ@υλα αγορι μου τελος!!!φτου φτου φτου φτου φτου!!! d212 φοραγες ρε?μεσαιο πισω σοφτ μπροστα?
| |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 30 Απρ 2013, 14:26 | |
| ευχαριστω παιδες...
Φιλιππε δεν θυμαμαι θα πρεπει να δω αλλα νομιζω πως εβαλα medium μπροστα/πισω αλλα σημασια εχουν οι κωδικοι γιατι τα λαστιχα αυτα ειναι πολυ ευαισθητα στη θερμοκρασια της ασφαλτου.Αυτα που εβαλα ηταν για μεχρι 20 βαθμους νομιζω ενω τωρα θα πρεπει να παιξεις με αλλο κωδικο... Βεβαια εχω να πω οτι με ενα ζευγαρι εβγαλα:
1) 1 μερα σερρες 5 session 41 γυρους με κουβερτες (οτι ελαστικο και να εχω βαλει στις σερρες το πισω θα ειχε παραδωσει σιγουρα πνευμα)
2) 1 μερα μεγαρα 4 session 43 γυρους με κουβερτες (ειχα εντελως λαθος ρυθμισεις στις αναρτησεις μετα απο πειραματισμους που προκαλεσανε παραπανω φθορα)
3) 1 μερα μεγαρα 5 session 61 γυρους χωρις κουβερτες ( σωστες ρυθμισεις αυτη τη φορα και ολη μερα γυριζα στο 1:05 χαμηλο και εκανα και 5-6 στο 1:04 επιτελους!!!) και με πολυ ζεστη που δεν ηταν για τον συγκεκριμενο κωδικο.
Τα λαστιχα αυτα μπορει να ειναι πιο ακριβα αλλα εχουν σημαντικα καλυτερη χιλιομετρικη αποδοση στη πιστα εφοσον εχεις σωστα ρυθμιζμενες αναρτησεις και τα δουλευεις σωστα.Το μονο που θελουν απο εκει και περα ειναι να τα κρατας συνεχεια ζεστα που σημαινει φορα και να μην τα κυνηγας πολυ με το γκαζι γιατι θα τα χαλασεις τσαμπα. Με λιγα λογια πολυ καλυτερο λαστιχο σε ολους τους τομεις απ'οτι και να εχω βαλει εως τωρα. | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| |
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 05 Απρ 2014, 07:21 | |
| Το καλο ειναι οτι η καφετερεια απεκτησε νεο ενοικιαστη απ οτι μου ειπανε,οσο για το στρωσιμο της πιστας λενε οτι θα γινει συντομα αλλα τιποτα συγκεκριμενο ακομη....... | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 05 Απρ 2014, 09:35 | |
| Για να προλάβουν την φετινή σεζόν πρέπει οπωσδήποτε σύντομα να ξεκινήσουν. Ο καιρός είναι κατάλληλος, άντε να ζεστάνει λίγο ακόμη 2-3 εβδ. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 05 Απρ 2014, 09:54 | |
| Ο καιρος μπορει να ειναι καταλληλος αλλα χωρις μπικικινια δεν γινεται πιστα | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 06 Απρ 2014, 01:28 | |
| Την επόμενη Κυριακή θα ανέβω στην πίστα. Θα κάνω μερικές ερωτησούλες για το τι θα γίνει. Ότι με πουν θα το ποστάρω. Θέλετε να ρωτήσω τίποτα συγκεκριμένο, σε όποιον υπέυθυνο βρω εκεί; Είναι στάνταρ ότι κάποιος θα είναι πάντως γιατί έχει αγώνα. | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 06 Απρ 2014, 04:54 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Για να προλάβουν την φετινή σεζόν πρέπει οπωσδήποτε σύντομα να ξεκινήσουν. Ο καιρός είναι κατάλληλος, άντε να ζεστάνει λίγο ακόμη 2-3 εβδ.
η καφετερια οντως εχει νιου αφεντικο.....ελπιζω ισαξιο του Ολυμπιου...δυσκολο βεβαια ..σεζον????1Απριλιου εεεε??? Πριν τις εκλογες ΔΕΝ | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 06 Απρ 2014, 09:27 | |
| - Schumi έγραψε:
- Την επόμενη Κυριακή θα ανέβω στην πίστα. Θα κάνω μερικές ερωτησούλες για το τι θα γίνει.
Ότι με πουν θα το ποστάρω. Θέλετε να ρωτήσω τίποτα συγκεκριμένο, σε όποιον υπέυθυνο βρω εκεί; Είναι στάνταρ ότι κάποιος θα είναι πάντως γιατί έχει αγώνα. Tα κλασσικά... Πότε ξεκινάνε και τελειώνουν και αν είναι ο ίδιος που θα την ξαναστρώσει. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 06 Απρ 2014, 15:37 | |
| Και εγώ κάτι έχω ακούσει,όχι όμως ότι θα την ξαναστρώσουν όλη την πίστα απ την αρχή,έχω ακουσει ότι θα ξηλώσουν τα σημεία που έχει χαλάσει η πίστα και αυτά θα ξαναστρώσουν απ την αρχή,για παράδειγμα η ευθεία π.χ όπως και άλλα κομμάτια της πίσταςδέν εχουν κάτι για ποιό λόγω να ξηλωθούν. | |
|
| |
| GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? | |
|