| GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? | |
|
+59alou krosfala gsxrk71000 sfikaaa GSX-R 1000 nikolhs1 harbo Schumi poulitzer spastos boutser vaggosk7 Bozos Darksoul Gixxerm@n Κωσταςηρακλειο ripseventh 888hayabusa T.R.E G.E.B. R-09 varypiniths cursed2 landen TheVeteran opoulian $alla$ JIMK7 gostrider susukakiask7 tasos600 kostaskr6 AggelosK8 SuzukaK4 Kydo mx5 No Fear Sotoner κολτρέϊν andRewR kouzinas gabri GIXXERAKIAS magfaria Miou giannisp vd magiaklaniakeksatmisi rsv4aprc Vortex tsasbi gat0s cpantelo popay mistiriodis_tsantakias busa respect k8 600 kk DrIoannis tasos1984 nktr 63 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alou Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 10:36 | |
| Εγω το μηχανακι το εχω στησει ειναι κομπλε.ενα ζευγαρακι λαστιχα μονο | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 11:01 | |
| | |
|
| |
alou Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 11:05 | |
| Ξερω ξερω με περιμενεις με ανοιχτες αγκαλες.αν βρω τρειλερ θα σρθω μαη. | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 11:18 | |
| - alou έγραψε:
- Ξερω ξερω με περιμενεις με ανοιχτες αγκαλες.αν βρω τρειλερ θα σρθω μαη.
βρε αλητη.... ειπαμε θα βρουμε τρειλερ ...πες κ του κουλαδιου ντρασκουλ μη τον κοπανησω | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 17 Μαρ 2013, 02:16 | |
| Gsr δεχεστε στο track day? | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 17 Μαρ 2013, 08:34 | |
| Γιατί να μην δέχονται ρε Πέτρο;
| |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 17 Μαρ 2013, 09:00 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 17 Μαρ 2013, 23:57 | |
| - Schumi έγραψε:
- Γιατί να μην δέχονται ρε Πέτρο;
Για να μην αποδειχτει οτι πηρατε το αργο της suzuki .Απλα λεω οταν ανεβουν παιδια απ το gixxer ν ανεβαιναμε κι απο σαλονικα να γνωριστουμε | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 18 Μαρ 2013, 11:55 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 19 Μαρ 2013, 00:14 | |
| Ωραια τοτε,κομπλε θα παμε παρεα | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 12:34 | |
| Λοιπον εχουμε και λεμε.... Μπορει να μην κανονισαμε σαν forum αλλα εμεις δεν αντεξαμε και πηγαμε στο trackbike..... Παμε στη πιστα...Η ραδιο-αρβυλα περι χαλασμενου ταπητα ειναι επιστημονικης φαντασιας.Ναι η πιστα εχει ψιλοξεφτισει σε ορισμενα σημεια (Κ6,Κ10,Κ15) αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα περνας απο πανω χωρις να ενοχλει τιποτα και να μην σκεφτεσαι το παραμικρο.Ποσο καβλα ειναι ρε γμτ!!!!!! Ο κοσμος ηταν συνολο 50 ατομα,μαζι με τους πλοηγους/αγωνιζομενους κτλπ 60 το πολυ.Υπηρχανε και κατι βουλγαροι (και μια γυναικα) καθως και ενας τουρκος που κανανε προπονηση για το βαλκανικο πρωταθλημα. Γρηγοροτερος ολων ενας βουλγαρος με Bmw 1000rr (με μπροστινο χαλια οπως το ειδαμε στατικα που του το ρυθμισε ο μπουστας) που εκανε 1:22.3 νομιζω!!!! Παμε μερα μερα τωρα.... Τη Παρασκευη μπηκα με ενα καινουριο ζευγαρι bridgeston R10 medium μπρος/πισω και μετα απο ψαξιμο και λιγο ρυθμισμα στις αναρτησεις εγραψα 1:29.1 που ειναι και 1" πιο κατω απο τον καλυτερο χρονο που εκανα τον Νοεμβρη που ηταν και η 1η μου φορα στη πιστα.Μετα το 3ο session ομως το μπροστινο αρχισε να πεφτει η αποδοση του με αποτελεσμα στο 5ο session να κινδυνευω να χασω συνεχεια το μπροστινο οποτε και μαζευτικα μη φαω καμια καλη.... Το λαστιχο καλο,πολυ γρηγορο πλαγιασμα σε σχεση με τα diablo που φοραω μια ζωη αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα...Οταν ορμας με γκαζι ανοιγει γραμμη και τα κανεις πανω σου...Ασε που μετα απο 30 γυρους (παντα με κουβερτες) πεφτει σημαντικα η αποδοση του.Ειδικα περνοντας πανω απο το curb στην Κ7 γλυστραει αποτομα το μπροστινο και πρεπει να το μαζεψεις γρηγορα γιατι ευκολα τρως τα μουτρα σου . Στη Κ13 δεν δινει ωραια αισθηση γιατι θελει και εκει να ανοιξει γραμμη και τα χιλομετρα εκει ειναι παρα πολλα για να γινει στραβη.Συνεχεια προσπαθεις να κρατησεις το μπροστινο στη θεση του!!!! Σιγουρα θελει ψαξιμο στο στησιμο αλλα συνολικα δεν με καλυψε... Ο Περιστερας μου ειπε σταματα να ασχολεισαι με ενα ανυπαρκτο λαστιχο και βαλε τα dunlop να παθεις τη πλακα της ζωης σου.... Που να φανταστω τι θα γινοτανε στη συνεχεια !!!!!!!! Επειδη ειχε ελειψη απο KR εβαλα τα D212GP στο τελος της ημερας να ειμαι ετοιμος για αυριο πρωι.Φαγητο νανακια και τερμα... Παμε στο Σαββατο..... ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!! ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!! ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!! Οτι ηξερα επρεπε να το ξεχασω! Πλεον το μηχανακι με κοροιδευε συνεχεια!!!! Οτι και να εκανα δεν ειχα το παραμικρο κουνημα και παντα ηθελε και αλλο και αλλο και αλλο.Πιο αργα φρενα,πιο πολυ φορα,πιο νωρις το γκαζι ολα ητανε αψογα....Θελει αρχι%^$%^$δια το λαστιχο οπως και καλη φυσικη κατασταση....Μετα κανει παπαδες!!!! Αποτελεσμα: 1:27.6 και χωρις να ειμαι πουθενα κοντα στο οριο του!!!!! Πως να ειναι αραγε τα KR ???? Τη κυριακη δυστυχως εβρεξε και ετοιμαζομουνα να βαλω ενα πιο μαλακο πισω για τον αγωνα και δοκιμασω και τις νεες ρυθμισεις στις αναρτησεις που μου εκανε ο μπουστας αλλα εμεινα με τη χαρα....Επειδη μου εφτιαξε το μπροστινο αρκετα πιστευω θα εριχνα και αλλο ειδικα με το κυνηγητο αλλα εμεινα με τη χαρα Τι πρεζα ειναι αυτη ρε γμτ!!!! δεν μπορω να ισωσω με τπτ!!!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 12:39 | |
| Εγώ πάλι την πάτησα.Είχε απεργία στα καράβια (ΠΝΟ) και δεν ανέβηκα | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 12:44 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Εγώ πάλι την πάτησα.Είχε απεργία στα καράβια (ΠΝΟ) και δεν ανέβηκα
Τη κουβεντα σου ειχα πανω φιλε γιατι το ειχα διαβασει στο μοτο και ελεγα ποσο γκαντεμια μπορει να εχει καποιος....Δεν πειραζει next time! Κανονισε για ιουνιο!!!! | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 12:47 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 12:48 | |
| | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| |
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 12:56 | |
| μπραβο ρε κωστη!!! για εσενα ειναι η ζωη ρεεε!!! βαλε κι αλλες φοτο να γουσταρουμε κι αλλο!!!
το λαστιχο δλδ το προτεινεις? σε ενθουσιασε τοσο πολυ ρε παιδακι μου??? | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 12:59 | |
| | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 13:02 | |
| - Painterz έγραψε:
- μπραβο ρε κωστη!!! για εσενα ειναι η ζωη ρεεε!!! βαλε κι αλλες φοτο να γουσταρουμε κι αλλο!!!
το λαστιχο δλδ το προτεινεις? σε ενθουσιασε τοσο πολυ ρε παιδακι μου??? Δεν ειχα βαλει ποτε στη ζωη μου dunlop....τωρα πλεον δεν μπορω να βαλω κατι αλλο....Ειναι παρα μα παρα μα παρα πολυ μπροστα οι ανθρωποι τι να λεμε τωρα.... Ακριβο μεν αλλα μακραν το καλυτερο! | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 13:07 | |
| ειναι η πρωτη φορα ε..... χεχεχεχε παντως κι εγω μολις φαω τα pirelli θα ξαναβαλω dunlop.... αλλη αισθηση..... βεβαια τι να πω κι εγω με τη κουλατζα μου αλλοι πιο γρηγοροι θα μας διαφωτησουν με τα καινουργια dunlop!!!! | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| |
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 17:37 | |
| φιλε μπραβο κ παλι μπραβο γ@μησες με εχεις κανει τωρα να μην κοιμηθω μεχρι τον ιουνη στου χαλαρη που θα παω κανονησε να σε πανω..... παιδες δε παιζει αν δε παω δε θα ξαναμπω πιστα ποτε τελος..... μας αρρωστησες ρε μλκ μας αρρωστησες 1.27 πωωω φτου φτου φτου να ξαναπας να ξαναερθεις κ να ξαναπαμε.... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 17:38 | |
| βιντεο φωτο ολα δωστα τελειωνε...... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 17:39 | |
| - cpantelo έγραψε:
- Painterz έγραψε:
- μπραβο ρε κωστη!!! για εσενα ειναι η ζωη ρεεε!!! βαλε κι αλλες φοτο να γουσταρουμε κι αλλο!!!
το λαστιχο δλδ το προτεινεις? σε ενθουσιασε τοσο πολυ ρε παιδακι μου??? Δεν ειχα βαλει ποτε στη ζωη μου dunlop....τωρα πλεον δεν μπορω να βαλω κατι αλλο....Ειναι παρα μα παρα μα παρα πολυ μπροστα οι ανθρωποι τι να λεμε τωρα.... Ακριβο μεν αλλα μακραν το καλυτερο! τοσο καιρο φωναζουμε τπτ εσυυυυυ dunlop τα ΚR ειναι ακομα πιο καλα!!! 190 εβαλες πανω? | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 08 Απρ 2013, 17:42 | |
| Κωστη παντα τετοια και καλύτερα αντε το επομενο ευχομαι στο mugello | |
|
| |
| GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? | |
|