Στο σπίτι της Rizla
Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του Loris Capirossi έχουν φέρει τα χαμόγελα στην ομάδα της Rizla Suzuki. Ο Ιταλός σε Mugello και Montmelo κατάφερε να αποδώσει υπέροχα και να πάρει καλά αποτελέσματα στην πρώτη εξάδα. Στις δοκιμές της Δευτέρας μπορεί να μην είχαν τον αναβαθμισμένο κινητήρα για την GSV-R, αλλά δοκίμασαν ένα καινούριο πλαίσιο από το οποίο πήραν θετικά αποτελέσματα. Η Ολλανδία είναι η χώρα του μεγάλου χορηγού της ομάδας, έτσι οι Vermeulen και Capirossi θα θελήσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
«Ανυπομονώ για το Assen», ανέφερε ο Vermeulen στο preview της ομάδας του. «Είχαμε καλές δοκιμές μετά τον αγώνα της Καταλονίας και αν μεταφέρουμε την εξέλιξη σε αυτό το διήμερο τότε είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε ανταγωνιστικοί. Μου αρέσει η οδήγηση στο Assen και έχω κερδίσει εκεί στα Superbikes. Αλλά ποτέ δεν πήρα τα αποτελέσματα που άξιζα στο MotoGP. Ελπίζω να έχουμε ένα διήμερο που όλα αυτά θα αλλάξουν».
Από τη μεριά του ο Loris Capirossi μετά από τα καλά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. «Είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος με την απόδοση στην Καταλονία, αλλά αυτός είναι εντελώς νέος αγώνας και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Χρησιμοποιήσαμε τον καινούριο κινητήρα στην Ισπανία, αλλά τη Δευτέρα στις δοκιμές δοκιμάσαμε και τα νέα εξαρτήματα έτσι έχουμε πολλές πληροφορίες για το προσεχές διήμερο. Ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε τον καινούριο κινητήρα στο Assen, αλλά ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη και η Suzuki πρέπει να τον ελέγξει πρώτα. Θέλω να συνεχίσω την πρόοδο, ιδιαίτερα στο Assen, διότι πέρυσι δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ. Επίσης θέλω να πάω καλά για τη Rizla – αξίζουν ένα καλό αποτέλεσμα στην πίστα της χώρας τους».
Ο Capirossi πέρυσι ήταν τραυματίας και δεν πήρε μέρος στον αγώνα, ενώ ο Vermeulen είχε τερματίσει στην 7η θέση.
msfree.gr