| ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ | |
|
+10totoulis lKiNG frozen mx5 [alex] nktr Miou DrIoannis T.R.E simosk6 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
simosk6 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2009
| Θέμα: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 19:00 | |
| Παιδια καλησπερα...ειχα βαλει μια αγγελια που ζητουσα μια εξατμιση,με παιρνει λοιπον τηλ χτες παρασκευη το πρωι ενας τσακαλος κ με λεει εχω αυτο που ζητας...του λεω λοιπον στειλτην...οκ μεχρι εδω...μετα απο δυο ωρες με παιρνει κ με λεει στην εστειλα αλλα οχι με αντικαταβολη...θα μου στειλεις τα λεφτα με την asc με moneygram...παω κ εγω σα μαλακας κ του στελνω τα λεφτα κ τον ενημερωνω....ε κ απο τοτε αυτος χαθηκε...!!τωρα τη κανουμε?εχει κανεις καμια ιδεα???πωσ θα τον βρω αυτον να τον παρει ο διαολος...???το θεμα ειναι οτι μ ειχε δωσει κ αριθμο αποστολης δεματος αλλα μετα που το εψαξα ο αριθμος δεν ισχυει.... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 19:41 | |
| Μόνο από εκεί που έστειλες τα χρήματα αν βγάλεις καμιά άκρη.... | |
|
| |
simosk6 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 19:43 | |
| δεν μπορουν να κανουν τιποτα εκει...!!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 19:53 | |
| Αστυνομία φυσικά με καταγγελία... Προσοχή στις εποχές που ζούμε με τους αετονύχηδες! | |
|
| |
simosk6 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 20:07 | |
| θα δωσω κ αλλα λεφτα στην αστυνομια???ξερεις κατι παραπανω μηπως? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 20:22 | |
| λεφτα στην αστυνομια γιατι να δωσεις?? ετσι και αλλοιως δεν νομιζω οτι μπορουνε να κανουν κατι .. αποδεικτικα εχεις οτι εστειλες λεφτα στον συγκεκριμενο για το συγκεκριμενο προιον και δεν το παρελαβες?? δεν νομιζω οτι εχεις και ετσι και αυτοι μαλλον δεν μπορουν να κανουν τιποτα. ισως αμα πας σε εισαγγελεα και κανεις εισαγγελικη παρεμβαση -παραγγελια (καπως ετσι λεγετε) ωστε να τον φωναξη η αστυνομια και να τον ενημερωσουν οτι εχεις κανει τα παραπονα σου και τι εχει να πει αυτος και τρεχα γυρευε το αβγο να το πιασεις να το κουρεψεις ....
την επομενη φορα να ξερεις λοιπον αγορες μονο με αντικαταβολη ή παυπαλ ελπιζω να μην ηταν μεγαλο το ποσο .... | |
|
| |
simosk6 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 20:26 | |
| καταλαβα...κλαυτα τα λεφτα δηλαδη...!!!!εχω μονο το χαρτι που εστειλα λεφτα κ εναν αριθμο τηλεφωνου που τωρα ειναι κληστο | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 20:55 | |
| όλα τα τηλ. τώρα, ακόμα και τα καρτοκινητά είναι καταγεγραμμένα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Πιστέυω θα βρεις άκρη | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Κυρ 20 Ιαν 2013, 22:12 | |
| Ξαναβάλε αγγελία με άλλα στοιχεία. Τώρα που γλυκάθηκε, θα τσιμπήσει. Χειρίσου το διαφορετικά (και με την αρωγή της αστυνομίας αυτήν την φορά). Στην Τατιάνα τατιανίες | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Δευ 21 Ιαν 2013, 01:28 | |
| Σκεφτομουν να σε συμβουλεψω τι να κανεις, αλλα οταν μπαινεις μετα απο 4 χρονια στο gixxer, με 6 μνμ συνολο, τα οποια 4 τα εκανες σημερα, και ζητας συμβουλες για απατεωνια που σου κανανε, με βαζεις σε υποπτες σκεψεις.
Προς τους λοιπους που γραψανε ή θελουν να γραψουν. Οι απατεωνες κανανε καριερα μαθαινοντας τροπους αποφυγης λαθων. Κι οποιος καταλαβε, καταλαβε
Καλη τυχη | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| |
| |
simosk6 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Δευ 21 Ιαν 2013, 11:16 | |
| κατσε καλα φιλε μ...σε παρακαλω....!!!το gixer το εκανα οταν πηρα την μηχανη απλα δεν ασχολουμε πολυ..μπενω που κ που.....!!!! | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Δευ 21 Ιαν 2013, 14:50 | |
| Απευθύνσου καλύτερα σε ένα δικηγόρο. | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Δευ 21 Ιαν 2013, 14:54 | |
| - nktr έγραψε:
- όλα τα τηλ. τώρα, ακόμα και τα καρτοκινητά είναι καταγεγραμμένα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.
Πιστέυω θα βρεις άκρη νικο δεν ισχθει αυτο........η παρανομια δεν πεθαινει ποτε!!!!!!!!!! υπαρχουν παλι καρτοκινητα που ειναι σε ανυπαρκτα προσωπα και συνηθως τα αγοραζεις απο πακιστανους...... | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Δευ 21 Ιαν 2013, 14:57 | |
| παντος φιλε σιμο εγω οταν αγορασα κατι απο ενα παληκαρι απο επαρχια.........ηρθε η acs μου παρεδωσε την κουτα και πηρε τα χρηματα για λογαριασμο του αλλου!!!!!!!! | |
|
| |
simosk6 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Δευ 21 Ιαν 2013, 15:17 | |
| πηγα στην αστυνομια σημερα κ μου ειπαν μονο με υσαγγελικη παρεμβαση με το αζημιωτο φυσικα...καλα ενταξη λεω,τα κλαιω τα λεφτα μ.....α ρε απατεωνες....αμα πετυχω εναν τετιων θα τον βαλω το κεφαλι κατω απο τη ροδα του 1000 κ θα καψω ολο το λαστιχο στα μουτρα του....αχαχαχαχαχαχ | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τρι 22 Ιαν 2013, 09:57 | |
| - simosk6 έγραψε:
- πηγα στην αστυνομια σημερα κ μου ειπαν μονο με υσαγγελικη παρεμβαση με το αζημιωτο φυσικα...καλα ενταξη λεω,τα κλαιω τα λεφτα μ.....α ρε απατεωνες....αμα πετυχω εναν τετιων θα τον βαλω το κεφαλι κατω απο τη ροδα του 1000 κ θα καψω ολο το λαστιχο στα μουτρα του....αχαχαχαχαχαχ
"με το αζημιωτο" τι εννοεις; σου ζητησε λεφτα η αστυνομια η η εισαγγελια;;;γιατι απο οσο ξερω τιποτα απο τα δυο δεν ισχυει... Εκτος αν βαλεις δικηγορο... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τρι 22 Ιαν 2013, 10:16 | |
| Από τον Απρίλιο για να κάνεις μήνυση θέλει παράβολο 100 ευρώ !!!! από 10 ευρώ που ήταν !!! αύξηση 1000% !!!! μιλάμε ότι είμαστε τόσο μεγάλοι μλκς !!! δεν παλευόμαστε με τίποτα στα μούτρα τους | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τρι 22 Ιαν 2013, 10:28 | |
| λίγο προσοχή ρε παιδιά.. εδώ από το ebay ψωνίζω και λέω αμάν να έρθει...γιατί τα παρατάνε έξω από το σπίτι τα πακέτα.. δε βλέπω φως πάντως στη περίπτωση σου.. εύχομαι να βγάλεις άκρη με τον έναν η άλλο τρόπο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τρι 22 Ιαν 2013, 12:05 | |
| | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τρι 22 Ιαν 2013, 12:16 | |
| εγώ στο σπίτι παραλαμβάνω..άλλες φορες έχω σημείωμα άλλες τα αφήνουνε απέξω..και έχω ρωτήσει εάν είναι εφικτό να αφήνουν σημείωμα για παραλαβή από ταχυδρομείο αλλα λένε πως είναι δύσκολο δεν εξαρτάται από αυτούς!
λογικά ίσως επειδή βλέπουν μαγαζί να σου αφήνουνε note... το έχω σκεφτεί να σου πω να βρω κανέναν εδώ γύρω και να του αφήνω κάνα tip... | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τρι 22 Ιαν 2013, 12:22 | |
| Το ιδιο πηγε να μου κανει ενας τυπος με ενα κρανος απο το car αλλα τελικα εβγαλα ακρη μακαρι να παρεις πισω τα ευρο σου γιατι δν ειναι καιροι να κλαιμε λευτα χιλιες φορες αντικαταβολη και απο ιντερνετ αγορες μονο με πευπαλ! | |
|
| |
simosk6 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τρι 22 Ιαν 2013, 20:31 | |
| δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη παιδια....καλη καρδια...!!θελω να δωσω κ αλλα λεφτα για να βγαλω ακρη στην αστυνομια,στον υσαγγελεα...100 εβρο... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τετ 23 Ιαν 2013, 01:57 | |
| Για να μην λεμε τα ιδια.πηγες στην εισαγγελια και ζητησες αρση για να μαθεις που ανηκει το νουμερο και σου ζητησανε 100€;;;;; Εγω απο οσο θυμαμαι γιατι μεγαλωνω και ξεχναω,κατι τετοιο δεν ισχυει. Τελος παντων οτι νομιζεις κανε,αν το ποσο ειναι σχετικα μικρο και εγω δεν θα το συνεχιζα. | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ Τετ 23 Ιαν 2013, 11:04 | |
| από ότι καταλαβαίνω πρόκειται για απάτη και τέτοια αδικήματα διώκονται αυτεπάγγελτα όπου δέν απαιτούνται χρήματα για να κάνεις μύνηση.αυτά όσον αφορά το ποινικό δικαστήριο γιατί μετά πρέπει να κάνεις και αστικό για να πάρεις τα λεφτά σου.κυνήγα τον όμως άν έχεις όνομα.φυσικά άν είναι πραγματικό αυτό που σου είπε | |
|
| |
| ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ | |
|