| ερωτηση απορια! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mousikos29 Jr.gixxer
Όνομα: : vaios Τόπος : volos Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
| Θέμα: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 16:35 | |
| καλησπερα παιδια ....επιτελους καταφερα να μαζεψω το πολυποθητο ποσο των 8695 ευρω για την αγορα ενος πολυ αγαπημενου suzuki...θα ηθελα ομως να μου πειτε το gsxr 600 k9 ειναι μοντελο 2012????γτ αυτο βγαινει σε αυτη την τιμη....η αν ξερετε πιο ειναι το τελευταιο μοντελο κ ποσο κοστιζει...επισης μ ειπε ο αντιπροσωπος οτι μπορει να μ φερει κ παραεισαγωγη με 6500 συμφερει?????ευχαριστω πολυ | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 16:40 | |
| Αν θες τη γνωμη μου μη δωσεις τοσα πολλα λεφτα για καινουργια μοτοσυκλετα και ειδικα 600 που αν δε μπεις πιστα σε 1-2 χρονια θα θες να το αλλαξεις.Μπορεις καλλιστα να βρεις ενα μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση με 5-6 χιλιαρικα αν μιλας για 600 και μονο,φτανει να'χεις ορεξη να το ψαξεις λιγο.και με τα ρεστα αγοραζεις εξοπλισμο ή κανεις μια καβατζα να υπαρχει | |
|
| |
mousikos29 Jr.gixxer
Όνομα: : vaios Τόπος : volos Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
| Θέμα: Απ: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 16:42 | |
| εχεις ενα δικιο...αλλα με οσους το συζυτησα μου ειπαν οτι η επιλογη κουτα ειναι η καλυτερη,......θα το ψαξω παντως να δω τι παιζει... | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 17:08 | |
| Γεια σου φίλε και με το καλό η αγόρα K9 του 2012 σημαίνει πως το μηχανάκι βγήκε από το εργοστάσιο το 2009 και από τότε είναι σε αποθήκη. Το 2012 μάλλον εννοεί πως τότε το πήρε ο έμπορος ή τότε έβαλε αγγελία. Η τιμή του είναι τόσο χαμηλή για να ξεstockάρουν και να μην τους μείνουν στην αποθήκη να μαζεύουν σκόνη (ως γνωστόν: με σκόνη δεν καλύπτεις επιταγές). Το τελευταίο μοντέλο καινούργιο τσούζει αρκετά (εκτός αν είσαι πολύ καλός στις "συζητήσεις"): http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/982270/Εννοείται πως το καινούργιο είναι πάντα καλύτερο αλλά, όπως όλα, και αυτό είναι θέμα συμβιβασμού: Ή τα σκας για να είσαι σίγουρος και χωρίς να χάσεις χρόνο ή ψάχνεις λίγο καιρό και παίρνεις με 5.000 - 5.500 ευρά ένα "ελαφρώς" μεταχειρισμένο. Και εγώ είχα το δίλημμα καινούργιο ή μεταχείρω, αλλά το suzukάκι είναι εγγύηση. 2.5 χρόνια δεν έκανε κιχ Χρυσή τομή να βρεις ένα περίπου 1 με 1.5 ετών (σύμφωνα με μια αμερικάνικη έρευνα που είχα δει πριν καιρό οnline). Και μερικές συμβουλές: 1. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις στο μηχανάκι: να βάλεις μανιτάρια 2. Κράτα καβάντζα και ένα χιλιάρικο για τον αντίστοιχο εξοπλισμό (με την προτεινόμενη σειρά: κράνος, γάντια, μπουφάν, μπότες, παντελόνι). Οι ταχύτητες που πιάνει δεν είναι για σαγιονάρες, γυαλί ηλίου και ζελεδιά στο μαλλί. 3. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό (a.k.a κ@@λα) και πάρεις το πρώτο που δεις. Η υπομονή θα σε ανταμείψει. Προσωπικά, καινούργιο μηχανάκι δε νομίζω πως θα πάρω ποτέ (εκτός αν γίνουμε δυτική Αραβία με τα πετρέλαιά μας και τα αέριά μας και τις κελεμπίες μας και τα χαρέμια μας). Με το που το βάζεις μπρος και κάνεις 1 km πέφτει η αξία του αυτόματα 5 με 10% (εκτός από περιπτώσεις "special edition"). | |
|
| |
mousikos29 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 17:32 | |
| συμφωνω με αυτα που ειπες και σε ευχαριστω....αν δν κανω λαθος δλδ το μοντελο 2012 ειναι το L1 το οποιο κ τσουζει οντως αρκετα....καποιος μ ειπε οτι αν πεσεις με μανιταρια παιρνει το σασι...μυθος η αληθεια? θα κοιταξω λοπον κ στα μεταχειρισμενα...κ να τονισω οτι τα 6000 τα πηρα απο το κινο πριν κατι μερες | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 17:48 | |
| Όπου k βάζεις 200 και όπου L βάζεις 201. Οπότε: k9 -> 2009, L1 -> 2011, L2 -> 2012, κτλ. Για τα μανιτάρια: μου έχει πέσει 2 φορές απο στάση (μλκία μου και τις 2 φορές, τον πρώτο καιρό που δεν ήξερα και τις 2 φορές - την πρώτη δεν άνοιξα καλά το σταντ και το έβλεπα να πέφτει σε bullet time και τη δεύτερη το πάρκαρα σε χώμα, έβρεξε και το ξεπάρκαρα σε λάσπες). Αν δεν είχα τα μανιτάρια θα ήμουν τουλάχιστον 500 ευρά μείον. Αν πέσεις εν κινήσει και συρθείς, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει είναι το σασί της μηχανής. Προέχει το δικό σου σασί Και πρόσεχε τί γράφεις δημόσια, μη μπει κανένα στουρνάρι στο φόρουμ και φορολογήσει και την κ*λ*φαρδία :P Άντε, τώρα που ανοίγει και ο καιρός, καλές βόλτες Αγριά μεριά (μαγιό, φραπέ στην πίσω σέλα και έφυγες). | |
|
| |
mousikos29 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 17:51 | |
| να σαι καλα φιλε για τις συμβουλες σου + οτι γελασα αρκετα καλο απογευμα | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ερωτηση απορια! Σαβ 02 Μαρ 2013, 18:03 | |
| δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη για να παρεις 750...αυτο εξαρταται απο εσενα κ την οδηγικη σου εμπειρια. αφου εχεις τα φραγκα, εννοειται παρε καινουργιο. Οσο για τα μανιταρια, βαλτα χωρις 2η σκεψη απο την πρωτη μερα...θα σε σωσουν σε περιπτωση χαζοσαβουρας κ ο σκελετος δεν θα παθει τιποτα. 6 χιλιαρικα στο Κινο??? Θεος! καλοταξιδο! | |
|
| |
mousikos29 Jr.gixxer
| |
| |
| ερωτηση απορια! | |
|