| Απορία??? | |
|
+5ripper valentinosgsxr Big Daddy ghost Georgio 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απορία??? Παρ 26 Απρ 2013, 22:13 | |
| Παιδιά λύστε μου μια απορία όποιος μπορεί να γνωρίζει. Στα τελικά (μανίσια) κοντά στο σημείο που κουμπώνουν τα τελικά με τους λαιμούς από το κάτω μέρος έχει και στα δυο μια στρόγγυλη τρυπούλα και από εκεί παρατήρησα να στάζει κάτι σαν νερό λίγο προς το κίτρινο άοσμο. Να συμπληρώσω δε ότι και όταν το πήρα το είχα παρατηρήσει μια φόρα και στις δυο περιπτώσεις ο καιρός ήταν ζεστός το χειμώνα δεν παρατήρησα κάτι ανάλογο, κάπου πάει το μυαλό μου αλλά για να μην πετάξω καμιά μ@λ@κι@ θα περιμένω να μου πείτε αν γνωρίζετε. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Απορία??? Παρ 26 Απρ 2013, 23:37 | |
| κανονικα, δεν θα επρεπε να υπαρχει καμια τρυπουλα εκει... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Απορία??? Παρ 26 Απρ 2013, 23:58 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 00:04 | |
| | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 00:45 | |
| Ειναι ή απο υγρασια της εξατμισης ή απο πλυσιμο της μηχανης(το πιο πιθανο) και χανει απτο σημειο που σου εχει φυγει το πριτσινι(βαλτο οπωσδηποτε). | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 01:06 | |
| Μηπως την πηρες μεταχειρισμενη? Καποιοι συνηθιζαν να τρυπανε τα τελικα σε εκεινο το σημειο για να μην κατακρατουν νερο απο την πρωινη υγρασια και σαπισουν. Σε καποιες παλιες μηχανες με ανοξειδωτα (ο θεος να τα κανει) τελικα, απο εκει ηταν που ξεκινουσαν να σκουριαζουν και να διαλυονται εσωτερικα.
Αυτο το υγρο που λες δεν μπορει να ειναι αλλο απο βρωμικο νερο. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 01:34 | |
| Ναι φίλε μου μεταχειρισμένη την πήρα, ίσως να παίζει αυτό που λες :lol!: γιατί περτσίνια δεν έχει. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 02:04 | |
| Και στην δικια μου μαμα εξατμηση εχει τρυπα. Η τρυπα ειναι απο το εργοστασιο. Οταν ειχα ρωτησει εγω μου ειχαν πει για υγρασια. Αν το θυμηθω θα βγαλω φωτο. | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 02:13 | |
| ειναι για τν υγρασια το κανουμε και εμεις στα αυτοκινητα αυτο..καλο του κανει κ οχι κακο...οποτε dont worry εκλαψα οταν ειδα πως πλενεις τν μηχανη ειλικρινα.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 05:55 | |
| Οι τρυπουλες αυτες ειναι απο το εργοστασιο και τις εχουν κανει για να φευγει η υγρασια που βγαινει απο τους υδρατμους αν δεν υπηρχαν θα σου σαπιζαν , οχι τωρα που τις εχει δεν σαπιζουν αλλα λεμε τωρα οσο νανε ομως κανουν τη δουλεια τους | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 07:52 | |
| Ρε παπατζα ψαχνεις αφορμες να αλλαξεις εξατμισεις? Και καλα εχουν τρυπουλα..και καλα κατι θα παθει... Ναι για την υγρασια ειναι.Ναι ειναι απο το εργοστασιο.Οχι μην ανησυχεις. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 09:45 | |
| Σάς ευχαριστώ όλους γιά άλλη μία φορά παιδιά | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 09:48 | |
| - ripper έγραψε:
- Και στην δικια μου μαμα εξατμηση εχει τρυπα. Η τρυπα ειναι απο το εργοστασιο. Οταν ειχα ρωτησει εγω μου ειχαν πει για υγρασια. Αν το θυμηθω θα βγαλω φωτο.
Οκ φίλε μού ευχαριστώ!!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 09:54 | |
| - BillyGsxR έγραψε:
- ειναι για τν υγρασια το κανουμε και εμεις στα αυτοκινητα αυτο..καλο του κανει κ οχι κακο...οποτε dont worry :)
εκλαψα οταν ειδα πως πλενεις τν μηχανη ειλικρινα.... :mprabo: Ευχαριστώ! Τώρα νά δείς κλάμα πού θά τίς βάζω τάπα κάθε βράδυ πρίν την σκεπάσω γιά νά μήν μπαίνει ή πρωινή υγρασία Χαχαχαχα | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 09:57 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Οι τρυπουλες αυτες ειναι απο το εργοστασιο και τις εχουν κανει για να φευγει η υγρασια που βγαινει απο τους υδρατμους :oooyes: αν δεν υπηρχαν θα σου σαπιζαν , οχι τωρα που τις εχει δεν σαπιζουν αλλα λεμε τωρα :ssss: οσο νανε ομως κανουν τη δουλεια τους :D
Ευχαριστώ! μήπως νά ανοίξω μερικές ακόμη κατά μήκος ? :) | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 10:04 | |
| - Cube Capacity έγραψε:
- Ρε παπατζα ψαχνεις αφορμες να αλλαξεις εξατμισεις?
Και καλα εχουν τρυπουλα..και καλα κατι θα παθει... :lol!: :lol!: :lol!:
Ναι για την υγρασια ειναι.Ναι ειναι απο το εργοστασιο.Οχι μην ανησυχεις. Μέ τσάκοσες πονηρό αγόρι Χαχαχαχα στή μία τρύπα έχει λίγη σκουριά άν κάνει καί στήν άλλη τότε ναί επιβάλλεται καί θά τίς αλλάξω ;-) Χαχαχα πού λεφτά γιά τέτοια γούστα τώρα ποιά; εδώ μάς λείπουν 29,5€ γιά νά συμπληρώσουμε 30€ νά πάμε καμία βόλτα μέ τί χοντρούλα Χαχαχαχα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 10:33 | |
| και το κουλουρι εχει τετοια τρουπα στο τελικο αλλα οι ταυλανδοι εχουν βαλει και βιδακι για να το ξεβιδωνεις και να σταζουν τα νερα οταν το πλενω ...δλδ σχεδον ποτε.... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Απορία??? Σαβ 27 Απρ 2013, 10:45 | |
| | |
|
| |
| Απορία??? | |
|