| Ολόσωμη arrow | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Ολόσωμη arrow Κυρ 24 Μαρ 2013, 22:03 | |
| Φιλαράκι μου δίνει ολόσωμη arrow για το r1 μου.
Θα χρειαστει επαναπρογραμματισμος του power commander?
| |
|
| |
alou Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Κυρ 24 Μαρ 2013, 22:12 | |
| - cornell έγραψε:
- Φιλαράκι μου δίνει ολόσωμη arrow για το r1 μου.
Ναι οπωσδήποτε. Πες μας τι φοράει το μηχανάκι σου στην παρούσα φάση. | |
|
| |
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Κυρ 24 Μαρ 2013, 22:15 | |
| - alou έγραψε:
- cornell έγραψε:
- Φιλαράκι μου δίνει ολόσωμη arrow για το r1 μου.
Ναι οπωσδήποτε. Πες μας τι φοράει το μηχανάκι σου στην παρούσα φάση. Εχει ροικη, power commander,ελατηρια αναρτησεων WP μπρος πισω,τελικο εξατμισης mivv,stabilizater ohlins, σωληνακια υψηλης μπρος πισω. Eπομενως το επομενο σταδιο που ηθελα,ηταν μια ολοσωμη για να κερδισω βαρος και αλογα,κοιταξα για μεταχειρισμενη termignoni ή two brothers αλλα ηταν στον Θεο οι τιμες. Ευτυχως βρηκα την arrow που την ειχε φιλαρακι στο r1 προηγουμενης γενιας απο το δικο μου. Απλα δεν ημουν σιγουρος αν χρειαζεται να προγραμματιστει παλι το pc. Η τοποθετηση θα μου στοιχισει κανενα 50 ρι απο τι μου ειπαν. | |
|
| |
alou Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Κυρ 24 Μαρ 2013, 22:32 | |
| Ναι φίλε μ θα χρειαστη να ρυθμίσεις πάλι μιγματα. | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Δευ 25 Μαρ 2013, 13:26 | |
| γτ δν τν βαζεις μονος σου τν εξατμιση δν ειναι και τπτ | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Δευ 25 Μαρ 2013, 22:24 | |
| - BillyGsxR έγραψε:
- γτ δν τν βαζεις μονος σου τν εξατμιση δν ειναι και τπτ
Δεν γνωριζω πως να την τοποθετησω μονος μου. | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Τρι 26 Μαρ 2013, 01:22 | |
| δεν ειναι παντως και πολυ δυσκολο εαν θες σε βοηθαω κιολας.... εαν εισαι αθηνα... | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Τρι 26 Μαρ 2013, 02:03 | |
| - BillyGsxR έγραψε:
- δεν ειναι παντως και πολυ δυσκολο εαν θες σε βοηθαω κιολας.... εαν εισαι αθηνα...
Ναι Αθηνα ειμαι,νοτια προαστεια. Δεν ειναι πολυ δυσκολο?Χμ,εμενα ψιλομανικι μου φαινοταν. Αν μπορεις να βοηθησεις,θα ημουν υποχρεος | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Τρι 26 Μαρ 2013, 09:51 | |
| βασιλη η ρενα δεν ειναι σουζουκι .... εχει αλλη διαδρομη ... ειναι πιο ταλαιπωρια .... | |
|
| |
cornell Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ολόσωμη arrow Τρι 26 Μαρ 2013, 10:47 | |
| - Miou έγραψε:
- βασιλη η ρενα δεν ειναι σουζουκι .... εχει αλλη διαδρομη ... ειναι πιο ταλαιπωρια ....
Ναι εχεις δικιο.Πρεπει να βγαλουμε πλαστικα και αν ειδα σωστα θα εχουμε θεματακι με το ψυγειο. Αλλα εγω απο εξατμισεις δεν γνωριζω. | |
|
| |
| Ολόσωμη arrow | |
|