Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Geia sas magkes eimai k egw neos sto forum k 8elw n parw mia apo3i k apo esas ... ti exete na protinete geia proto mhxanaki : ninja 250 , cbr 250 , rgv 250 . Giati ena apo auta ta 3 . Euxaristw
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
rgv 250??? για πρωτο σου μηχανακι ??? οχι μαγκα μου ... ξεχνα το .... αυτο ειναι μηχανακι για καποιον που ξερει ... 2Τ ρεπλικα ειναι οχι για να μαθεις μαζι του .. δεν συγχωρει κανενα λαθος και κοστιζει αρκετα η συντηρηση του
cbr 250 - ninja250 ... το χοντα ειναι μονοκυλινδρο το καφασι 2κυλινδρο μεσα στην πολη το χοντα καλυτερο στην εθνικη το καφασι καλυτερο το χοντα ειναι πιο οικονομικο σε καταναλωση , ανεβαζει στροφες πιο γρηγορα , το καφασι ειναι πιο γρηγορο σε τελικη ...
για το καφασι φανταζομαι μιλας για το 250 μονο και δεν βαζεις και το 300 στην εξισωση .... εγω θα ελεγα το χοντα παρε....
αααα στο και γραφε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
κάποτε είχα και αυτό το διάολο.. για πρώτο μηχανάκι ξέχασε το εκτος αν έχεις deathwish..
αν θυμάμαι καλά έβγαζε 220 κοντέρ.. βεβαια θυμάμαι πως κάρφωσε και 2 φορες τα saps στο κύλινδρο or something. έχουμε και λέμε... θετικά : γκάζι,καύλα, διχρονιλα,αντί για axe φοράς αρωματακι fraoulitsa mix για καγkουρομουνιτσες. αρνητικά :ανταλλακτικά (νομίζω αρκεί για να σε αποτρέψει από την αγορά)
ναι θα έπαιρνα ένα rgv μονο για να στολίζει το δωμάτιο μου.
ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ .
τώρα μεταξύ cbr και zx σε αυτά τα κυβικά κανένα δε με συγκινεί.προσωπικά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά..
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
το καφασι δεν μου αρεσε οταν το ιδα απο κοντα τωρα οσο για το RGV οπος ειπες RACING!!!!!(φρενα,πλαισιο,επιδοσεις ,κρατιματα ) κ + οτι με τα ιδια λεφτα που βρισκω καφασι περνω rGV πενα. Με ανησυχισες λιγο με το 8εμα τις συντηρησης ....
Οσο αφορα τα Ελληνικα καπιο θεμα ειχε το pc (τερμιτις ηταν μιας που ειναι κ ξυληνο το pc το σκοτωσα)
rgv 250 ειχα και εγω ακριβως αυτο απο πανω με ιδια χρωματα!!! ειχα και για λιιιιγο καιρο και το tzr 250. το rgv δε μου εβγαλε προβληματα.. ενω το tzr oλο μια μαλακια με τα ypvs εβγαζε και συνεχεια εκανε υπερχειληση το κατω καρμπυρατερ... αλλα τοτε, ηταν και αλλες εποχες.. πλεον δεν υπαρχουν ανταλακτικα και οπως και να χει, ειναι ''κουρασμενο'' πλεον μηχανακι. ειναι καυλα μεν, ειναι παλιο δε... θα ηθελα να το ειχα και ακομη και σημερα, αλλα οχι για κυριο μεταφορικο μεσο.. για τον καφε και το σαλονι οπως ειπαε και ο νωντας
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
το 250 rgv banana τοεχει ενα ξαδελφακι μου στην κερκυρα δεν του βγαζει προβληματα και ας του πινει το αιμα το θεμα ειναι οτι η καταναλωση ειναι γυρω στα 10λτρα/100 χιλιομετρα μην σου πω και παραανω αν το πας τεζα οποτε για καθημερινο μεσο δεν λεει.στο λεω για να μην την πατησεις οπως εγω που εχω το 1100 για καθε μερα και πνιγεις στην βενζινα.......
(εγω ξεκινησα με cbr 400 και μετα απο κανα χρονο ανεβηκα)
johnaros Jr.gixxer
Όνομα: : Ιωαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 29/04/2013
εγω θα ψηφηζα zx250 μιας και το δικυλινδρο ειναι καλυτερο αν θες να πας καμια βολτα παραεξω απο το μονοκυλινδρο
το ειχα πετυχει στην εξοδο της χαλκιδας και πηγαινε 180-200 αξιοπρεπεστατα και ειναι και φτηνοτερα τα πλαστικα απο τα χοντα
φιλε κατι δεν ειδες σωστα .... το αποκλειω να πηγαινε με 200 το νιντζακι και τα 180 το ιδιο ... εκτος και εαν μιλας οτι τα εβλεπες εσυ στο κοντερ σου με το -2 μπροστα και το +3 πισω ...
και 1 απορια .... πως πηγαινες μαζι με το 250??? ουτε απο το 250 καφασι δεν μπορουσες να ξεφυγεις ρε???? που πας με το 600ρακι ρε καραμητροοοοοοοο
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
φιλε κατι δεν ειδες σωστα .... το αποκλειω να πηγαινε με 200 το νιντζακι και τα 180 το ιδιο ... εκτος και εαν μιλας οτι τα εβλεπες εσυ στο κοντερ σου με το -2 μπροστα και το +3 πισω ...
και 1 απορια .... πως πηγαινες μαζι με το 250??? ουτε απο το 250 καφασι δεν μπορουσες να ξεφυγεις ρε???? που πας με το 600ρακι ρε καραμητροοοοοοοο
μα τι ... πέθανα στο γέλιο!!!
πάντως από χόντα και καφασάκι προτιμώ το καφασάκι...είναι πιο μηχανή το χόντα είναι σαν παπί μεγαλύτερου κυβισμού... και στον ήχο!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
ρε γιωργο μπας και το μπερδευεις με το cbr 125 ? το 250 εχει 1 χρονο που εχει βγει και δεν το εχω δει να κυκλοφορει και πολυ ... προσωπικα το θεωρω μια πολυ καλη επιλογη ...
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
ρε γιωργο μπας και το μπερδευεις με το cbr 125 ? το 250 εχει 1 χρονο που εχει βγει και δεν το εχω δει να κυκλοφορει και πολυ ... προσωπικα το θεωρω μια πολυ καλη επιλογη ...
το έχει πάρει ένας γνωστός μου άλεξ, όντως δεν κυκλοφορεί άλλη μια φορά το έχω δει στον δρόμο, δεν το έχω οδηγήσει για να σου πω πως πάει αλλά ο ήχος ήταν ακριβώς έτσι όπως το είπα πιο πάνω, σαν το μοτερ του ινοβα που είχα φτιαγμένο έκανε... από το λίγο που το είδα στον δρόμο πρέπει να έχει όντος καλύτερες ροπές στα χαμηλά από το καφασάκι αλλά το άλλο είναι πιο κοντά στην συμπεριφορά των ss! με λίγα λόγια το καφασάκι για μένα είναι σαν ένα μικρό ss ενώ το χόντα σαν μεγάλο παπί..
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
εγω θα ψηφηζα zx250 μιας και το δικυλινδρο ειναι καλυτερο αν θες να πας καμια βολτα παραεξω απο το μονοκυλινδρο
το ειχα πετυχει στην εξοδο της χαλκιδας και πηγαινε 180-200 αξιοπρεπεστατα και ειναι και φτηνοτερα τα πλαστικα απο τα χοντα
αποποτε το καφασακι ειναι 2κιλινδρο κωστα? και γιατι συγκρινεις κουβαδες με μηχανακι? ακου εκει τα 250 με το RGV... για πρωτο αμα θες καλο racing παρε 125 aprilia 06+ αν εισαι κατο απο 70 κιλα βεβεα .... αλιος πανε στο honda με το ABS ειναι κλασεις ανοτερο απο το καφασακι σε ολα μην τους ακους δεν εχουνε καν ανεβει στα μηχανακια αυτα :PP και τα δυο σαν μεγαλα παπια ειναι .... σεξ
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
αποποτε το καφασακι ειναι 2κιλινδρο κωστα? και γιατι συγκρινεις κουβαδες με μηχανακι? ακου εκει τα 250 με το RGV... για πρωτο αμα θες καλο racing παρε 125 aprilia 06+ αν εισαι κατο απο 70 κιλα βεβεα .... αλιος πανε στο honda με το ABS ειναι κλασεις ανοτερο απο το καφασακι σε ολα μην τους ακους δεν εχουνε καν ανεβει στα μηχανακια αυτα :PP και τα δυο σαν μεγαλα παπια ειναι .... σεξ
2κιλυνδρο ειναι ρε γιδι ψαξτο, οσο για το απριλια καλο ειναι για πρωτο μηχανακι πιστας οχι και 2χρονο για δρομο το 2012 ελεος
Ρε σεις μην τρελαθούμε, θα ξεχάσουμε και αυτα που μαθαμε τοσα χρόνια!! 33 αλογα και 200χλμ τελικής;; Τα 200χλμ θέλουν καμια 60αρια άλογα, μην το πάρει ο άνθρωπος και ψάχνει τελικές!!
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Ρε σεις μην τρελαθούμε, θα ξεχάσουμε και αυτα που μαθαμε τοσα χρόνια!! 33 αλογα και 200χλμ τελικής;; Τα 200χλμ θέλουν καμια 60αρια άλογα, μην το πάρει ο άνθρωπος και ψάχνει τελικές!!
δεν είπε κανείς ότι πάει 200 σε ευθεία...ο κκ είπε ότι το είχε πετύχει και το είδε με το δικό του κοντερ κάπου στα 180+ που όμως το έχει κοντίνει και κλέβει... αλλά τα 170 τα βλέπει, στο λέω γιατί έχω οδηγήσει τέτοιο θεόμαμα σε σημείο που δεν μπορούσα να το τελικιάσω και έπιασε για πλάκα 150 χλμ...
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
μεταξυ αυτων που λες, το Kawasaki θα σου βγαλει καλυτερα γουστα απο το Honda...ειναι πιο μοτοσυκλετα με τον δικυλινδρο κινητηρα του...οχι οτι ο μονοκυλινδρος πασχει, αλλα ρε φιλε σε αυτα τα μικρα κυβικα οι δυο κυλινδροι ειναι σιγουρα προτιμοτεροι απο τον εναν...δεν ξερω, μιας και δεν το προσδιοριζεις αν οικονομικα εισαι μεχρι εκει ή λογω διπλωματος ή οτιδηποτε αλλο, αλλα εγω θα σου προτεινα για πρωτο μηχανακι το Honda CBR500 που δυστηχως ομως θα παιξεις μονο σε καινουριο...δες το πρωτο video...δες και το δευτερο video για το τι οπλο ειναι το Kawasaki.
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Κοιτα σε καινουργιο δεν παιζει με την καμια δεν εχω τετοια οικονομικη ανεση ,ουτε κ τοI KAWASAKi θα ειναι καινουργιο.Απλα θελω να ακολουθισω τα αδερφια μου σε μια βολτα (cbr 1000 rr , hayabusa ) κ μαλον πιο κοντα σε αυτο ειναι KAWASAKI . Οσο για το 2ο βιντεο ενταξει τα χερια παιζουν πρωταρχικο ρολο
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
αν το μονο εμποδιο ειναι το οικονομικο και οχι το διπλωμα, γιατι δεν βρισκεις ενα πιο δυνατο μηχανακι? με τα χρηματα που εχει το 250 μτχ, βρισκεις παλι σε μτχ ενα λιγο πιο παλιο μηχανακι ακομη, αλλα με περισσοτερο γκαζι...πχ Suzuki SV650 ή Honda CBR600F...με το 250 δεν θα ακολουθεις και τοσο ανετα... στο λεω αυτο, γιατι μεσα στις επιλογες σου εχεις βαλει κι ενα τουμπανο μεν, αρχαιο δε μηχανακι (RGV) που δεν καλυπτεται απο το Α2...ειδικα το SV, εχει εναν υπεροχο V2 κινητηρα με πολυ καλο τραβηγμα και ειναι μηχανακι που στριβει χωρις να εχει βγαλει προβληματα και με τιμη μουρλια σαν μεταχειρισμενο. αν τωρα υπαρχει κωλημα απο το διπλωμα, κι εγω μαζι σου...Kawasaki και πιες του το αιμα για να εισαι κοντα στους υπολοιπους της παρεας με τα μεγαλα...καλο κουραγιο