| track day στη πίστα Σερρων | |
|
+5Antonios_gsxr SuzukaK4 G.E.B. R-09 spyroszx landen 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: track day στη πίστα Σερρων Κυρ 05 Μάης 2013, 21:38 | |
| Παίδες μήπως κανένας Θ είναι πάνω την Τρίτη???? Άντε ψηθειτε ντεεε..... | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Κυρ 05 Μάης 2013, 21:59 | |
| γυρησαν καποιοι φιλοι και μου ειπαν τα χειροτερα,για την ασφαλτο που μαδαει και τρυπαει ψυγεια,για Κ5-6-8-9-11 ....με ραγαδες,και τελικα τους εδωσαν τα λεφτα πισω και εφυγαν | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Κυρ 05 Μάης 2013, 22:37 | |
| Τρυπάει ψυγεία????? Πλάκα κάνεις.....δλδ τ παραδέχτηκαν οι υπεύθυνοι της πίστας ότι είναι χάλια ??? Κ έδωσαν πίσω τ λεφτά??? Αν είναι έτσι φίλε Δ αξίζει μ τπτ... | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Δευ 06 Μάης 2013, 00:53 | |
| | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Δευ 06 Μάης 2013, 16:42 | |
| - landen έγραψε:
- Τρυπάει ψυγεία????? Πλάκα κάνεις.....δλδ τ παραδέχτηκαν οι υπεύθυνοι της πίστας ότι είναι χάλια ??? Κ έδωσαν πίσω τ λεφτά??? Αν είναι έτσι φίλε Δ αξίζει μ τπτ...
Αν ειναι να πατε σκεφτητε το καλα!!! τα λεφτα τζαμπα και ζημιες στο μηχανακι δε λεει... | |
|
| |
landen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Δευ 06 Μάης 2013, 22:02 | |
| Άκυρο τελικά....έως ότου κάνουν καμία διόρθωση τ τάπητα.....ειδομεν... Ευχαριστώ παίδες.... | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Δευ 30 Σεπ 2019, 21:21 | |
| Καλησπέρα στην παρέα! 1. Το Σάββατο 12 Οκτώβρη θα βρίσκομαι Σέρρες για το css lvl 1 και θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε διανυκτερεύσει στις Σέρρες για διήμερο στην πίστα, αν μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από άποψη ασφάλειας της μοτοσυκλέτας την νύχτα, που θα μείνει έξω στο πάρκινγκ. Βλέπω 2, 3 ξενοδοχεία που απέχουν σχεδόν μισό χιλιόμετρο από την πίστα, οπότε δεν νομίζω να επιλέξω κάποιο που να βρίσκεται μακριά, εκτός αν μου πείτε για τίποτα περίεργες εμπειρίες, οπότε πηγαίνω οπουδήποτε. ξενοδοχεία2. Την άλλη εβδομάδα προτού πάω Σέρρες θα βάλω τα καινούρια S22 στην hayabusa. Με τι πιέσεις και τι ταχύτητες να κινηθώ μέχρι τις Σέρρες, ώστε να έχω όσο το δυνατόν λιγότερη φθορά στο κέντρο του ελαστικού, μιας που είναι μία ευθεία μέχρι εκεί; | |
|
| |
arogeo93 Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Σερρες Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 69 Hμερομηνία εγγραφής : 08/04/2014
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Τρι 01 Οκτ 2019, 01:07 | |
| καλησπερα ! δεν νομιζω να εχεις κανενα ασφαλειας ειδικα αν πας στο xenia η στο ελπιδα resort . Tο μετροπολις ειναι σε αρκετα κεντρικο σημειο της πόλης και βλέπω συχνα μηχανες απο εξω παρκαρισμενες . το galaxy τωρα ειναι ακριβως στο κεντρο της πολης αλλα ειναι δυσκολο να πας γιατι ειναι αναμεσα σε πεζόδρομος και μπορει να σε γραψουν . | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Τρι 01 Οκτ 2019, 10:28 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Καλησπέρα στην παρέα!
2. Την άλλη εβδομάδα προτού πάω Σέρρες θα βάλω τα καινούρια S22 στην hayabusa. Με τι πιέσεις και τι ταχύτητες να κινηθώ μέχρι τις Σέρρες, ώστε να έχω όσο το δυνατόν λιγότερη φθορά στο κέντρο του ελαστικού, μιας που είναι μία ευθεία μέχρι εκεί;
36/42 και να πηγαίνεις σταθερά χωρίς απότομα γκάζια γιατί εκεί τρώγεται κυρίως | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Τρι 01 Οκτ 2019, 20:13 | |
| Θα βαλεις μεγαλη πιεση και δεν θα πηγαινεις για πολυ ωρα μεγαλες ταχυτητες γιατι εκει το λαστιχο υπερθερμαινετε και καιγεται | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Τρι 01 Οκτ 2019, 20:27 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Θα βαλεις μεγαλη πιεση και δεν θα πηγαινεις για πολυ ωρα μεγαλες ταχυτητες γιατι εκει το λαστιχο υπερθερμαινετε και καιγεται
Μέχρι 180 είναι καλά, ή πάλι είναι πολύ για τόσα χιλιόμετρα ευθείας και καινούριο ελαστικό; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Τρι 01 Οκτ 2019, 21:25 | |
- JIMK7 έγραψε:
- Θα βαλεις μεγαλη πιεση και δεν θα πηγαινεις για πολυ ωρα μεγαλες ταχυτητες γιατι εκει το λαστιχο υπερθερμαινετε και καιγεται
Μέχρι 180 είναι καλά, ή πάλι είναι πολύ για τόσα χιλιόμετρα ευθείας και καινούριο ελαστικό; Παιζουν πολλα ρολο .. τι θερμοκρασια εχει η ασφαλτος αν ειναι ευνοϊκος η αντιθετος ο αερας η ποιοτητα του δρομου κ.τ.λ. το δικο μου μηχανακι που ειναι πολυ πιο ελαφρυ με ασφαλτο πολυ χαμηλοτερη απο αυτη που θα κανεις σταθερα 230 χιλιομετρα σε αποσταση 20 χιλιομετρων στο κεντρο ανεβασε 120 βαθμους ( τοσο εδειξε η τηλεμετρια ) αλλα ηταν καλοκαιρι και ειχα χαμηλη πιεση 28psi Οποτε δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει το δικο σου.. καλου κακου μην το πηγαινεις πανω απο 180 χιλιομετρα και καθε σταση που θα κανεις για βενζινα ριχνε μια ματια στο ελαστικο | |
|
| |
R43 Jr.gixxer
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Απ: track day στη πίστα Σερρων Τρι 01 Οκτ 2019, 22:33 | |
- Καλησπέρα στην παρέα!
Βλέπω 2, 3 ξενοδοχεία που απέχουν σχεδόν μισό χιλιόμετρο από την πίστα, οπότε δεν νομίζω να επιλέξω κάποιο που να βρίσκεται μακριά, εκτός αν μου πείτε για τίποτα περίεργες εμπειρίες, οπότε πηγαίνω οπουδήποτε.
Στο ΕΛΠΙΔΑ CITY συνήθως μένουν οι περισσότεροι και κάνει σχετικά καλύτερες τιμές για τους χρήστες της πίστας. Δεν έχει parking, αλλά υπάρχει αρκετός εξωτερικός χώρος και θεωρείται ασφαλές. Οι αποστάσεις από την πίστα που αναφέρει το Trivago, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Πχ το ΕΛΠΙΔΑ CITY είναι περισσότερο από 2km και όχι 400μ. | |
|
| |
| track day στη πίστα Σερρων | |
|