Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Μπράβο ρε παιδιά και ειδικά σε αυτούς που το διοργάνωσαν! Είναι από αυτά που αφήνουν στο τέλος της ημέρας μια εξαιρετικά γλυκιά ανάμνηση με μια δόση νοσταλγίας και προσμονής για την επόμενη φορά!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Σπυρακο-Vartholomaios τελικα μπηκες πιστα?Τελευταια στιγμη τα καταφερες?
Nαι Γιαννη τελευταια στιγμη μπηκα αλλα το τραβηξα πολυ απο τα μαλλια και δεν μου πηγε οπως θα ηθελα.
Στο επομενο φιλε να εχω και λαστιχα να το γουσταρω. Και ψυχολογια.
Παντως ολα ηταν αψογα.
Θελω να ευχαριστησω τα παλιορεμαλια που κανανε οτι γινοτανε για να μπω πιστα.
Πρωτα τον Σπυρο aka mx5 που το παλικαρι μου ειπε να μου δωσει πηνια και ανορθωτη για να μπω.Αλλα με την γκαντεμια μου δεν επαιζε αυτο γιατι θα εκαιγα και τα δικα του.
Τον Κουζινα aka Sir Μανος που μου ειπε να μου δωσει λεφτα γιατι ειχα πιεστει με ολα τα εξοδα για να επισκευαστει το μηχανακι
Τον Painterz aka Γιωργος που ηθελε να μου φερει τακακια επειδη τα φρενα μου ηταν οριακα.
Δοξα τω Θεω δεν χρειαστηκε τπτ αλλα οπως ειπα το τραβηξα πολυ και δεν το χαρηκα ενω ηταν το πιο γαματο trackday.
Εχετε δει καποια βιντεακια στο youtube, που παρουσιαζουν το αντικειμενο τους βαζοντας μουσικες. οπικοακουστικα εφε, κινουμενες επιγραφες, κτλ κτλ. Εχει γινει και απο μερικους συμφορουμιτες μας. Ε ξεχαστε τα, αμονταριστα πλανα, απο το track day. Παρτε τα και καντε τα οτι θελετε.
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
Aν ηταν ετσι,θα ερχομουν και εγω,αλλα σκεφτηκα πρωτα service + λαστιχα. Την επομενη φορα θα ειμαστε ετοιμοι και οι δυο φιλε μου! Για ποτε βλεπετε το επομενο παλικαρια???
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009