| βαψιμο ζελατινας. | |
|
+5Vortex BillyGsxR Aristosk8 Miou alex_j 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alex_j Jr.gixxer
Όνομα: : John Alexopoulos Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Αγωνιζόμενος : ναι,στις τεκιλες. Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2013
| Θέμα: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 08:40 | |
| Καλημερα στην GSX-Rπαρεα και οχι μονο.μια ερωτηση εχω να κανω... θελω να βαψω την ζελατινα μου(γιατι ειναι χαλια) και ειδα απο εναν φιλο οτι την εχει κανει μαυρη φημε ,και μου ειπε οτι την εβα ψε με βερνικι.οσες στρωσεις μου λεει θες μεχρι να φτασεις εκει που θελεις(πιο σκουρο βαθμο). Το εχει κανει κανεις? θα κρατησει το βερνικι η θα φυγει πανω απο τα 250? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 09:27 | |
| πιστευω οτι οταν σκασουν πανω της μερικα πετραδακια με 200 χλμ το βερνικη θα αρχισει να σπαει και να ανοιγει . τωρα θα μου πεις ρε μιου και στο φερινγκ γιατι δεν γινετε αυτο αφου παλι πεφτουν πανω του πετραδακια ... και θα σου πω οτι για κοιτα καλυτερα τα κινεζικα φερινγκ πως γινοντε με τα πετραδακια ... ασε οτι η ζελατινα ειναι και αλλο υλικο .
βεβαια δεν ειμαι βαφεας ουτε το εχω δοκιμασει ποτε αυτο .... δοκιμασε το να μαθουμε και εμεις . ετσι και αλλοιως χαλια ειναι η ζελατινα σου ... | |
|
| |
alex_j Jr.gixxer
Όνομα: : John Alexopoulos Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Αγωνιζόμενος : ναι,στις τεκιλες. Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2013
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 09:33 | |
| - Miou έγραψε:
- πιστευω οτι οταν σκασουν πανω της μερικα πετραδακια με 200 χλμ το βερνικη θα αρχισει να σπαει και να ανοιγει .
τωρα θα μου πεις ρε μιου και στο φερινγκ γιατι δεν γινετε αυτο αφου παλι πεφτουν πανω του πετραδακια ... και θα σου πω οτι για κοιτα καλυτερα τα κινεζικα φερινγκ πως γινοντε με τα πετραδακια ... ασε οτι η ζελατινα ειναι και αλλο υλικο .
βεβαια δεν ειμαι βαφεας ουτε το εχω δοκιμασει ποτε αυτο .... δοκιμασε το να μαθουμε και εμεις . ετσι και αλλοιως χαλια ειναι η ζελατινα σου ... σκεψου οτι το εχει βαλει τυπος σε fjr1300 . θα το δοκιμασω απο βδομαδα και θα βαλω φωτο να το δειτε.οι μαζι μας. | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 09:44 | |
| οχι ρε γιαννη..ασε τα βερνικια και τις λαδομπογιες ανοιξε το car και το ebay και θα βρεις μεταχειρισμενη απο 30€..ισως να εχει κ καποιος απο εμας..η δωσε κατι παραπάνω κ παρε μια after πχ.fabbri αξιζει τα λεφτά της 100%! η ζελατινα δεν ειναι αναλωσιμη..μια φορα θα αλλαξεις κ μετα τελος! | |
|
| |
alex_j Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 09:50 | |
| - Aristosk8 έγραψε:
- οχι ρε γιαννη..ασε τα βερνικια και τις λαδομπογιες
ανοιξε το car και το ebay και θα βρεις μεταχειρισμενη απο 30€..ισως να εχει κ καποιος απο εμας..η δωσε κατι παραπάνω κ παρε μια after πχ.fabbri αξιζει τα λεφτά της 100%! η ζελατινα δεν ειναι αναλωσιμη..μια φορα θα αλλαξεις κ μετα τελος! Ναι εχεις δικιο και το εχω σκεφτει και το εχω ψαξει ,μεχρι που το ειδα και επαθα πλακα,ειναι πολυ ωραιο και διαφορετικο. (ειναι μονο βερνικι) | |
|
| |
alex_j Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 09:54 | |
| ......και κατι αλλο.για να βγει η ζελατινα βγαζω κοντερ ή ολοι την μουρη και ειναι μια δουλεια μερικων ωρων? | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 11:10 | |
| οχι ξιλωνεις μονο τις 6 βιδες που εχει γυρω γυρω στην ζελατινα και βγαινει ειναι πολυ ευκολο | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 11:29 | |
| έχει ο οχτμαρτ με 25 ευρώ φιξ ζελατίνα φιμε που ταιριάζει γάντι . | |
|
| |
nikolhs1 Normal gixxer
Όνομα: : nikolhs Τόπος : Λουτράκι Αριθμός μηνυμάτων : 52 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 27/08/2012
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 11:41 | |
| πάντως αν το πρόβλημά σου είναι ότι έχει θαμπώσει, μπορείς να δοκιμάσεις και ένα γυαλιστικό (πρόσφατα έβαλα ένα που είχα για φέρινγκ και έπαθα πλάκα) | |
|
| |
alex_j Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 12:03 | |
| - nikolhs1 έγραψε:
- πάντως αν το πρόβλημά σου είναι ότι έχει θαμπώσει, μπορείς να δοκιμάσεις και ένα γυαλιστικό (πρόσφατα έβαλα ένα που είχα για φέρινγκ και έπαθα πλάκα)
εκτος οτι εχει θαμπωσει εχει κανει και χαρακες.Ε θελω να την σκουρινο και λιγο. | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 14:01 | |
| αν παρεις κινεζο δεν θα βλεπεις τιποτα απο μεσα αλλα ΟΚ θα ειναι μουρατι εγω θα ψωνιζα μια ωραια ζελατινα μιας καλης επωνυμης εταιριας | |
|
| |
giannishazel Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 16/10/2011
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 15:04 | |
| το βαψιμο με βερνικι δουλευει μια χαρα φιλε για τζαμποκατασταση,αν ειδικα το εχεις με το πιστολι(βαφης).βγαζεις την ζελατινα κ την βαφεις απτην εσωτερικη της πλευρα.για το φιμωμα πετας λιγο μαυρο στο βερνικι μεσα ανακατευεις κ ψεκαζεις.δεν θελει πολλες στρωσεις 2 αρκουν γιατι κανει κ τρεξιματα.αν δεν το χεις με τους μπογιαδες η κανα κολλητο να ασχολειται ακολουθα τις συμβουλες των παιδιων αφου οι τιμες εχουν παρει τον κατηφορο.. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 15:43 | |
| - Vartholomaios έγραψε:
- έχει ο οχτμαρτ με 25 ευρώ φιξ ζελατίνα φιμε που ταιριάζει γάντι .
Ρε δωσε στο παιδι αυτην που σου εδωσα αν την εχεις ακομα. | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Παρ 31 Μάης 2013, 22:43 | |
| - Aristosk8 έγραψε:
- οχι ρε γιαννη..ασε τα βερνικια και τις λαδομπογιες
ανοιξε το car και το ebay και θα βρεις μεταχειρισμενη απο 30€..ισως να εχει κ καποιος απο εμας..η δωσε κατι παραπάνω κ παρε μια after πχ.fabbri αξιζει τα λεφτά της 100%! η ζελατινα δεν ειναι αναλωσιμη..μια φορα θα αλλαξεις κ μετα τελος! | |
|
| |
alex_j Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο ζελατινας. Δευ 03 Ιουν 2013, 08:03 | |
| Εχετε δικιο για καποια επωνυμη ζελατινα.τωρα δεν παιζει μια,εβαλα λαστιχα εκανα και servise και εχω ξεμεινει.οταν μπορεσω θα σας ρωτησω και παλι ποια να διαλεξω.αλλα με την παλαια θα την βαψω για να μου φυγει ,χαχαχα. ...Ηρθα και σας ειδα το σαββατο, , , , σε ολα τα παιδια.δυστηχως εμεινα μονο μεχρι τις 3 .ψηνομαι και εγω καποια στιγμη να μπω. | |
|
| |
| βαψιμο ζελατινας. | |
|