| ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? | |
|
+14T.R.E tati valentinosgsxr AggelosK8 Vortex ENDURASX ghost karagio Leroy GIXXERAKIAS aman17-2 alex k8 JIMK7 riderspower 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Δευ 06 Ιουλ 2009, 18:33 | |
| Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εαν εχει βαλει κανενας σαμαρια στο gsx-r του.... Απλα λογω διακοπων θελω να βαλω πανω και ηθελα να ρωτησο για τα + και τα - που εχουν αυτα...... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Δευ 06 Ιουλ 2009, 19:42 | |
| Eγω πειρα δυο ενα για πισω και ενα για μπροστα πιανει πανω στο τεποζιτο με μαγνητη :P τι να κανω τα χρειαζομαι γιατι θα παω στο εξωτερικο :P τωρα αν με βολεψουν θα σου πω μετα τις 25-08 :grgrw:
Καλο θα ηταν να ειχα για εκει ενα V-STROM 650 αλλα τωρα δεν παιζουν αλλα :euro1: | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 07 Ιουλ 2009, 00:18 | |
| - riderspower έγραψε:
- Καλησπερα ηθελα να ρωτησω εαν εχει βαλει κανενας σαμαρια στο gsx-r του....
Απλα λογω διακοπων θελω να βαλω πανω και ηθελα να ρωτησο για τα + και τα - που εχουν αυτα...... σαμαρια δεν εχω αλλα νομιζω της oxford ειναι πολυ καλα.εχω tank bag της oxford και ειναι πολυ καλο.πιανει με ιμαντες και αν θελεις αλλαζεις τη βαση κ το βαζεις πισω στο σελακι εγω προτεινω.Ειχα κ αλλο ενα στο 750,πιο μεγαλο,αθανατο το εδωσα μαζι με το μηχανακι κ ακομα υπαρχει | |
|
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 07 Ιουλ 2009, 16:10 | |
| Eυχαριστω πολυ 8) . Θα βαλω πλαινες και στο ντεποζιτο μπροστα..... απλα δεν θελω να χαλασω τα πλαστικα και θα ψαξω να βρω σιγουρα να ειναι καλες..... | |
|
| |
aman17-2 Jr.gixxer
Όνομα: : Kyriakos Τόπος : Tichero Evrou-Napoli Italy Αριθμός μηνυμάτων : 29 Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Κυρ 09 Αυγ 2009, 17:11 | |
| | |
|
| |
aman17-2 Jr.gixxer
Όνομα: : Kyriakos Τόπος : Tichero Evrou-Napoli Italy Αριθμός μηνυμάτων : 29 Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Κυρ 09 Αυγ 2009, 17:12 | |
| έβαλα αφρολέξ γύρω γύρω πριν τα σαμάρια κ ένα φανελάκι μετά τα σαμάρια κ σφιχτό δέσιμο με ιμάντες (σαν τα φορτηγά) μέχρι 260 δεν κουνήθηκε τπτ....
Ταξίδι Νάπολη Ιταλίας - Τυχερό Έβρου (με ενδιάμεσο σταθμο Νεστόριο River Party) (1 βδομάδα άδεια 5.000κμ +-) | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 16:52 | |
| Επεσα στο θεμα αυτο ψαχνοντας (να ναι καλα το google :P ) για σαμαρια για το Κ8 μου.Δεν θελω τρελη χωρητηκοτα,πραγματα για σκ και να μπορει να καθεται και η γυναικα πισω.Εχεις κανεις κατι υποψην? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 17:06 | |
| Γιαννη πρεπει να βρεις μικρα σαμαρια και δεν ξερω αν υπαρχουν κιολας για το gsxr. Ειχα ενα ζευγαρι, καπου στα 30 λιτρα το ενα για το ΧΧ που ειχα, αλλα τα πουλησα γιατι δεν κανανε στο Κ8. Στα δικα μας, τα πατακια του συνεπιβατη ειναι ψηλα και κρυβονται απο τις βαλιτσες. Η καλητερη λυση για μενα ειναι να παρεις ενα καλυμα για ρεζερβουαρ και το tang bag και αλλο ενα σακο πλατης για τον πισω. Το καλυμα το εχω σε μαυρο αν το θες, να σου το δανεισω και να παρεις / βρεις το tang bag | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 18:20 | |
| Σε ευχαριστω Πασχαλη!Αλλα το ζητουμενο ηταν να μην χρειαστει να φορτωθει ο πισω με τσαν τα πλατης... :( ... επειδη εχουμε κανει ταξιδι και οι δυο με τσαντα πλατης ηταν αρκετα δυσκολο και για εμενα λογω του οτι δεν μπορουσε να κρατηθει στα φρενα και για την γυναικα ηταν δυσκολο λογω βαρους....θα κοιταξω μπας και εχει βγει τιποτα καινουριο και θα ενημερωσω. | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 18:36 | |
| εχω ακουσει οτι αυτα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=937 πανε γαντι για τα δικα μας μοτο. Γενικοτερα κοιταξε να ειναι σαμαρια για super sport μηχανη και οχι για ταξιδιαρα. Ειχα παει στην γνωστη αποθηκη στην Ηλιουπολη και ειχα δοκιμασει τα Bagster crouser. Αυτα ειναι για μας γιατι χανεις τα πατακια του συνοδηγου και τα πισω φλας.... Τωρα λογικα πρεπει να εχει φερειο και για super sport. Γυρω στο 100αρικο κανανε.... προσωπικη μου αποψη αν και δεν τα εχω βαλει, ειναι και αυτα (πιστευω ειναι αρκετα καλα)http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=102 αν και θα προτειμουσα Bagster μιας και ειναι στην ιδια τιμη | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 19:23 | |
| φιλε μου παρε αυτα >>> http://www.stelpet.gr/cameron-tilpa.html ...τα ειχα σε πολλα ταξιδακια μου και αν και ειναι 2x15 lt χωρανε παρα πολλα πραγματα εχουν πολυ καλη επενδυση για να μην πληγωσουν τα πλαστικα της μηχανης, αδιαβροχα καλυματα ραμενα επανω τους για να μην τα ψαχνεις σε μεγαλες ταχυτητες + εξωτερικες θηκες...επισης ειναι πολυ σταθερα με αεροδυναμικο σχημα και αρκετα καλη τιμη...το μονο μειον που τους δινω ειναι οτι δεν εχουν χειρολαβες και δεν ειναι τοσο βολικα οταν μεταφερονται απο και προς την μοτοσυκλετα η γυναικα μου ποτε δεν παραπονεθηκε οτι την ενοχλουσαν αλλα ουτε και για την χωρητικοτητα | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 19:30 | |
| Βλεπω τα σαμαρι και δεν μπωρω να καταλαβω ο συνοδηγος που θα βαλει τα ποδια του? Μηπως δεν υπαρχουν για δυκαβαλο και χρειαστει να παρει μονο για ντεποζιτο? | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 20:42 | |
| δεν εχω δικη μου φωτο τωρα αλλα καπως ετσι ... δεν ενοχλει καθολου ... ναι μεν θα αγγιζει με τα ποδια τα σαμαρια αλλα χωρις προβλημα | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 20:54 | |
| Eγω εχω παρει αυτα και εχουν βγει πολυ καλα. Αμα ξερεις να παιζεις και καλο Τετρις χωρανε πααααρα πολλα πραγματα μεσα. Βγαινουν και μπαινουν πανευκολα και δεν καταλαβαινουν κιχ μεχρι τα 180.Παραπανω δεν πηγα γιατι ημουν δικαβαλος. Επισης μεσα εχουν εναν ιμαντα ωστε να γινονται σαν σακιδιο οταν τα βγαζεις απο την μηχανη,τις καποτες για την βροχη και κατι νεοπρεν που κολλανε επανω τους για προστασια για τα πλαστικα της μηχανης | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 21:45 | |
| - Jester έγραψε:
- Eγω εχω παρει αυτα και εχουν βγει πολυ καλα.
Αμα ξερεις να παιζεις και καλο Τετρις χωρανε πααααρα πολλα πραγματα μεσα.
Βγαινουν και μπαινουν πανευκολα και δεν καταλαβαινουν κιχ μεχρι τα 180.Παραπανω δεν πηγα γιατι ημουν δικαβαλος.
Επισης μεσα εχουν εναν ιμαντα ωστε να γινονται σαν σακιδιο οταν τα βγαζεις απο την μηχανη,τις καποτες για την βροχη και κατι νεοπρεν που κολλανε επανω τους για προστασια για τα πλαστικα της μηχανης Πολυ καλο!!! Με εβαλες σε σκεψεις και σε εξοδα! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τρι 17 Μάης 2011, 23:05 | |
| Για μενα ειναι μακραν απο τα καλυτερα.
Καλη τιμη και τελεια ποιοτητα.Χωρια οτι κ χωρις τις καποτινες ειναι αδιαβροχα.
Ρουχα για ενα ΣΚ για ενα ζευγαρι (ναι και γυναικας μαζι ) χωρανε ανετα | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 01:20 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Σε ευχαριστω Πασχαλη!Αλλα το ζητουμενο ηταν να μην χρειαστει να φορτωθει ο πισω με τσαν τα πλατης... :( ... επειδη εχουμε κανει ταξιδι και οι δυο με τσαντα πλατης ηταν αρκετα δυσκολο και για εμενα λογω του οτι δεν μπορουσε να κρατηθει στα φρενα και για την γυναικα ηταν δυσκολο λογω βαρους....θα κοιταξω μπας και εχει βγει τιποτα καινουριο και θα ενημερωσω.
Αυτα φαινονται μια χαρα, πραγματικα και οικονομικα. Θα ημουν λιγο επιφυλακτικος αν δεν τα εβλεπα πανω στην μηχανη πρωτα, αλλα αφου τα εχει δοκιμασει ο jester απο πανω και περνει και δικαβαλο θα πρεπει να ειναι ΟΚ. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 09:10 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 18:19 | |
| Θελετε να παω να τα βαλω και να σας βγαλω μια φωτο να δειτε τι ρολο βαρανε;
Πως καθονται ακριβως κλπ κλπ.
Και για ακομα καλυτερα εαν θελετε και δεν βαριεστε περαστε να τα δειτε και απο κοντα. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 18:29 | |
| Σημερα εκανα την παραγγελια οποτε σε λιγες μερες θα ξερω και γω τι ρολο βαρανε.Ελπιζω να ειναι καλα αλλιως θα στα φερω στην ουρα.... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 18:33 | |
| Ρε ειναι τουμπανα σου λεω...Οταν κλεινουν καλα και δεν φευγουν τα ρουχα στο δρομο! Θα δεις θα πηγαινεις ανετα με 180,εαν δεν σου εχουν φυγει στα 80 πρωτα... Η δε γυναικα σου θα το καραγουσταρει το πιστολακι των μαλλιων της τα ΣΚ στις εκδρομες,αφου μονο αυτο χωραει μεσα | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 18:35 | |
| για να δειτε που κατανταει ο ανθρωπος απο εκει που εξουνε γονατα τωρα θα ξουνει βαλιτσες!!!!! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 19:01 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- για να δειτε που κατανταει ο ανθρωπος απο εκει που εξουνε γονατα
τωρα θα ξουνει βαλιτσες!!!!! Προτιμω να ξουνω που και που βαλιτσες παρα να μην ξυνω καθολου με κανα on off Αγγελε. :P Αφου την εψησα να κρατησω το κτηνος παλι καλα να λες. (πλακα κανω απλα λογω φορτου ταξιδιων σκ μονο pleon λογω μη αδειας σκεφτηκα λιγο και την γυναικα μου να μην κουβαλα στην πλατη,δεν ειναι ευκολο το εχω ζησει ουκ ολιγες φορες και το ζησε και κεινη προσφατως οποτε αποφασια να το κανω ταξιδιαρικο το εργαλειο. ) Επομενη αγορα.....τριβαλιτσο και τρεηλερ να ξυνω ζαντα! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Τετ 18 Μάης 2011, 19:27 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? Παρ 20 Μάης 2011, 16:27 | |
| - Jester έγραψε:
- Για μενα ειναι μακραν απο τα καλυτερα.
Καλη τιμη και τελεια ποιοτητα.Χωρια οτι κ χωρις τις καποτινες ειναι αδιαβροχα.
Ρουχα για ενα ΣΚ για ενα ζευγαρι (ναι και γυναικας μαζι ) χωρανε ανετα Λοιπον ηρθαν και καποια στιγμη θα χρειαστω βοηθεια στο να τις τοποθετησω ( μην μας φυγουν μαζι με τα μπαγκαζια στην εθνικη και σκοτωσουμε κανα χριστιανο ) Παραγγελθηκαν τεταρτη μεσημερι,σταλθηκαν σε κουριερ πεμπτη και σημερα κατα τις 11 ηταν στα χερια μου.Αψογη συνεργασια και αψογη συσκευασια απο τα παιδια απο την Πατρα! ps:Να αναφερω επισης οτι κατα την διαρκεια καθε βηματος (παραγγελιας,αποστολης και παραλαβης) στελνανε email ειδοποιησης. ενα μεγαλο + απο εμενα και σιγουρα θα ξαναπαρω πραγματακια απο τα παιδια εκει. | |
|
| |
| ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΕ Κ8 1000???? | |
|