| γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
diminiki Jr.gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : serres Αριθμός μηνυμάτων : 40 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2012
| Θέμα: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Τετ 27 Ιουν 2012, 18:35 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Τετ 27 Ιουν 2012, 22:14 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Τετ 27 Ιουν 2012, 23:58 | |
| Πιστεύω ότι μπαίνουν.. | |
|
| |
diminiki Jr.gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : serres Αριθμός μηνυμάτων : 40 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2012
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Πεμ 28 Ιουν 2012, 00:31 | |
| και εγω ετσι πιστευω οτι θα μπαινουν αλλα δεν ξερω τη συμπεριφορα τουσ ως προσ τον αερα αν γνωριζει καποιος θα ηθελα κανα δυο κουβεντες παραπανω | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Πεμ 28 Ιουν 2012, 01:00 | |
| Έχω οδηγήσει με σαμάρια περίπου παρόμια.Έχουν ιμαντες που ρυθμίζουν το ύψος στην ουρά.Με 160 ταξίδι μιά χαρά χωρίς κούνημα.Στην τελική ούτε που τα καταλάβαινα..είχα ξεχάσει οτι τα φορούσα.. | |
|
| |
diminiki Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Πεμ 28 Ιουν 2012, 01:35 | |
| - Sotoner έγραψε:
- Έχω οδηγήσει με σαμάρια περίπου παρόμια.Έχουν ιμαντες που ρυθμίζουν το ύψος στην ουρά.Με 160 ταξίδι μιά χαρά χωρίς κούνημα.Στην τελική ούτε που τα καταλάβαινα..είχα ξεχάσει οτι τα φορούσα..
ιδιου ογκου? και δεν επηρεαστηκε καθολου η συμπεριφορα τησ μηχανης? ωσ προσ το χτυπημα του αερα εννοω γιατι εχω ακουσει κατι τετοια. καμια προταση για κανενα τανκ μπαγκ μεγαλης περιεκτικοτητασ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Πεμ 28 Ιουν 2012, 09:46 | |
| tank bag σε gsxr καλυτερα οχι θα σου ελεγα ... ισως ενα μικρο μονο για να εχει τα αδιαβροχα και το σπρει της αλυσιδας... αν βαλει μεγαλο μετα δεν μπορει να ξαπλωσει και να κρυφτει στην ζελατινα....εαν δεν το πηραζει να τρωει τον αερα στην μαπα βαζει και μεγαλυτερο....
αυτα τα σαμαρια δεν τα εχω δει απο κοντα αλλα με το μεγεθος που πρεπει να εχουν , οσο μπορω να κρινω απο την φωτο, ειναι μεγαλα και δεν θα καθοντε και πολυ καλα αμα τα γεμισει πραγματα.... υπαρχουν μικροτερα για τετοια μηχανακια απο διαφορες αλλλες εταιρειες...
το καλυτερο ομως για ταξιδι ειναι κατι σακοι τυπου λουκανικου που τους δενεις πανω στην πισω σελα παρ/λλα με το μηχανακι και ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει .... αρκη να εισαι μονος σου και οχι διπλος.... | |
|
| |
diminiki Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Πεμ 28 Ιουν 2012, 14:35 | |
| μαλιστα καταλαβα αλλα πιστευω οτι με ενα καλο δεσιμο(τυπου ιμαντες με καστανια)δεν θα εχει και ιδιαιτερο προβλημα οσο για το τανκ μπαγκ σιγουρα οσο πιο μεγαλο τοσο χειροτερες οι σφαλιαρες που τρως απο τον αερα. λουκανικα οταν λες? εχεις καμια προταση για να δουμε και εμεισ οι νεοι?
| |
|
| |
geosy76 Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Βέροια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Αγωνιζόμενος : ΠΑΛΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2012
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Παρ 29 Ιουν 2012, 20:57 | |
| Καλησπέρα. έχω παρόμοια της BEHRING και τα είχα πάνω στο GSXR σε αρκετά ταξίδια και μεγάλα (1300-800-2000χιλ). Επειδή μετά το δεύτερο ταξίδι είχα πρόβλημα από ταλάντωσης λόγω χιλιομέτρων και λόγω συνεπιβάτη έκανα πατέντα και το πρόβλημα τέλος. Nα φανταστείς το έχω ανοίξει πάνω από 230 και για ώρα και όλα ήταν στην θέση τους. Η πατέντα είναι 6mm σίδερο βέργα το οποίο έχει κολλημένες ροδέλες στην άκρη και ξεκινάμε από τoν μασπιε του συνεπιβάτη (η ροδέλα με βίδα δένει στο άγκιστρο που είναι για τον ιμάντα) από εκεί συνεχίζει παράλληλα με την ουρά μέχρι το ύψους των φλας ανεβαίνει προς τα πάνω και γυρνάει ακριβώς κάτω από την ουρά πάει στο άλλο φλάς κατεβαίνει και κάνει ακριβώς την ιδία διαδρομή μέχρι το μασπιε.. Κάτω από την ουρά περνάει ακριβώς διπλά από τις βίδες τής βάσης τής πινακίδας ( που απουσιάζει ) και έχω 2 αυτάκια που βιδώνει στην βάση της πινακίδας. Η βέργα περνάει ακριβώς από τις βαλίτσες μου και από τα σημεία που έχουν για δέσιμο τις έδενα μα δεματικα.. Μπαίνουν και βγαίνουν σε λιγότερο από 3 λεπτά και ταξιδεύεις ασφαλέστατα..
| |
|
| |
diminiki Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Παρ 29 Ιουν 2012, 21:05 | |
| αδερφε αν μπορεισ βαλε καμια φωτο για να καταλαβω καλυτερα γιατι ωραιο ακουγετε στην θεωρεια στην πραξη ειναι το δυσκολο | |
|
| |
geosy76 Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Βέροια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Αγωνιζόμενος : ΠΑΛΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2012
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Παρ 29 Ιουν 2012, 22:14 | |
| θα προσπαθησω αυριο κιολας | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Σαβ 30 Ιουν 2012, 00:28 | |
| - geosy76 έγραψε:
- θα προσπαθησω αυριο κιολας
να υποθεσω οτι ειναι κατι σαν τις λεπτες σιδεριες που βαζουν για τα σαμαρια στα vstrom κτλ... καλη πατεντα αν πρεπει να βαλεις σαμαρια .... | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? Σαβ 30 Ιουν 2012, 00:41 | |
| Αν είναι καλή η πατέντα θα χρησιμοποιηθει από αρκετους πιστευω.γιατι χωρις σαμαρια η γκρινια ειναι μεγαλη! Από την άλλη το μονόσελο είναι πιο ωραίο offtopic οσο δεν παει: Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική; Και γαμω τις υπογραφές Miou. | |
|
| |
| γνωμες για τα συγκεκριμενα σαμαρια? | |
|