| Ερώτηση. | |
|
+4topetwrx Miou skizotix Georgio 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 00:29 | |
| Γεια σας παιδιά έχω μια ερώτηση, έχει μερικές ημέρες που ακούω στο φρενάρισμα μπροστά ένα τσίριγμα σαν να ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο ένα πράγμα, τα τακάκια όμως είναι καινούρια πριν 3000 χλμ τα άλλαξα τι σκατά να είναι έχω την εντύπωση ότι το κάνει μόνο όταν είναι κρύα αλλά δεν είμαι σίγουρος θα το τσεκάρω. | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 09:00 | |
| Αν και δεν είμαι ειδικός , μήπως έχει φαγωθεί ο δίσκος και έχει κάνει πατούρα? Αν ναι βγάλε τα πατάκια και "φαε" με μια ράσπα/λίμα λίγο απο την γωνια στην ακρη του | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 10:15 | |
| γιωργο ή ειναι μακα που εχουν πιασει και θελει καθαρισμα 'η εκανες μαλ@κια στην αρχη και τα εκαψες... αμα ειναι μακα βγες περιφεριακο και κανε μερικα καλα δυνατα φρεναρισματα και θα στρωσουν μαλλον . αλλοιως λυνεις δαγκανες και καθαριζεις τακακια -δισκους . υπαρχουν και ειδικα καθαριστικα γιαυτη την δουλεια | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 10:35 | |
| Και η δικιά μου χθες πρόσεξα ότι κάνει έτσι, αλλά έχω βάλει καινούρια τακάκια μπροστά (brembo κόκκινα) και πίσω έχουν ψωμί! Το φρενάρισμά μου είναι πολύ καλό, οπότε θεωρώ ότι δεν κάτσω να σκάσω.... Ή να σκάσω;;;; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 12:24 | |
| να μην σκασεις .... επισης μπορει να μην εχεις καθαρισει καλα τα εμβολα στην αλλαγη και ετσι δεν επαναφερουν ευκολα πισω στην θεση τους με αποτελεσμα να ακουμπανε λιγο και να ακουτε τον ηχο αυτον ... αμα γυρναει η ροδα ανετα κανενα προβλημα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 12:40 | |
| μιας που μιλατε για αλλαγη τακακια να συμπληρωσω οτι.... η brembo τονιζει πως σε καθε αλλαγη και ΕΙΔΙΚΑ οταν αλλαζουμε σκληροτητα παστας στο τακακι πρεπει να τριβουμε αρκετα τις δισκοπλακες με χοντρο γυαλοχαρτο για να φυγουν τα υπολοιματα της παλιας παστας μεχρι να ξαναγινει αγρια η δισκοπλακα οποτε σε καθε αλλαγη... 1. Γυαλοχαρτο δισκοπλακες (μεσα εξω) και 2. καθαρισμα εμβολων στις δαγκανες οπως λεει ο Μιου
στη περιπτωση που εχει κανει νυχι κανονικα θελει λιγο τορνο να φας το νυχι (αν ειναι λιγο και δε θελει πεταμα) αλλιως περιμενεις μερικα χλμ να κανει "σχισμη" το τακακι για να παταει ολοκληρο στο δισκο και οχι μονο στο νυχι
Αν δεν παταει ολο το τακακι και το τσαρουχωνω στα φρενα επειδη τη πιεση των εμβολων την τρωει γυρω γυρω στο στεφανι και οχι σε ολη την επιφανεια της παιζει να στραβωσει η δισκοπλακα, οποτε μεχρι να αρχισει να παταει ολο το τακακι (και να σβηνει σε ολο το πλατος την αγριαδα απο το γυαλοχαρτο) ..... απαλες ερωτικες κινησεις στη μανετα γιατι οι δισκοπλακες....ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 12:49 | |
| επισης τα τακακια θελουν στρωσιμο, για να κανουν το πολυμερισμο των υλικων, σε αποτομο αρχικο ζεσταμα σκληραινουν πολυ και σφυριζουν για το στρωσιμο (τακακια ή δισκοπλακες) καπου ειχα βρει την διαδικασια αν την βρω θα την ποσταρω
το στρωσιμο για τα σκετα τακακια ειναι πιο απλο γυρω στα 150χλμ με μαλακα τσιμπηματα στην αρχη και σταδιακα πιο δυνατα χωρις παρατεταμενη πιεση για πολλα μετρα, και κοντα στα 100χλμ 5-6 φρεναρισματα με προοδευτικη πιεση (με χρονο να κρυωνουν) απο 100-50, μετα 150-50, 200-50 κτλπ,
μετα τα 150χλμ στρωσιμο εισαι κομπλε και χωρις να εχουν γινει τα τακακια τουβλα απο τον αποτομο πολυμερισμο των υλικων | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 14:17 | |
| Α πουτ@ν@ είσαι καθηγητής...! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 15:18 | |
| Αλέξανδρε ευχαριστώ φίλε, και τα άλλα παιδιά επίσης. Μου το κάνει μόνο στο χαλαρό φρενάρισμα μπροστα με πολύ λίγα χιλιόμετρα σχεδόν σταματημένο, μάλλον θέλει μπάνιο έχω αρκετό καιρό να το καθαρίσω και έχει και ένα δέντρο πού στάζει κάτι σαν κόλα αλλά με το νερό φεύγει εύκολα. Την έπλυνα θα τσεκάρω το απόγευμα. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 16:47 | |
| - Miou έγραψε:
- να μην σκασεις .... επισης μπορει να μην εχεις καθαρισει καλα τα εμβολα στην αλλαγη και ετσι δεν επαναφερουν ευκολα πισω στην θεση τους με αποτελεσμα να ακουμπανε λιγο και να ακουτε τον ηχο αυτον ... αμα γυρναει η ροδα ανετα κανενα προβλημα
Οκ, δεν σκάω!!! Ο τρόχος ναι γυρνά άνετα!! - k8 600 kk έγραψε:
- επισης τα τακακια θελουν στρωσιμο, για να κανουν το πολυμερισμο των υλικων, σε αποτομο αρχικο ζεσταμα σκληραινουν πολυ και σφυριζουν
για το στρωσιμο (τακακια ή δισκοπλακες) καπου ειχα βρει την διαδικασια αν την βρω θα την ποσταρω
το στρωσιμο για τα σκετα τακακια ειναι πιο απλο γυρω στα 150χλμ με μαλακα τσιμπηματα στην αρχη και σταδιακα πιο δυνατα χωρις παρατεταμενη πιεση για πολλα μετρα, και κοντα στα 100χλμ 5-6 φρεναρισματα με προοδευτικη πιεση (με χρονο να κρυωνουν) απο 100-50, μετα 150-50, 200-50 κτλπ,
μετα τα 150χλμ στρωσιμο εισαι κομπλε και χωρις να εχουν γινει τα τακακια τουβλα απο τον αποτομο πολυμερισμο των υλικων Κάπως έτσι πάνω-κάτω θεωρώ ότι τα έστρωσα και εγώ!!! Ελπίζω δηλαδή!! Όπως και να έχει μετά από 800 χιλ. που έκανα πιάνουν άριστα, οπότε...........!!!!!! | |
|
| |
spiros1100 Normal gixxer
Όνομα: : spiros Τόπος : κερκυρα-αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 216 Αγωνιζόμενος : στον κοσμο μου...... Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2013
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Σαβ 15 Ιουν 2013, 19:37 | |
| georgio να την κανεις μπανιο την χοντρουλα μην την αφηνεις....... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Κυρ 16 Ιουν 2013, 00:10 | |
| Την έκανα σήμερα και γυάλισε | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Κυρ 16 Ιουν 2013, 02:08 | |
| καλα εσεις δεν παιζεστε | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Κυρ 16 Ιουν 2013, 15:49 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Κυρ 16 Ιουν 2013, 17:54 | |
| Τελικά παιδιά ήθελε μπάνιο τώρα δεν ακούγετε τίποτα. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Ερώτηση. Τρι 18 Ιουν 2013, 14:19 | |
| το εκανε και σε μενα αυτο οταν φρεναρα με λιγα χλμ, κατω απο 50! ελυσα δαγκανες (αλλαξα και υγρα φρενων αλλα δε νομιζω να παιζει ρολο) και ετριψα με ψιλο γυαλοχαρτα τακακια και δισκο. δεν το ξαναεκανε. οταν εισαι σε βενζιναδικο φυσα με τον αερα δισκους και δαγκανες να φευγει η σκονη που πιανουν. | |
|
| |
| Ερώτηση. | |
|