Greek GSX-R forum
Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Poll_l10Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Poll_c10Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Poll_l10Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Poll_c10Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?

Πήγαινε κάτω 
+13
DENNIS
panosk8
gat0s
κολτρέϊν
r6_lightech
papagym
Hamamatsu
GSX-R 1000
Κωσταςηρακλειο
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
DrIoannis
giatros
thanosk6
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?   Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 24 Ιουλ 2009, 00:45

να πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη(γενικά συμφωνώ με αυτά που λέει ο γιατρός) αλλά αυτός είναι ο λόγος που φοβάμαι να πάρω 1000 japan(highside)..

πιστεύω όσο εγκρατείς και να είσαι είτε μέσα στην πίστα είτε στο δρόμο..
σε κάποια έξοδο στροφής θα τσαρουχωσεις το γκάζι παραπάνω από όσο χρειάζεται..
είναι πολύ η δύναμη πλέων των 1000 και θέλουν εκτός από μεγάλη πείρα και μεγάλη εγκράτεια και σεβασμό.
για μένα η μόνη λύση σε αυτές τις ιπποδυνάμεις είναι ή traction control ή V μοτέρ(χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μεταξύ ιταλικών japan).
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?   Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 24 Ιουλ 2009, 00:57

αα να πω και κάτι άλλο σε αυτο που είπε ο γιατρός ότι τα 1000 έχουν δύναμη να σε σώσουν και αντί για high να κάνεις ντρίφτ..

συμφωνώ απόλυτα αλλά για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ πιστεύω ότι οι περισσότεροι(μαζί και εγώ) θα ξαφνιαστούν(γιατί δεν το περιμένουν)
και θα κλείσουν γκάζι..οπότε το χαϊ είναι βέβαιο..
αν το ΕΧΕΙΣ και μπορέσεις να αντιδράσεις ήρεμα και δεν κλείσεις γκάζι είσαι πλέων ένας από τους λίγους που μπορείς να ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ 1000 χωρίς να σε πηγαίνει αυτό!

ξαναλέω είναι η άποψή μου χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν!

:qrv qv: :qrv qv:
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?   Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 24 Ιουλ 2009, 08:57

καλα τα λεει ο απο πανω μου!

συμφωνω!

+1000 :vwrv:
http://www.gixxer.gr
giatros
Normal gixxer
Normal gixxer
giatros

Άντρας Όνομα: : Παντελής
Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος
Αριθμός μηνυμάτων : 185
Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?   Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 24 Ιουλ 2009, 09:28

teo46 έγραψε:
αα να πω και κάτι άλλο σε αυτο που είπε ο γιατρός ότι τα 1000 έχουν δύναμη να σε σώσουν και αντί για high να κάνεις ντρίφτ..

συμφωνώ απόλυτα αλλά για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ πιστεύω ότι οι περισσότεροι(μαζί και εγώ) θα ξαφνιαστούν(γιατί δεν το περιμένουν) και θα κλείσουν γκάζι..οπότε το χαϊ είναι βέβαιο..
αν το ΕΧΕΙΣ και μπορέσεις να αντιδράσεις ήρεμα και δεν κλείσεις γκάζι είσαι πλέων ένας από τους λίγους που μπορείς να ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ 1000 χωρίς να σε πηγαίνει αυτό!

Γιατί λες Θοδωρή πως δεν το περιμένουν ? Αμα χώνουμε όλο και πιο πολύ , δεν το περιμένουμε ? Ψυχολογική προετοιμασία πρέπει να κάνουμε , για να μή κλείσουμε το βρωμόγκαζο...
https://www.facebook.com/profile.php?id=792074187
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?   Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 24 Ιουλ 2009, 10:24

giatros έγραψε:
teo46 έγραψε:

συμφωνώ απόλυτα αλλά για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ πιστεύω ότι οι περισσότεροι(μαζί και εγώ) θα ξαφνιαστούν(γιατί δεν το περιμένουν) και θα κλείσουν γκάζι..οπότε το χαϊ είναι βέβαιο..

Γιατί λες Θοδωρή πως δεν το περιμένουν ? Αμα χώνουμε όλο και πιο πολύ , δεν το περιμένουμε ? Ψυχολογική προετοιμασία πρέπει να κάνουμε , για να μή κλείσουμε το βρωμόγκαζο...
δίκιο έχεις γιατρέ μου ψυχολογική προετοιμασία θέλει..αλλά εγώ τουλάχιστον όταν το έχω στο μυαλό μου το χαι δεν τσαρουχωνω...όταν προσπαθώ να πάω πιο γρήγορα και ψιλοξεχνιεμαι εκεί κάνω μ@λ@κιες!
π.χ βλέπεις έναν άλλο μπροστά σου με ίδιο μηχανάκι και σου ανοίγει στην έξοδο των στροφών και λες δω στου κι αλλο να τον προλάβω...ενώ ο άλλος μπορεί να έχει αρχίσει να ανοίγει πολύ πιο γρήγορα από σένα το γκάζι και πιο προοδευτικά...
μέχρι να έχεις την εμπειρία να το καταλάβεις αυτό(δηλ να έχεις γλυτώσει από χάι)θα τσαρουχωνεις όλο και πιο πολύ μέχρι που θα φας το χάι σου και θα ηρεμήσεις!
giatros
Normal gixxer
Normal gixxer
giatros

Άντρας Όνομα: : Παντελής
Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος
Αριθμός μηνυμάτων : 185
Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?   Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 24 Ιουλ 2009, 10:46

teo46 έγραψε:

δίκιο έχεις γιατρέ μου ψυχολογική προετοιμασία θέλει..αλλά εγώ τουλάχιστον όταν το έχω στο μυαλό μου το χαι δεν τσαρουχωνω...όταν προσπαθώ να πάω πιο γρήγορα και ψιλοξεχνιεμαι εκεί κάνω μ@λ@κιες!
π.χ βλέπεις έναν άλλο μπροστά σου με ίδιο μηχανάκι και σου ανοίγει στην έξοδο των στροφών και λες δω στου κι αλλο να τον προλάβω
...ενώ ο άλλος μπορεί να έχει αρχίσει να ανοίγει πολύ πιο γρήγορα από σένα το γκάζι και πιο προοδευτικά...
μέχρι να έχεις την εμπειρία να το καταλάβεις αυτό(δηλ να έχεις γλυτώσει από χάι)θα τσαρουχωνεις όλο και πιο πολύ μέχρι που θα φας το χάι σου και θα ηρεμήσεις!

ακριβώς..!!!! :wtv4tv: αυτό το δώστου κι άλλο..
χαχαχαχαχα..!! lol! lol!
https://www.facebook.com/profile.php?id=792074187

Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» το γκαζι!!
» Τερμα γκαζι παντου !!!!!!!!!!!
» Μετα το μισο γκαζι η μηχανη κοβει

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com