teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? Παρ 24 Ιουλ 2009, 00:45 | |
| να πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη(γενικά συμφωνώ με αυτά που λέει ο γιατρός) αλλά αυτός είναι ο λόγος που φοβάμαι να πάρω 1000 japan(highside)..
πιστεύω όσο εγκρατείς και να είσαι είτε μέσα στην πίστα είτε στο δρόμο.. σε κάποια έξοδο στροφής θα τσαρουχωσεις το γκάζι παραπάνω από όσο χρειάζεται.. είναι πολύ η δύναμη πλέων των 1000 και θέλουν εκτός από μεγάλη πείρα και μεγάλη εγκράτεια και σεβασμό. για μένα η μόνη λύση σε αυτές τις ιπποδυνάμεις είναι ή traction control ή V μοτέρ(χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μεταξύ ιταλικών japan). | |
|
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? Παρ 24 Ιουλ 2009, 00:57 | |
| αα να πω και κάτι άλλο σε αυτο που είπε ο γιατρός ότι τα 1000 έχουν δύναμη να σε σώσουν και αντί για high να κάνεις ντρίφτ..
συμφωνώ απόλυτα αλλά για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ πιστεύω ότι οι περισσότεροι(μαζί και εγώ) θα ξαφνιαστούν(γιατί δεν το περιμένουν) και θα κλείσουν γκάζι..οπότε το χαϊ είναι βέβαιο.. αν το ΕΧΕΙΣ και μπορέσεις να αντιδράσεις ήρεμα και δεν κλείσεις γκάζι είσαι πλέων ένας από τους λίγους που μπορείς να ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ 1000 χωρίς να σε πηγαίνει αυτό!
ξαναλέω είναι η άποψή μου χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν!
:qrv qv: :qrv qv: | |
|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? Παρ 24 Ιουλ 2009, 08:57 | |
| καλα τα λεει ο απο πανω μου!
συμφωνω!
+1000 :vwrv: | |
|
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? Παρ 24 Ιουλ 2009, 09:28 | |
| - teo46 έγραψε:
- αα να πω και κάτι άλλο σε αυτο που είπε ο γιατρός ότι τα 1000 έχουν δύναμη να σε σώσουν και αντί για high να κάνεις ντρίφτ..
συμφωνώ απόλυτα αλλά για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ πιστεύω ότι οι περισσότεροι(μαζί και εγώ) θα ξαφνιαστούν(γιατί δεν το περιμένουν) και θα κλείσουν γκάζι..οπότε το χαϊ είναι βέβαιο.. αν το ΕΧΕΙΣ και μπορέσεις να αντιδράσεις ήρεμα και δεν κλείσεις γκάζι είσαι πλέων ένας από τους λίγους που μπορείς να ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ 1000 χωρίς να σε πηγαίνει αυτό!
:qrv qv: :qrv qv: Γιατί λες Θοδωρή πως δεν το περιμένουν ? Αμα χώνουμε όλο και πιο πολύ , δεν το περιμένουμε ? Ψυχολογική προετοιμασία πρέπει να κάνουμε , για να μή κλείσουμε το βρωμόγκαζο... | |
|
teo46 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? Παρ 24 Ιουλ 2009, 10:24 | |
| - giatros έγραψε:
- teo46 έγραψε:
- αα να πω και κάτι άλλο σε αυτο που είπε ο γιατρός ότι τα 1000 έχουν δύναμη να σε σώσουν και αντί για high να κάνεις ντρίφτ..
:qrv qv: :qrv qv: Γιατί λες Θοδωρή πως δεν το περιμένουν ? Αμα χώνουμε όλο και πιο πολύ , δεν το περιμένουμε ? Ψυχολογική προετοιμασία πρέπει να κάνουμε , για να μή κλείσουμε το βρωμόγκαζο... δίκιο έχεις γιατρέ μου ψυχολογική προετοιμασία θέλει..αλλά εγώ τουλάχιστον όταν το έχω στο μυαλό μου το χαι δεν τσαρουχωνω...όταν προσπαθώ να πάω πιο γρήγορα και ψιλοξεχνιεμαι εκεί κάνω μ@λ@κιες! π.χ βλέπεις έναν άλλο μπροστά σου με ίδιο μηχανάκι και σου ανοίγει στην έξοδο των στροφών και λες δω στου κι αλλο να τον προλάβω...ενώ ο άλλος μπορεί να έχει αρχίσει να ανοίγει πολύ πιο γρήγορα από σένα το γκάζι και πιο προοδευτικά... μέχρι να έχεις την εμπειρία να το καταλάβεις αυτό(δηλ να έχεις γλυτώσει από χάι)θα τσαρουχωνεις όλο και πιο πολύ μέχρι που θα φας το χάι σου και θα ηρεμήσεις! | |
|
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Tελικά πόσο γκάζι χρειαζόμαστε? Παρ 24 Ιουλ 2009, 10:46 | |
| - teo46 έγραψε:
δίκιο έχεις γιατρέ μου ψυχολογική προετοιμασία θέλει..αλλά εγώ τουλάχιστον όταν το έχω στο μυαλό μου το χαι δεν τσαρουχωνω...όταν προσπαθώ να πάω πιο γρήγορα και ψιλοξεχνιεμαι εκεί κάνω μ@λ@κιες! π.χ βλέπεις έναν άλλο μπροστά σου με ίδιο μηχανάκι και σου ανοίγει στην έξοδο των στροφών και λες δω στου κι αλλο να τον προλάβω...ενώ ο άλλος μπορεί να έχει αρχίσει να ανοίγει πολύ πιο γρήγορα από σένα το γκάζι και πιο προοδευτικά... μέχρι να έχεις την εμπειρία να το καταλάβεις αυτό(δηλ να έχεις γλυτώσει από χάι)θα τσαρουχωνεις όλο και πιο πολύ μέχρι που θα φας το χάι σου και θα ηρεμήσεις! ακριβώς..!!!! :wtv4tv: αυτό το δώστου κι άλλο.. χαχαχαχαχα..!! | |
|