| ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ | |
|
+8κολτρέϊν nktr JIMK7 thanosk6 DENNIS nasos-v teo46 nikojim 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikojim Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Νικαια Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2009
| Θέμα: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Τετ 15 Ιουλ 2009, 21:29 | |
| Για να παρηγορηθω, μεχρι να'ρθει το καινουριο μωρο μου και επειδη βαρεθηκα το παπι, πηρα κατι αλλο για να παιζω. Αν δεν επρεπε να ποσταρω εδω συγχωρηστε με και διαγραφτε το. Απλως ηθελα να το μοιραστω μαζι σας παιδια. | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Τετ 15 Ιουλ 2009, 21:37 | |
| καλορίζικο!!
πιστόλι λέμε!!
καλές σούζες πάντες..τα πάντα όλα!!
:evew: :evew: :sgdas: :sgdas: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Τετ 15 Ιουλ 2009, 22:40 | |
| :darg: :darg: :darg: :darg:
το εχετε ακουσει να δουλευει αυτο!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
καλοριζικο εστω και για λιγο και οπως ειπε ο αδελφος
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!! :aswe: :aswe: :aswe: | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Νικαια Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Τετ 15 Ιουλ 2009, 23:16 | |
| - nasos-v έγραψε:
- :darg: :darg: :darg: :darg:
το εχετε ακουσει να δουλευει αυτο!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
καλοριζικο εστω και για λιγο και οπως ειπε ο αδελφος
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!! :aswe: :aswe: :aswe: Σας ευχαριστω παιδια...... Τι εννοεις "εστω και για λιγο" ρε φιλε? Δε το πηρα για λιγο........Βαρεθηκα το παπι :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 09:02 | |
| AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA νομιζα οτι το πηρες μεχρι να ερθει στα χερια σου το οπλο γιατι βαριεσε με το παπι!!!!! οποτε καλοριζικο και πολλα και καλα χιλιομετρα!!!!! | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 09:46 | |
| | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 10:29 | |
| Πριονι το εργαλειο για πολυ σουζα λεμε,καλοριζικος. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 13:24 | |
| Καλορίζικο φίλε το εργαλείο!! Πρέπει να είναι αρρώστια το άτιμο, τρελό δούλεμα!! Για τρελα καντήλια! Απλά με μέτρο οι βανδαλισμοί!! :aswe: :darg: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 13:36 | |
| Βλεπω οτι σιγα σιγα πας για φαν κλαπ APRILIA | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 15:32 | |
| καλορίζικο και καλά τουμπανοχιλιόμετρα 70Ps !!!!!! σκάβει, οργώνει, γυαλίζει και κοιτάει τον ουρανό | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 16:07 | |
| Σας ευχαριστω ολους παιδια. :betvt: Αντε Νικο και συ δε πας πισω. Καλοριζικο κι απο δω μεσα. :qrv qv: Και τελος του μηνα, πρωτα ο θεος, ερχεται το αλλο το κακο. :refvf: | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 16:24 | |
| Παιδια, για να σας πω την αληθεια, εγω δεν ειμαι και...... πολυ βανδαλος (τι να κανω? Μεγαλωσαμε πια.....). Αλλα αυτο το πραγμα πρεπει να καταβαλεις πολυ μεγαλη προσπαθεια για να κατσει λιγο φρονιμα. :aevev:Οτι θελει κανει αλλα μ'αρεσει. :egrg: :egrg: Φοβος παιδες. :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Πεμ 16 Ιουλ 2009, 19:57 | |
| παρακαλώ τον administrator να κάνει ΒΑΝ τον nasos-v γιατί παρασέρνει τα μέλη να πάρουν Ιταλικά μηχανάκια..!!
:aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv: :aesfwcv:
Υ.Γ. καλορίζικο και πάντα όρθιος.. :fvsg: | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Παρ 17 Ιουλ 2009, 01:17 | |
| καλορίζικο man κ ατελείωτες ζωγραφιές στην άσφαλτο... το κακο με αυτο το πριόνι ειναι οτι παει μονο με τις μπαντες..... :sgdas: | |
|
| |
Psycho Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Παρ 17 Ιουλ 2009, 15:04 | |
| πραγματικα ειναι απιστευτο μηχανακι , καλοριζικο μεγαλε | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 00:35 | |
| :thanks!!: :thanks!!: :thanks!!: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 12:12 | |
| Το μηχανακι ειναι :sfs: το εχει ενας φιλος μου και το εχω κανει αρκετες βολτες αυτο που εχω να πω οτι η APRILIA εκανε για αλλη μια φορα πολυ καλη δουλεια ( σουπερ φρενα παρα πολυ καλες αναρτησεις και μοτερ που σκαβει ανεβαζει στροφες σαν τρελο χωρις καθολου κραδασμους ) το μονο μειον ειναι βεβαια η αξιοπιστια του :P Οταν ειχα το ΚΤΜ 690 ενας φιλος ηθελε να τα κανουμε τραμπα αλλα μετα απο πολυ σκεψη αφου εβαλα κατω τα κατα και τα υπερ δεν το πειρα αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι παυει να ειναι ενα σουπερ εργαλειο απλα εμενα δεν με βολευε για τη δουλεια που το ηθελα | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 13:10 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Το μηχανακι ειναι :sfs: το εχει ενας φιλος μου και το εχω κανει αρκετες βολτες αυτο που εχω να πω οτι η APRILIA εκανε για αλλη μια φορα πολυ καλη δουλεια ( σουπερ φρενα παρα πολυ καλες αναρτησεις και μοτερ που σκαβει ανεβαζει στροφες σαν τρελο χωρις καθολου κραδασμους ) το μονο μειον ειναι βεβαια η αξιοπιστια του :P
Οταν ειχα το ΚΤΜ 690 ενας φιλος ηθελε να τα κανουμε τραμπα αλλα μετα απο πολυ σκεψη αφου εβαλα κατω τα κατα και τα υπερ δεν το πειρα αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι παυει να ειναι ενα σουπερ εργαλειο απλα εμενα δεν με βολευε για τη δουλεια που το ηθελα Ναι φιλε μου πολυ σωστα τα λες.......... :qrv qv: Εξαρταται για τι το θελει ο καθενας............ Στο μονο που διαφωνω ειναι οτι δεν εχει κραδασμους!!!! Του φιλου σου ηταν ανοιγμενο? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 13:39 | |
| | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 14:05 | |
| - JIMK7 έγραψε:
M αυτο ειπα κι εγω οτι δεν εχει καθολου κραδασμους :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: Ασυνενοησια ρε φιλε!!!!! Εγω λεω οτι εχει κραδασμους. | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Καλλιθεα - Αθηνα Ηλικία : 66 Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 14:16 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 16:37 | |
| - nikojim έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
M αυτο ειπα κι εγω οτι δεν εχει καθολου κραδασμους :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: Ασυνενοησια ρε φιλε!!!!! Εγω λεω οτι εχει κραδασμους. Σε συγκριση με τι ? με το GSXR σου :grgrw: εγω το συγκρινω με τα ΚΤΜ και ολα τα αλλα μονοκυλινδρα :vwrv: :betvt: | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 18 Ιουλ 2009, 17:03 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- nikojim έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
M αυτο ειπα κι εγω οτι δεν εχει καθολου κραδασμους :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: Ασυνενοησια ρε φιλε!!!!!
Εγω λεω οτι εχει κραδασμους. Σε συγκριση με τι ? με το GSXR σου :grgrw:
εγω το συγκρινω με τα ΚΤΜ και ολα τα αλλα μονοκυλινδρα :vwrv:
:betvt: Αααααα :!: :!: :!: :!: Τοτε δηλωνω αγνοια Δεν εκφερω γνωμη. :darg: | |
|
| |
izzy Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 89 Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ Σαβ 01 Αυγ 2009, 11:55 | |
| χεχχε αυτα ειναι ...τρελο παιχνιδι...
μωρε οσο και να μεγαλωσουμε παντα θα μας αρεσουν αυτα τα παιχνιδια !
καλοστριφτο και καλη διασκεδαση :aswe: | |
|
| |
| ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΠΑΙΖΩ | |
|