| ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! | |
|
+5-=UNSEEN=- giorgostam nasos-v fox misfits296 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 18:40 | |
| ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΥΡΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CHEK ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΤΑΩ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΝΕΚΡΗ!!!! ΤΟ ΣΠΡΟΧΝΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΩ ΠΑΛΙ ΝΕΚΡΗ Η ΜΙΖΑ ΤΠΤ ΜΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ.... ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΑ8ΕΡΑ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΠΤ F1 ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΝΞΑ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ _C00 ΟΠΟΤΕ ΤΠΤ !!! "ΚΕΓΕΤΑΙ" Η ΜΙΖΑ??? ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ Η ΜΙΖΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ?? | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 18:46 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 18:56 | |
| θωμα και βεβαια καιγεται η μιζα
αλλα κοιτα πρωτα της ασφαλειες σου κατω απο την σελα αν ειναι οκ
μπορει επεισης να ειναι ο ρελες της μιζας
και ισως μετα η μιζα αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο σε τοσο καινουργιο μηχανακι
κοιτα της ασφαλειες και αν δεν ειναι πηγεναι σε ενα συνεργειο να τσεκαρει ρελε και μιζα
δεν νομιζω παντος να ειναι σοβαρο (99% ασφαλεια ή ρελες ειναι)
μπαταρια δεν ειναι.... εστω και λιγο θα γυρναγε ή θα ακουγοταν οτι παει να γυρισει | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 19:11 | |
| - nasos-v έγραψε:
- θωμα και βεβαια καιγεται η μιζα
αλλα κοιτα πρωτα της ασφαλειες σου κατω απο την σελα αν ειναι οκ
μπορει επεισης να ειναι ο ρελες της μιζας
και ισως μετα η μιζα αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο σε τοσο καινουργιο μηχανακι
κοιτα της ασφαλειες και αν δεν ειναι πηγεναι σε ενα συνεργειο να τσεκαρει ρελε και μιζα
δεν νομιζω παντος να ειναι σοβαρο (99% ασφαλεια ή ρελες ειναι)
μπαταρια δεν ειναι.... εστω και λιγο θα γυρναγε ή θα ακουγοταν οτι παει να γυρισει ΦΙΛΕ ΝΑΣΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΟΛΕΣ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ... ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ Ε ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Η ΜΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 19:15 | |
| σου ευχομαι να ειναι ρελες και οχι μιζα ααα παιζει και ο διακοπτης ..αλλα λιγο δυσκολο και αυτο δεν εισαι στην εγγυηση ακομα? Υ.Σ αν θες μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι κουραστικα | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| |
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 20:13 | |
| το διακοπτακι του συνμπλεκτι των κοίταξες?για ριξτο μια ματια. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 20:27 | |
| - giorgostam έγραψε:
- το διακοπτακι του συνμπλεκτι των κοίταξες?για ριξτο μια ματια.
τι εννοεις να κοιταξω ακριβως ??? βασικα η μιζα δεν λητουργει καν πως ειναι σβιστω και το πατας ετσι απλα τπτ.... αν και λητουργει κανονικα η ηλεκτονικη και κανει chek! | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 20:37 | |
| για να δούλεψη η μίζα πρέπει να πατήσεις και συμπλεκτι σωστα? υπαρχει περίπτωσή ενώ πατας μιζα και συμπλέκτη να εχει χαλασι το διακοπτακι (εστιτιρας) του συνπλεκτι η να φιγαν τα καλοδιακια.για κοιτα...και αν δεν εχουν φύγει βγαλτα και ένωσε τα μετάξι τους. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 21:25 | |
| Πολύ σωστά όσα είπαν τα παιδιά και μια σημείωση απο εμένα. Φίλε στο ρελαντί δεν φορτίζει η μπαταρία όπως πρέπει. Πρέπει να κινείσαι και να είσαι πάνω απο 2500 - 3000 στροφές. Στο ρελαντί τραβάς πολύ ρεύμα για τα φώτα, ψεκασμού κλπ οπότε ΑΝ είναι μπαταρία, και που το άφησες στο ρελαντί δεν κάνεις κάτι. Θέλει δρόμο το μηχανάκι για να φορτίσει. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Τρι 23 Μαρ 2010, 21:37 | |
| Τσέκαρε επίσης και την βαλβίδα του stand μήπως και... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Πεμ 25 Μαρ 2010, 21:15 | |
| Λοιπον ...1ον φιλε -=UNSEEN=- δεν το ειχα στο ρελαντι το εκανα μερικα τετραγονα και το κραταγα πιο ψυλα τις στοφες , το ξερω οτι δεν φορτιζει ετσι απλα αμα το εχεις και δουλευει....2ον φιλε kentaurosk8 δεν ειναι ουτε του σταντ!!! λοιπον το προβλημα ειναι στο συναγερμο!! γαμ@@@.. δεν αφινε να δουλεψει εκανε ολο βραχικικλοσης... αφου τελικα το εβγαλα και πηρε μπροστα μετα λεω οκ και κατσε να ξανασυνδεσω προσεκτικα και τα καλωδια να ειναι ολα οκ... οποτε αφου ολα οκ και ο συναγερμος ξεκινισα να παω νεα μακρη βολτα το αποτελεσμα να μου σβινει στο δρομο τουλαχιστων 10-15 φορες και να κανει μπερδεματα στο δρομο "οπως μας κανει οταν δεν εχει αλλη βενζινη να τραβιξει" , χτιπαγε μονος του καποια στιγμη στο δρομο οτι να ναι... ε τελικα σημερα το εβγαλα τελειως ... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Παρ 26 Μαρ 2010, 12:52 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Τσέκαρε επίσης και την βαλβίδα του stand μήπως και...
Επίσης μια σημείωση,μιας και αναφέρθηκε. Αν ήταν πρόβλημα απ'την βαλβίδα του σταντ δεν κάνει τσεκ... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Παρ 26 Μαρ 2010, 12:57 | |
| - T.R.E έγραψε:
- kentaurosk8 έγραψε:
Επίσης μια σημείωση,μιας και αναφέρθηκε. Αν ήταν πρόβλημα απ'την βαλβίδα του σταντ δεν κάνει τσεκ... καννονικα και ο συναγερμος που μπλόκαρε δεν επρεπε να κανει τσεκ το δικο μου τουλαχιστον δεν κανει | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Παρ 26 Μαρ 2010, 17:47 | |
| - nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- kentaurosk8 έγραψε:
Επίσης μια σημείωση,μιας και αναφέρθηκε. Αν ήταν πρόβλημα απ'την βαλβίδα του σταντ δεν κάνει τσεκ... καννονικα και ο συναγερμος που μπλόκαρε δεν επρεπε να κανει τσεκ το δικο μου τουλαχιστον δεν κανει το ξερω νασο ειναι πολυ περιεργο... αφοθ να φανταστεις μετα απο 30 δευτερα οταν το αφινεις κανει ενα μπιπ "μιλαω για τον ΜΕΤΑ παντα" και σου μπλοκαρει ωστε να μην περνει μπροστα... ε ωραια εγω το εβαλα μπρστα εφυγα και σε 20 μετρα μου μπρολκαρε και μου εσβησε και επρεπε να παησω το κουμπι για να ξεμπλοκαρει... ... και το αλλο να πηγαινω στην εθνικη και ξαφινκα εσβησαν ολα κλεινω ανοιγω ηλεκτρονικη αφινω συμπλεκτη να παρει με την ταχυτητα που ειχε τπτ ...παταω το κουμπι του συναγερμου και πηρε μετα δλδ ελεος....!!! :P απλως φοβαμαι μην εχει κανει καμια βραχικικλωση στα ηλεκτονικα αλλα δεν νομιζω..... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Παρ 26 Μαρ 2010, 17:51 | |
| μπα θωμα θα τα εχει παιξει ο συναγερμος!!
πηγες απο τον θαναση? ο συναγερμος ειναι απο την αντιπρωσοπια? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Παρ 26 Μαρ 2010, 20:00 | |
| Χρησιμοποιω ΜΕΤΑ εδω και 6 χρονια στα μηχανακια μου και μονο μια φορα μου εκανε σβησιματα. Το προβλημα ηταν στα καλωδια της εξτρα ασφαλειοθηκης του οπου αφου την ξεσυνδεσα, καθαρισα σχολαστικα τα βυσματακια και οτι καλωδιωση ειχε τριγυρω ολα επεστρεψαν στο κανονικο. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Παρ 26 Μαρ 2010, 21:36 | |
| ελεος ρε παιδια!τι μαλ@κιες πατε και βαζετε,τι παει να πει (μου εχει σβυση μια φορα (μονο),δεν επιτρεπετε καμια φορα και ποτε!!!λες και αμα το βαλουνε στο ματι θα γλιτωσει..... τελος παντον,χρονια ακουγοντε τετοιου ειδους προβληματα και ακομα δεν εχουν λυθει... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Παρ 26 Μαρ 2010, 23:18 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- ελεος ρε παιδια!τι μαλ@κιες πατε και βαζετε,τι παει να πει (μου εχει σβυση μια φορα (μονο),δεν επιτρεπετε καμια φορα και ποτε!!!λες και αμα το βαλουνε στο ματι θα γλιτωσει.....
τελος παντον,χρονια ακουγοντε τετοιου ειδους προβληματα και ακομα δεν εχουν λυθει... ενταξει ρε Παναγιωτη τους βαζουμε για τιποτα πρεζονια ή κανα κολοπαιδο που δεν το εχει επαγγελμα. τωρα οπως λες αν το βαλουν στο ματι οι καταλληλοι το εχασες το μοτ παντος ειναι μαλακια αυτοι οι ΜΕΤΑ. χρονια τωρα ακουω για τετοια προβληματα και δεν λενε να κανουν κατι.. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Σαβ 27 Μαρ 2010, 17:26 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! Κυρ 28 Μαρ 2010, 12:57 | |
| Ο συναγερμος βοηθαει να αποτρεψεις τους ερασιτεχνες κλεφτες που ειναι και η μαζα του ειδους. Απο την αλλη δεν μου εφταιξαν τα ηλεκτρονικα του συναγερμου αλλα μια ασφαλειοθηκη που αν ηταν μονωμενη δεν θα παθαινε ποτε τιποτα. | |
|
| |
| ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΜΟΥ!!!!!! | |
|